Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, EliC25 כתב:

שהחיים שחור ולבן.

ברור. הם שחור ולבן רק כשמדובר בערבים. זה כן. אצלכם הכל מורכביות. כאילו, באמת, סלח לי על הסרקזם, אבל אני שואל שוב:

האם אתה מבין שאת הלוגיקה שבני מוריס או אתה מפעילים על ערבים אפשר להפעיל גם על ישראלים? האם אתה מבין שאפשר לנתח *כל* חברה בעולם? כי נראה לי שדווקא פה קבור הכלב. ואין דרך אמתית לגרום לך או דומיך להבין את זה, או בכלל לדבר על זה.

לפני 18 דקות, EliC25 כתב:

מעניין איך יבגניפ יודע מי מהם צודק... 

כמו שכל אחד אחר מגבש את הדעות הפוליטיות או החברתיות שלו? איך אתה הגעת למסקנה שאתה רוצה להצביע למי שאתה מצביע לו? שאתה מאמין במה שאתה מאמין בו? 

לפני 18 דקות, EliC25 כתב:

הנה עושה את זה שוב, בוחר מקרה ספציפי כדי לתמוך בטענה שמכלילה ציבור שלם.

המקרים הספציפים כמו הערס הזה הם אנקדוטות. הבחירות הפוליטיות שלכם זו המציאות. למי איכפת מה50 גוונים של אפור שלכם, אם בסופו של דבר הקואליציה הלאומנית שלכם זה פינדרוס, שלמה קרעי, אורית סטרוק ובצלאל סמוטריץ'? 

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית. בחרתם באנשים ספציפיים, מפלגות ספציפייות. אתם מזהים את עצמכם כ"מחנה". המנהיגים שלכם מזהים אותכם ככה. מימשת את הזכות שלכם לקחת את ישראל בכיוון תרבותי פוליטי מסוים. זכותכם. אבל בוא נהייה כנים: אני לא תופס פה אנשים אקראים ברחוב וממציא עליהם סיפורים. הימין הדתי לאומני בישראל זו קבוצה די מובהקת. וההכללות עליה מבוססות על האקט הכי בסיסי בחייהם של אנשים במדינה דמוקרטית: הצבעה לפרלמנט. ואם זה לא נראה לך - תצביע למישהו אחר בפעם הבאה.

לפני 15 דקות, yairw כתב:

לא מנהל ויכוח, מנסה להראות לך שהדרך שלך לא צודקת כמו שאתה חושב, כי אתה פוגע באחרים בהכללות שלך

ברור. מותר להכליל רק כשמדובר בערבים. 

מתוך סקרנות, אם קראתם או שמעתם על הדוח של מודיז - מה היתה התגובה שלכם? הרי בפשטות חלק מהדוח לא אומר משהו מאוד שונה ממה שאני אומר. אבל אתם מבינים שלמי שכתב את זה לא איכפת מהניואנסים והייחודיות של כל אחד מאיתנו, נכון? כי בסוף מה שמשנה זה המדיניות והתוצאה. אלו נגזרות ממה שאתם מצביעים לו. אז?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
Just now, yairw כתב:

כי אתה פוגע באחרים בהכללות שלך

זה פורום פוליטיקה. לא פורום התפתחות אישית וניתוח אופי לחברי הפורום.

פוליטיקה מבוססת על הכללות. בסוף אין לי דרך לבדוק מה אורך השיער של כל מצביע ומה הנטייה המינית של אחותו. אני יכול לבדוק מי נבחרי הציבור של "האחרים". אילו הפגנות הם מארגנים. באיזו מדיניות בוחרים.

בסופו של דבר המחנה שנמצא בשלטון, כולל שר אחד הומו. אבל הוא כולל כמה עשרות חברי כנסת ושרים הומופובים. כאלו שלא מוכנים ללחוץ יד לשר ההומו. שר אוצר שאירגן בעבר את מצעד הבהמות. שר לביטחון לאומי שהפגין נגד הומואים. ועוד ועוד.

