Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, Coro כתב:

בישראל רבים מהשמאל מזכירים לי את הימין הלבן הגזעני של אמריקה, שכמו ישראל היא מדינת מהגרים.

עסוקים כל הזמן בלבכות על השפעות "לא לבנות" על התרבות שלהם,

קוראים למלחמת אזרחים כדי לקחת את המדינה "שלהם" בחזרה

חסרי סבלנות לתרבויות אחרות,

וכו' וכו'.

וכמובן אובססיבים לגבי יהודים.

זהו? דופקים את השחורים?

יש כאן קבוצה של אנשים שמנסה להשתלט על המדינה בשיטות שמזכירות את 1933, גם אם קצת יותר עדינות. גם הקבוצה הזו, וגם מתנגדיה, באים מכל מוצא וצבע.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • רעיון גרוע 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

"אמממ איך ננסח את זה בעדינות? המציאות היא שלפני המלחמה ישראל היתה על סף מלחמת אזרחים בין המחנה שבליבו אנשים שמאמינים שאכן לנשים, בני מיעוטים , להטבים וכו' לא מגיעות זכויות, לבין המחנה שאני שייך אליו. ומה שהכי מקסים בויכוחים מהסוג שאנחנו מנהלים כרגע, זה שהאנשים שהכי אוהבים לספר כמה אנחנו נאורים אל מול הברבריות של השכנים שלנו, נמצאים לא במחנה שלי בדרך כלל."

את מה שאמיתי מחקתי. מה שלא נכון נשאר.

עריכה:

אגב, רק אומר, לפי הסקרים במחנה שלך יש את מפלגת רע"מ, שאני יכול להניח שאתה יודע מה היחס שלהם כלפי להט"ב ונשים. 

כנראה גם כלפי יהודים באופן כללי, בלי קשר אם הם חובשי כיפה או אוכלי בייקון. 

ונזכיר שאנשים פה רשמו שאחמד טיבי לא תומך טרור וזה.. גינה את התקיפה מאיראן או קרא לשחרור החטופים?

קיצר המחנה שלך דפוק גם חבר אתה יכול להיות רגוע.

לא הבנתי מה אתה רוצה (חוץ מהמשפט האחרון - סימטריה, לה בטח תקים מקדש מתישהו :) ).

