Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, Night Driver כתב:

באותה המידה גם רוב של קואליציה ולשכת עורכי הדין קובעים מי יהיו השופטים.

לפחות תבדוק את הרכב הועדה לפני שאתה כותב שטויות. אם היית בודק היית מגלה שבועדה חברים 3 חברי קואליציה שהם גוש חוסם לכל מינוי שופט עליון.

זה נכון לעליון בלבד , לשאר בתי המשפט לחונטה יש רוב אטומטי.

ומהיכן מגיעים מרבית המועמדים לעליון....

כמו שאמר ברק , בית המשפט הוא כמו משפחה... , במקרה של ברק מאז נבחרים רק בצלמינו ובדמותינו עד תקופת שקד שבו הצליחו להחדיר רחמנא ליצלן גם "אנשים אחרים"

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, CX25GTI כתב:

כמו שאמר ברק , בית המשפט הוא כמו משפחה... , במקרה של ברק מאז נבחרים רק בצלמינו ובדמותינו עד תקופת שקד שבו הצליחו להחדיר רחמנא ליצלן גם "אנשים אחרים"

אבל לפחות הם שופטים. אנשי מקצוע.

לא מפריע לך שמממנים אנשים שכל קשר מקצועי בינם לבין המינוי הוא מקרי?

למשל, מינוי פילבר (שבסוף התנקם בביבי בגדול)?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
Just now, CX25GTI כתב:

קודם כל כל הרפורמה נוגעת רק לעליון אם לא שמת לב.

ושנית, מה זה משנה מאיפה הרוב באים, עדיין יש וטו של הקואליציה והעובדות הן שכששקד רצתה למנות מישהו היא מינתה ואף אחד לא עצר אותה.

אני אגלה לך סוד, אפילו לא תפרו לה שום תיק. גם לא ללוין.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דרך אגב, למה אתה לא מבקר את השלטון על קשריו עם יבואני המכוניות?

מי בדיוק מאפשר את השחיתות הזו, שאתה יוצא נגדה? מהקרטל של יבואני הרכב, מי נהנה ממנו בפוליטיקה הישראלית?

שופטי העליון?

@CX25GTI

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

לפני 8 דקות, falou כתב:

דרך אגב, למה אתה לא מבקר את השלטון על קשריו עם יבואני המכוניות?

מי בדיוק מאפשר את השחיתות הזו, שאתה יוצא נגדה? מהקרטל של יבואני הרכב, מי נהנה ממנו בפוליטיקה הישראלית?

שופטי העליון?

@CX25GTI

אני לא בחרתי בשילטון הנוכחי כך שאין לי ממש צורך להגן עליו.

מהכירות עם חלק מהדעות של יבואני הרכב בארץ הם רחוקים מלהיות תומכי ביבי ואו הימין בארץ.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

פורסם

הדבר שהכי מאכזב בסער מבחינתי זה שחשבתי שהוא קצת שונה מהאחרים. יש לו פרצוף של רואה חשבון וקיוותי שהוא קצת שונה מהגנרלים בסגנון של גנץ או אחד שמדבר יפה כמו ביבי.

מצד שני שאני רואה את המילה "ממלכתי" אני נגעל 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 11 דקות, Night Driver כתב:

קודם כל כל הרפורמה נוגעת רק לעליון אם לא שמת לב.

ושנית, מה זה משנה מאיפה הרוב באים, עדיין יש וטו של הקואליציה והעובדות הן שכששקד רצתה למנות מישהו היא מינתה ואף אחד לא עצר אותה.

אני אגלה לך סוד, אפילו לא תפרו לה שום תיק. גם לא ללוין.

הגברת שקד הצליחה למנות כיוון שהיא עשתה קומבינה עם יו"ר לשכת עורכי הדין, אלמלא זה גם עוד 100 שנה זה לא היה קורה.

לא תפרו תיק כי לא מצאו כלום לא עליה ובטח שלא על לוין , אבל כאשר רצו לסכל את את נווה לפתע פתאום ניתן אישור לפרוץ למכשירים סלולרים פרטים שלו אשר נגנבו מהכספת בביתו , מיקריות שכזו.

