Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם הוא אומר דברים כאלה בכיתה הייתי זורק אותו מבית הספר. אבל לעצור? לא עורך דין, אבל בספק שיגיע עד לבית המשפט.

לפני 6 שעות, יובל .מ. כתב:

ביום אחד מביע דאגה ממספר ההרוגים בעזה ורוצה הפוגות ומיד אחר מכחיש כל סיכוי להפסקת אש.

לך תבין.

אם הקשבת טוב כבר בנאומו הראשון דיבר על חוקי מלחמה ומסדרונות הומניטריים.

עריכה אחרונה על ידי mikyl
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

בינתיים לא ראיתי פוסטים שלו שבהם הוא תומך בחמאס ומעודד טרור.

לבקר את פעולות צהל, זו הבעת דעה ולא בגידה.

את זה הוא כתב ב11.10:

IMG_8476.jpeg

עוד פעם פינדר?

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הדביל מהסרטונים ממשיך.

עכשיו הוציא סרטון מבויים, כולם צורחים כאילו בדיוק הפציצו אותם כשהם מלאים בצבע אדום אבל בלי פציעות. הבגדים שרדו למרבה הפליאה ואפילו לא התלכלכו מה"פיצוץ". לא יודע באיזו אבקת כביסה הם משתמשים, אבל אני רוצה כזו.

אחד מהאנשים נראה הולך (חולצה אדומה עם פסים שחורים), כמה שניות אח"כ הוא נשכב על הגב מעמיד פני מת..

בטוויטר כבר עלו עליו.

הוא גם מדווח לMSNBC אבל לא איכפת להם שהוא שקרן.

לי נראה לי שהוא מקושר יפה לחמאס.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 13 שעות, מרק10 כתב:

אני ממש לא מחפש סולם או דרגש בכדי לרדת מהעץ. אבל כן רציתי לשמוע ממך את הפרוש לגבי המעמד החוקי של הנמלטים מאוקראינה בעקבות המלחמה ללא שום כוונות נסתרות.

אתה אמיתי? ישראל נמנעת מלהעניק לאוקראינים שהגיעו לכאן מעמד של פליט, כי היא מונעת על ידי אותה האידיאולוגיה שאתה ועדיאל ועוד כמה פה מאמינים בה. אין פה מקום ללא יהודים, עם קצת עירבוביה של טעונים ברמה של "חייבים לשמור על רוב יהודי", "זה עולה לנו יותר מדי" ו"אם הם לא יהיו כאן, בעלי מסעדות ישלמו יותר לשוטפי כלים וכל המטבחים של המסעדות בארץ יתמלאו בישראלים". 

רק בשביל הפרופורציה, יש באירופה כ-6 מיליון פליטים אוקראינים. עוד 8 מיליון אוקראינים ברחו מביתם ונשארו במדינה שלהם. בישראל יש בערך 35 אלף אוקראינים, כשבערך 15,000 מהם הגיעו לכאן בגלל המלחמה ונשארו כאן. אלא אם אתה חושב שאין באמת מלחמה בין רוסיה ואוקראינה, 6 מיליון בני אדם פשוט החליטו לעבור לאירופה ועבדו על הגרמנים והפולנים הפראיירים ו15,000 החליטו להיות תיירים פה על חשבונך, קשה להבין במה בדיוק אתה נאחז. ולמה. הרי כבר כתבתם, אתה ושאר המחזיקים בדיעה שלך, שלא יהודים לא מעניינים אותכם. יש להם את שוויץ (שקלטה 90,000 אלף פליטים אוקראינים, על אוכלוסיה יותר קטנה מישראל - פראיירים ממש).

ההחלטה של ממשלת ישראל מעידה רק על דבר אחד: יחסה של ישראל ללא יהודים, שהוא די עקבי תמיד. ולא משנה אם מדובר באפריקאים, אוקראינים או כל קבוצה אתנית אחרת. ואני קצת מצטער שלא התערבתי עם אף אחד לפני 10 שנים, כשהסבירו לי שאין פה מקום לאפריקאים כי הם "לא באמת פליטים", שזה יהיה היחס גם כשיגיעו לכאן אנשים מכל מקום אחר בעולם. כי זו האידיאולוגיה. אצלנו מקבלים פליטים יום כן, יום לא - היום לא. ובכל זאת, כנראה בגלל שזה מייצר איזה דיסוננס קליל עם איך שבני אדם רוצים לתפוס את עצמם, בין הודאה להודאה בכך שמצבם של הגויים לא מעניין, ושילכו לשוויץ, ממציאים שפשוט גם הפעם לא מדובר בפליטים, אלא בנוכלים, שמנצלים את התמימות הישראלית, ובאים להנות מכל הטוב שכאן בחינם.

