Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

אני די בטוח שקראתי אותו אומר שהוא מצפה מאיתנו להסתדר ולא להיות רכיכות או משהו כזה.

הסיכוי שטראמפ היה שולח לפה צבא להלחם בשבילנו, לדעתי, הוא אפס.

אבל כן. בטח כבר היה שלום עם סעודיה.

האמריקאים הפגינו אחווה אמיתית, העמידו פה כח רציני להרתעה ושולחים לנו מלא תחמושת, אבל להילחם בשבילנו הם לא ילחמו (וזה בסדר גמור)

אני לא מבין יותר מדי, אבל זה לא נראה שחיזבלה רוצה להיכנס למלחמה עם ישראל עם או בלי אמריקאים. אם היו רוצים, מזמן היו פותחים חזית בכל הכח עוד לפני שהג'ראלד פורד הספיקה לצאת מהנמל. זה מרגיש כאילו כרגע האמריקאים בעצם "מצילים" אותו בכך שהם מונעים מאיתנו להגיב בעוצמה שתאפשר לאנשים לחזור לגור ליד הגבול. 

כל הסיפור הזה התחיל כדי למנוע הסכם בין ישראל לסעודים בשביל האמריקאים.

איראן הקריבה לאללה את הפלסטינים בעזה למטרה הזו, ונסראלה רק מחכה ליום שחמאס יפול כדי להפסיק לשלוח את האנשים שלו להתאבד בשביל לצלם סרטונים של טילים שפוגעים באנטנות. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

בינתיים עם כל התמיכה שאנחנו מקבלים מהם, בסיסים אמריקאים חוטפים הפצצה אחרי הפצצה וארצות הברית עדיין מסרבת להגיד שהמלחמה הגיעה, ומחפשת איך להוריד מחשיבות האירועים.

אם טראמפ היה בשלטון מטוסים אמריקאים היו שולטים בשטח האווירי של איראן כבר מלפני חודש.

הוא לא היה נלחם בשבילנו, אבל הוא היה מפרק את כל המזרח התיכון בשנייה שחיילים אמריקאים היו חוטפים את הכטב"מ מתאבד הראשון.

אתה באמת באמת מאמין שביידן הוא זה ששולט בהכול?

הביאו לפה זוג נושאות מטוסים, יש כוחות פה. 

הם מתעלמים כנראה כמו שדרשו מאיתנו להתעלם. 

מה אמור לשכנע אותי שטראמפ היה מזיין את כולם? שהם התנקשו בבחור אחד?? סיריסלי?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 16 דקות, David32 כתב:

אתה באמת באמת מאמין שביידן הוא זה ששולט בהכול?

הביאו לפה זוג נושאות מטוסים, יש כוחות פה. 

הם מתעלמים כנראה כמו שדרשו מאיתנו להתעלם. 

סולימאני זה בחור אחד? בוא..

זה כמו שאיראן הייתה מחסלת את אלוף פיקוד צפון והיינו שותקים.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 44 דקות, יובל .מ. כתב:

לוחמי סיירת נח"ל שמו שלט "חוף נובה" בחוף של עזה

חוף נובה זו מחווה להרוגי הטווח. אני לא מאמין שמישהו יכול לפרש את זה כאמירה פוליטית.

גוש קטיף לעומת זאת יכול להתפרש כקריאה להחזרת ההתיישבות בשטח הכבוש.

ועזוב שניה אם אתה בעד או נגד. עזוב את זה. מותר להיות בעד. זה לגיטימי.

זה דבר הגיוני להצטלם איתו במדים?

אותו דבר שלט "לך".

הלוואי שיילך המטומטם הסגול. הלוואי. וכמה שיותר מהר. וצריך להניף את השלטים האלו, וצריך להתחיל שוב במחאה נגדו. כי המדינה לא מתפקדת. כי אנחנו בדרך לאסון וקריסה כלכלית, כי כל אידיוט חמום מוח בדרך לקבל נשק אזרחי.

ועדיין.

אם אני אראה חייל מניף שלט כזה אהיה הראשון שיסכים שזה לא במקום.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 26 דקות, פריג'י כתב:

חוף נובה זו מחווה להרוגי הטווח. אני לא מאמין שמישהו יכול לפרש את זה כאמירה פוליטית.

גוש קטיף לעומת זאת יכול להתפרש כקריאה להחזרת ההתיישבות בשטח הכבוש.

ועזוב שניה אם אתה בעד או נגד. עזוב את זה. מותר להיות בעד. זה לגיטימי.

זה דבר הגיוני להצטלם איתו במדים?

אותו דבר שלט "לך".

הלוואי שיילך המטומטם הסגול. הלוואי. וכמה שיותר מהר. וצריך להניף את השלטים האלו, וצריך להתחיל שוב במחאה נגדו. כי המדינה לא מתפקדת. כי אנחנו בדרך לאסון וקריסה כלכלית, כי כל אידיוט חמום מוח בדרך לקבל נשק אזרחי.

ועדיין.

