Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שצריך לצפות לאיזו מתקפה יוצאת דופן.

כמו שלפני כמה חודשים הם עשו לנו דבר דומה ולא חושב שהם חטפו ישר אבל אחר כך הם חטפו

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אני חושב שחייבת להיות מתקפה יוצאת דופן שתאלץ את איראן לבחור, מלחמה כוללת או נסיגה משמעותית לאחור. זו מדינה שמעולם לא ספגה פגיעה משמעותית מאז מלחמת איראן עיראק על כל המעשים שלה באזור, תגובה חסרת פרופורציות עכשיו היא פשוט חובה ואני מאוד מקווה שזה משהו שהאמריקאים, שעד עתה הפגינו חולשה, מבינים אותו. 

פורסם
לפני 24 דקות, ch28566 כתב:

ברוב הסרטונים האלו מה שרואים אלו לא טילים אלא שברי יירוט, במיוחד אם זה חץ 2 שמפרק את הטיל להמון חלקים. 

אתם מדברים על שני סרטונים שונים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

באולפנים ימשיכו ללרלר על האפקטיביות והביצועים המושלמים של מערכות ההגנה הרב שכבתיות המתקדמות בתחומן, במקביל לסרטון שמראה "שטח פתוח" אסטרטגי בנגב שחוטף הפגזה של מאות טילים. אני לא חובב תיאוריות קונספירציה, אבל כבר ממזמן הבנתי שניר דבורי וחבריו הם שופרי מסרים של הצבא ומערכת הביטחון.

פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

כתבת הכל אבל את הכי חשוב לא כתבת, מתקני הגרעין!! יש צק פתוח, יאללה לפרוע אותו..

הבעיה שאין לביבי ביצים

אמרו גם על לבנון, ואחרי השבועיים האחרונים אני חושב שמהירות תגובה לא מעידה על ביצים, חזר לי קצת האמון שאיבדתי ואני מאמין שתהיה תגובה, בזמן הנכון ולא מוקדם מדי.

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/b111hytkar#autoplay

גם אחרי המתקפה האיראנית צריך לזכור שיש לנו מלחמה יום יומית פה מול רוצחים נאצים, וכל ישראלי ללא עבר פלילי צריך לשאת נשק. כל אחד כזה יכול לעצור מסע רצח של החיות אדם, וכל המתיפייפים של "וואי מה יקרה לחברה בישראל איזה רע זה נשק" יכולים להתחבא מתחת לספה.

יהי זכרם ברוך.

לפני 9 שעות, David32 כתב:

א. לא סובל את ירושליים ולא סבלתי כשגרתי בישראל. אז לא תודה. 

ב. לא הבנתי, אני טועה? איפה אני טועה?

https://www.ynet.co.il/news/article/bkep40fa0#autoplay

הימורים על מוצא הגנב?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/bkep40fa0#autoplay

הימורים על מוצא הגנב?

בגדד ?

....................

היה תחקיר ב-12 על בחור שהסתובב בצפון הנטוש(ק"ש), התחזה לאיש הכוחות המיוחדים ובזז דירות.

מנחש מה מוצאו ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, רוןS כתב:

בגדד ?

....................

היה תחקיר ב-12 על בחור שהסתובב בצפון הנטוש(ק"ש), התחזה לאיש הכוחות המיוחדים ובזז דירות.

מנחש מה מוצאו ?

בגלל זה רשמתי הימור.

לפי נתוני משטרת ישראל אני מוביל בערך ב90-95 אחוז, סיכוי טוב.

עריכה:

אגב, שוב, חיזקת את מה שרשמתי.

היהודי גנב מיהודי, כי הוא גנב.

הערבי גנב רק מיהודים, כי הוא גנב לאומני.

בדיוק כמו הערס שמציק לרוסים לעומת ערבי שמטריד יהודיות.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
פורסם

@Shay_u חלק גדול ממה שאתה רואה בסרטונים הוא שברים לוהטים, בכל זאת הדברים האלה נכנסים לאטמוספירה במהירויות גבוהות אחרי שרכב ה-reentry פורק על ידי המיירטים.

ובוא, זה שאתה רואה פיצוצים באופק לא נותן לך שום אפשרות לזהות את מקום הנפילה. גם את המגדל באשלים אתה רואה ממרחק עשרות קילומטרים, אבל אין לך כל דרך להעריך את מיקומו על סמך נקודת מבט אחת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

@Shay_u חלק גדול ממה שאתה רואה בסרטונים הוא שברים לוהטים, בכל זאת הדברים האלה נכנסים לאטמוספירה במהירויות גבוהות אחרי שרכב ה-reentry פורק על ידי המיירטים.

ובוא, זה שאתה רואה פיצוצים באופק לא נותן לך שום אפשרות לזהות את מקום הנפילה. גם את המגדל באשלים אתה רואה ממרחק עשרות קילומטרים, אבל אין לך כל דרך להעריך את מיקומו על סמך נקודת מבט אחת.

אחד הסרטונים עם הפגיעות הרצופות מאפשר לראות פטריות עשן אחת ליד השנייה, מה שאומר שאלה פגיעות ולא שברי יירוטים.

משם זה הולך לשני כיוונים, או שהמתקפה תואמה והכל נפל באיזה מדבר, או שהכל פגע במטרה ובסיס נבטים הלך. אין משהו אחר.

פורסם

חברים, עכשיו אתם יכולים לספר לנכדים שאתם מכירים פצוע מהמתקפה האיראנית. אני לא יכול לחשוף את הסיפור כי הזכויות על הסיפור נמכרו לרשת אמריקאית שתפיק סרט בשם "181 טילים ופצוע אחד". 

ועכשיו למציאות. מדבר עם השכנה בדרך למקלט, לא שם לב לשפת הכביש הנמוכה, מעקם את כף הרגל, קצת כואב לא נורא, וקם באמצע הלילה מת מכאבים עם קרסול בגודל כפול :-) 

לפני 18 דקות, יובל .מ. כתב:

אחד הסרטונים עם הפגיעות הרצופות מאפשר לראות פטריות עשן אחת ליד השנייה, מה שאומר שאלה פגיעות ולא שברי יירוטים.

פעם היו קונספירציות על כיפת ברזל, אז עכשיו הגיע התור של החץ? כמה חדרו? לא יודע, אבל גם אם נגיד שהיו רק 80% הצלחה אנחנו עם 36 טילים שנחתו בישראל. חלקם במרכז, חלקם בים וכן, חלקם גם בנבטים אך גם  צריך לזכור שהם ממש לא כיוונו רק לנבטים ולגלילות אלא גם, לדוגמה, לתל נוף ועוד מספר יעדים. אם נהיה נדיבים ונאמר ש-10 טילים פגעו בנבטים, זו לא כמות שמשמידה בסיס או מוציאה אותו מכלל פעולה שכן אין כאן את הדיוק של הפצצה מדויקת מהאוויר.

פורסם
לפני 46 דקות, sperial כתב:

קשה לי להאמין של"שברים לוהטים" יש מערכת ניווט כל כך אפקטיבית והם פוגעים באזור המטרה.
מאמין יותר שאלו דווקא טילים.
לגבי מה הנזק, בפעם הקודמת דובר צה"ל מיהר לשחרר תמונות בבוקר שאחרי המתקפה של מטוסים ממריאים ושל הנזק. אם הפעם הוא לא ישחרר זה יהיה חשוד מאוד...
בכל מקרה אני מקווה שאף אחד לא נרדם והמטוסים היו בשמים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...