לכל אירגוני השמאל הפרו פלסטינים האנטישמים באמריקה ובאירופה יש יהודי מחמד אנטי ציונים שתומכים בהם. זה לא הופך אותם לפחות אנטישמיים. גם אם זו הכללה של ציבור שלם.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לכל הקשקשנים שמלרלרים את עצמם לדעת ויודעים לדקלם חצאי חרטוטים של דובר צה"ל (שברי יירוטים לוהטים? מה???) - פורסם כעת בתקשורת שאתם מאזינים לה כמו תוכים ללא טיפת חשיבה ביקורתית שבצה"ל מודים שהייתה פגיעה קשה בבסיס נבטים בנגב, "ללא פגיעה במטוסים או בתשתיות קריטיות".

לפעמים לא צריך להיות חובב קונספירציה, מספיק לראות עשרות סרטונים של נפילות ועשרות טילים נופלים בדיוק על בסיס צבאי ולצאת מנקודת הנחה שאולי, רק אולי, אלה באמת טילים איראניים שנופלים על בסיסים. ולא "שברי יירוטים לוהטים מהאטמוספירה" רק כי ככה המציא ניר דבורי. שיעור לחיים

עריכה אחרונה על ידי Shay_u
  • אהבתי 3
  • מעניין 1
פורסם (נערך)

לא ראיתי כותרות של ״פגיעה קשה״ - ראיתי ידיעות על פגיעות. וכשאתה רואה אתֶהסרטונים אתה רואה מספר נפילות - לא ספרתי, אבל נראה משהו בין 5-10 - על רקע הרבה מאוד נקודות הרבה יותר איטיות, אלה השברים הלוהטים. זה מכון לכל הסרטונים גם משאר הארץ.

אבל, כתבתי גם הבוקר, הפעם לא מפרטים על הפגיעות, גם באזורים אחרים (חוץֶמגדרה)ק

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, Shay_u כתב:

שבצה"ל מודים שהייתה פגיעה קשה בבסיס נבטים בנגב, "ללא פגיעה במטוסים או בתשתיות קריטיות"

החלק השני של המשפט סותר את הראשון

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שני המחנות שבאמת יש פה זה קבוצה אחת שהיאחזות בשלטון זאת מטרת העל שלה וכל השאר זה אמצעי להשגת המטרה וקבוצה שניה שרוצה את השלטון כדי לעשות שיהיה יותר טוב פה לכולם.

עם קבוצה אחת אפשר להתווכח כי כל אחד מפרש "טוב" בצורה קצת אחרת ועם קבוצה אחרת אין מה לדבר כי המטרה שלהם ברורה.

זה כבר מזמן לא על ימין או שמאל. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, sperial כתב:

לא ראיתי כותרות של ״פגיעה קשה״ - ראיתי ידיעות על פגיעות. וכשאתה רואה אתֶהסרטונים אתה רואה מספר נפילות - לא ספרתי, אבל נראה משהו בין 5-10 - על רקע הרבה מאוד נקודות הרבה יותר איטיות, אלה השברים הלוהטים. זה מכון לכל הסרטונים גם משאר הארץ.

אבל, כתבתי גם הבוקר, הפעם לא מפרטים על הפגיעות, גם באזורים אחרים (חוץֶמגדרה)ק

אתה לא מחובר, יש סרטון עם 15-20 פגיעות אחת אחרי השנייה.

אחרי 3 שנים של מלחמות בעולם עם תיעודים מיידים, יודעים לזהות מתי זאת פגיעה ומתי יירוט.

וגם יודעים מתי משקרים לנו.

עריכה:

אירוע קשה מאוד בלבנון. 

כמה כאלה וכל מה שעשינו לא שווה כלום.

צהל צריך להיזהר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה לא מחובר, יש סרטון עם 15-20 פגיעות אחת אחרי השנייה.

אחרי 3 שנים של מלחמות בעולם עם תיעודים מיידים, יודעים לזהות מתי זאת פגיעה ומתי יירוט.

וגם יודעים מתי משקרים לנו.