והכי מפגר? העובדה ששולחים אותם לעבוד בשחור, תוך העדר אכיפה. איכשהו זה יותר הגיוני לדחוף גם אותם לחפש קומבינות, ולדחוף גם אותם ליצירת גטאות של עוני. אחרת עוד חלילה ישלמו מיסים. מה זה? שוויץ פה?

• אהבתי 7
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

עוד פעם פינדר?

אם יש לך טיעונים לגופו של עניין, אשמח לשמוע.

בינתיים הדבר הכי חמור שהעלו פה ובכלל, זה שהוא כתב שחיילים ישראלים אנסו פלסטניות. דבר שהוא נכון עובדתית, גם אם אלו היו מקרים ספורים ולפני הרבה שנים. ואת זה הוא רשם בקבוצת ווטסאפ, תו"כ ויכוח, לא בפרסום פומבי.

אני לא מסכים עם הרוח הכללית של דבריו, אבל בסופו של דבר מדובר באדם שהביע דיעה (גם אם מוטעית) בדיון. זו לא עבירה פלילית במדינה שהיא לא פשיסטית.

שוב, כל זה על סמך דברים שפורסמו בלבד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

אם יש לך טיעונים לגופו של עניין, אשמח לשמוע.

בינתיים הדבר הכי חמור שהעלו פה ובכלל, זה שהוא כתב שחיילים ישראלים אנסו פלסטניות. דבר שהוא נכון עובדתית, גם אם אלו היו מקרים ספורים ולפני הרבה שנים. ואת זה הוא רשם בקבוצת ווטסאפ, תו"כ ויכוח, לא בפרסום פומבי.

אני לא מסכים עם הרוח הכללית של דבריו, אבל בסופו של דבר מדובר באדם שהביע דיעה (גם אם מוטעית) בדיון. זו לא עבירה פלילית במדינה שהיא לא פשיסטית.

שוב, כל זה על סמך דברים שפורסמו בלבד.

סבבה. שייצא זכאי במשפט. 

מי שמחפש להיות פרובוקטור, שיחטוף. 

• אהבתי 4

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

סבבה. שייצא זכאי במשפט. 

מי שמחפש להיות פרובוקטור, שיחטוף. 

הליך משפטי פלילי לא אמור להיות עונש בפני עצמו.

מותר לכתוב דעות שגויות. זו לא עבירה פלילית.

--

חיילים שנכנסים לעזה אמורים להשאיר את הטלפונים בחוץ. ביטחון שדה וכו'.

בינתיים היחידים שנראה שמצפצפים על ההוראה, הם המשיחסיטים שמעלים תמונות וסרטונים שהנה הם חוזרים לגוש קטיף.

נראה שזה קמפיין מאורגן. לאיזה מילואימניק אין שילוט מודפס בבית, למקרה שיוקפץ לרצועה בצו 8.

IMG_8477.jpeg

• רעיון גרוע 2
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

לא מבין משהו, כשאונסים פלסטיניות זה לא טוב. כשלא אונסים פלסטיניות זה גם לא טוב*. תחליטו. החיילים צריכים להבין מה רוצים מהם.

* יצא בזמנו מחקר באוניברסיטה העיברית שהסיבה למיעוט האונס בצהל לעומת צבאות אחרים זה בגלל שהחיילים הישראלים גזענים. 

https://yodaat.org/item/publications/6292.0

https://www.zeevgalili.com/2008/01/560?amp=1

** מנחה המחקר הורחק לצמיתות מהאוניברסיטה בגלל התנהלותו המינית כלפי סטודנטיות. כנראה הוא לא היה ״גזען״.

• אהבתי 1
  • מצחיק 5
פורסם

חיילים לא צריכים להבין כלום. ישנו קוד אתי של צה"ל וישנם פקודות. בנוסף חל איסור מוחלט לעסק בפוליטיקה בצבא. 

פורסם
לפני 3 דקות, garicho כתב:

יצא בזמנו מחקר

אם היה לי שקל על כל פעם שמצטטים את ה"מחקר" הזה, הייתי אוכל ארוחה טובה במסעדה יקרה.

מדובר בתזה של סטודנטית. יש אלפי תיזות כאלו בכל אוניברסיטה. זה נייר חסר משמעות וחסר השפעה על משהו. גם ההתנהגות של המנחה לא ממש קשורה לטיעון.

