Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, CX25GTI כתב:

מאיפה נבחרים השופטים לעליון ? והאם לממשלה יש גוש חוסם בבחירת שופטים לערכאות הנמוכות יותר ?

מכל מי שהוגשה מועמדותו.

יועמשים למשל התמנו לעליון בלי להיות שופטים ולמרות שהם מינוי פוליטי. גם דפנה ברק ארז ואלכס שטיין הגיעו בכלל מהאקדמיה. גם יחיאל מאיר כשר הגיע מהשוק הפרטי וכל אלה ככה בשלוף מהזיכרון.

קצת הורס לך את התיאוריה ובגלל זה אמרתי עוד קודם, לך לבדוק בעצמך לפני שאתה מהדהד את השטויות שמאכילים אותך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 42 דקות, Night Driver כתב:

סתם ככה בשלוף. איזו ועדה מקצועית ממנה שרים ורבנים?

שרים הם נבחרי ציבור.

גם את הרבנים הראשים לא ממנים בשיטה שממנים שופטים - גוף בוחר של 140 איש

רבנים ראשי עיר חכים ועוד.

אני חושב, שהכל צריך להתנהל בכנסת, כמו בחירת נשיא המדינה

צריך שתהיה ועדה מקצועית שתאשר שהמועמדים כשירים לתפקיד, אבל הבחירה רק בכנסת.

פורסם
לפני 13 דקות, CX25GTI כתב:

מכיר בחירות כלליות על ידי כלל ציבור הבוחרים ?

אתה רציני במה שכתבת?

שר הוא לא נבחר ציבור אלא ממונה על ידי ראש הממשלה. הוא לא חייב להיות חבר כנסת או אפילו מועמד לכנסת.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

מכל מי שהוגשה מועמדותו.

יועמשים למשל התמנו לעליון בלי להיות שופטים ולמרות שהם מינוי פוליטי. גם דפנה ברק ארז ואלכס שטיין הגיעו בכלל מהאקדמיה. גם יחיאל מאיר כשר הגיע מהשוק הפרטי וכל אלה ככה בשלוף מהזיכרון.

קצת הורס לך את התיאוריה ובגלל זה אמרתי עוד קודם, לך לבדוק בעצמך לפני שאתה מהדהד את השטויות שמאכילים אותך.

שמענו בהקלטות מנדלבליט איך בדיוק הוא התמנה ולמה בגצ אישר אותו

לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

אתה רציני במה שכתבת?

שר הוא לא נבחר ציבור אלא ממונה על ידי ראש הממשלה. הוא לא חייב להיות חבר כנסת או אפילו מועמד לכנסת.

הוא חייב לקבל את אישור הכנסת למינוי.

פורסם
לפני 2 דקות, avi 1234 כתב:

שרים הם נבחרי ציבור.

גם את הרבנים הראשים לא ממנים בשיטה שממנים שופטים - גוף בוחר של 140 איש

רבנים ראשי עיר חכים ועוד.

שרים ממש לא נבחרי ציבור אלא ממונים. הם אפילו לא חייבים להיות מועמדים לכנסת.

ומה מקצועי בגוף הבוחר רבנים?

מה ראשי ערים וחכים מבינים בדת?

לפני 3 דקות, avi 1234 כתב:

הוא חייב לקבל את אישור הכנסת למינוי.

זה עדיין לא הופך אותו לנבחר.

פורסם

הרבנים הראשיים וגם רבני הערים הם, בסופו של דבר, מינויים פוליטיים.

ובמוסד הזה הנפוטיזם חוגג, יותר גרוע מאשר בנמלים, ואלה אנשים שמשפיעים על חיי כולנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

רציני הרבה יותר הוא למנות נשיאי עליון לשעבר אשר השתתפו בהפגנות אשר כוונו ישירות כנגד ראש הממשלה .

הרי ברור שהם יהיו אוביקטיבים לחלוטין ואו שלא.