לא היית פה כשהיו כאן הפגנות ושביתות שלקחו בהן חלק מאות אלפי בני אדם? אתה לא יודע למה התנגדו לשינויים המשפטיים שהמחנה שלך ניסה להוביל? אתה לא יודע שחלק מהמתנגדים היו גם אנשים שהגדירו ומגדירים את עצמם כימניים - כלומר בשגרה לא מצביעים עבודה ומרצ? פספסת את ההשתלטות החרדית על ירושלים (9% מהילדים לומדים בחינוך ממלכתי. קסם, נכון?), בית שמש, ערד, טבריה? את השלטים ברחובות שדורשים מנשים לעבור לצד השני של הרחוב? פספסת את זה שהם חלק מהמחנה שלך והיו בעד הרפרומה המשפטית והיותר אלימים מהם הצביעו בן גביר יחד איתך? שכחת איך סיפרת שלא איכפת לך מהדתה בזמן שהצבעת ל"אקס" כהניסט שהורשע בעבר בחברות בארגון טרור, שיעשה לך סדר? לא היית כאן כשפינדרוס סיפר שהומואים זה האיום הכי גדול על מדינת ישראל, וחברך מערוץ 14 סיפרו שמקימים כאן "להטביסטן" שמשתלט על הצבא? כשהרב זעירא הקים את המאחז בת"א, עליו כתבתי מאות פעמים כבר, וחבריך הכניסו את אבי מעוז לכנסת? כשצביקי סטרוק, נסיך של אמא, הלך לכלא כי התעלל בפלסטינאי (בטח למד את זה בנוער עבודה)? כשדניאלה וייס הציעה להקים מדינה יהודית ללא זכויות פוליטיות לערבים כי "הם הפסידו במלחמה" עד עיראק, וסמוטריץ' הציע "להכריע" אותם לטרנספר מפה ערבים לא ציונים? היית בחול רק לפני איזה שבוע, כשעוד חבורה של חרדים דרשה מנשים לעבור לחלק האחורי של האוטובוס בדרך לערד או ים המלח, והנהג שתק? כשמודיז הורידה את דירוג האשראי של ישראל, כי, בין היתר ובמילים לא מכובסות, העתיד שלה זה חברה פרימיטיבית שלא יודעת לייצר כלום חוץ מתפילות לאלוקים - נורא שונה מתפילות לאללה? ישנת שנצ כשילדים חרדים וחרדלים אימצו לעצמם מנהג נחמד - לירוק על נוצרים בירושלים, ונסיך אחר של אמא צילם את עצמו השבוע מתעלל בשני ילדים נוצרים, להם לקח שרשרת עם צלב, ואז גם ירק עליהם? כש"שישרף לכם הכפר" הפך ללהיט הגדול של המחנה שלך, אחרי שהחליף את "גדי, גדי, תיזהר, רבין מחפש חבר", בגלל שאייזנקוט לא העניק צלש לאלאור עזריה? כשסיוון הר מלך הלכה לבקר מחבל יהודי מורשע בכלא, וסיפרה שהוא "קדוש מעונה"? נערי גבעות התחילו להגיע לת"א לחפש מפגינים בודדים להרביץ להם? נסיכי ליכוד קיללו משפחות חטופים וזרקו ביצים על הורים של חיילת חטופה? סיפרו שחבל שהיטלר לא סיים את העבודה? עידית סילמן ביטלה אירוע שהיה אמור לעסוק בזהות יהודית חילונית, כי אסור?

אבל אחמד טיבי. כן. אחמד טיבי.זה הסיפור. ברור. עזוב את זה שאני לא חושב שהוא או רעמ מייצגים משהו יותר נאור או מערבי או ליברלי. מילא. הדיון הוא לא על זה. לא כתבתי פה מילה טובה עליהם. כל מה שאמרתי הוא, שאני מת על האירוניה בזה שגזענים דתיים חשוכים פרימיטיבים בישראל בטוחים שהם מייצגים איזה משהו נאור ומפותח מול הערבים, בזמן שהם נלחמים להפוך את ישראל למשהו שיהיה בין איראן למצרים יהודית.

לפני 52 דקות, Coro כתב:

חסרי סבלנות לתרבויות אחרות,

וכו' וכו'.

אתה אשכרה כותב את זה בתגובה לויכוח שהתחיל בזה שמישהו מהצד שלך כתבה שהמציאות היא שערבים הם פרימיטיבים וברברים?

(ואני יודע שכל מיני קלמן ליבסקינדים מספרים לך אחרת, אבל לא אתה ולא הם לא קיבלת את היהדות במתנה מההוא שאסור לציין את שמו כי הוא כועס על זה כמעט כמו שהוא מתלהב ממאחזים)

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 6
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא בשום צד.

אני לא אוהב את צורת הדיבור שלך -  "המלך שלך", "ביביסט" אז מעדיף לא לדבר איתך, תודה.

• אהבתי 5

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

צעיר הותקף בצפת - עיר שפעם היתה חלק ממדינת הישראל, והיום אני כבר לא בטוח לאיזו ישות מדינית היא שייכת אם בכלל - כי ניסה להכנס למקלט שחרדים השתלטו עליו והפכו אותו לבית כנסת או משהו. "אבל הערבים".

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

אתה פשוט משעמם אותי, כמו שהמלך שלך אומר

לא ניסיתי לשעשע אותך,

אבל אתה אידיוט שמשייך לי מלך מבלי לדעת מי אני, כי אני "מהמחנה השני", אז אני מפלצת כמו כולם.

