Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני שעה, avngas כתב:

זה הראיון של בריק לערוץ 7:

https://www.inn.co.il/news/617513

הוא לא מתנגד לכניסה קרקעית כלל, אלא לאחר הכנה יסודית.

סגול נפגש איתו פעמיים, אולי זה נותן מושג לאן אנחנו הולכים

הבעיה עם בריק שהוא הולך על הגישה המקסימליסטית ותמיד הוא יהיה צודק בה מבחינה צבאית או מקסימום לא טועה,  יש הרבה דברים שהוא פחות לוקח בחשבון שהם לא נטו צבאיים, למשל, הוא אומר שעכשיו צריך לחכות חצי שנה לאמן את צה''ל ולחזק את העורף,  העלות של המתנה של חצי שנה ורק אז להתחיל המערכה הגדולה תפיל אותנו כלכלית, המדינה הלא סבלנית שלנו תישחק בזמן הזה לא רק כלכלית אלא גם מבחינת כח האדם,     אז כן יכול להיות הגיון בהמתנה מסויימת חצי שנה זה הזיה .    הוא תמיד יוכל להגיד היה צריך להתאמן יותר ואז להשמע כצודק אבל זה לא חכמה.

בנוסף בחצי שנה הזאת אוכלוסיית עזה דתקועה בדרום הרצועה באוהלים מצבה ילך ויתדרדר והלחץ על ישראל שלא לעשות כלום רק ילך ויגבר, בקיצור יש משהו ברעיונותיו אבל הוא מוגזם ולא פרקטי.

עריכה אחרונה על ידי yb
  • רעיון טוב! 4

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמרו חודשיים שלוש. חצי שנה זה לתת לחמאס מתנה להבריח את כל הבכירים והשבויים דרך מנהרות לסיני ומשם לקיבינימט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

אמרו חודשיים שלוש. חצי שנה זה לתת לחמאס מתנה להבריח את כל הבכירים והשבויים דרך מנהרות לסיני ומשם לקיבינימט.

חודשיים שלוש זה גם המון זמן. כל הלגיטימציה שלנו לפעול תתנדף, המילואימניקים שמשחקים שש-בש על הגבול יהיו מותשים. יש גבול כמה אפשר למשוך ולמשוך.

פורסם

מה חודשיים שלושה?

אתמול פוקס ועוד רשתות הוציאו את רוב העובדים לחל״ת. הקניונים שוממים.

אנשים מקפיאים תשלומי משכנתא, כי נחנקים או במילואים.

שר האוצר, עם כלכלת בחוקותי תלכו, מדבר אבל עדיין לא נגע במליארדים של הכספים הקואליציונים. כאילו אין מלחמה.

חודשיים שלושה, ואנחנו נלך להיות פועלי בניין ונקיון בעזה, בשביל 10 שקל לשעה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מה שאמר שר הביטחון שלנו.

למרות שאי אפשר לדעת למי להאמין כבר. 

הסגול מאיים על חיזבלה, גלנט וגנץ מאיימים על חמאס אבל לא נראה שיש התקדמות חוץ מהכנסת סיוע הומניטרי. מצד שני אנחנו לא יודעים כלום ולא כל דבר צריך לספר מיד לכל העולם.

זה שמצלמים את הכוחות פרוסים בחדשות ומפיצים בכל מקום, לא ברור איך נותנים להם לעשות את זה.

אחרי הקורונה לישראלים היה מספיק שכל להחליף את הממשלה למרות שהרבה לא היו מרוצים מהתוצאה. לדעתי עכשיו אנשים רוצים להחליף ויגידו תודה על כל דבר אחר שיקבלו, רק לא הממשלה הזאת.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

סגול מאיים על חיזבלה, גלנט וגנץ מאיימים על חמאס

אם אתה מעל גיל 10, אתה אמור לדעת שבמזה״ת מתקיים יחס הפוך בין עוצמת המילים באיומי מניהיגים לבין היכולת שלהם לממש אותם.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אם לפני שנה בבחירות מישהו היה אומר לי שלאחר שנת  ממשלת נתניהו-סמוטריץ'-בן גביר יהיו הכי הרבה נרצחים אי פעם בחברה היהודית והערבית, הדולר יחצה את ה-4 שקלים, המדינה תתפרק מאחריותה ואזרחים יצטרכו לדאוג לעצמם אחרי שהם ניסו לפרק את הדמוקרטיה, וכולם יחפשו רישיון נשק או/ו אזרחות זרה ויסתובבו בחרדה קיומית, הייתי מאמין בלי בעיה.

(הועתק מפייסבוק, ג'ון בראון) 

• אהבתי 9

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 5 דקות, oryo כתב:

ו בחרדה קיומית

שמע לא יודע כמה אתה יכול להבין מה הולך פה, מטקסס הרחוקה.

אחרי שנים שאשתי שואלת אותי למה אני מחפש דרכון זר, היא מתחילה לשלוח לי פרסומים של עו״ד של הגירה.

היא משגעת אותי שאנסה להשיג נשק, למרות שאני מנסה להסביר לה שאני לא זכאי ולא רוצה.

והיא לא יחידה. אנשים בחרדה קשה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, יובל .מ. כתב:

קרעי עשה רעש "נסגור את אל גז'ירה", היועמשית ה"בוגדת" אישרה, למה הוא מחכה?

חבורה של בלבלני שכל.

כי המניאקית הרסה לו את התכניות. הוא רצה שהיא תמנע את המהלך והוא יוכל להאשים אותה.

בוגדת. אין על ימין על מלא מלא, כל מה שהם יודעים זה להאשים אחרים וגם את זה הורסים להם.

עריכה אחרונה על ידי Uri-G
  • אהבתי 8
  • מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, פינדר כתב:

אם אתה מעל גיל 10, אתה אמור לדעת שבמזה״ת מתקיים יחס הפוך בין עוצמת המילים באיומי מניהיגים לבין היכולת שלהם לממש אותם.

זה דווקא מעודד עם כמות האיומים של האויבים שלנו מסביב.

• תוכן חדש...