Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מילא קשקשנים ב-X או טלגרם, אבל חברי ממשלה שמצייצים על המבצע הקרקעי, חבורת מטומטמים חסרי אחריות, היו ונשארו כאלו. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

דיווחים בארצות הברית על תחילת כניסה קרקעית מוגבלת, ודובר צהל מודיע על שטח צבאי סגור במטולה וכפר גלעדי.

אני חייב להביא פה משהו של עמית סגל (מצטער פינדר), אבל אם ישראל הודיעה לארצות הברית והם ככה מדליפים, למה שיודיעו על חיסול הנייה, ביפרים, נסראללה או תקיפות בתימן?

אם יש הדלפות מהקבינט הבטחוני, מה לנו להלין על האמריקאים ?

לעיתים נדמה שגם אם הקבינט ימנה אדם אחד בלבד, לשכת רוה"מ תמצא משהו להדליף.

קשה להסתיר תזוזה של כח משמעותי,  גם אם לא יכניסו 8 חטיבות, בדיווח יש גורם הרתעתי,

ביחוד אחרי הביפרים, המק"שים ונצראללה.

לפני 45 דקות, עדי-אל כתב:

תגידו מה שבא לכם על טלי גוטליב אבל לפחות לה יש דעה משל עצמה.

היא מעצבנת וצווחנית זה נכון אבל גם לא מפחדת להגיד מה שיש לה

טלי גוטליב במסר חריג לנתניהו: "סער ישלים בסופו של דבר את מסע הנקמה שלו בך" (msn.com)

שיר אהבה בדואי  -  ממש הולם את טלי גוטליב.

"מחול טירוף בקני הסוף נסחף שיכור כמו חול ברוח"

עריכה אחרונה על ידי רוןS

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אבל אם ישראל הודיעה לארצות הברית והם ככה מדליפים, למה שיודיעו על חיסול הנייה, ביפרים, נסראללה או תקיפות בתימ

לא יודע אם הדליפו או לא, אבל כל מעטה החשאיות הזה הוא די מגוחך, אלא אם אתה מוציא צו איסור פרסום גם לכלי תקשורת בלבנון..

ראיתי דיווחים בתקשורת הלבנונית על הפגזות ארטילריה ואחרי זה על כניסה קרקעית, עוד לפני שהאמריקאים אמרו משהו.

למעשה כרגע כל אזרח בעולם יכול לצפות בcnn או סקיי ניוז שמדווחים על מהלך קרקעי ורק תושבי ישראל רואים חדשות של אתמול.

עריכה: ראיתי עכשיו דיווח שהאמריקאים פרסמו כמה שעות מראש על הכניסה המיועדת. באמת לא מקובל.

--

חידה: מי כתב את זה ולמי זה מיועד?

IMG_9458.jpeg

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על זה נאמר, הלובסטר לא רואה את הזנב שלו.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

ו - מציין אופרטור וגם (&&), בעוד שאופרטור || מציין ״או״.

רק שבהקשר של ההודעה זה לא אופרטור, זה ספרטור. כמו שאתה לא באמת מצ׳רפק, אלא מטריל, בצורה חביבה :)

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

חביבה

image.png.10640cd9725b2a2783447aeae2f9ffa4.png

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 11 שעות, Night Driver כתב:

לפחות תבדוק

אם הדבר הזה היה מתקיים אני נשבע שזה היה פותר 50% מהבעיות של מדינת ישראל.

אין לי ספק שרוב מוחלט של מצביעי הקואליציה הלא חרדים לא היו מצביעים לקואליציה שוב אם היו יודעים את העובדות

לפני 4 שעות, oryo כתב:

צפו: אדם שטוען שזה לא טוב לתת לחונטה אחת לבחור נציגים בצורה בלעדית, מסביר למה צריך לתת את הכח הזה לחונטה אחרת ששולטת ליטרלי בכל השאר.

בכלליות, אני ממליץ לך לקרוא דברים חכמים שכתב מישהו שאתה מכיר

ולחשוב איך הם מתיישבים עם הטענה שלך שצריך לתת ללוין ושאר הדפקטים להעביר רפורמה שמרכזת כח בצורה בלעדית אצל הפוליטיקאים.

במילים אחרות: ניתן לטעון שהמערכת צריכה שינוי, בלי לטעון שהשינוי המוצע הוא טוב. תנסה בהזדמנות, הנה דוגמא - אני מסכים איתך שבחירת יו״ר לפי סניוריטי זו שיטה לא טובה ודורשת שינוי. אותו כנ״ל עם חוסר בהגבלות קדנציה לשופטים. 

