Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 19 דקות, Coro כתב:

לחמאס היו עוד מקורות הכנסה. למשל יש את התביעה שמתנהלת בארה"ב ומראה את השיטה של אונר"א להעביר כסף לחמאס העברת דולרים לתושבי עזה (ולא בשקלים) על מנת שילכו לצ'יינג'ים בשליטת חמאס שגובים אפילו 25% עמלה.

התובעים טוענים שבעוד שאונר"א פועלת בעוד מדינות ובכל מדינה שכזו היא משלמת במטבע מקומי, רק בעזה הם השתמשו בדולרים.

לא בגובה הסכומים שהעבירה קטאר בבירכת ביבי.

אילו המקורות האחרים היו היחידים, האוכלוסיה ברצועה הייתה מתקוממת בסופו של דבר, גם במחיר הרג בידי החמאס. 

אירגון טרור דועך כשאין לו יותר מימון, יש הרבה מאד הוכחות הסטוריות במהלך המאה ה120 שמראות איך ״מחניקים״ אירגון טרור. 

זה לא קורה אצלנו.

כאשר מבקשים לאיין ארגון טרור מצד אחד, ומצד שני מאפשרים את מימונו בדרכים נלוזות, אין באמת
יכולת אמיתית להכריעו. אגב, גם כיום, בשיא הלחימה, החמאס פטור מלדאוג לפן הלוגיסטי )לא הצבאי( הכל מגיע מישראל או ממצרים )מעבר רפיח( או בהצנחה מהאוויר או בדרך הים. על כן לא חסר מזון, תרופות
דלק ועוד- מרכיבים חיוניים כדי להמשיך ללחום ולשרוד.
הדרך הנפוצה ביותר, שבה ארגוני טרור חולפים מן העולם היא דרך הכישלון - אם בעקבות קריסה פנימית )Implosion )ואם בעקבות אובדן תמיכה ציבורית )Support Public of Loss).

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 52 דקות, zaf כתב:

מאז סירובה של הרשות הפלסטינית להמשיך בתשלומים למנגנוני החיים ברצועה במרץ ,2019 ומדיניות הסגר של מדינת ישראל על הרצועה, אין למעשה להנהגת חמאס ולאוכלוסייה הפלסטינית בעזה שום דרך לקיים אורח חיים בסיסי. הפתרון נמצא בדמות מזוודות הדולרים של קטאר, על הפתרון המקורי חתום איש אחד – בנימין נתניהו.

אתה צודק. היה כבר אז צריך לעשות סגר על עזה ולתת להם למות ברעב. 

פורסם

כולם מסכימים שצריך לחנוק אותם, אבל צריך עזרת הקהילה הבינ"ל ואני לא יודע כמה יש רצון לזה.

אם ארה"ב הייתה רוצה לשחרר את החטופים בינהם 45 אמריקאים, ב8 באוקטובר יכלו לתת אוליטימטום לקטאר שאם חמאס לא משחרר את החטופים או שארה"ב תוקפת את חמאס בשטח קטאר או עיצומים כלכליים על המדינה. שלא ימכרו לנו סיפורים שלהנהגת חמאס בקאטר אין השפעה על סינוואר, כאשר קטאר מחזיקה בעשרות מיליארדים בכסף של חמאס.  כשסכומים כאלה על לשון המאזניים, הנייה אפילו היה מורה על חיסול סינוואר אם האחרון לא היה מקשיב לו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

קטאר בכלל צריכה טיפול מקיף במיוחד אבל בתכלס, כאשר סינוואר אומר שישראל נמצאת בדיוק במקום בו הוא רצה הוא צודק. שוב עושים את ההפרדה בין הארגון לבין שאר האוכלוסייה, שוב הוא מקבל את כל מה שצריך כדי לשרוד ושוב מי שיממן את השיקום של עזה זה לא הוא אלא אחרים. אפשר היה לעשות דברים אחרת? ברור, אך לכל דבר כזה יש מחיר וזה גם המחיר שאנחנו משלמים על חוסר אסטרטגיה ותכנון מוקדם. 

