Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לכל הלוחמים שפעלו במרחב. זה הישג אדיר, מרשים, ותוצאה מרגשת שאני מאחל שתשתחזר עוד 30 פעם.

• אהבתי 3
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 24 דקות, DareDevil כתב:

לא כל דבר אפשר לזכות בו אבל כשצריך לברך את ראש הממשלה נברך אותו..

כאמור את כל חברי הממשלה נברך כאשר יפנו את כסאם. לא שכחנו ולא נשכח מי אחראי ל-7.10.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

2020 Citroën C5 Aircross 1.6 180HP

פורסם
לפני 1 דקה, G. P. Magnus כתב:

כאמור את כל חברי הממשלה נברך כאשר יפנו את כסאם. לא שכחנו ולא נשכח מי אחראי ל-7.10.

אני לא שוכח את הטראומה שקרתה לי בשביעי, היא מגיעה אליי כל יום גם אם בדברים הקטנים...

• מבאס 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 59 דקות, SlowRide כתב:

47 גופות תמורת 4 חטופים חיים. לא רע בכלל👌

מצד אחד כן, מצד שני כל מבצע כזה מקטין את הסיכויים של החטופים הנותרים.

להתרפק על המבצע המוצלח הזה זה סבבה, אבל לא חושב שבדרך זו נוכל להחזיר בשלום את מרבית החטופים שעדיין בחיים.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 דקות, Ooga כתב:

מצד אחד כן, מצד שני כל מבצע כזה מקטין את הסיכויים של החטופים הנותרים.

להתרפק על המבצע המוצלח הזה זה סבבה, אבל לא חושב שבדרך זו נוכל להחזיר בשלום את מרבית החטופים שעדיין בחיים.

אמרו את זה גם אחרי מגידיש, וגם אחרי פרננדו ולואיס.

כל מבצע כזה שאפשר לעשות צריך לבצע (אם יש את התנאים). אתה מפעיל לחץ על חמאס, מפעיל לחץ על האזרחים שלהם שרואים חילוץ חטופים ועשרות מחוסלים בעיניים ומגיע ככה לעסקה בתנאים טובים יותר 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אמרו את זה גם אחרי מגידיש, וגם אחרי פרננדו ולואיס.

כל מבצע כזה שאפשר לעשות צריך לבצע (אם יש את התנאים). אתה מפעיל לחץ על חמאס, מפעיל לחץ על האזרחים שלהם שרואים חילוץ חטופים ועשרות מחוסלים בעיניים ומגיע ככה לעסקה בתנאים טובים יותר 

וכמה חטופים נהרגו מאז מגידיש, ומאז פרננדו ולואיס?

עשרות - חלקם מאש כוחותינו, חלקם ממבצעים לא מוצלחים, וחלקם ממקרים בהם החטופים נפגעו מהפצצות והשובים החליטו להרוג אותם (כמו נועה מרציאנו).

בוא, כמה שיש שם פחות חטופים חיים, ככה יש הרבה פחות סיכוי לחלץ אותם באיזה מבצע בלי שהם ימותו תו"כ.

עד עכשיו בתוך 9 חודשים חילצו רק 7 חטופים במבצעים שהצליחו, ואני בטוח שמהיום הראשון מוציאים "כל מבצע כזה שאפשר לבצע". אז כמה שנים יקח לחלץ את מי שנותר? 10?. זאת לא הדרך.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
פורסם
לפני 5 דקות, Ooga כתב:

עשרות - חלקם מאש כוחותינו, חלקם ממבצעים לא מוצלחים, וחלקם ממקרים בהם החטופים נפגעו מהפצצות והשובים החליטו להרוג אותם

זה אנחנו לא ממש יודעים, אפשר גם להיות אופטימי. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

השמחה הגדולה רק מראה שהניצחון היחידי הוא שחרור החטופים.

מצדי שסינוואר ודיף יחיו מתחת לאדמה עוד שנה או שנתיים. העיקר להחזיר את מי שנשאר.

הבעיה שההצלחה הזו תיתן רוח גבית לביבי ובן גביר ומרחיקה אותנו מעסקה. התקווה שלי היא שגם מנהיגי חמאס יבינו את זה ויתגמשו בתנאים שלהם.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 34 דקות, Ooga כתב:

אז כמה שנים יקח לחלץ את מי שנותר? 10?. זאת לא הדרך.

לא הדרך של מי? מבחינת ביבי זאת דרך מצויינת לא לעשות בחירות 10 שנים. "מלחמה" זה לא זמן לבחירות.

