Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן? המדינה שלך ברברית ופרימיטיבית ברמת המדיניות שלה? אין זכויות לנשים? מיעוטים? להטבים? הענישה פה היא בעינויים, או מוות אכזרי? אין זכויות אדם? ואני יכול להמשיך עוד כמה פסקאות על מה זו מדינה ברברית ופרימיטיבית לעומת מה זה ישראל, אבל כנראה שהאמת פחות מעניינת את מי שחייב להתנגד לכל דבר שלא מסתדר עם השקפת העולם שלו.

לפני 7 דקות, יבגניפ כתב:

שאלה יותר מרתקת: כמה ערבים יורים בערבים על בסיס יומיומי? או אולי בניסוח אחר: רוב הפשע של הערבים בארץ הוא פנים מגזרי. מה ההסבר לזה?

למה מה ישראל? מדינה מעודנת של ג'נטלמנים בריטים ונסיכות הולנדיות?

כאילו.. סבבה, אנחנו לא ברמה של השכנים שלנו ולא מייצאים טרור לעולם. יופי. אבל ברבריות ופרימיטיביות? אנחנו תותחים בזה.

מעבר לכך, אתה מבין שהטיעון הוואטאבאוטיזמיסטי שלך לא סותר את זה שהחברה הערבית ברברית ופרימיטיבית? אתה אפילו כותב את זה בעצמך בראשית דבריך, הם רוצחים ופוגעים זה בזה סביב סכסוכי כבוד ועולם הפשיעה.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

תותחים

כמדינה? אני לא נגד bashing כלפי מדיניות ישראלית, אבל במקרה הנ״ל זה קצת, איך אומרים, stretch.

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

הירי הוא מאבק על כבוד המשפחה/סכסוכי עבריינים שקיימים גם במגזר היהודי. זה לא "פשיעה רגילה" שפוגעת באזרח חף מפשע.

כמו שאלפרון, אברג'יל ושאר משפחות הפשע לא שולחות אף אחד לגנוב לך תטלויזיה. לציין את זה זאת גניבת דעת.

לא. לייחס מניע לאומני לכל עבריין ערבי זה קצת מוזר, כי נורא קל לסתור את זה. הנפגעים העיקריים מאלימות של ערבים - אני לא מדבר על טרור כמו מה שראינו אתמול שברור לכולם זה פיגוע וכו', אלא מה שאתה מדבר עליו - הם ערבים. הם הורגים אחד את השני על בסיס יומי (וגם דורסים או הורגים בהתנגשויות). ולכן המסקנה המתבקשת היא שיש בעיה של אלימות במגזר הזה. זה באמת given. על סיבות אפשר להתווכח עד מחר. וכמובן, אני לא נאיבי מספיק לחשוב שחלק מזה לא קשור ללאומנות. אבל זה לא כל הסיפור.

לפני 29 דקות, EliC25 כתב:

כן? המדינה שלך ברברית ופרימיטיבית ברמת המדיניות שלה? אין זכויות לנשים? מיעוטים? להטבים? הענישה פה היא בעינויים, או מוות אכזרי? אין זכויות אדם? ואני יכול להמשיך עוד כמה פסקאות על מה זו מדינה ברברית ופרימיטיבית לעומת מה זה ישראל, אבל כנראה שהאמת פחות מעניינת את מי שחייב להתנגד לכל דבר שלא מסתדר עם השקפת העולם שלו.

אמממ איך ננסח את זה בעדינות? המציאות היא שלפני המלחמה ישראל היתה על סף מלחמת אזרחים בין המחנה שבליבו אנשים שמאמינים שאכן לנשים, בני מיעוטים , להטבים וכו' לא מגיעות זכויות, לבין המחנה שאני שייך אליו. ומה שהכי מקסים בויכוחים מהסוג שאנחנו מנהלים כרגע, זה שהאנשים שהכי אוהבים לספר כמה אנחנו נאורים אל מול הברבריות של השכנים שלנו, נמצאים לא במחנה שלי בדרך כלל.

עכשיו, ברור לכולם שהמחנה שלי צפוי להפסיד בגלל דמוגרפיה.

אז חוזרים למה שכתבתי בדיוק: כן, הם יותר ברברים. יופי. הישג גדול.

לפני 34 דקות, EliC25 כתב:

אתה מבין שהטיעון הוואטאבאוטיזמיסטי שלך לא סותר את זה שהחברה הערבית ברברית ופרימיטיבית?

כן בדרך כלל אני יודע מה אני כותב.

לפני 20 דקות, Gosser1860 כתב:

כמדינה? אני לא נגד bashing כלפי מדיניות ישראלית, אבל במקרה הנ״ל זה קצת, איך אומרים, stretch.

