Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, mcaspi כתב:

ואז באים ערבים ישראלים ושמחים על מה שקרה, כשהם לא מבינים שאם הם היו באיזור באותו יום, הם היו נשחתים.

ראיתי סרטון בודד שמחבלי החמאס מכים ומתעללים בערבי ישראלי בכדי לדלות ממנו פרטים היכן נמצאת רעים.

ידוע לך אם קיימים עוד סרטונים כאלה ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 14 דקות, מרק10 כתב:

ראיתי סרטון בודד שמחבלי החמאס מכים ומתעללים בערבי ישראלי בכדי לדלות ממנו פרטים היכן נמצאת רעים.

גם נרצח בסוף ממה שהבנתי.

לא עיניין אותם כלום. אמרו לו שאין לו זכות להגיד "אללה" כי הוא עובד בשביל הציונים - ובסוף גם רצחו אותו.

זאת צריכה להיות קריאת השכמה לערביי ישראל. מבחינת המחבלים בעזה [ואני מתאר לעצמי שבגדה אותו הדבר] - הם לא נחשבים מוסלמים וגם הם מבחינתם אמורים למות כמו כול היהודים. אם נראה להם שהם יצליחו לשכנע אותם, הנה מקרה שבו זה לא הצליח.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

מאבו עלי:

"

עזה: מתחילים לדבר על כניעה...

עיתונאי עזתי מוכשר שהיגר לפני כשנתיים מעזה לאירופה מעלה היום פוסט עם השאלה המרכזית והמאוד חשובה:

מי הוא הגורם האחראי להודיע על כניעה, מסירת הנשק ועצירת מעשי הטבח?

התשובות שהוא מקבל לשאלה הזו, שחשוב מאוד בעיניי שעלתה לדיון, מגוונות ומעניינות.
להלן דוגמאות:

1. ההחלטה אצל ח'מינאי.
2. איראן מחליטה
3. המחליטים יושבים על צלחת פירות בבית המלון בקטר.
4. סיום הבושה הזו וסיום מעשי הטבח היא חובה מוסרית המוטלת על ראשי חמאס.
5. אצל סוחרי הדם אין קבלת החלטות. מי שמביא יותר דם הוא בעל העמדה השלטת.
6. זהו. הגרזן כבר בתוך הראש.
7. חשבו על איך להלחם. לא חשבו על האוכלוסייה ואיך לדאוג לה למזון ותנאים בסיסיים.
8. עזה כבר נפלה.

##
סוגיית האחריות על קבלת החלטת הכניעה היא בהחלט מעניינת ויש לתת עליה את הדעת. האם המפקדים בשטח, בעזה בכלל רשאים להכריז עליה? האם רק ראשי החמאס בחו"ל?

זו סוגיה מרכזית שנוגעת למשך המערכה שגורלה מתבהר עבור העזתיים יותר ויותר מרגע לרגע."

בניגוד למה שאמרו כל השנים:

אפשר להכריע את עזה וחמאס, ומכריעים את עזה וחמאס. חאלד משעל וחברים שלו בקטאר יכולים ללכת לחפש, אם המחבלים בשטח יכנעו זה העניין החשוב.

לפני כשעה, teyal כתב:

הוא ממש אבל ממש לא טיפש.

הוא מתאים את התזות שלו לבייס הנבער.

גם הבייס שלו מתחיל להתפכח. אנשים נמצאים בחזית והמשפחה שלהם רואה את ביבי פותח על הרמטכל.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

האם המפקדים בשטח, בעזה בכלל רשאים להכריז עליה? האם רק ראשי החמאס בחו"ל?

ממה שאומרים בכל האולפנים, רק יחיא סינוואר.

פורסם
לפני 10 דקות, mikyl כתב:

ממה שאומרים בכל האולפנים, רק יחיא סינוואר.

זאת שאלה שהועלתה על ידי אבו עלי, לא על ידי.

את הדעה שלי רשמתי בסוף - סינוואר, משעל ודף יכולים להחליט לא להיכנע עד הסוף, אבל אם השאריות של חמאס יצאו מהמנהרות עם ידיים למעלה להחלטה שלהם אין שום משמעות.

פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אם השאריות של חמאס יצאו מהמנהרות עם ידיים למעלה להחלטה שלהם אין שום משמעות.

תגיד, מה נראה לך שאנחנו צריכים לעשות עם כול אלה שמרימים ידיים עכשיו?

