Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, אני מסכים עם שי שכתבי צבא ובטחון לרוב מדבברים את דובר צהל או מוציאים מסרים מהצבא שאין דרך אחרת להוציא, אבל אם נבטים היה מושמד - היינו יודעים מזה, ומניח שגם התגובה היתה ברמת "בעל הבית השתגע". אבל הכל יכול להיות.

לא חושב שישראל יכולה להרשות לעצמה להרוס את מתקני הנפט באיראן בגלל ההשפעה הבינלאומית של זה. נראה מה יהיה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לדעתי ההשפעה תהיה מוגבלת מאוד ותיעלם לאחר זמן קצר.
האיראנים מייצאים נפט רק לסינים וגם זה במחשכים.
הסעודים יכולים בקלות למלא את המחסור, והם יעשו את זה בשמחה אם יראו שהיריב הגדול שלהם מתבוסס בדמו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פגיעות בטוח היו, אבל העובדה שאין הרוגים בכלל ושהפגיעות בודדות והיכולת המבצעית לא נפגעה (תקפו בביירות כל הלילה) מראה שהנזק משני.

ממה שראיתי נפל באיזה כביש בהרצליה וליד בית ספר בגדרה.

איזה פלסטיני מסכן חטף "רסיס" בגודל חצי טיל על הראש ונהרג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש ברקע הרבה מאוד שברים, גם ברור שיש נפילות של טילים. מה שלחלוטין אי אפשר להבין זה מקום הנפילות.

בכלל, חוץ מבית הספר בגדרה שנהרס מערפלים את הפגיעות, למרות שיש תיעוד ברור של נפילות גם במרכז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, ch28566 כתב:

חברים, עכשיו אתם יכולים לספר לנכדים שאתם מכירים פצוע מהמתקפה האיראנית. אני לא יכול לחשוף את הסיפור כי הזכויות על הסיפור נמכרו לרשת אמריקאית שתפיק סרט בשם "181 טילים ופצוע אחד". 

ועכשיו למציאות. מדבר עם השכנה בדרך למקלט, לא שם לב לשפת הכביש הנמוכה, מעקם את כף הרגל, קצת כואב לא נורא, וקם באמצע הלילה מת מכאבים עם קרסול בגודל כפול :-) 

תרגיש טוב. 

פשוט ואפקטיבי ומזרז החלמה אם מקפידים. 

what-is-rice-190446_FINAL-5bc5fcebc9e77c005135258d.png

• אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני כשעה, farkash7 כתב:

לדעתי ההשפעה תהיה מוגבלת מאוד ותיעלם לאחר זמן קצר.
האיראנים מייצאים נפט רק לסינים וגם זה במחשכים.
הסעודים יכולים בקלות למלא את המחסור, והם יעשו את זה בשמחה אם יראו שהיריב הגדול שלהם מתבוסס בדמו.

לא חושב, רק מהידיעה שהם תוקפים אותנו מחירי הנפט נתנו קפיצה:

https://oilprice.com/

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אגב, שוב, חיזקת את מה שרשמתי.

היהודי גנב מיהודי, כי הוא גנב.

הערבי גנב רק מיהודים, כי הוא גנב לאומני.

בדיוק כמו הערס שמציק לרוסים לעומת ערבי שמטריד יהודיות.

את הגזענות?

אם ברח לי קקי ברחוב כי אכלתי בחתוליה, אני מסכן.

אם לערבי ברח קקי ברחוב, זה כי הוא מנסה להרוס את המרחב היהודי היפה.

איך אומרים ברוסית?

אם בברז אין מים - היהודים שתו אותם.

אם בברז יש מים - זה כי היהודים השתינו לשם.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

רק לגבי הפגיעות לכאורה בנבטים, לדעתי אי אפשר לדעת כלום.
אם הטיל יורט בחלל על ידי חץ, עדיין החתיכות ירדו בפיזור של כמה קילומטרים מסביב לנקודת הפגיעה שהיתה אמורה להיות (ראו מקרה הפלסטיני שקיבל צינור של 10 מטר בראש). החתיכות האלה לוהטות בגלל שהן נופלות דרך חלק גדול מהאטמוספירה. מה שנראה כמו פטריות עשן בהחלט יכול להיות תימרות אבק מהפגיעה - בכל זאת נבטים זה בנגב.

להערכתי לא נגרם נזק משמעותי מהמתקפה הזו, וזה מכוון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 38 דקות, David32 כתב:

את הגזענות?

איך אומרים ברוסית?

לתאר מציאות לא הופך אותך לגזען.

בני מוריס עבר "אמבוש" באל גזירה לאחרונה, ואמר שהמדינות הערביות ברבריות ופרימיטיביות, עו"ד ערביה ישראלית שנכחה באמבוש הייתה חייבת לפתוח פיה בתדהמה ולהגיד לו Racist!! והוא ענה לה בצורה הכי פשוטה שזו לא גזענות, אלא המציאות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, elibaba כתב:

רק לגבי הפגיעות לכאורה בנבטים, לדעתי אי אפשר לדעת כלום.
אם הטיל יורט בחלל על ידי חץ, עדיין החתיכות ירדו בפיזור של כמה קילומטרים מסביב לנקודת הפגיעה שהיתה אמורה להיות (ראו מקרה הפלסטיני שקיבל צינור של 10 מטר בראש). החתיכות האלה לוהטות בגלל שהן נופלות דרך חלק גדול מהאטמוספירה. מה שנראה כמו פטריות עשן בהחלט יכול להיות תימרות אבק מהפגיעה - בכל זאת נבטים זה בנגב.