אתה חי במדינה שאי אפשר ללכת בה מטר על מדרכה בלי להתקע בגוש חרא של כלב, אנשים לא מודעים לנורמות התנהגות בסיסיות, הספורט הלאומי זה לעשות קריוקי כמה שיותר רועש (יש פה שרשור על מישהו שגר במושב שחובבי הז'אנר אשכרה איימו על מי שהתלונן על זה והציעו לו לעזוב את המושב), מאות אנשים נפגעים בשנה בתאונות דרכים כי הנהגים לא רוצים להיות פראיירים ולא נותנים זכות קדימה בכביש. בסדנאות "איך לעבוד עם  ישראלים" בחול מסבירים בגדול שאנחנו ערסים שאוהבים לצעוק ולהיות "דוגרי". ואפשר להמשיך. stretch זה לא.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

במדינה

חשבתי שהתכוונת לברבריות ופרימיטיביות כמדיניות במובן הרחב.

כן, יש קקי ברחוב, קריוקי רועש, יותר מידי נפגעים בתאונות דרכים ובסביבה עסקית לישראלים יש סטיגמה של אנשים רועשים ולעיתים גסים (״דוגרי״ וכו׳). אין בינינו מחלוקת, ישראל היא לא דנמרק. 

אבל ברברים ופרימיטיבים? קצת (מאוד) רחוק (שוב, תחת הגדרות מקובלת)

• אהבתי 3

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

היה בפעם שעברה? לא נראה לי.

היה, בטח היה, דוגמית בלי שחיפשתי יותר מדי.

https://apnews.com/article/iran-attack-nevatim-base-israel-satellite-photo-c8bea9f43967457bd49b60a6fe1dcd42

לקנות צילום לווין מסחרי ברזולוציה טובה זה גרעינים עבור כלי תקשורת, רק צריך לשלם כמה מאות או אלפי דולרים ולהזמין צילום. זה בד"כ לוקח כמה ימים כי צריך לחכות שהלווין יעבור מעל אזור הצילום.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם
לפני 7 דקות, Gosser1860 כתב:

חשבתי שהתכוונת לברבריות ופרימיטיביות כמדיניות במובן הרחב.

כמו שכתבתי לאלי, את זה שישראל היא עדיין לא מדינה ברברית ופרימיטיבית במדיניות, אנחנו חייבים דווקא *לא* למחנה שמתגאה בנאורות הישראלית \ יהודית כל הזמן, ומתעסק בסיפורים על כמה שהערבים הם פרימיטיבים וברברים. זה גם המחנה שבכל הזדמנות אפשרית מציע לזרוק לפח נורמות מערביות, מזכיר שאנחנו במזרח התיכון ומציע להתנהל בהתאם. זה גם המחנה ששולח רבנים להדברים הומואים בת"א, מעביר נשים לצד האחורי של האוטובוס ומונע מהן להבחר לפרלמנט.

פורסם

שכחת לרשום שהמחנה השני גם מבצע פעולות טרור בתל אביב, רוצח אנשים מהמחנה שלך, שותה דם של ילדים פלשתינים/נוצרים/עולים רוסים ומביא ביד על תמונות של מחבלים מחוסלים.

אם כבר...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

חייבים

כתבת שבישראל תותחים בלהיות פרימיטיבים וברברים. טענתי שזה לא נכון במובן הרחב, הן כמדיניות והן כאוכלוסיה, בטח ביחס להגדרות המקובלות.

עכשיו הדיון הוא למי אנחנו חייבים את זה והחלוקה למחנות? איך זה קשור? מזכיר - הדיון המקורי התחיל מטיעון בטלוויזיה שמדינות ערביות הן ברבריות ופרימיטיביות.

יכול להיות בחירת המילים לא מוצלחת או שחסר הקשר, אבל ממה שנכתב, כן, זו בהחלט הגזמה (ולמילים יש משמעות וכו׳ וכו׳).

--

למען הסר ספק, כן, גם אני חושב שישראל מלאה באנשים גסי רוח, תרבות ״אני ואפסי ועוד״, חסרי נימוס ותרבות (במובן הסובייטי/אירופי) וכו׳. יתרה מכך, יש בישראל מגזרים שהם בהחלט ברברים ופרימיטיבים במידה מסוימת. אבל המרחק מלטעון זאת על כלל האוכלוסיה/מדינה הוא גדול מאוד.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
  • אהבתי 1

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

שכחת לרשום שהמחנה השני גם מבצע פעולות טרור בתל אביב, רוצח אנשים מהמחנה שלך, שותה דם של ילדים פלשתינים/נוצרים/עולים רוסים ומביא ביד על תמונות של מחבלים מחוסלים.

אם כבר...

יש משהו לא נכון במה שרשמתי?