רסיס של טיל בליסטי יכול להוות פגיעה חמורה יותר מפגיעה ישירה של רקטה ארטילרית. רוב כדורי האש בשמים שראו בעת המתקפה היו רסיסים, הטילים שנשארו שלמים ופגעו היו מהירים בהרבה, וכשטיל בליסטי נשאר במסלול ופוגע כמו שצריך הוא לא נראה כמו כדור אש איטי, אלא זוהר עמום יותר (בוהק= הרבה חיכוך עם האוויר) ומאוד, מאוד מהיר.

יש 2-3 סרטונים של פגיעות, בעיקר זו שליד הרצליה. אתה תראה שהגוף שמגיע ופוגע ממש לא כתום בוהק.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

אירוע קשה מאוד בלבנון. 

כמה כאלה וכל מה שעשינו לא שווה כלום

כבר עכשיו מבחינתי זה לא שווה את הכניסה. סורי.

מלא דעות לא פופולאריות ממני. וזה עוד אגוז וסיירת גולני.

אין לי גם שום תקווה שיש איזו אסטרטגיה בלבנון והם פועלים לקראת משהו מלבד אולי כמה שנים של שקט.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

הטעות היא בכניסה מאופקת, כזו שמאפשרת למחבלי חזבאללה לפעול כפי שהם אוהבים, כוח קרוב ואחד רחוק עם המון טילי נ"ט ופצמ"רים. הם יודעים בדיוק היכן צה"ל עומד לפעול שכן אין כאן תמרון אלא פעולה שהיא הרבה יותר סטטית וזה מאפשר להם להכין מארבים. 

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, Pika007 כתב:

רסיס של טיל בליסטי יכול להוות פגיעה חמורה יותר מפגיעה ישירה של רקטה ארטילרית. רוב כדורי האש בשמים שראו בעת המתקפה היו רסיסים, הטילים שנשארו שלמים ופגעו היו מהירים בהרבה, וכשטיל בליסטי נשאר במסלול ופוגע כמו שצריך הוא לא נראה כמו כדור אש איטי, אלא זוהר עמום יותר (בוהק= הרבה חיכוך עם האוויר) ומאוד, מאוד מהיר.

יש 2-3 סרטונים של פגיעות, בעיקר זו שליד הרצליה. אתה תראה שהגוף שמגיע ופוגע ממש לא כתום בוהק.

תראה את הלינק ששי צירף פה, 20 כדורי אש מהירים אחד אחרי השני. לא רסיסים.

ופתח טלגרם, יש יותר מ2-3 סרטונים.

לפני 1 דקה, ch28566 כתב:

הטעות היא בכניסה מאופקת, כזו שמאפשרת למחבלי חזבאללה לפעול כפי שהם אוהבים, כוח קרוב ואחד רחוק עם המון טילי נ"ט ופצמ"רים. הם יודעים בדיוק היכן צה"ל עומד לפעול שכן אין כאן תמרון אלא פעולה שהיא הרבה יותר סטטית וזה מאפשר להם להכין מארבים. 

מזכיר את לבנון השנייה ש3 אוגדות נכנסו בסוף המלחמה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

אירוע קשה מאוד בלבנון. 

כמה כאלה וכל מה שעשינו לא שווה כלום.

צהל צריך להיזהר מאוד.

חשבת שזה טיול? זאת מלחמה. ולצערי אני לא מאמין שהם אחרונים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 56 דקות, SlowRide כתב:

שני המחנות שבאמת יש פה זה קבוצה אחת שהיאחזות בשלטון זאת מטרת העל שלה וכל השאר זה אמצעי להשגת המטרה וקבוצה שניה שרוצה את השלטון כדי לעשות שיהיה יותר טוב פה לכולם

אני לא מסכים עם זה.

יש ראש ממשלה ועוד כמה שרים וחברי כנסת שהמטרה שלהם היא שלטון. זה נכון.

אבל כמחנה? אני מאמין שבן גביר ורוטמן וכל מי שתומך בהם, בטוח שהוא עושה טוב לכולם, בזה שהוא בעד שלטון ימני דתי ולאומני משיחי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה היה נכון, הקיצוניים האלה היו מפרקים את הממשלה בהתאם לכל האיומים שלהם. אבל לא, כל מה שמעניין אותם זה השלטון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...