אם אני אראה חייל מניף שלט כזה אהיה הראשון שיסכים שזה לא במקום.

השאלה היא מה כמות האנרגיה שמשקיעים ועל מה.

אם היו מרימים שלט "כל הערבים לים ביבי המלך", סבבה, תתקוף את העניין.

אבל כמו שרשם סלואורייד, חלק מהמילואימניקים גרו שם, הם טענו שההתנתקות מסוכנת ו-וואלה צדקו, זה משהו מאוד רגשי וכן יש פה רצון לנקמה, זאת לא מילה גסה.

אבל שוב, יש פה אנשים שמתים על כל הזדמנות לבוא להגיד "הנה הכל בגלל הימין הקיצוני".

כמו שלא התעצבנתי על המילואימניק שקילל את ביבי, ככה לא אתחיל לתקוף את מי שרוצה לחזור לגוש קטיף.

חנן בן ארי שר "חוזרים לגוש קטיף" ואנשים מהשמאל הקיצוני דרשו להחרים אותו כאילו הוא שרף תינוקות עזתיים. כנסו לפרופורציות.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
פורסם

בינתיים אבי דיכטר קיצר עוד קצת את חלון הזמנים שמקבלים ממנהיגי העולם, כשהכריז בשידור על נכבה 2023.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הפלסטינים כבר הכריזו על נכבה 2023 לפני כמה ימים. 

התמונות של ההמונים עם דגלים לבנים עוברים דרומה זה וואחד נכבה בשבילם. ההתנהלות של חמאס ממש מזכירה את הנאצים שדווחו לאזרחים בגרמניה שתכף הם מנצחים במלחמה ויום אחרי הם שומעים מטוסים של בעלות הברית מעל הבתים שלהם. 

אומרים שאיבדו שליטה על צפון הרצועה. 

פורסם

מדברים על הנכבה הזו כבר 35 ימים.

וטוב שמדברים.

וטוב שמראים לעולם שמי שתוקף את אזרחי ישראל בצורה של שחיטה ושריפת אזרחים יקבל נכבה.

על הראש שלו יקבל נכבה.

ללבנון ולגדה, זה מעולה.

אבל מנגד, חמאס מדבר על זה שהם ידעו שתגיע נכבה.

אז השאלה היא האם הנכבה משרתת אותנו יותר מאשר את החמאס? 

חמאס רצה את הנכבה, היא משרתת אותו. היא מבטיחה דור חדש של התנגדות. החמאס בונה על זה שאנחנו והעולם נשאיר את האזרחים הפלסטינאים בחורבות שלהם, אונר"א יעשו מיתוג מחדש ויבנו בתי מדרש לאנטישמיות, האחים המוסלמים ימשיכו עם הדעווה, ועוד דור או 2 הם יהיו שם 8 מיליון שיבואו לטבוח בנו.

כי גם החמאס שבוי בקונספציה - ישראל תסיים להרוס והעולם יוציא אותה מעזה.

לצערי נראה שהקונספציה של חמאס דיי נכונה.

• אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, David32 כתב:

72 בתולות ובחסדים נוספים בגן העדן.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

הפלסטינים כבר הכריזו על נכבה 2023 לפני כמה ימים

לפני 7 דקות, פריג'י כתב:

דברים על הנכבה הזו כבר 35 ימים.

הבדל עצום בין "הפלסטינים אומרים" לבין הצהרה של שר בממשלת ישראל.

הוא גם לא סייג בכלל, כך שמחר תראה כותרות בסגנון: שר ישראלי מצהיר שהתוכנית הישראלית היא לעשות נכבה לפלסטינים, כולל גירוש ורצח עם.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל יום יש כותרות חדשות נגדנו אז אין לזה הרבה משמעות. הוא לא דיבר על רצח עם וגירוש, לעומת הדביל שדיבר על אפשרות לפצצת אטום...

גם גלנט מאיים שביירות תהיה עזה 2, זה אומר שהוא רוצה לעשות נכבה לעם הלבנוני? לא צריך להמציא שטויות.

פורסם
בתאריך 10.11.2023 בשעה 17:38, Mech Morphix כתב:

לפחות מהמוסלמים שאני מכיר יודעים ומדברים על זה בפתוח (לפני ה7)

הסיטואציה הזאת דווקא גורמת לי לפחד מסוים. הם ינסו להראות שהם גם שונאים יהודים ויצטרפו למסע. שומר חומות לדוגמא.

בתאריך 10.11.2023 בשעה 17:36, Pika007 כתב:

ברור שאף אחד לא יכנס לשם. אבל המסר החד משמעי שלנו צריך להיות "אנחנו לא רוצים את החרא הזה, אתם פותחים את הפה בלי סוף על ההתנהלות, בבקשה בואו לנהל את זה בעצמכם"

אחרי שכל העולם יתנער מאחריות, יהיה קל יותר לנהל את זה בצורה נכונה עם פחות זכוכית מגדלת וצביעות על הנושא.