פורסם
לפני כשעה, Ooga כתב:

עד עכשיו בתוך 9 חודשים חילצו רק 7 חטופים במבצעים שהצליחו, ואני בטוח שמהיום הראשון מוציאים "כל מבצע כזה שאפשר לבצע". אז כמה שנים יקח לחלץ את מי שנותר? 1

הרי ברור שזה לא חישוב לינארי. השטח שבו החמאס יכול להחזיק חטופים מצטמצם כל יום.

הבעיה שיהיה קשה מאוד להצליח בכל פעם. כבר היה מבצע חילוץ שבו גם החטוף נהרג וגם חיילים מחלצים.

החטופים של היום הוחזקו בדירות. אני לא יודע כמה כאלו עוד יש וכמה נמצאים במנהרות שמהן הרבה יותר קשה לחלץ בחיים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן שיט כבר התחיל לצוף.

למשל:

https://www.facebook.com/share/p/sHV7vd8C2wQw5icf/?mibextid=oFDknk
חייבים אשפוז

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

Screenshot_2024-06-08-16-27-16-672_org.telegram.messenger.jpg

רק הסמנטיקה של prisoner מרגיזה אותי.

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

השמחה הגדולה רק מראה שהניצחון היחידי הוא שחרור החטופים.

אני חולק עליך. אני חושב שאם בסוף המלחמה לא נגיע למצב שבו תושבי הדרום יכולים לחיות בביתם עם 0% איום מכיוון עזה, זה לא ניצחון, עם חטופים או בלי. 

אני מאוד שמח על החטופים שחזרו וזה מרגש וזה היופי של העם שלנו במובנים רבים. בימים כאלו אני נזכר למה למרות כל החרא כיף לי ואני גאה להיות ישראלי. יחד עם זאת, אני חושב שאם נפקיר את תושבי הדרום והצפון זה יהיה מעשה מגעיל, לא הומני ויהווה כישלון של המלחמה כמו שלהפקיר את החטופים יהיה אותו מעשה. 

אני שם בצד את זה שהמלחמה לא נוהלה מספיק טוב לעניות דעתי שרחוקה מלהיות של מומחה צבאי. 

לסיכום, אני לא חושב שיש הבדל בחשיבות בין 2 מטרות המלחמה לעיל, כפי שהוגדרו. 

ועוד מילה אחת בתוך השמחה הגדולה,

ארנון זמורה, שנתן את חייו להציל אזרחים. זה רחוק מלהיות המבצע היחיד שהוא השתתף בו. אדם שבחייו הציל חיים של רבים תוך חירוף נפש שעל רובם לעולם לא נדע. יהי זכרו ברוך. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

זה אנחנו לא ממש יודעים, אפשר גם להיות אופטימי. 

למה לא יודעים?

יש 8 שבוודאות מתו כתוצאה מפעילות צהל (חיילת, אזרח שנהרג בנסיון חילוץ, 3 שירו בהם, ועוד 3 שפרסמו השבוע).

בנוסף יש כרגע 43 חטופים מתים שעליהם הודיעו רשמית, לא כולל גופות שחולצו. רובם מתו במהלך השבי, וחלקם גם צולמו בחיים לפני שהודיעו על מותם.

תוסיף גם חטופים "מנותקי קשר" שאין עלים מילה, כנראה כי קרס עליהם בניין או משהו..

בקיצור, לא מספר מונפץ.

לפני 46 דקות, EliC25 כתב:

כן שיט כבר התחיל לצוף.

המצב הטוב שלהם הפתיע גם אותי, לדעתי זה מעיד שחמאס כן רוצה לשחרר חטופים חיים ורואה בהם נכס שצריך לדאוג לו. צריך לזכור שאם הוא יבין שלא תהיה עסקה ואנחנו מתכוונים לנסות רק בכוח, לא יהיה לו שום אינטרס לשמור על מי שנשאר.

אגב, שדה הקטל המטורף שהשארנו שם (ממנו כשלעצמו לא אכפת לי, מגיע להם) בניגוד למצב החטופים שיצאו משהו גם לא יעזור למי ששם. חמאס, וכנראה גם מי שבסביבה - שמר עליהם, דאג להם והפנה הרבה משאבים לאבטחה. בסוף הם קיבלו כאפה כפולה. אז סביר להניח שהם יהיו יותר trigger happy עם החטופים האחרים.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • תוכן חדש...