Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, David32 כתב:

המצאת לעצמך את התגובות שלה למצבים תיאורתיים?

נו בחייאת דוד, זאת טרחנות. אתה יודע למה התכוונתי וסתם מחפש איפה לעקוץ.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

זו תקיפת יהודים בגלל סממנים יהודיים שונים משלהם.

גופיה זה לא סממן יהודי. כיפה כן. פאות כן. ציצית כן.

אם היו יורקים על דתי עם כיפה סרוגה זה היה עניין אחר.

יודע שאתה בגישה של כל אחד שיחיה איך שבא לו, וגם אני ככה, אבל אל תנסה להמציא את הגלגל. 

אם בחורה ישראלית תלך עם גופיה ושרשרת מגן דוד בבריטניה, ולידה ישראלי רק עם כיפה, מי מהם יותקף?

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה סתם זילות של המונח בחסות הדתיים, זה הכל.

הדתיים הצליחו לשנות את השיח כך שכל מי שיוצא נגדם (בין אם בצדק או לא) הוא אנטישמי, ולהיות אנטישמי זה תמיד רע.

זה כמו שהיום כולם קוראים אחד לשני נאצי או מאשימים אותנו ברצח עם בלי להבין מה זה אומר בכלל.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אנטישמי, נאצי. ובכלל כול השיח הזה. 

צחקתם על הרוסים כשהם השתמשו בו, ואז ניכסתם אותו ועשיתם את אותו הדבר.

לא אוהב חרדים. במיוחד לא אוהב את החרדי שהיה שכן שלי, שלא היה מוכן להגיד שלום לאמא שלי, או לעזור לאישתו בזמן שהיא סוחבת ילדים+עגלה+שקיות. הוא גועל נפש מבחינתי. אז אני גם אנטישמי. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

זה סתם זילות של המונח בחסות הדתיים, זה הכל.

צודק תכלס.

אנטישמי הפך לעוד כינוי לשמאלני, כמו סמולני, עוכר וכו'.

אפילו אני חוטא בזה וקורא לאשתי אנטישמית,

ואפילו מציע לה להגר לאנטישמיה כשהיא מגזימה בייאוש מהמצב.

ובכלל שנינו שמאלנים יפי נפש כאלה... בעעע..

• מצחיק 1
פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

שלא היה מוכן להגיד שלום לאמא שלי, או לעזור לאישתו בזמן שהיא סוחבת ילדים+עגלה+שקיות. הוא גועל נפש מבחינתי

למה ככה? יהודי טוב שומר תורה ומצוות. איש טוב כמו שאומרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

לא היה שום דבר בהודעות שלי שהלך לכיוון שמודיס אנטישמים, ואני באופן עקבי נגד הכספים הקואליציונים שהכלבים האלה מחלקים. אז זה לא רלוונטי פה.

אבל הבעת כאן דיעה שלתקוף יהודי עם סממנים יהודיים על סמך יהדותו זה אנטישמי, אז ברור שאתה בבון ימני ביביסט פשיסט חשוך וחולק את כל הדיעות של שאר הבבונים הפשיסטים המשיחיסטים (סרקזם, למקרה שלא ברור). אה, ואני אתאיסט מנשנש צ'יזבורגרים עם בייקון, אז חיסכו ממני.

עריכה אחרונה על ידי MostlyWicked
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

אם היו יורקים על דתי עם כיפה סרוגה זה היה עניין אחר.

הם אלה שאומרים שיהודיה צריכה ללכת צנועה. לא מוסלמית ולא נוצרית. התקיפה היא בגלל שהיא יהודיה לא צנועה.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אם הייתי אומר לה שהנכד שלה יבקר במסגרת טיול בית ספר במסגד או כנסייה, היא הייתה מתמוגגת.

אם בית כנסת או הכותל... תחשוב לבד על התגובה שלה

מת על ההשוואות האלה.

אם הבן שלי יבקר במסגרת טיול בכנסיה או מסגד, הוא יקבל חוויה והצצה לאורח חיים אחר. יהיה בדיוק 0 נסיון לגרום לו להיות נוצרי או מוסלמי (מנסיון אישי שלי בטיולים כאלו).

אגב, פעם ביקרתי בהר הבית ואל אקצא, במסגרת שבוע חינוך בצבא. לא זכור לי שמישהו מהחיילים ביקש להיות מוסלמי בעקבות הביקור.

כשהוא מבקר בבית כנסת או בכותל, זה כמעט תמיד מגיע עם ״תוכן יהודי״ שהולם את תפיסת היהדות והלאומיות של מי שמעביר את הביקור ונועד ״לחזק״ את היהדות והלאומנות של הנוער.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

היא אנטישמית (מבחינתי כן? אל תסכימו אם לא בא לכם) כי היא תקפה חרדי נטו בגלל שהוא חרדי. היא חיפשה לתקוף סממנים יהודיים. לצערה נפלה על לוחם אז זה התפוצץ.

זה כמו הסרטון של הילדים השיכורים שתקפו כומר בירושלים לפני איזה שבועיים - נטו שנאת נוצרים, לא היה שם אלימות מצדו ולא כלום. 

כן, ברור. אחד לאחד פגעת בסימטריה. חוץ מזה שהאישה יהודיה, והילדים לא נוצרים.

...