אני לא סומך עליהם. לא רוצה לפוצץ את בתי הכלא הגם ככה מפוצצים בעוד אלפי מחבלים. ולהרוג אותם ימנע מאחרים להיכנע.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 דקות, David32 כתב:

אני לא סומך עליהם. לא רוצה לפוצץ את בתי הכלא הגם ככה מפוצצים בעוד אלפי מחבלים. ולהרוג אותם ימנע מאחרים להיכנע.

מחנה פליטים בעזה, שינוי החוק שעל כל מעורבות בטבח 7-10 העונש הוא מוות, ולקטול אותם אחד אחד בבית דין צבאי וכיתת יורים. מי שיתחבא ישראל שומרת על הזכות להפציץ אותו ואת מי שבסביבתו. וגם זה הומני מדי.

מי שירצה הקלה בעונש יגיע לגדר עם ישראל עם בכיר ממנו בחמאס או שבוי ישראלי חי.

כל השאר יחיו עם שעון חול מעליהם ומעל המשפחות שלהם.

כל המחבלים שבישראל כלואים - ניתוק מיידי של הקשר עם העולם החיצון עד לסגירת נושא החטופים בהסכם מול מי שיחליף את חמאס כשליט הרצועה. לא גירוש ולא נעליים. תגובה מידתית.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 דקות, David32 כתב:

אני רוצה להגיד שלעצור אותם, להתרחק טיפה ולהוציא אותם להורג במשפט שדה מהיר (עם שופט וזה), אבל ריאלית זה לא הגיוני, אז משהו בסגנון של פריג'י.

אפילו הייתי אומר לסגור אותם באיזה גדר תיל סטייל המעצר של הגרמנים בסוף הסרט "הפסנתרן" כפתרון זמני ומקים עוד בתי כלא בארץ במינימום של המינימום מבחינת תנאים, נועל ושוכח את המפתח איפשהו.

תרצה או לא לתת להם ללכת לטייל בעולם זאת לא אפשרות.

פורסם
לפני 16 שעות, מרק10 כתב:

לא הבנתי מי כאן המשקר או כותב דברים לא נכונים ?

מי שהחליט שהאזרחים המגיעים לארץ מאוקראינה מתחילת המלחמה מקבלים אשרת תייר זה שר הפנים הנוכחי וגם השרה הקודמת. כול מספר חודשים מאריכים להם באופן גורף את אשרת השהייה מסוג B2 (תייר) במחשבים של רשות האוכלוסין וההגירה.

יש דברים שנעלמים ממך מכיוון שאתה כנראה לא יודע אבל חלק גדול מהאזרחים שהגיעו בעקבות המלחמה טסים חזרה לאוקראינה וחוזרים שוב כאילו הם נמצאים בטיול חובק עולם. עם כול העצב של המלחמה אני לא יכול להתייחס אל כאלה שטסים וחוזרים מספר פעמים במהלך המלחמה כפליטים בישראל.

אני מציע לך לגשת לרשות ההגירה והאוכלוסין באיזור מגורייך עם "פליט" מאוקראינה בכדי לנסות לבקש שינוי

מעמד בארץ ותגלה לצערך שהלשכות הפזורות בארץ בכלל לא מטפלים "בפליטים מאוקראינה" שהגיעו בתקופת המלחמה באוקראינה שאינם זכאי חוק השבות.

*** שכחתי, חייבים להזמין תור למחלקת אשרות כי אף אחד לא יטפל בבקשה שלך ללא זימון תור. התורים הקרובים ברוב הלשכות לדעתי הם בעוד מספר חודשים...

אם היית טורח באמת לחקור ולא לעשות ריסרץ' של סטודנט אמריקאי ווק ממוצע, היית גם יודע ששינוי מעמד והגשת בקשה למעמד פליט לא נעשה במחלקת אשרות. אבל ניחא. 

ועכשיו, שוב, לשאלה שאתה מתחמק ממנה - אילו משאבים כה רבים משקיעה המדינה בפליטים מאוקראינה שיצא עליהם קצפך?

• רעיון טוב! 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 16 שעות, מרק10 כתב:

יש דברים שנעלמים ממך מכיוון שאתה כנראה לא יודע אבל חלק גדול מהאזרחים שהגיעו בעקבות המלחמה טסים חזרה לאוקראינה וחוזרים שוב כאילו הם נמצאים בטיול חובק עולם. עם כול העצב של המלחמה אני לא יכול להתייחס אל כאלה שטסים וחוזרים מספר פעמים במהלך המלחמה כפליטים בישראל

אם יש דברים שנעלמים, בו תאיר אותם.