לא מפתיע שתבחר להתחמק ותנסה לתרץ עם צילום מסך טיפשי, יושב סיעה אחת הוא רחוק שנות אור מלהציג תמונה מלאה ומדוייקת של 5 מליון איש, 

הכללת את "כל המחנה", לא משנה כמה ציטוטים וכתבות תביא, זה ילדותי ולא אינטיליגנטי

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 3 שעות, יבגניפ כתב:

כמו שכתבתי לאלי, את זה שישראל היא עדיין לא מדינה ברברית ופרימיטיבית במדיניות, אנחנו חייבים דווקא *לא* למחנה שמתגאה בנאורות הישראלית \ יהודית כל הזמן, ומתעסק בסיפורים על כמה שהערבים הם פרימיטיבים וברברים. זה גם המחנה שבכל הזדמנות אפשרית מציע לזרוק לפח נורמות מערביות, מזכיר שאנחנו במזרח התיכון ומציע להתנהל בהתאם. זה גם המחנה ששולח רבנים להדברים הומואים בת"א, מעביר נשים לצד האחורי של האוטובוס ומונע מהן להבחר לפרלמנט.

אני לא משתייך "למחנה שלך" ככל הנראה

אבל אני אדם משכיל, בעבודה שלי אני עוזר לאנשים מהשכבות הכי נמוכות של האוכלוסיה, נוהג באופן מתורבת, מנקה אחריי בכל מקום, דואג להיות עירני לסביבה, לא מתחצף ומרים את הקול או מרביץ לאחרים. יש מצב שיש "במחנה שלי" עוד אנשים כמוני ואתה פשוט לא רואה אותם כי מבחינתך המחנה הומוגני ומלא בברברים פרימיטיבים?

יש מצב שב"מחנה שלך" לצד כל אותם נאורים שוחרי תרבות יש אנשים אלימים וברברים בדיוק כמו אלו שאתה סולד מהם?

המציאות הרבה יותר צבעונית מהשחור ולבן שאתה מנסה להציג.

נכון, ישראל מלאה באנשים גסי רוח, וישראל מלאה גם באנשי מדע תרבותיים.

האם זה הופך את מדינת ישראל ככלל לפרימיטיבית או ברברית? לא.

האם זה הגיוני לזקוף דברים חיוביים לזכותו של איזשהו מחנה, ובו זמנית להגיד שכל מה ששלילי הוא באשמת המחנה השני כי "הוא זה שבשלטון כבר 2 עשורים"? בעיניי לא הגיוני, וזה רק מראה איך נוח לעוות את העובדות כדי שהטענות יתאימו לנרטיב המפוצל שלך.

• אהבתי 5
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, yairw כתב:

לא ניסיתי לשעשע אותך,

אבל אתה אידיוט שמשייך לי מלך מבלי לדעת מי אני, כי אני "מהמחנה השני", אז אני מפלצת כמו כולם.

לא מפתיע שתבחר להתחמק ותנסה לתרץ עם צילום מסך טיפשי, יושב סיעה אחת הוא רחוק שנות אור מלהציג תמונה מלאה ומדוייקת של 5 מליון איש, 

הכללת את "כל המחנה", לא משנה כמה ציטוטים וכתבות תביא, זה ילדותי ולא אינטיליגנטי

כן, ברור. אם אני טוען שבלב המחנה שלך נמצאים אנשים שמאמינים שלהומואים לא מגיעות זכויות וכהוכחה מביא ציטוט של נבחר ציבור ממפלגה מהמחנה שלך, אז אני מתחמק. כי סך הכל מה כבר הקשר בין האנשים שאתה ודומיך מצביעים להם לדעות שלהם ושלכם, נכון? הכל רנדומלי.

וכמובן, הכללות זה ילדותי ולא אינטלגנטי. אלא אם כן מכילים ערבים או גויים אחרים. זה מדע מדויק. אבל כשמדובר ביהודים חלילה אי אפשר להגיע למסקנות טריוויאליות על סמך בחירות פוליטיות. סליחה. 

לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

ש מצב שיש "במחנה שלי" עוד אנשים כמוני ואתה פשוט לא רואה אותם כי מבחינתך המחנה הומוגני ומלא בברברים פרימיטיבים?

יש מצב שיש כאלו גם אצל הערבים שתיארת כברברים וקבעת שזו המציאות? 

יש מצב שיש דרך לוגית לפרוץ את החומה שאתה, יריב ואחרים פה בניתם ומאפשרת לכם לטוס בהכללות על 200 קמש כשמדובר באנשים אחרים, תרבויות אחרות, קבוצות אתניות אחרות, אבל גורמת לכם להפגע כשמדובר במחנה שלכם?

לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

יש מצב שב"מחנה שלך" לצד כל אותם נאורים שוחרי תרבות יש אנשים אלימים וברברים בדיוק כמו אלו שאתה סולד מהם?

לחלוטין. יש המון. סך הכל אחים אנחנו. אני מפריד את זה לשניים, וזה מתחבר למה שכתבתי לגוסר. ההתנהלות של רובינו במרחב מחורבנת בדרכים שונות ומשונות. ההבדל העיקרי בין המחנה שלך למחנה שלי, זה שאם וכאשר המהפכות המשפטיות שלכם יצליחו, וישראל תעבור לחלוטין להתנהל עפי ערכי הדת והלאומנות - רוב ההבדלים ביניו לשכנים שלנו ימחקו. ולכן, בחזרה לנושא העיקרי, אני לא מבין מה אתם רוצים. הם הומופובים, קסנופובים. לא מאמינים בזכויות לנשים. אוקי, ו...? לפחות חצי מהקואליציה שלך חולקת חלק מהערכים האלו. ואני עוד עדין פה

לפני 5 דקות, EliC25 כתב:

האם זה הגיוני לזקוף דברים חיוביים לזכותו של איזשהו מחנה, ובו זמנית להגיד שכל מה ששלילי הוא באשמת המחנה השני כי "הוא זה שבשלטון כבר 2 עשורים"? בעיניי לא הגיוני, וזה רק מראה איך נוח לעוות את העובדות כדי שהטענות יתאימו לנרטיב המפוצל שלך.

אפשר להגיד מה שרוצים, אבל לא חושב שאמרתי את מה שאתה מייחס לי פה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
פורסם

אתה מערבב בין פרטים, לבין התנהגות רחבה יותר כחברה.

חרדים הם פרימיטיבים, אני מסכים עם זה, וגם חלק לא מבוטל מהציבור הדתי מסורתי. האם הם גם ברברים? האם בשם הדת הם ירצחו את הילד שלהם כי הוא התחתן עם מישהו שלא מתאים להם? יתכן שהיו מקרים בודדים שזה קרה, אבל במובן הרחב - אלו לא דברים שקורים. במקרה הרע ביותר ינתקו קשר, ובמקרה היותר סביר - ישלימו עם עובדות החיים ויפתחו עוד טיפלה את הראש.

האם יש ערבים משכילים ונאורים? כן, אפילו במדינות ערביות. האם זה הופך את המדינות שלהם מבחינת נורמות חברתיות כלליות ומדיניות לנאורות וליברליות? לא. הן עדיין פרימיטיביות ברובן וברבריות, ואני אסביר את זה - שימוש באלימות, צמצום חופש הביטוי וזכויות של נשים ומיעוטים, והצמדות לחוקי דת פרימיטיביים.

אתה, כמו פרו פלסטינאים רבים, במקום לתקוף טיעון, מצטט אמירות כאלו ואחרות, כאילו הן מעידות על משהו רחב, כשהן בסהכ אמירות שמשויכות לאנשים ספציפיים ואינן קובעות מדיניות או נורמה חברתית, וגם לא יקבעו.