היא לא חיפשה "סממנים יהודיים" - כאלו יש גם אצלה ואצלי ואצלך ואצל כולנו. היא חיפשה חרדי - חברת בכת שהיא תת קבוצה ביהדות. וזה מייאש בכל פעם מחדש לגלות שהמשיחיים והחרדים הצליחו לשכנע כל כך הרבה ישראלים סבירים וממוצעים שכל מי שיוצא נגדם הוא בעצם אנטישמי, ובלי ששמת לב, הם גרמו לך להתייחס לאותה האישה כלא יהודיה. מאחל לך להבין שלפי הלוגיקה המעוותת שלהם גם אתה אנטישמי, כי אתה מעז לבקר את הכספים הקואליציונים שעוברים אליהם

לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

שאלה היפתוטית: אם גבר יהודי נמצא במצב כזה, וחושף את הבולבול הנימול שלו כהוכחה ליהדותו - זו מפסיקה להיות אנטישמיות?

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

כאלו יש גם אצלה ואצלי ואצלך ואצל כולנו

אני לא מנפנף בסממן היהודי שלי בפרסיה. אם הייתי עושה את זה היו עוצרים אותי.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

מאחל לך להבין שלפי הלוגיקה המעוותת שלהם גם אתה אנטישמי, כי אתה מעז לבקר את הכספים הקואליציונים שעוברים אליהם

אתה חייב להבין משהו, כל ה"מאחל לך להבין", "תראה מה גרמו לך לחשוב", "אתה כמו סמוטריץ" ואלה לא בדיוק יגרמו לי או לכל אחד אחר בדעה שלי להגיד "וואלה יבגני צודק בוא נלך לדרוס מחר דוס זה הכל הימנים אשמים". אתם חייבים להפסיק לחשוב שכל מי שלא בדעה שלכם הוא שטוף מוח, בטח ובטח כשהוא מראה דעות שונות בנושאים שונים.

אני יכול לטעון שתקיפת חרדים על היותם חרדים זה ביזיון בו זמנית עם מחשבה שהם צריכים להפסיד לשדוד את הקופה הציבורית.

• אהבתי 1
פורסם

ביזיון לא שווה לאנטישמיות.

אתה לא ממש שטוף מוח, יש מילה לזה ברוסית אבל אין לה תירגום שאני מודע אליו...

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה חייב להבין משהו, כל ה"מאחל לך להבין", "תראה מה גרמו לך לחשוב", "אתה כמו סמוטריץ" ואלה לא בדיוק יגרמו לי או לכל אחד אחר בדעה שלי להגיד "וואלה יבגני צודק בוא נלך לדרוס מחר דוס זה הכל הימנים אשמים". אתם חייבים להפסיק לחשוב שכל מי שלא בדעה שלכם הוא שטוף מוח, בטח ובטח כשהוא מראה דעות שונות בנושאים שונים.

אני יכול לטעון שתקיפת חרדים על היותם חרדים זה ביזיון בו זמנית עם מחשבה שהם צריכים להפסיד לשדוד את הקופה הציבורית.

אתה גם חייב להבין משהו: אין לי ציפיות מהדיון פה. אין לי גם משהו נגדך, חלילה, או נגד אף אחד אחר כאן. אני מגיב סמי על אוטומט כשיש לי כח או משהו מעצבן אותי מספיק.

במקרה הזה, הדיעה הגנרית למהדרין שלך מכילה באג עקרוני. אתה יכול לטעון שתקיפת חרדים על היותם חרדים זה ביזיון. ואתה יכול בו זמנית לחשוב שהם צריכים להפסיק לשדוד את הקופה הציבורית. ועד פה אתה ואני אפילו מסכימים. אני סולד מכל תקיפה של כל אדם רק בגלל שייכות קבוצתית כלשהי. א

הבעיה היא ש"ביזיון" ו"אנטישמיות" זה לא סינונים. ואתה לא מסוגל להסביר מה הופך את התקיפה לאנטישמית (לא. להגיד "יש לו סממנים יהודים", במדינת היהודים, בה חצי מהאוכלוסיה מסתובב עם סממנים יהודים, גם אם זה סממנים חבוים במכנסיים, זה לא משהו שמתאר את המציאות או את האירוע, אלא בעיקר מופרך). ומה שנשאר, זה ההסבר הפשוט: אתה רואה בזה אנטישמיות, כי החרדים אמרו לך שזו אנטישמיות. שזה גם אחלה. רק שהם אומרים בדיוק את אותו הדבר על הביקורת שלך על יחסם לקופה הציבורית. וכילד גדול, אתה יכול לעשות עם זה מה שאתה רוצה. אבל האפשרות ההגיונית היא להבין את מה שנכתב פה. אין כאן אנטישמיות. 

וזה שאתה לא עושה את זה, לא הופך אותך ל"שטוף מח". אבל זה עדיין עצוב. כי זה מלמד, אל תעלב, על גבולות גזרה מחשבתיים מאוד ברורים. לא רק שלך, אלא בכלל. של החברה והמחנה שלך. קצת כמו אצל האויבים המרים שלכם מהשמאל הפרוגרסיבי.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

אני יכול לטעון שתקיפת חרדים על היותם חרדים זה ביזיון בו זמנית עם מחשבה שהם צריכים להפסיד לשדוד את הקופה הציבורית

זה באמת ביזיון, אבל לא צריך לקרוא לזה אנטישמיות כי אם כולם אנטישמים, אף אחד לא אנטישמי וזה נותן לגיטימציה לשנאת יהודים אמיתית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...