פורסם

תגידו זה מתאים למצב של היום? אדם ז"ל. כי יש מצבים שזה מזכיר שזה כאילו נכתב על ביבי. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

בחירות לאיחוד האירופי - עליית מפלגות ימין.

הולנד - חירט ווילדרס צבר תאוצה.

צרפת - לה פן עולה בגדול.

בריטניה: https://www.ynet.co.il/news/article/sksnpu4vr#autoplay

הלייבור העיפו את קורבין תומך הטרור האנטישמי, בחרו את סטרמר תומך ישראל שמאז נלחם באנטישמים בתוך המפלגה ומשתלטים על בריטניה.

מה שקרה פה עם בן גביר קורה באירופה, ואין שם "ביביסטים/משיחיים/סמוטריצ'ים", סתם אנשים שרואים לאן ה"ליברלים" לוקחים את העולם עם תמיכה בטרוריסטים/מהגרים תומכי טרור שבאים לאנוס את המקומיות. הילדה שנאנסה בצרפת מבחינתם היא לא יהודייה, היא צרפתייה שנאנסה על ידי מהגרים.

אולי אירופה כן התעוררה בזמן.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שקרה פה עם בנגביר זה בדיחה לא מצחיקה כי הוא אפס חסר תועלת. מאז שהוא בתפקיד כל מה שקשור לדברים שהוא רץ עליהם נהיה גרוע יותר.

אני מקווה הפוליטיקאים האירופאים שמבטיחים לציבור לשמור על הביטחון ודרך החיים שלהם מהאיסלמיזציה באמת מכוונים לזה ולא סתם מחפשים להנות ממנעמי השלטון כשאירופה עולה באש.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתי הראשון להודות בטעות של הצבעה לבן גביר, הוא לא העניין פה.

העניין הוא שמנסים להראות שמצביעי בן גביר הם קיצוניים, וזו לא האמת. הפכו את הרצון לשמור על אורח החיים (או לפי הזמן האחרון - על החיים עצמם) לפאשיזם, סמל לחושך, שנאת האחר ושנאת זרים כשזה לא המקרה פה.

• אהבתי 2
פורסם

בן גביר הוא לא הבעיה אלא הסימפטום. הפוליטיקאים שלנו פח, ולמצביעי "ימין מדיני" אין עבור מי להצביע. זו היתה נאיביות לחשוב שבן גביר יפתור משהו. הוא אופוזיציה צעקנית קלאסית. מפגין בחליפה במסדרונות הכנסת.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 20 שעות, Night Driver כתב:

וזה שיש =לחמאס עוד מקורות הכנסה לא אומר שאנחנו צריכים  לתת לו עוד.

זה בסדר,באמת יש להם מגוון חברות שמכניסות להם סכומי עתק

לא מזמן ראיתי כתבה (לא אשמתי,האישה ראתה 12) על חמאס ועל זה שיש להם לא מעט חברות לגיטימיות (לא סתם חברות קש להלבנה,אלא בנוסף) בטורקיה ועוד מדינות,שרווחיות ומכניסות מליונים כל חודש

אז גם אם תחנוק אותם עדיין הם ינשמו מצוין בעקיפין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני כשעה, Renaultrap כתב:

בן גביר הוא לא הבעיה אלא הסימפטום. הפוליטיקאים שלנו פח, ולמצביעי "ימין מדיני" אין עבור מי להצביע. זו היתה נאיביות לחשוב שבן גביר יפתור משהו. הוא אופוזיציה צעקנית קלאסית. מפגין בחליפה במסדרונות הכנסת.

לא.

בנגביר הוא עבריין אנרכיסט שבז לחוק ומעוניין שרשויות החוק יהיו כלי שרת בידי שלטון ויבצעו אפליה בין אלו שבצד הנכון (שלו) לאלו שבצד הלא נכון. 

אלו שהצביעו לו מתחלקים ל-2.

קבוצה אחת שמסכימה אחד לאחד עם הרס שלטון החוק, ורוצה לקיים כאן אפרטהייד, אפליה חוקתית ופאשיזם. חלקם בדיוק התקבלו לעבודה בזרוע החוקית שבה יוכלו להפעיל אלימות נגד ה"אויב". כן, משטרת ישראל, בחסות הורדת קריטריונים וקיצור הכשרה.