להערכתי לא נגרם נזק משמעותי מהמתקפה הזו, וזה מכוון.

אין צורך בספקולציות. בעוד יום או יומיים יהיו צילומי לווין בעיתונות הזרה, אפשר יהיה לראות בדיוק מה נפגע או לא נפגע. 

חזיר דיזל

פורסם

אני לא יוצא חיל האוויר ואין לי מידע מיוחד. אני יודע שאחרי ששת הימים כל צבא חצי מקצועי בעולם הבין שבסיסי חיל אוויר חייבים להיות מוגנים מפני תקיפה אווירית.

מטוסים בדתקים ומסלולים עם יתירות גבוהה כך שקשה מאוד להשבית אותם. אם זה אכן פגע בנבטים ואם הנזק הוא יותר מנזק קוסמטי, זה יפתיע אותי מאוד וזה יהיה כשל חמור.

אני גר בסביבה של בסיס כזה ויותר מפחיד אותי שטילים שמיועדים אליו ינחתו פה ברחוב מאשר שהבסיס עצמו יפגע.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 54 דקות, קורן בן אשר כתב:

בעוד יום או יומיים יהיו צילומי לווין בעיתונות הזרה

היה בפעם שעברה? לא נראה לי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

בני מוריס עבר "אמבוש" באל גזירה לאחרונה, ואמר שהמדינות הערביות ברבריות ופרימיטיביות, עו"ד ערביה ישראלית שנכחה באמבוש הייתה חייבת לפתוח פיה בתדהמה ולהגיד לו Racist!! והוא ענה לה בצורה הכי פשוטה שזו לא גזענות, אלא המציאות.

אם ישראלים שגרים במרכז הארץ מתכחשים למציאות בערים המעורבות, אתה חושב שישראלי שעבר להולנד יכיר בה?

לפני שעה, David32 כתב:

את הגזענות?

איך אומרים ברוסית?

אם אכלתי בחתוליה, יצאתי ממנה וחירבנתי ברחוב, באסה.

אם אכלתי בחתוליה, עליתי על אוטובוס, נסעתי לנתבג, משם עליתי על מטוס להולנד, הגעתי לבית של דוד וחירבנתי לו בכניסה, כנראה שיגידו "וואלה הם התווכחו בקארספורום".

זה מזכיר לי את העורכי דין שייצגו מחבלים "הוא דקר זקנה בת 90 אבל הוא חולה נפש", אנחנו רואים שחולי נפש דוקרים את הילדים שלהם כמו הפסיכופתית בהרצליה, לא עולים על אוטובוס מהשומרון לתל אביב והולכים לדקור בפארק הירקון.

כמה ערבים פורצים לבתים בתל אביב וכמה מהם פורצים לבתים בכפר קאסם?

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 32 דקות, יובל .מ. כתב:

כמה ערבים פורצים לבתים בתל אביב וכמה מהם פורצים לבתים בכפר קאסם?

שאלה יותר מרתקת: כמה ערבים יורים בערבים על בסיס יומיומי? או אולי בניסוח אחר: רוב הפשע של הערבים בארץ הוא פנים מגזרי. מה ההסבר לזה?

לפני שעה, EliC25 כתב:

למה מה ישראל? מדינה מעודנת של ג'נטלמנים בריטים ונסיכות הולנדיות?

כאילו.. סבבה, אנחנו לא ברמה של השכנים שלנו ולא מייצאים טרור לעולם. יופי. אבל ברבריות ופרימיטיביות? אנחנו תותחים בזה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפני 2 דקות, יבגניפ כתב:

שאלה יותר מרתקת: כמה ערבים יורים בערבים על בסיס יומיומי? או אולי בניסוח אחר: רוב הפשע של הערבים בארץ הוא פנים מגזרי. מה ההסבר לזה?

הירי הוא מאבק על כבוד המשפחה/סכסוכי עבריינים שקיימים גם במגזר היהודי. זה לא "פשיעה רגילה" שפוגעת באזרח חף מפשע.

כמו שאלפרון, אברג'יל ושאר משפחות הפשע לא שולחות אף אחד לגנוב לך תטלויזיה. לציין את זה זאת גניבת דעת.

תהייה משותפת:

https://www.ynet.co.il/news/article/r1ccyd5r0

"איימו על מתפללים במסגד" -האיום היה שלא יצאו כדי שלא יפגעו.

עכשיו אני לא משפטן, אז נקרא למומחה הפורום @RK:

בכתבה מתואר שיצאו מהמסגד ורצו לאורך הרחוב, נניח עניין של 2-3 דקות.

במדינת ישראל יש חוק "לא תעמוד על דם רעך", כמה מהמתפללים המוסלמים במסגד הרימו טלפון למשטרה ודיווחו על האירוע? וכמה מהם התחילו לחגוג את האירוע?

כמה מהם יכולים להיות מועמדים למשפט, וכמה יעמדו בפועל?

• תוכן חדש...