Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, mikyl כתב:

הם לא רוצים שיגרשו כי הם לא רוצים לשלם כמו שצריך.

כמו שיש עדיין מסעדות שהמלצרים מקבלים משכורת רק מהטיפים. עושים כסף יפה אבל המעסיק לא שם שקל.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 9 שעות, Pika007 כתב:

גם לפני הבחירות אמרתי לכולם שלדעתי סמוטריץ' מטורלל, לא היה לי מושג עד כמה ובאיזו מחויבות.

התלהבו מהראיון שלו אצל שאול אמסטרדמסקי

לפני 9 שעות, mikyl כתב:

מוות לא מפחיד אותם? אז למה מאות אם לא יותר הרימו ידיים ב-7/10 ובמבצעים הקודמים?

מבחינתם להיות שהיד זה האידיאל. 

יכול להיות נגמרה התחמושת או לא יכלו להגיב

לפני שעתיים, mikyl כתב:

ומי ישטוף כלים? אתה?

מה שגורם לקריסה של ענף המסעדנות זה ארנונה יקרה, חשמל ומים בתעריף גבוה בירוקרטיה ומיסים. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Pika007 כתב:

טוב שיש מבוגר אחראי, בחיי. גם לפני הבחירות אמרתי לכולם שלדעתי סמוטריץ' מטורלל, לא היה לי מושג עד כמה ובאיזו מחויבות.

היא לא מבוגר אחראי, היא בסך הכל קוראת את החלטות הממשלה ומבינה את המשמעות שלהן.
הבעיה שלנו שהממשלת שכונה פח אשפה הזו מקבלת החלטה להקפיא את הכספים הקואליציוניים בלי להבין או בלי רצון להבין שהיא מקבלת את ההחלטה הזו.

מזל שלנו שיש לנו את גלי המלכה.

עכשיו סמוטריץ' יכול לצעוק ולצווח כמו תרנגולת, זה לא יעזור לו.
כנ"ל גפני.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 25 דקות, עדי-אל כתב:

מה שגורם לקריסה של ענף המסעדנות זה ארנונה יקרה, חשמל ומים בתעריף גבוה בירוקרטיה ומיסים. 

אותה שאלה כללית מופנית אליך: יש מישהו בעולם שלדעתך אפשר לקרוא לו "פליט", והוא לא יהודי שבורח מהמלחמה? ואם כן אז מי?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, mikyl כתב:

דמעות של תנין בדיוק כמו של הראל ויזל הבעלים של רשת פוקס בתקופת הקורונה.

בזמנו הוא בכה לממשלה ובו זמנית כתב שהוא יעביר את כול הייצור של הבגדים לירדן כאשר בפועל הוא עשה זאת כבר לפני 20 שנים. בתקןפת הקורונה או קצת אחריה הוא קנה עם שותפים נוספים שטח ענק באי לפקדה.

רחמים עליו הוא לא סוגר את החודש.

המסעדנים תמיד בוכים. סוגרים מסעדה אחת ולאחר תקופה מסויימת פותחים אחת חדשה במיקום אחר.

אם המסעדנים ישלמו משכורת יפה יהייה להם שוטפי כלים וגם שוטפי רצפה.

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 58 דקות, עדי-אל כתב:

מבחינתם להיות שהיד זה האידיאל. 

יכול להיות נגמרה התחמושת או לא יכלו להגיב

מבחינת חמאס זה האידיאל לאזרחים של עזה, לא של חמאס עצמו. אם היו רוצים למות שאהידים לא היו מתחבאים במנהרות.

לא היו מרימים ידיים כשצה"ל מגיע אלא רצים לכיוון החיילים שיהרגו אותם. 

אותו דבר נסרלה, לא יצא מהבונקר מ2006 אבל עדיין שולח את הרדואנים שלו להתפוצץ לחתיכות בעמדות שלהם.

