Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שחושב שטיבי תומך במחבלים, או תומך ביהודים מפספס לגמרי את התפקיד שטיבי משחק במשחק הפוליטי במדינת ישראל.

טיבי בחיים בחיים לא יהיה ראש ממשלה, ובחיים לא יהיה בקואליציה, ואם הוא יהיה באיזו קואליציה דימיונית הוא יהיה בתפקיד שולי אם בכלל. התפקיד של טיבי זה לשבת באופוזיציה, מדי פעם להגיד כמה דברים כדי להישאר רלוונטי בצד הערבי כאילו הוא באמת ח"כ, ובצד היהודי/ציוני כדי שיהיה אפשר להראות שיש ח"כ ערבי ושיהיה אפשר להאשים אותו בשיט ("או ביבי או טיבי" הוכחה מעולה לזה)

טיבי סך הכול משחק את המשחק הזה בזמן שהוא מקבל מהמדינה שכר של ח"כ.

מה טיבי עשה ב 25 שנות כחבר כנסת? שום דבר רציני בעד הערבים, יזם כול מיני חוקים שתקפים לכולם. 

באמת שההצגה של אחמד טיבי בתוך איזה מחבל, איסלמיסט, לא יודע מה. או בכלל בתור דמות פוליטית שמשפיעה על *משהו* זה מעשה מנותק מהמציאות.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

לסיכום:

הפואנטה איננה שהרעיון עצמו של ״מדינת רווחה״ רע, אלא שהמימוש שלו בישראל גרוע, ובכלליות שכל רעיון ״מדינת הרווחה״ לא עובד (ולא יכול לעבוד, ממש בהגדרה) כשיש ציבורים ענקיים שבוחרים לנצל את המערכת - המערכת שבתורה מתמרצת אותם להמשיך. הפוליטיקאים שעסוקים יותר בנצחון מוחלט מעדיפים להמשיך לתמרץ את הפיגוע הכלכלי הזה, ותושבי ישראל פשוט טסים בתוך העננים ומרגישים שהם עפים ליעד בלי להבין שמטיסים אותם ישירות לתוך צלע ההר.

לסיכום, אנחנו צריכים מישהו כמו שמריהו.

"כך שמריהו הציל את המשק בישראל"

https://www.ynet.co.il/economy/article/sk8icdk3n

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעה, oryo כתב:

עם מה אתה לא מסכים? איפה התיאור של מה שקרה נמצא בסתירה עם המציאות..?

מזמין אותך לאתגר את עצמך, ממש כפי שאתגרו איתי דאז, ולמצוא תיעוד של טיבי תומך במחבלים. מבטיח לך לתמוך בטענה הזו כשתמציא תיעוד, אין בי חיבה יתרה (או בכלל) לברנש. תתייחס עניינית במקום להתבצר בעמדה, אכסיומות זה לחלשים.

אם אתה לא מוצא (כפי שאני לא מצאתי), תשאל את עצמך האם אתה מסוגל לשנות דעה כשהמציאות לא עולה בקנה אחד עם האמונה, ואם לא - תחזור לחלק שכן חיבבת בפוסט ותבין את המנגנון שגורם לחרדים להקריס את המדינה למרות שהמציאות לא מספקת תימוכין לאמונה שלהם ש״יהיה בסדר״.

https://www.google.co.il/amp/s/mobile.srugim.co.il/article/644856%3famp=1

פורסם
לפני 30 דקות, David32 כתב:

מי שחושב שטיבי תומך במחבלים, או תומך ביהודים מפספס לגמרי את התפקיד שטיבי משחק במשחק הפוליטי במדינת ישראל.

טיבי בחיים בחיים לא יהיה ראש ממשלה, ובחיים לא יהיה בקואליציה, ואם הוא יהיה באיזו קואליציה דימיונית הוא יהיה בתפקיד שולי אם בכלל. התפקיד של טיבי זה לשבת באופוזיציה, מדי פעם להגיד כמה דברים כדי להישאר רלוונטי בצד הערבי כאילו הוא באמת ח"כ, ובצד היהודי/ציוני כדי שיהיה אפשר להראות שיש ח"כ ערבי ושיהיה אפשר להאשים אותו בשיט ("או ביבי או טיבי" הוכחה מעולה לזה)

טיבי סך הכול משחק את המשחק הזה בזמן שהוא מקבל מהמדינה שכר של ח"כ.

מה טיבי עשה ב 25 שנות כחבר כנסת? שום דבר רציני בעד הערבים, יזם כול מיני חוקים שתקפים לכולם. 

באמת שההצגה של אחמד טיבי בתוך איזה מחבל, איסלמיסט, לא יודע מה. או בכלל בתור דמות פוליטית שמשפיעה על *משהו* זה מעשה מנותק מהמציאות.

הוא נציג מגזרי שמרני דתי אנטי ליברלי. בדיוק כמו סמוטריץ רק בלי סיכוי להשפיע כמותו.

וכן, הוא הכלי הכי שימושי שיש לימין:

כלפי חוץ: אנחנו אפרטהייד? מה פתאום? הנה יש לנו חברי כנסת ערבים.

כלפי פנים: אם לא תצביעו ימין מלא, תקבלו את טיבי תומך המחבלים בממשלה של הסמול.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 שעות, falou כתב:

למה אתה מעדיף פאשיסט בתור שר לביטחון פנים על פני ח״כ עויין ציונות עם אפס השפעה?

כי אם אני צריך לבחור בין שניים שכל אחד רוצה למחוק את הצד השני אני מעדיף את זה שבצד שלי.