שווה גם להזכיר שבמערכת הנוכחית לא ניתן לבחור שופט בלי הסכמה בין הפוליטיקאים והשופטים, בעוד שלאחר ה״רפורמה״/הפיכה, הכח הזה יהיה מרוכז ובלעדי אצל הפוליטיקאים. איך זה עדיף? לא ברור, אולי אתה תסביר לי, בתור מי שטוען דבר והיפוכו, לכאורה (דבר= צריך מינויים מקצועיים דרך ועדה || היפוכו= צריך לבצע רפורמה במסגרתה הפוליטיקאים יקבלו כח בלעדי לבחור שופטים ולדרוס את הערכאות).

למה אתה מבלבל אותו עם עובדות וראיות וציטוטים

פורסם
לפני 5 שעות, כוכב השחר כתב:

אין לי ספק שרוב מוחלט של מצביעי הקואליציה הלא חרדים לא היו מצביעים לקואליציה שוב אם היו יודעים את העובדות

גם החרדים לא

פורסם
לפני 9 דקות, bobi כתב:

אייטולה באירן: ישראל משתמשת בג'ינים ושדים באירן.

https://x.com/clashreport/status/1840969277483929634

בהחלט חזרה למקורות: סיפורי אלף לילה ולילה, מהדורה מעודכנת ומורחבת*

*פעם זה היה ניסוח מקובל על כריכתם של ספרי לימוד שיצאו במהדורה חדשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

עריכה: ראיתי עכשיו דיווח שהאמריקאים פרסמו כמה שעות מראש על הכניסה המיועדת. באמת לא מקובל.

על זה אני מדבר. 

או שהם מחוררים כמו מסננת או שיש להם אג'נדה כלשהי נגדנו. בעיה.

וכמובן שגם שרים אצלנו שמחפשים לייקים צריכים לקבל בראש.

פורסם
לפני 10 שעות, oryo כתב:

במילים אחרות: ניתן לטעון שהמערכת צריכה שינוי, בלי לטעון שהשינוי המוצע הוא טוב. תנסה בהזדמנות, הנה דוגמא - אני מסכים איתך שבחירת יו״ר לפי סניוריטי זו שיטה לא טובה ודורשת שינוי. אותו כנ״ל עם חוסר בהגבלות קדנציה לשופטים. 

יש משהו להאמר לטובת כל שיטה. גם סניוריטי, יש לה יתרונות. למשל, מניעת סכסוכים ופוליטיקה סביב בחירת יו״ר.

באותה מידה, יש מה להאמר לטובת מינויים פוליטיים, ויש מה להאמר לטובת פקידות מקצועית שאינה כפופה לסמכות הפוליטית.

צריך לאזן בין השניים.

יש לנו בעיה במינויים פקידותיים בפרקליטות (אקוטית. הפרקליטות באמת מתנהלת לפעמים כמו חונטה, כשעוסקים בענייניה, ויש לזה מספיק דוגמאות), ובאוצר (פקידי האוצר לא פועלים מול גופים חזקים במשק, כי הם יעסיקו אותם בעתיד).

אבל כל פתרון שלא נבחר, יש לו יתרונות וחסרונות.

על כוחה של פקידות מקצועית עשו לפני 50 שנה את הקומדיה הנצחית Yes Minister

בכל מקרה, הפיכת בתי המשפט ופעילותם לדגל הפעילות הפוליטית של הימין נובע מחיפוש אחר אשמים בכך שלאחר יותר מעשור בשלטון, שומדבר מהותי לא השתנה.

אבל זה קרה בגלל שביבי לא עושה צעדים מהותיים, כדרך התנהלות, ובגלל שעם כל הכבוד לממשלה, הכוח לא נמצא אצל האלקטורט שלה. הוא עני יותר, עם פחות השפעה כלכלית ופחות כוח להוביל שינוי. אז צריך להביא לו אשמים - בתי המשפט.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וכמובן, צריך להזכיר:

לפני שנה פחדנו לתקוף 2 אוהלי חיזבאללה בשטח ישראל, בשבועיים האחרונים פירקנו להם את כל הצמרת הפיקודית, את מרבית כוח האש ואתמול כוחות צהל נכנסו רגלית שחיזבאללה, איראן ושאר החברים שלהם לא באמת עושים משהו.

ישראל מפרקת את ציר הרשע לבד, רק לחשוב מה היה קורה אם למערב היה ביצים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...