הם פחדנים עלובים וכנראה גם תחת השפעת סמים ששולחים אותם למות כי איזה מניוק באיראן לא רוצה ללכלך את הידיים שלו.

אתמול שמעתי כל מיני בלוגרים באיראן, איזה התנגדות חזקה בתוך איראן יש לרפובליקה האיסלאמית. אולי צריך לעזור להם להפיל את השלטון וככה יפתרו כל הבעיות במזרח התיכון.

זה לא כמו עירק למשל שלא היה מי שיקח את השלטון, יש שם אופוזיציה פשוט השלטון הפשיסטי לא משחרר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, מרק10 כתב:

האמתי שלא יהיו להם, זה לא עניין של שכר זה עניין של תדמית.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

מבחינת חמאס זה האידיאל לאזרחים של עזה, לא של חמאס עצמו. אם היו רוצים למות שאהידים לא היו מתחבאים במנהרות.

אותו דבר נסרלה, לא יצא מהבונקר מ2006 אבל עדיין שולח את הרדואנים שלו להתפוצץ לחתיכות בעמדות שלהם.

הם פחדנים עלובים וכנראה גם תחת השפעת סמים ששולחים אותם למות כי איזה מניוק באיראן לא רוצה ללכלך את הידיים שלו.

אתה טועה כי אתה מפשט את זה יותר מדי ל "הם סתם רוצים למות".

הם לא פחדנים עלובים. 

אגב, לגבי המרימים ידיים. אתה מבין שאלה שראיינו, הם הפחות קיצוניים?

אגב2, החמאסניקים מפרסמים סרטונים, לא סרטונים משהו והכול חתוך כנראה כי הם לא כזה מצליחים. אבל הם כן מנסים, הם לא "מתחבאים במנהרות".

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

פעם היה מערכון של מה קשור "סיפורו של מחבל מתאבד"

ואחד האנשים שם צועק על המגייס למה הוא מביא לו תמיד את הכי סתומים.

אז הוא עונה לו "רק הם קונים את הסיפור על הבתולות"

עריכה אחרונה על ידי om2
  • מצחיק 1

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, David32 כתב:

אתה טועה כי אתה מפשט את זה יותר מדי ל "הם סתם רוצים למות".

הם לא פחדנים עלובים. 

אגב, לגבי המרימים ידיים. אתה מבין שאלה שראיינו, הם הפחות קיצוניים?

אגב2, החמאסניקים מפרסמים סרטונים, לא סרטונים משהו והכול חתוך כנראה כי הם לא כזה מצליחים. אבל הם כן מנסים, הם לא "מתחבאים במנהרות"

הם פחדנים עלובים כי הם מתחבאים במנהרות מתחת לבתי חולים ומבנים ציבוריים. אין לזה שם אחר. איפה המפקדים והמנהיגים שלהם? או בבתי מלון או במחילות עמוק באדמה.

לגבי אלה שראיינו, בן אדם שמספר לך זרקתי רימונים לתוך בתים של אנשים, יריתי באישה ובכלב שלה וכאלה דברים, ואחרי זה נכנע כשמגיעים חיילים עם נשק, איך אפשר לקרוא לזה? 

ראיתי את כל הסרטונים שחמאס מפרסמים. ראיתי גם סרטונים שהם מנסים למנוע מאנשים לפרסם. על כל שאבב אמיץ כזה שיוצא מהאדמה לירות טיל על טנק, כמה פשטו עם מצנחים והיילקסים על בתים של אזרחים לא חמושים ושחטו אותם? איפה כל הלוחמים האמיצים האלה כשהצבא מגיע?

אז ברור שיש להם גם הצלחות, זאת מלחמה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

אתמול שמעתי כל מיני בלוגרים באיראן, איזה התנגדות חזקה בתוך איראן יש לרפובליקה האיסלאמית. אולי צריך לעזור להם להפיל את השלטון וככה יפתרו כל הבעיות במזרח התיכון.