Just now, יובל .מ. כתב:

הקטנת ראש.

ממש לא. 

הוא אומר שהחיסול הוא פעולת טרור ושהדרך היחידה לשים סוף למעגל הדמים היא סיום הכיבוש.

אם נקצין, מה ההבדל בין הפיגוע בבית ליד שכוון לחיילים לחיסול בשטחים שמכוון נגד פעילי טרור (ונסה באמת להסתכל מבחוץ ולא מהצד שלנו).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, oryo כתב:

אצל החרדים רק העשירון העליון עושה את זה, ועשירון 9 breaking even. במילים: 80% מהחרדים מהווים נטל כלכלי על המדינה.

ואתה יודע כמה חרדים עשירים מאוד יש מכסף ציבורי? כל רשתות החינוך שלהם, הגנים, התזונה... עשירים מאוד מכסף שכולו ציבורי. יש לי קרוב משפחה שלפני המון שנים הקים רשת גנים באזור מסוים, הגיעו נציגים של רשת הגנים של ש"ס ובתכלס אמרו לו תמכור לנו או שנפתח לידך גנים במחירים שלא תוכל להתחרות בהם ונפיל אותך, הבין את המסר ומכר להם. כל זה נעשה מכסף ציבורי. 

פורסם
לפני 28 דקות, Night Driver כתב:

כי אם אני צריך לבחור בין שניים שכל אחד רוצה למחוק את הצד השני אני מעדיף את זה שבצד שלי.

ממש לא. 

הוא אומר שהחיסול הוא פעולת טרור ושהדרך היחידה לשים סוף למעגל הדמים היא סיום הכיבוש.

אם נקצין, מה ההבדל בין הפיגוע בבית ליד שכוון לחיילים לחיסול בשטחים שמכוון נגד פעילי טרור (ונסה באמת להסתכל מבחוץ ולא מהצד שלנו).

זה מצחיק, כי קח קטע אחר שלו:

https://www.facebook.com/share/p/rb7bdN9BVxHizWHz/?mibextid=oFDknk

מדינה אחת ערבית, מדינה אחת כל אזרחיה.

זאת בדיוק הכוונה שלו, זכות השיבה וכולם חוזרים לאשקלון, תל אביב וירושלים.

צריך לפתוח עיניים לפעמים ולקרוא בין השורות.

לפני 30 דקות, David32 כתב:

הלינק של יובל זה כאילו ה "מ.ש.ל" לטענה שלי.

קצת פקה פקה. 0 מעשים. משחק את המשחק.

לפעמים 3-4 מילים יותר משמעותיים מאלף פצצות.

בדיוק כמו אמירות של חברי כנסת מטומטמים על פצצת אטום בעזה, התארחות שלו בכנסים כשהוא אומר "הכיבוש הורג ילדים בכוונה" דופק לך את הצורה מבחינה דיפלומטית, בטח כשהוא חבר פרלמנט ישראלי.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

מדינה אחת ערבית, מדינה אחת כל אזרחיה.

זאת בדיוק הכוונה שלו, זכות השיבה וכולם חוזרים לאשקלון, תל אביב וירושלים.

צריך לפתוח עיניים לפעמים ולקרוא בין השורות.

זה לא נושא הדיון.

אין ספק שהוא ישמח שניעלם מפה אבל זה לא נושא הדיון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Potato כתב:

למה זה ברור? לי זה בכלל לא ברור.

כי זו הנחת בסיס שאנחנו רוצים להניח לגבי כל פוליטיקאי, הוכחה כשגויה מספר פעמים על ידי כל מיני נבחרי ציבור.

בן אדם שנתן 38 שנים מהחיים שלו לשרות המדינה - לא את הציבור שלו או את הפטרונים שלו אלא את כלל האזרחים- המעשים שלו מוכיחים שהוא רוצה שיהיה פה טוב. על הדרך והדעות שלו אפשר להתווכח. על הכוונות לא.

זה למה אני חושב שבנט היה ראש ממשלה מצויין ביחס לחרא התרגלנו אליו לפני, הוא הוכיח שטובת המדינה חשובה לו יותר מאשר התדמית ומשחקי מחנאות מפגרים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני אשמח שיעשו להם ביקור בית של גורמי אכיפה, להורים שלהם, לדודים שלהם, לסבא וסבתא שלהם, למעסיקים שלהם, לשכנים שלהם.

שיעקלו להם את הרכב, שיעקלו להם ציוד מהבית, שיעקלו להם את הכסף. 

הם מבחינתי טרוריסטים, מחבלים..

אם הם מוכנים להגיע למצב הזה אז הם יעשו עוד דברים לא חוקיים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני שעתיים, Night Driver כתב:

בינגו.

יותר מדי מאיתנו מדברים על הסכסוך הזה כאילו הם פרשנים אירופיים. 

עד כדי כך שמוכנים להתעלם שהגירסה הכי פשרנית של פוליטיקה ערבית שקולה לשוליים הכי מופרעים של היהודים כאן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, DareDevil כתב:

אני אשמח שיעשו להם ביקור בית של גורמי אכיפה, להורים שלהם, לדודים שלהם, לסבא וסבתא שלהם, למעסיקים שלהם, לשכנים שלהם.

שיעקלו להם את הרכב, שיעקלו להם ציוד מהבית, שיעקלו להם את הכסף. 

הם מבחינתי טרוריסטים, מחבלים..

אם הם מוכנים להגיע למצב הזה אז הם יעשו עוד דברים לא חוקיים.

סיוע לאויב במלחמה זה בגידה.  צריך להעניש בכל החומרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...