Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בן גביר הורשע בחלוקת חומר תעמולה של ארגון טרור. זה לא שהוא חילק מדבקות הייתי ילד טוב בגן.

הוא הורשע גם בעבירות אלימות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

העניין הוא שמנסים להראות שמצביעי בן גביר הם קיצוניים, וזו לא האמת

מה שרואים באירופה ובאמריקה זו ריאקציה נגד השלטון הקיים. באירופה הימין מחליף את השמאל ובבריטניה הפוך.

לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

מה שקרה פה עם בן גביר קורה באירופה, ואין שם "ביביסטים/משיחיים/סמוטריצ'ים", סתם אנשים שרואים לאן ה"ליברלים" לוקחים את העולם עם תמיכה בטרוריסטים/מהגרים

רק שפה, אנחנו לא מדינה שמאלנית פרוגרסיבית כמו שהימין פה משוכנע. אנחנו אחרי 15 שנות שלטון נתניהו. ואלו שלפניו, אולמרט ושרון, גם הם לא היו שמאל לפי שום קנה מידה.

אתה פשוט רצית להחליף ימין כושל בימין יותר קיצוני, על סמך הבטחות פופוליסטיות של בן גביר.

אם מקבילים לצרפת, אז זו מועמדת מהמפלגה של לה פן, שצצו תמונות שלה עם סמלים נאצים. היא הודחה על ידי המפלגה. המקביל שלה פה, בן גביר, שהיה מוקצה אפילו על ידי הימין, קיבל את הקול שלך והפך לאחד האנשים החזקים במדינה. קצת שונה ממה שקרה בצרפת.

IMG_9281.jpeg

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

בן גביר הורשע בחלוקת חומר תעמולה של ארגון טרור. זה לא שהוא חילק מדבקות הייתי ילד טוב בגן.

הוא הורשע גם בעבירות אלימות.

ארגון טרור?

חמאס? אשף? חיזבאללה?

פורסם

מיתמם much?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 12 דקות, עדי-אל כתב:

ארגון טרור?

חמאס? אשף? חיזבאללה?

ארגון שהוגדר כארגון טרור על ידי אותו גוף שהגדיר את החמאס והחיזבאללה כארגוני טרור. 

לפני 37 דקות, פינדר כתב:

רק שפה, אנחנו לא מדינה שמאלנית פרוגרסיבית כמו שהימין פה משוכנע. אנחנו אחרי 15 שנות שלטון נתניהו. ואלו שלפניו, אולמרט ושרון, גם הם לא היו שמאל לפי שום קנה מידה

טעות, אולמרט ושרון הם שמאל כי הם לא נתניהו ולכן זה נובע מהגדרה. ובזמן שנתניהו היה רה"מ בג"צ/הפרקליטות/החונטה/התקשורת/אריק ובנץ לא נתנו לו לשלוט והם כמובן שמאל ולכן בעצם אף פעם הימין לא היה בשלטון. 

• אהבתי 2
פורסם

היה בשלטון, פשוט מעל הממשלה יש את היוע"מש או בג"ץ שמבקרים את ההחלטות החשובות באמת.

• רעיון גרוע 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

כי, מה לעשון, אנחנו דמוקרטיה פגומה, מתקדמים לפגומה מאוד, אבל עדיין יש כאן שרידים של שלטון חוק. ומערכת המשפט מנסה לשמור על השרידים האלה.

אני מבין שאתה מייחל לדיקטטורה שבה אין כל בקרה על השלטון.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 דקות, Coro כתב:

היה בשלטון, פשוט מעל הממשלה יש את היוע"מש או בג"ץ שמבקרים את ההחלטות החשובות באמת.

ברור, ברור. 

פורסם
לפני 55 דקות, sperial כתב:

כי, מה לעשון, אנחנו דמוקרטיה פגומה, מתקדמים לפגומה מאוד, אבל עדיין יש כאן שרידים של שלטון חוק. ומערכת המשפט מנסה לשמור על השרידים האלה.

אני מבין שאתה מייחל לדיקטטורה שבה אין כל בקרה על השלטון.

אני ואתה מייחלים לאותו דבר, חבל שאתה לא רואה זאת.

• רעיון גרוע 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

אתה פשוט רצית להחליף ימין כושל בימין יותר קיצוני

רק שהוא לא הגדיר את נתניהו והליכוד כאנשי ימין

לפני כשעה, MiniMiz3r כתב:

ארגון שהוגדר כארגון טרור על ידי אותו גוף שהגדיר את החמאס והחיזבאללה כארגוני טרור.

זה שהם החליטו שכהנא זה ארגון טרור זאת הבעיה העיקרית. להשוות בין הדברים זאת הבעיה 

אני לא צריך את ההחלטה שלהם כדי להגיד שחמאס וחיזבאללה הם ארגוני טרור. 

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 2 דקות, עדי-אל כתב:

זה שהם החליטו שכהנא זה ארגון טרור זאת הבעיה העיקרית. להשוות בין הדברים זאת הבעיה 

אז ההצעה שלך זה שליהודים מותר לעשות הכל ולערבים לא, ואסור להשוות?

אי אפשר לבנות ככה משהו שאפילו מזכיר מדינת חוק, אתה יודע.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 11 דקות, עדי-אל כתב:

רק שהוא לא הגדיר את נתניהו והליכוד כאנשי ימין

הבעיה שלך היא שאתה לא מבין מהי דמוקרטיה, ואתה לא מהין מהו ארגון טרור. אצלך זה תלוי בצבע העור.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 25 דקות, עדי-אל כתב:

לא רק הם.

ועם.כל הכבוד אתה חי במדינת חוק. מי שמחליט וקובע מי ארגון טרור זה לא אתה ולא אני אלא המדינה והיא קבעה שכהנא זה ארגון טרור.

בטח עוד מעט תגיד שגם גולדשטיין לא טרוריסט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Coro כתב:

אני ואתה מייחלים לאותו דבר, חבל שאתה לא רואה זאת.

לא. להקים יישוב לא חוקי לדוגמה אבל אם אתה בצד הנכון של הפוליטיקה לא רק שיאשרו לך אותו אלא גם יממנו את כל מה שצריך כדי להעניק לו חיים, זה לא משהו שמישהו עם קצת מוסר מחייל לו. לזרוק אבנים על חיילי צה"ל, לרצוח פה ושם, להיכנס לבתים של פלסטינים ולעשות בהם פוגרום, ולא לשלם על זה רק כי אתה בצד הפוליטי הנכון, זו לא המדינה שאדם בעל מוסר בסיסי רוצה לחיות בה. מי שמצביע בן גביר הוא לא רק טיפש גמור אלא אדם חסר ערכי מוסר בסיסיים. 

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...