מסר של "רק אנחנו נשלוט פה" הוא שגוי ומשחק לידיים של מי שמבקר אותנו.

לא לומדים מטעויות?

אמרנו את זה בהתנתקות זה לא ממש עזר

לפני 10 שעות, יבגניפ כתב:

אתה אמיתי? ישראל נמנעת מלהעניק לאוקראינים שהגיעו לכאן מעמד של פליט, כי היא מונעת על ידי אותה האידיאולוגיה שאתה ועדיאל ועוד כמה פה מאמינים בה. אין פה מקום ללא יהודים, עם קצת עירבוביה של טעונים ברמה של "חייבים לשמור על רוב יהודי", "זה עולה לנו יותר מדי" ו"אם הם לא יהיו כאן, בעלי מסעדות ישלמו יותר לשוטפי כלים וכל המטבחים של המסעדות בארץ יתמלאו בישראלים". 

רק בשביל הפרופורציה, יש באירופה כ-6 מיליון פליטים אוקראינים. עוד 8 מיליון אוקראינים ברחו מביתם ונשארו במדינה שלהם. בישראל יש בערך 35 אלף אוקראינים, כשבערך 15,000 מהם הגיעו לכאן בגלל המלחמה ונשארו כאן. אלא אם אתה חושב שאין באמת מלחמה בין רוסיה ואוקראינה, 6 מיליון בני אדם פשוט החליטו לעבור לאירופה ועבדו על הגרמנים והפולנים הפראיירים ו15,000 החליטו להיות תיירים פה על חשבונך, קשה להבין במה בדיוק אתה נאחז. ולמה. הרי כבר כתבתם, אתה ושאר המחזיקים בדיעה שלך, שלא יהודים לא מעניינים אותכם. יש להם את שוויץ (שקלטה 90,000 אלף פליטים אוקראינים, על אוכלוסיה יותר קטנה מישראל - פראיירים ממש).

ההחלטה של ממשלת ישראל מעידה רק על דבר אחד: יחסה של ישראל ללא יהודים, שהוא די עקבי תמיד. ולא משנה אם מדובר באפריקאים, אוקראינים או כל קבוצה אתנית אחרת. ואני קצת מצטער שלא התערבתי עם אף אחד לפני 10 שנים, כשהסבירו לי שאין פה מקום לאפריקאים כי הם "לא באמת פליטים", שזה יהיה היחס גם כשיגיעו לכאן אנשים מכל מקום אחר בעולם. כי זו האידיאולוגיה. אצלנו מקבלים פליטים יום כן, יום לא - היום לא. ובכל זאת, כנראה בגלל שזה מייצר איזה דיסוננס קליל עם איך שבני אדם רוצים לתפוס את עצמם, בין הודאה להודאה בכך שמצבם של הגויים לא מעניין, ושילכו לשוויץ, ממציאים שפשוט גם הפעם לא מדובר בפליטים, אלא בנוכלים, שמנצלים את התמימות הישראלית, ובאים להנות מכל הטוב שכאן בחינם.

והכי מפגר? העובדה ששולחים אותם לעבוד בשחור, תוך העדר אכיפה. איכשהו זה יותר הגיוני לדחוף גם אותם לחפש קומבינות, ולדחוף גם אותם ליצירת גטאות של עוני. אחרת עוד חלילה ישלמו מיסים. מה זה? שוויץ פה?

מדינת ישראל כמדומני הוקמה בשביל העם היהודי. אז כן אין פה מקום להכניס סתם לא יהודים. כאילו חסר לנו בעיות בין היהודים ובין היהודים לערבים שאנחנו צריכים להוסיף עוד בעיות.

פליטים? בשמחה. כמובן בכמות מדודה ויחזרו יום למחרת סיום המלחמה. 

שוויץ תקלוט פליטים אבל תהיה בטוח שביום סיום המלחמה כולם עם הציוד בדרך חזרה, בלי שום בכי ונהי.

לפני 8 שעות, יובל .מ. כתב:

צריך להשתלט על שיפא, להכניס לשם את מזכל האו"ם ומנכל ארגון הבריאות העולמי משם לקחת אותם ישר לחדר חקירות עם דרישה להסברים מהארגונים איך אנשי הצוות שלהם נתנו לחמאס לבנות את זה ואף אחד לא אמר כלום.

גם את ממשלת ישראל ו"מומחי ביטחון" שונים 

לפני 21 דקות, פינדר כתב:

בינתיים אבי דיכטר קיצר עוד קצת את חלון הזמנים שמקבלים ממנהיגי העולם, כשהכריז בשידור על נכבה 2023.

ליכודניק מצוי.

נכבה לא מדברים, נכבה מבצעים 

• אהבתי 4
פורסם
לפני 41 דקות, פינדר כתב:

יופי.

תרצח יהודים ותאנוס נערות - תקבל נכבה.

שיירשמו את זה גם בלבנון, גם בסוריה וגם באיוש. אם צריך גם שמצרים וירדן יקבלו תזכורת.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...