החלק השני, במחילה, במקרה הפחות חמור, בוא נגיד שהם קבוצה של נאיביים.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הייתי הראשון להודות בטעות של הצבעה לבן גביר, הוא לא העניין פה.

העניין הוא שמנסים להראות שמצביעי בן גביר הם קיצוניים, וזו לא האמת. הפכו את הרצון לשמור על אורח החיים (או לפי הזמן האחרון - על החיים עצמם) לפאשיזם, סמל לחושך, שנאת האחר ושנאת זרים כשזה לא המקרה פה.

אתמול חברת כנסת מעוצמה יהודית הגיעה לפנק את החברים הטרוריסטים שלה בפיצות, כדי להראות שהיא בצד שלהם אחרי שזרקו בקתבים על חיילי צהל. בן גביר בעצמו הוא אקס טרוריסט, שפעל נגד הממסד כאן, נגד המדינה.

המופרעים האלו לא רוצים לשמר שום אורח חיים. ההפך. הם רוצים שריפה כמה שיותר גדולה כי ככה יבוא המשיח. ומי שהצביע להם בהחלט קיצוני. כי כל הנתונים היו מוכרים לחלוטין. ואם אתה רוצה לתהות למה יש ככ הרבה ישראלים קיצוניים, זו גם שאלה מרתקת. אבל לדמוגרפיה יש לזה תשובה בין היתר.

אני לא יודע ככ מה קורה בכל מקום באירופה. באנגליה הלייבור עולה לשלטון, כי השמרנים, שברמה כזו או אחרת הציגו את המדיניות שאתה מאמין בה, נכשלו. ברקזיט, על התמיכה שבו בעיקר מחוץ ללונדון, היה צעד מטומטם שבעיקר פגע באנגלי הממוצע והכלכלה האנגלית. ואני גם לא יודע מה יהיה שם. אבל די בטוח שבטווח של שנה הלייבור יכיר במדינת פלסטין. הם כבר מדברים על זה (לא שזו אנטישמיןת בעייני).

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

מה שקרה פה עם בן גביר קורה באירופה,

בן גביר הוא שלושה צעדים "ימינה" ושמונה אחורה לעומת מה שקורה באירופה, שיותר דומה למה שקרה לציונות הדתית לפני בערך עשור כשבנט הגיע. כולי תקווה שבבחירות הקרובות (שיגיעו כבר) יהיה גוש ציוני ימין-מרכז גדול מספיק כדי להחזיר את הליכוד לאופוזיציה לשלושים השנים הבאות.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

נכשלו. ברקזיט, על התמיכה שבו בעיקר מחוץ ללונדון, היה צעד מטומטם שבעיקר פגע באנגלי הממוצע והכלכלה האנגלית. ואני גם לא יודע מה יהיה שם.

בנוסף רישי הצליח לעצבן בערך את כולם בהתנהגות שלו (שזה מדהים כי המון מהתלונות הן על זה שהוא פריווילג והתשובות שלו מפגרות ומנותקות [סקייTV, אני אוהב סנדוויצים וכו'] אבל זה לא שבוריס ג'ונסון היה פחות פריוויליג או חברה אחרים שם בשלטון.)

חוץ מזה אני חייב להסכים עם השאר, חירט, לה פן, מלוני, הם שונים מבנגביר וסמוטריץ בכול כך הרבה דברים, שנראה לי שמלבד התווית "ימין" / "ימין קיצוני" ופופוליזם אין להם שום דבר משותף.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

***** הוא עבריין אנרכיסט שבז לחוק ומעוניין שרשויות החוק יהיו כלי שרת בידי שלטון ויבצעו אפליה בין אלו שבצד הנכון (שלו) לאלו שבצד הלא נכון

אני חושב שלתומכי הרפורמה יש קייס חזק לומר בדיוק את זה על רבים אחרים.

בן גביר הוא עבריין כי הוא חילק מדבקות. בוא לא נעשה אותו רוצח המונים עם הסיסמה הזאת. גם את סמוטריץ' הצליחו לצלם עם מדי שב"ס. כלי שרת והכל

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...