זה לא כמו עירק למשל שלא היה מי שיקח את השלטון, יש שם אופוזיציה פשוט השלטון הפשיסטי לא משחרר.

הישראלי איראני לשעבר בני ספאתי,  אמר בראיון ברדיו שיש באיראן שליש דתיים קיצונים תומכי המשטר, שליש "מסורתיים" מתנדנדים שלא מתנגדים מהותית למשטר  ושליש שלא בעד המשטר.

כמובן החלוקה משתנה בין אזור לאזור ובין ההרכבים האתניים השונים. 

פורסם
לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

אני חושב שאתה עדיין מבלבל. אני מכיר "אופק חדש" רק כתוכנית של משרד החינוך עבור בתי הספר.

אתה נותן יותר מידי קרדיט ליצירתיות של הממשלה. מזל שלא בחרו גם שם של מבצע שכבר היה.

לפני כשעה, מרק10 כתב:

מה זו משכורת יפה לתפקיד כזה?

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

אותה שאלה כללית מופנית אליך: יש מישהו בעולם שלדעתך אפשר לקרוא לו "פליט", והוא לא יהודי שבורח מהמלחמה? ואם כן אז מי?

אתה שואל מה ההגדרה העולמית למושג פליט?

מבחינת מדינת ישראל כל יהודי שבורח ממלחמה ראוי להיקרא פליט. מי שלא יש עוד מדינות אחרות שיכולות לקלוט אותו. אנחנו לא יכולים לקלוט את הפליטים מכל העולם.

אגב, דיברתי עם אחד שאמר לי שהיה באומן אמרתי לו מה אין שם מלחמה? אז הוא אמר לי לא מרגישים שם את המלחמה. 

כנראה שלא כל אוקראינה מרגישים את המלחמה (מבחינת טילים, פלישה רוסים וכו׳ממש כמו כאן)

פורסם
לפני 15 דקות, Night Driver כתב:

מה זו משכורת יפה לתפקיד כזה?

אם אנשים מסכימים לעבוד עבור 29 שקל שעה, אני חושב ש40-50 והלאה יהיה מספיק מתגמל כדי שאנשים יהיו מוכנים גם לעבוד קצת יותר פיזית, אבל לדעת שהם סוגרים עוד 3000 שקל בחודש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 8 דקות, עדי-אל כתב:

אתה שואל מה ההגדרה העולמית למושג פליט?

מבחינת מדינת ישראל כל יהודי שבורח ממלחמה ראוי להיקרא פליט. מי שלא יש עוד מדינות אחרות שיכולות לקלוט אותו. אנחנו לא יכולים לקלוט את הפליטים מכל העולם.

אגב, דיברתי עם אחד שאמר לי שהיה באומן אמרתי לו מה אין שם מלחמה? אז הוא אמר לי לא מרגישים שם את המלחמה. 

כנראה שלא כל אוקראינה מרגישים את המלחמה (מבחינת טילים, פלישה רוסים וכו׳ממש כמו כאן)

שאלתי מה ההגדרה שלך לפליט. מסתבר שמצד אחד זה אכן מישהו שחייב להיות יהודי. מצד שני אתה מסביר לי למה אי אפשר לקלוט אחרים. אז אתה מבין שפליט זה לא פונקציה של יהדות?

אף אחד אף פעם בשום שלב סביב שום קונפליקט לא הציע שישראל תקלוט את כל העולם. והדיסוננס הקוגניטיבי שלכם, שגורם לכם לשכנע זה את זה כאילו אוקראינים שברחו לכאן הם תיירים או באו לגנוב לכם עבודות, מדבר בעד עצמו לא רע.

(לא שזה רלוונטי, אבל לא. ישראלים לא יעבדו בעבודות מסוימות היום ללא קשר לשכר. אחוז האבטלה בארץ הוא בערך 0 מימלא)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...