מדהים אותי גם שלמעשה הסכמת עם הטיעון הראשוני שלי, שצוטט אגב מפי היסטוריון מוערך (מהמחנה שלך, אל תדאג), אבל היה חשוב לך למלא 3 עמודים של אש עוצמתית יותר כלפי כמה החרדים לא בסדר והדתיים לא בסדר, עם דוגמאות מכאן עד הודעה חדשה (שים לב לאורך התגובה העליונה שלך בעמוד הזה).

לא נראה לך שאתה קצת שטוף שנאה?

ולא, זה לא דומה לטיעון שלי. כי ביום שתהיה דיקטטורה ושלטון אוטונומי ברברי בבני ברק או באלעד, אני אסכים איתך. עד אז, אלו עמדות קיצוניות ופרימיטיביות שאני לא מסכים איתן, אבל החרדים טובים פי כמה בכבוד לחיים ולאחר מאשר הערבים.

• אהבתי 1
פורסם

אני חילוני עם שיער ארוך שגדל מאז שסיימתי את השירות הצבאי שלי עם 8 תעודות הצטיינות

שאוכל לא כשר ולא שומר שבת או כל חג לצורך העניין,

שומע רוק כבד ובעברי אף סולן של להקה כזאת,

אחותי לסבית נשואה שבאה לאכול איתנו כל שבוע יחד עם האישה שלה,

אני בכלל בוחר בזליכה או פייגלין כשהתמודד (בגלל הבטחות לגליזציה ולהסדיר תחבורה ציבורית בשבת)

אבל לדברייך אני ברברי ואחד שלא תורם לישראל להיות מודרנית ומערבית - וכל זה בגלל שייכות למחנה

קצת ביקורת עצמית לא תזיק

• אהבתי 3

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

המהפכות המשפטיות שלכם

פה קבור הכלב

שאתה משוכנע שאתה יודע מה שלי ומה לא שלי

במה אני תומך ומה לא

שהחיים שחור ולבן.

וזו מהות הבעיה, כי נשטף לך המח, כמו לרבים אחרים.

לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

אפשר להגיד מה שרוצים, אבל לא חושב שאמרתי את מה שאתה מייחס לי פה.

אתה לא מאשים את ביבי/סמוטריץ/בנגביר בבעיות הבטחוניות והכלכליות שלנו בתקופה האחרונה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, EliC25 כתב:

הן עדיין פרימיטיביות ברובן וברבריות, ואני אסביר את זה - שימוש באלימות, צמצום חופש הביטוי וזכויות של נשים ומיעוטים, והצמדות לחוקי דת פרימיטיביים.

ואני אומר שוב: הסיבה היחידה לזה שישראל *עדיין* לא נראית ככה, זה כי הכח של המחנה שלך עדיין מוגבל. ואם אתה לא מבין, באמת, בלי להעליב או משהו, אז מאות אלפי בני אדם (חלק לא מבוטל מהם ימניים מדינית, מסורתיים, דתיים, מה שאתה רוצה) הפגינו בשנה שלפני המלחמה נגד המהפכה המשפטית שלכם והציעו רעיונות חסרי סיכוי לצאת לפועל כמו להפרד ליהודה וישראל, *כי*, הם מאמינים בזה שהמחנה שלך מעוניין למחוק את ההבדל הזה בינינו לבין השכנים שלנו. ואני לא יכול לחשוב על דרך להשתכנע לכאן או לכאן בלי לקרוא מה אומרים נבחרי הציבור שלכם, או מנהיגים מחוץ לכנסת.

לא ניסיתי לתקוף את הטעון של בני מוריס או מי שזה לא היה. פשוט האירוניה מצחיקה אותי. תהיה בטוח שגם אותו הערס שתלש לילדים נוצרים את הצלב השבוע וירק עליהם בטוח שהוא מייצג תרבות גבוהה ומתקדמת ביחס לזו של הערבים, ושהוא לא ברברי ולא פרימיטיבי. ותהיה בטוח שגם פינדרוס חושב ככה ורבים וטובים אחרים. אז מה?

לפני 9 דקות, EliC25 כתב:

לא נראה לך שאתה קצת שטוף שנאה?