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

ישראל היתה על סף מלחמת אזרחים בין המחנה שבליבו אנשים שמאמינים שאכן לנשים, בני מיעוטים , להטבים וכו' לא מגיעות זכויות, לבין המחנה שאני שייך אליו

על איזה מחנה אתה מדבר? זה שבחר שר הומו וכמה נשים לתפקידי שר? איך זה מתיישב עם השטויות שפלטת? אתה כל כך "מאוהב" במחנה "שלך" שאתה עיוור.

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 1 דקה, Gosser1860 כתב:

כתבת שבישראל תותחים בלהיות פרימיטיבים וברברים. טענתי שזה לא נכון במובן הרחב, הן כמדיניות והן כאוכלוסיה, בטח ביחס להגדרות המקובלות.

עכשיו הדיון הוא למי אנחנו חייבים את זה והחלוקה למחנות? איך זה קשור? מזכיר - הדיון המקורי התחיל מטיעון בטלוויזיה שמדינות ערביות הן ברבריות ופרימיטיביות.

יכול להיות בחירת המילים לא מוצלחת או שחסר הקשר, אבל ממה שנכתב, כן זו בהחלט הגזמה (ולמילים יש משמעות וכו׳ וכו׳).

--

למען הסר ספק, כן, גם אני חושב שישראל מלאה באנשים גסי רוח, תרבות ״אני ואפסי ועוד״, חסרי נימוס ותרבות (במובן הסובייטי/אירופי) וכו׳. יתרה מכך, יש בישראל מגזרים שהם בהחלט ברברים ופרימיטיבים במידה מסוימת. אבל המרחק מלטעון זאת על כלל האוכלוסיה/מדינה הוא גדול מאוד.

עניתי גם לך, גם לאלי וגם ליובל.

אם אתה רוצה, בשביל הסדר, אני טוען שני דברים: החברה הישראלית גסת רוח ופרימיטיבית. על "ברברית" אפשר להתווכח. לא איכפת לי. אבל - הטענה השניה שלי - האנשים שהכי אוהבים בדרך כלל להאשים את הערבים בברבריות זה האנשים ששייכים למחנה פוליטי שפועל אקטיבית להפוך את ישראל לכמה שיותר דומה לשכנות שלה, ונציגיו מציעים לזרוק את ערכי המערב לפח כל שני וחמישי.

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אפשר

בגדול זה מקור המחלוקת. עם השאר אני מסכים.

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

השניה

לא הופיע במקור. אבל, מסכים.

image.png.8b71cf6b998c3fae808f57bb49cd76b4.png

• רעיון טוב! 1

לפני 5 שעות, falou כתב:

פורסם
לפני 15 דקות, yairw כתב:

על איזה מחנה אתה מדבר? זה שבחר שר הומו וכמה נשים לתפקידי שר? איך זה מתיישב עם השטויות שפלטת? אתה כל כך "מאוהב" במחנה "שלך" שאתה עיוור.

אתה פשוט משעמם אותי, כמו שהמלך שלך אומר

Screenshot_20241002_132731_Chrome.jpg

• אהבתי 1
פורסם

בישראל רבים מהשמאל מזכירים לי את הימין הלבן הגזעני של אמריקה, שכמו ישראל היא מדינת מהגרים.

עסוקים כל הזמן בלבכות על השפעות "לא לבנות" על התרבות שלהם,

קוראים למלחמת אזרחים כדי לקחת את המדינה "שלהם" בחזרה

חסרי סבלנות לתרבויות אחרות,

וכו' וכו'.

וכמובן אובססיבים לגבי יהודים.

• רעיון גרוע 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, יבגניפ כתב:

יש משהו לא נכון במה שרשמתי?

"אמממ איך ננסח את זה בעדינות? המציאות היא שלפני המלחמה ישראל היתה על סף מלחמת אזרחים בין המחנה שבליבו אנשים שמאמינים שאכן לנשים, בני מיעוטים , להטבים וכו' לא מגיעות זכויות, לבין המחנה שאני שייך אליו. ומה שהכי מקסים בויכוחים מהסוג שאנחנו מנהלים כרגע, זה שהאנשים שהכי אוהבים לספר כמה אנחנו נאורים אל מול הברבריות של השכנים שלנו, נמצאים לא במחנה שלי בדרך כלל."

את מה שאמיתי מחקתי. מה שלא נכון נשאר.

עריכה:

אגב, רק אומר, לפי הסקרים במחנה שלך יש את מפלגת רע"מ, שאני יכול להניח שאתה יודע מה היחס שלהם כלפי להט"ב ונשים. 

כנראה גם כלפי יהודים באופן כללי, בלי קשר אם הם חובשי כיפה או אוכלי בייקון. 

ונזכיר שאנשים פה רשמו שאחמד טיבי לא תומך טרור וזה.. גינה את התקיפה מאיראן או קרא לשחרור החטופים?

קיצר המחנה שלך דפוק גם חבר אתה יכול להיות רגוע.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...