עובדתית היו מקרים של אונס על ידי חיילים ישראלים. אבל מעולם לא היה אונס שיטתי, המוני. אנסים קיימים בכל מקום. גם בקרב חיילי צהל.

אני לא מסכים עם ההשוואה של אדון ברוכין. אבל זו לא עבירה פלילית לבצע השוואה כזו, בטח כשזה בקבוצת ווטסאפ פרטית.

משטרת מחשבות מסוכנת לחברה הישראלית כמעט כמו החמאס. מקווה שלא יעצרו אותי על שאמרתי את זה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, garicho כתב:

* יצא בזמנו מחקר באוניברסיטה העיברית שהסיבה למיעוט האונס בצהל לעומת צבאות אחרים זה בגלל שהחיילים הישראלים גזענים. 

כל טמבל שעושה תואר שני מוציא ״מחקר״. 

בשביל שלמחקר תהייה משמעות הוא צריך לעבור Peer review משמעותי והוא צריך להיות מצוטט (cited), זה במקרה ואין לך כלים לנתח את המתודולוגיה ולבקר אותה.

וכמובן הזדמנות פז להזכיר:

https://www.nytimes.com/2018/10/04/arts/academic-journals-hoax.html

https://he.wikipedia.org/wiki/פרשת_סוקל

לפני 17 דקות, פינדר כתב:

בקבוצת ווטסאפ פרטית

מה זה קבוצת וואטסאפ פרטית?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, פינדר כתב:

חיילים שנכנסים לעזה אמורים להשאיר את הטלפונים בחוץ. ביטחון שדה וכו'.

בינתיים היחידים שנראה שמצפצפים על ההוראה, הם המשיחסיטים שמעלים תמונות וסרטונים שהנה הם חוזרים לגוש קטיף.

נראה שזה קמפיין מאורגן. לאיזה מילואימניק אין שילוט מודפס בבית, למקרה שיוקפץ לרצועה בצו 8.

איך מהתמונה הזאת הגעת למסקנה שהיא צולמה עם פלאפון שהוכנס בלי רשות?

בלי קשר אני חייב לציין שצורת ההתבטאות שלך כלפי אנשים שליטרלי ברגע זה ממש מסכנים את החיים שלהם בתוך רצועת עזה, בזמן שאתה יושב במזגן בבית, היא דוחה ואתה צריך להתבייש בעצמך. 

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
  • אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אני כול כך מקווה שצהל ישחררו סרטונים לא ערוכים של מה שיקרה וימצא בשיפא. 

זה לא יקרה, אבל הייתי רוצה שכן. לא שאני כזה בטוח שזה ישכנע את שונאינו...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

מדובר בתזה של סטודנטית. יש אלפי תיזות כאלו בכל אוניברסיטה. זה נייר חסר משמעות וחסר השפעה על משהו. גם ההתנהגות של המנחה לא ממש קשורה לטיעון.

בטח שיש לזה משמעות והשפעה. ״אתה״ לא חושב שיש לזה השפעה, אבל אחרי 50 שנה של שטיפת מוח באוניברסיטאות מגיעים לתמונות כמו שרואים באוניברסיטאות בארה״ב ולא מבינים איך הגיעו לשם. בידיוק מחקרים כמו זה מביאים לכך.

(דוגמא קטנה להשפעה של המחקר הספציפי הזה: https://m.facebook.com/HaEmetSheli/photos/a.1434082330227047/1565691293732816/?type=3)

אתה מכיר את הביטוי Death by a Thousand Cuts? אז זה בידיוק זה.

לפני 5 דקות, falou כתב:

כל טמבל שעושה תואר שני מוציא ״מחקר״. 

בשביל שלמחקר תהייה משמעות הוא צריך לעבור Peer review משמעותי והוא צריך להיות מצוטט (cited), זה במקרה ואין לך כלים לנתח את המתודולוגיה ולבקר אותה.

וכמובן הזדמנות פז להזכיר:

https://www.nytimes.com/2018/10/04/arts/academic-journals-hoax.html

https://he.wikipedia.org/wiki/פרשת_סוקל

מה זה קבוצת וואטסאפ פרטית?

כל זה לא רלוונטי. המטרה פה היא לא לעשות עבודה אקדמית פורצת דרך וברמה גבוהה. המטרה היא לפגוע בישראל. ובשביל זה לא צריך עבודה אקדמית ברמה של איינשטיין או בוהר. מספיק גם מינכאוזן.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...