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

מבתי המשפט?

מהחונטה השלטת...

היו ויש מועמדים מעולים לעליון מהאקדמיה , משום מה הם פסולים מלכהן בעליון, איך ברק אמר אנחנו משפחה...

פורסם
לפני 13 דקות, CX25GTI כתב:

אני לא בחרתי בשילטון הנוכחי כך שאין לי ממש צורך להגן עליו.

מהכירות עם חלק מהדעות של יבואני הרכב בארץ הם רחוקים מלהיות תומכי ביבי ואו הימין בארץ.

מה זה קשור לדעות שלהם?

אם לא בחרת בשלטון הנוכחי ולא בחרת בשלטון הקודם, אז למה אתה מתלונן רק על השלטון הקודם?

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 8 דקות, CX25GTI כתב:

היו ויש מועמדים מעולים לעליון מהאקדמיה

אני לא יודע מה הרקע שלך במשפט, אבל בתור אחד שעוסק בזה איזה כמה שנים, שופט שעד לפני דקה היה מרצה וראה בתי משפט בעיקר בסיורים זה רחוק מאד מלהיות אידיאלי. משפט זה מקצוע פרקטי, וככל שדוחפים את זה למחוזות תיאורטיים ותורת-משפטיים, מקבלים בדיוק את ההליכה לקצוות פרוגרסיביים שאתה ויתר תומכי הרפורמה יוצאים כנגדה.

• אהבתי 6

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

מבתי המשפט?

למיטב זכרוני תפקידי שופט עד העליון לא מצריך הסכמה פוליטית טהורה (יענו פוליטיקאים אבל מלשכת עורכי הדין כן)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 45 דקות, CX25GTI כתב:

אני מניח שאתה צוחק ואו מנותק מהמציאות.

תלוי לאיזה מציאות אתה מתכוון.

לחשוב שמפלגת הוועדים הגדולים לא תהיה מתואמת עם שביתה של ההסתדרות לא מסתדר עם המציאות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, RK כתב:

אני לא יודע מה הרקע שלך במשפט, אבל בתור אחד שעוסק בזה איזה כמה שנים, שופט שעד לפני דקה היה מרצה וראה בתי משפט בעיקר בסיורים זה רחוק מאד מלהיות אידיאלי. משפט זה מקצוע פרקטי, וככל שדוחפים את זה למחוזות תיאורטיים ותורת-משפטיים, מקבלים בדיוק את ההליכה לקצוות פרוגרסיביים שאתה ויתר תומכי הרפורמה יוצאים כנגדה.

זכאי לדעתך , אני חושב שצריך להעשיר את בית המשפט מבחוץ, ד"ר ביטון מועמדת ראויה ויש לא מעט משפטנים חברי אקדמיה שיכולים להכניס נופך ארצי יותר לבית המשפט העליון אשר מזמן כבר איבד את המעמד שהיה לו בעבר.

ראינו לאיזה הקצנה הגיע בית המשפט העליון כאשר הוא שלט במינוי השופטים אשר יתמנו אליו, ממש פריחה תרבותית ופלורליזים של דעות היה שם, הפרוגרס שלט שם ללא עוררין.

שלא לדבר על מינוי נשיא בשיטת סניוריטי...

אולי ניישם את השיטה גם בחברות ציבוריות ופרטיות ... מינוי תלוי ותק ולא על בסיס יכולות של האדם המועמד לתפקיד.

עריכה אחרונה על ידי CX25GTI

פורסם

מה זה ״נופך ארצי״? 

קודם כל, אני מסכים לגבי זה שרצוי לגוון את בית המשפט העליון, ודעתי קרובה לדעתה של גביזון. עם זאת, השפעתו של בית המשפט על האופן בו מתנהלת המדינה, מוגבל ביותר.

הרבה יותר קריטית זו השפעת הפרקליטות, אבל זה דיון אחר

ועדיין, אתה חושב שמינוי חסיד גור לתפקיד ע״י סמוצ׳ הוא ראוי?

האם המטרה היחידה של מינויים למנות אנשי שלומנו, כולל לתפקידים ביצועיים?

• תוכן חדש...