אז מה הפתרון שלך? שביבי יבחור את החוקרים יהיה אמין יותר?

פורסם
לפני 10 דקות, Night Driver כתב:

גם דפנה ברק ארז ואלכס שטיין הגיעו בכלל מהאקדמיה

שטיין הוא היוצא דופן, שכן פסיקתו, גישתו והרוח אותה הוא משרה בדיונים היא מאד פרקטית. למרות זאת, אם לשאול אותי, הייתי קובע בחוק מס' שנות כהונה בערכאה נמוכה יותר למועמד שמגיע מהאקדמיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 19 דקות, David32 כתב:

אני לא מכיר אדם אחד בסביבתי שטען שהרפיסות הזאת מול חיזבאללה הייתה סבבה או נכונה. לא לפני השביעי לאוקטובר, ולא אחרי.

איזה מהן, הסביבה ההולנדית או הישראלית?

לפני 19 דקות, David32 כתב:

ולמה אתה מזכיר את לפיד? הוא קשקשן.

כי הוא מנהיג האופזיציה, חבר כנסת מזה עשור, ראש ממשלת מעבר, ושר בממשלת ישראל שהעלימה עין מהתעצמות חיזבאללה.

לפני 20 דקות, David32 כתב:

אתה עדיין חושש מהטילים של חיזבאללה, לא יודע לגבי לאפסן את הגנרטור, כי כול זה זה נטו פאניקות שהפיצו לאנשים. אבל מה השתנה, עדיין יש להם טילים שהם לא משגרים מסיבה כזאת או אחרת.

תמיד יש חשש במלחמה, כי זאת מלחמה, ולא קרוז בים התיכון.

את הטילים הם לא משגרים כי לקחת להם המון יכולות אש, יכולות פיקוד ויכולות תיאום.

אז צריך לשמור על מוכנות גבוהה, ולהמשיך לתקוף. כשמחבל נרדף הוא לא מתעסק בלחימה, אלא בשמירה על החיים שלו.

לפני 21 דקות, David32 כתב:

לא יודע לפי מה אתה קובע, אבל ה 'כרגיל' של ישראל זה לא כרגיל. אפילו בזמן שלום, מבינים את זה באמת רק כשיוצאים לקצת...

אני לא יודע למה החלטת שכולם הלכו לישון רגועים.

שמע, אפשר להפוך את זה לדיון של "אתה בכלל לא פה אז אין לך מושג מה עובר עלינו" אבל זאת לא המטרה שלי. הכרגיל שלנו זה הכרגיל שלנו, זה שזה לא צורת החיים בהולנד, גרמניה או ארצות הברית אנחנו כבר יודעים.

העובדה היא שאתמול נכנסנו ללבנון, ועכשיו אני במשרד ברגוע, ישנתי טוב בלילה, וככה עוד המון ישראלים. לא היו אזעקות בירושלים, לא בתל אביב ובקושי בצפון. איפה זה ואיפה שיתוק המדינה, אובדן חשמל וחלוקת מנות קרב לאזרחים?

פורסם
לפני 7 דקות, RK כתב:

שטיין הוא היוצא דופן, שכן פסיקתו, גישתו והרוח אותה הוא משרה בדיונים היא מאד פרקטית. למרות זאת, אם לשאול אותי, הייתי קובע בחוק מס' שנות כהונה בערכאה נמוכה יותר למועמד שמגיע מהאקדמיה.

לא מכיר את הפסיקות שלהם וסביר להניח שכמו כל בעל מקצוע גם הם היו צריכים לעבור תפקידים זוטרים יותר.

הנקודה היתה רק להראות שזה לא השופטים ממנים אצ עצמם מתוך קליקה אין אליה כניסה משום מקום.