מה הבעיה עם זה? ברצינות. עוד משהו שהמחנה שלך התאהב בו זה פסיב אגרסיב. מה יש לי לאהוב במי שאקטיבית פועל כדי להרוס את החיים שלי ושל אחרים פה? קראת ציטוטים מהדוח של מודיז? ראית את ההצעות של סמוטריץ' לתקציב של השנה הקרובה? מה יש לי לאהוב בזה?

לפני 11 דקות, EliC25 כתב:

כי ביום שתהיה דיקטטורה ושלטון אוטונומי ברברי בבני ברק או באלעד, אני אסכים איתך

כבר יש שלטון אוטונומי בבני ברק. 

וכדי להרגיע אותך: בוודאי, יהודים לא יתחילו להרוג אחד את השני על רקע כבוד המשפחה (לדפוק מכות למישהו שרוצה להכנס למקלט שהפך לבית כנסת לא נחשב). 

לפני 7 דקות, yairw כתב:

אבל לדברייך אני ברברי ואחד שלא תורם לישראל להיות מודרנית ומערבית - וכל זה בגלל שייכות למחנה

קצת ביקורת עצמית לא תזיק

אני אידיוט אחי. לא מבין. ככה זה. אתה יכול לנהל ויכוח עם אנשים אחרים.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 1 דקה, יבגניפ כתב:

הם מאמינים

מאות אלפים מאמינים שכן

מאןת אלפים מאמינים שלא

מעניין איך יבגניפ יודע מי מהם צודק... 

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

תהיה בטוח שגם אותו הערס שתלש לילדי

הנה עושה את זה שוב, בוחר מקרה ספציפי כדי לתמוך בטענה שמכלילה ציבור שלם.

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

ראית את ההצעות של סמוטריץ'

ראיתי גם שסמוטריץ חתם על הסכמי שכר חדשים לפסיכולוגים בשירות ציבורי שמאז 79 לא היה שום שינוי בנושא.

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

כבר יש שלטון אוטונומי בבני ברק

פספסת שכתובים עוד דברים אחרי אוטונומי

אה סליחה, לא פספסת, אתה פשוט אוהב להתייחס רק למה שנוח לך

לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

לדפוק מכות למישהו שרוצה להכנס למקלט שהפך לבית כנסת לא נחשב). 

והנה שוב בוחר מקרה ספציפי כדי לתמוך בכך שציבור שלם נוהג באופן מסוים

• אהבתי 2
פורסם

זה הזכיר לי את הבחור הבריטי שהתפוצץ אחרי שטראמפ ניבחר,

לאט לאט ברחה שלו כל האמת, אני ממליץ על כל הקטע, אבל למתקשים,

זה מתחיל ב2:40 ויוצא לגמרי החוצה ב3:40

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אני אידיוט אחי. לא מבין. ככה זה. אתה יכול לנהל ויכוח עם אנשים אחרים.

לא מנהל ויכוח, מנסה להראות לך שהדרך שלך לא צודקת כמו שאתה חושב, כי אתה פוגע באחרים בהכללות שלך

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 3 דקות, yairw כתב:

לאט לאט ברחה שלו כל האמת, אני ממליץ על כל הקטע, אבל למתקשים,

יש כמות עצומה של אנשים שבשיחות פרטיות משתפים אותי בדעות הפוליטיות שלהם בזהירות, תוך כדי שהם מוודאים שאני אכן חושב כמוהם ואז מעזים להגיד קצת יותר, בהקשר לביטחון בעיקר. הקולות של כל אלו מושתקים, בעיקר סביב פרופסיות "יוקרתיות" כי יש מיעוט קולני שנמצא בעמדות כח וגורם לכל היתר לחשוב שכולם מחזיקים בעמדה דומה ושוא צריך להיות בעל עמדה פוליטית דומה. וזה לא נכון רק למקצוע שלי, אלא למקצועות רבים כמו עורכי דין, רואי חשבון, אחיות, רופאים ועוד.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...