אנחנו צריכים לתמוך באוקראינים כי הרוסים הם חארות שממוצבים נגדנו (מה שקוראים ״אוייב״) אז אם אחת הדרכים לעזור זה, כמו בשאר מדינות אירופה, לארח אוקראינים... סבבה. מעולה

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

אפילו הייתי אומר לסגור אותם באיזה גדר תיל סטייל המעצר של הגרמנים בסוף הסרט "הפסנתרן" כפתרון זמני ומקים עוד בתי כלא בארץ במינימום של המינימום מבחינת תנאים, נועל ושוכח את המפתח איפשהו.

זה קיים בערך מקום המדינה ונקרא מכלאות שבויים, באחריות המשטרה הצבאית להקים ולתחזק אותן. כרגע בגלל הכמויות הקטנות יחסית של שבויים זה לא מתועדף.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 50 דקות, David32 כתב:

פשוט להפסיק לקחת אסירים.

הרי המטרה שלהם לשחרר 6000 אסירים. בשביל זה הם חטפו אזרחים.

אם אין אסירים, אז אין בעיה.

מי שנכנע בשדה הקרב, נחקר ומומת.

את האסירים שכבר בכלא צריך לדון למוות לפי החוק של הנאצים ועוזריהם.

להציע להנהגת חמאס שעבור כל חטוף שיוחזר נמיר את גזר הדין של 10 אסירים לבחירתם למאסרי עולם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, RK כתב:

אם היית טורח באמת לחקור ולא לעשות ריסרץ' של סטודנט אמריקאי ווק ממוצע, היית גם יודע ששינוי מעמד והגשת בקשה למעמד פליט לא נעשה במחלקת אשרות. אבל ניחא. - קודם כול אינני עורך דין בתחום שיחסית מאוד מסובך מבחינת נהלים וסמכויות וייתכן שפה ושם אינני מדייק.

ועכשיו, שוב, לשאלה שאתה מתחמק ממנה - אילו משאבים כה רבים משקיעה המדינה בפליטים מאוקראינה שיצא עליהם קצפך? -  שכחתי את השאלה ואכתוב תשובה יותר מאוחר.

לא כתבתי ששינוי מעמד של "פליטים" אוקראינים נעשה במחלקת אשרות.

רבים "מהפליטים" אינם יודעים את הסטטוס שלהם בארץ ומה מגיע להם. רבים מהם מגיעים לפעמים עם ליווי של אזרח ישראלי הדובר עברית/רוסית בכדי לברר מה הסטטוס שלהם בארץ בלשכות של רשות האוכלוסין וההגירה ולצערם הם לא מקבלים תשובות מניחות את הדעת בלשכות בגלל שהם לא הכתובת.

הבנתי ממך שאתה מטפל גם בבקשות של מתן מעמד מול רשות ההגירה והאוכלוסין מכול מיני סיבות לכן השאלה שלי פשוטה.

מה הסטטוס החוקי לפי נהלים או מדיניות רשות האוכלוסין של "פליטים" מאוקראינה ?

לפני כשעה, פריג'י כתב:

כל המחבלים שבישראל כלואים - ניתוק מיידי של הקשר עם העולם החיצון עד לסגירת נושא החטופים בהסכם מול מי שיחליף את חמאס כשליט הרצועה. לא גירוש ולא נעליים. תגובה מידתית.

הלוואי. לצערינו יש כבר עורכי דין יהודים וכנראה גם חבורת "בצלם" אשר מגישים עתירות לבג"צ בכדי להתיר ביקורים למחבלים.

הזוי אבל זה מה שקורה.

תקרא את כול מה שכתוב בקישור המצורף.

https://www.knesset.tv/committees/national-security/60615/61349/

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

ראיתם איך ארה"ב תקעה לנו סכין בגב?

רק שעות לאחר שהסכמנו למתווה שלהם (הפוגות מקומיות ומוגבלות בזמן)  שהם לחצו עלינו שבועות,

החלו האמריקאים להפציץ מסרים:

יותר מדי פלסטינים נהרגו, המלחמה ארוכה מדי, הפצצות חזקות מדי, לא לרצועת בטחון, לא לגירוש עזתים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...