להגיד שזו השיטה הטובה ביותר אני לא יודע להגיד אבל מה שאני כן יודע זה ששיטה שבה נכנסים שיקולים פוליטיים או יכולת להפעיל לחץ על שופטים בנוגע לקידומם תהיה גרועה אבסולוטית.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

איזה מהן, הסביבה ההולנדית או הישראלית?

ברור שהישראלית...

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

כשמחבל נרדף הוא לא מתעסק בלחימה, אלא בשמירה על החיים שלו

אתה משליך פה דעה מאיזה אירגון קקמייקה סטייל חמאס, לחיזבאללה שסיפרו לנו שהוא ממש ממש לא כזה. אז לא יודע אם וכמה אתה צודק.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

איפה זה ואיפה שיתוק המדינה, אובדן חשמל וחלוקת מנות קרב לאזרחים?

אז לא רגועים, אלא פשוט לא התסריט הרע.

וזה שאתה הלכת כרגיל לעבודה... הלכת כרגיל לעבודה גם לפני חודש. בישראל מנרמלים דברים די מהר. 

אבל לא זה העיניין שהגבתי עליו בהתחלה, אלא על זה שרשמת שפחדנו לתקוף ולהעיף אוהל חיזבאללה. רק אחד פחד.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 33 דקות, David32 כתב:

אני לא מכיר אדם אחד בסביבתי שטען שהרפיסות הזאת מול חיזבאללה הייתה סבבה או נכונה. לא לפני השביעי לאוקטובר, ולא אחרי

ככל שעובר יותר זמן מתברר שהרפיסות היתה בעיקר כלפי חמאס, כי דווקא נגד חיזבלה היו הרבה תכנונים ומזימות כמו שראינו. הסיפור עם הזימוניות זה לא משהו שהרימו בשבועיים אלא במשך שנים. אותו דבר כל המידע המדוייק על חלק גדול ממצבורי התחמושת שלהם. הם התעצמו במשך 20 שנה ומסתבר שישראל עקבה אחרי כל פיפס שלהם ברמה שיודעים איפה כל אחד ואיפה מוחבא כל טיל. כנראה בגלל זה החליטו להכיל את הפרובוקציה שלהם עם האוהל והפיגוע בצומת מגידו, כי רצו לשמור על היכולת לתת מכת פתע משמעותית במקרה של מלחמה. 

הטעות הקשה היתה לחשוב שחמאס זה נכס ולא יעשו כלום כי אין כלום כי הבוס אמר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

כי רצו לשמור על היכולת לתת מכת פתע משמעותית במקרה של מלחמה. 

כנראה גם רצו לשמור עד שהם יקבלו פקודה להפסיק להשתמש בניידים ויעברו לתקשר דרך זימוניות ומכשירי קשר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

זה עדיין בעייתי כי באותה המידה הם, כנראה, יחלו להפתיע אותנו ואם הם היו מפתיעים אותנו זה היה בכמה רמות מעל מה שהיה עם חמאס. אני חושב שבכל הקשור לחיזבאללה יש לנו יותר מזל משכל ובמידה מסוימת, כנראה שגם להם היה בעצם סוג של ביבי בראש הארגון - דברן גדול אבל גם פחדן. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, RK כתב:

הוא לא, ומעניין על סמך מה אתה אומר את זה.

לא קשה להבחין בדעות שלו , ניכר היטב בהערות שלו בדיונים אשר משודרים לציבור הנרחב , בגישה המתירנית כלפי אירגונים מסוימים ובהשתקה של אילו שלא באים לו טוב.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

אתה רציני במה שכתבת?

הציבור שם אמונו על ידי הטלת פתק בקלפי , מה לעשות זאת דמוקרטיה.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

מכל מי שהוגשה מועמדותו.

לא הורס שום תאוריה , דווקא מוכיח שמי שהחונטה רוצה הוא זה שיתמנה כל עוד הוא בדעה שלנו , מענין שהיועצים המשפטים אשר התמנו כולם מצד מאוד ספציפי , מיקריות שכזו .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...