Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

האם הפלסטינים באיזשהו שלב כיבדו את ההסכם?

האם ישראל כיבדה אותו?

בגדול ערפאת הצליח לשכנע את העם שלו לוותר לא רק על פלסטין השלמה אלא על חלק נכבד מיו"ש, תמורת הקפאת ההתנחלויות.

ישראל מתחה את הגבול וכן הרחיבה ישובים (גידול טבעי כביכול). הפרובוקציה של שרון בהר הבית נתנה להם עילה לפיצוץ סופי של ההסכם.

כן. היה גם חמאס והיו פיגועים אבל לפחות בהתחלה ערפאת ניסה לשלוט בהם, עד שאיבד שליטה.

אני לא אומר שהם צדיקים ואנחנו רשעים, אבל היו שני צדדים שהכשילו את אוסלו.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, sperial כתב:

איפה גייסו מעצב אתרים מ-1993?

אחרי שהם מחלקים את כספנו ככל העולה על רוחם, כנראה שנגמר להם התקציב למעצב אתרים מהעידן הנוכחי.

האתר הזה רישמי? אם כן, איך לעזאזל הדבר הזה נכנס לפסקה הראשית?

image.thumb.png.de0620464eefd2083fdb340757edb562.png

image.png

*** לאחר עריכה - מסתבר שזו הטרלה

גלית דיסטל מוטרלת: כך נראה "פורטל ההסברה" החדש - אייס (ice.co.il)

עריכה אחרונה על ידי Shmulik_Miata
  • מצחיק 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 31 דקות, פינדר כתב:

האם ישראל כיבדה אותו?

בגדול ערפאת הצליח לשכנע את העם שלו לוותר לא רק על פלסטין השלמה אלא על חלק נכבד מיו"ש, תמורת הקפאת ההתנחלויות.

ישראל מתחה את הגבול וכן הרחיבה ישובים (גידול טבעי כביכול). הפרובוקציה של שרון בהר הבית נתנה להם עילה לפיצוץ סופי של ההסכם.

כן. היה גם חמאס והיו פיגועים אבל לפחות בהתחלה ערפאת ניסה לשלוט בהם, עד שאיבד שליטה.

אני לא אומר שהם צדיקים ואנחנו רשעים, אבל היו שני צדדים שהכשילו את אוסלו.

מקווה שאתה מאמין למה שאתה כותב.

האינתיפאדה שלהם תוכננה במשך חודשים ארוכים, העליה של שרון להר הבית היה רק הטריגר.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

והן שונות בצד השני?

מה לי ולסימטריה?

לפני שעתיים, falou כתב:

היה אוסלו, נכון?!

האם הפלסטינים באיזשהו שלב כיבדו את ההסכם?

חד משמעית, מסכים. ולכן טוב שלא עשו עוד נסיגות, ואין באמת ברירה אלא לחכות(?) עד שיהיה פרטנר רציני בצד השני. מנגד, לא כל כך הגיוני להיאחז ולתפוס גבעות חדשות בכל מיני חורי תחת.

לפני שעתיים, falou כתב:

הנרטיב הזה כבר נכשל בלבנון ובעזה, אנחנו נוותר ואם אז הם רק יעזו.... וואוואהוויווה, נכסח!

זה לא עובד.

עם עזה אני מסכים, מצד שני ישראל לא באמת מכסחת שם יותר מידי.

לבנון זה סיפור אחר, ולקח לחבוב בערך 17 שנה לחזור לעשות רעש וצילצולים.

לפני שעתיים, falou כתב:

תן לי דוגמא לסכסוך לאומי דומה שנפתר בהסכם שלום.

לא יודע אם יש לי דוגמא. אבל למה אתה מניח שהפתרון שאני מציע הוא הסכם שלום במובן הסטנדרטי? הסדר קבע/ביניים מבחינתי יכול להיות גם שת"פ בין כמה מדינות שכנות בשילוב הפלסטינים או תוכנית האמירויות וכו'. 

אולי אין מנוס ממלחמה אזורית בקצה הדרך, והאפשרות של כולם לעכב את זה היא "הקפאת" המצב. מצד שני, ישראל לאט לאט זוחלת לכיוון הסיפוח, וזו בעיה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
בתאריך 31.7.2023 בשעה 17:48, אליה כתב:

חושב שאפשר לקחת את ירדן ומצרים כדוגמאות טובות.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 57 דקות, Gosser1860 כתב:

ואין באמת ברירה אלא לחכות(?) עד שיהיה פרטנר רציני בצד השני.

למה שיצמח שם פרטנר רציני שירצה לדבר איתך ויקבל תמיכה מהעם? אתה נותן להם את כול הסיבות להצמיח אנשים שהם בדיוק ההפך מזה.

בנוסף, ככול שממתינים המצב לא משתפר.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 6 שעות, oryo כתב:

סוף סוף אתר אינטרנט של כבודת השרה ארביטרטריאן שיסייע לכל אוהבי ישראל לשתף את העולם במה ש*באמת* קורה ולא מה שה0מ1לנ+ם מוכרים לעולם שתפו אם אתם לא נאצים

https://hasbara-israel.com

גאוני, אפילו הקפידו על בנייה באמצעות טבלאות HTML. 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, Supertigre כתב:

גאוני, אפילו הקפידו על בנייה באמצעות טבלאות HTML. 

וסניפטס של JavaScript תוצרת איראן בסוף העמוד.  גדול! 

• אהבתי 1

No worries 8)

פורסם
לפני 13 שעות, yb כתב:

להגיד שרק כבשנו מהירדנים זה התממות והתפסות על העניין הטכני ולשכוח את כל מה שקרה עשרות שנים לפני ואיך ישראל נווטה את המציאות בפרגמטיות וחכמה (בניגוד לזמן הנוכחי)

וקבלה את כל הקופה יחד עם קצת יותר מגרם מזל ושילוב עם טיפשות של הצד השני שהפסיד הכל .

פתרון כמובן שיש, אבל זה אומר שהפלשתינאים יצטרכו לקבל בעיטה בתחת מלמעלה לא מישראל שיניים אותם לפעולה, אם נהיה חכמים 

הבעיטה תהיה רקצלתחת שלהם אם לא אנחנו גם נחטוף וואחד בעיטה למרות שאנחנו בטוחים שאנחנו מערבבים את כולם...

ארגון הטרור אשפ הוקם ב 1964 , הרבה לפני הכיבוש  , המטרה המוצהרת שלו אז ועד היום היא הכחדת מדינת ישראל .

הצורר יאסר עראפת נולד במצרים , לא היה פלסטיני כלל , סה"כ זיהה הזדמנות וקפץ עליה ובגדול, עשק את הציבור הפלסטיני העני והזרים מליונים לחשבונות חו"ל למחיה נוחה לאישתו וביתו.

לפלסטינים הוצעו מספר הצעות נדיבות על ידי ברק \ אולמרט שהם דחו כיוון שהם אינם מכוונים להסדר אלא לשחיקה איטית של ישראל ולהעלים אותה מהמפה וזאת בעזרת השמאל הקיצוני בארץ אשר עושה את התעמולה עבורם .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

וגם אם כל זה נכון... אז?!

מה אתה מציע?

נ.ב. - כל זה יכול להיות נכון ועדיין גם יכול להיות נכון שישראל מדכאת את האוכלוסיה בשטחים.

לפני 10 שעות, Gosser1860 כתב:

חד משמעית, מסכים. ולכן טוב שלא עשו עוד נסיגות, ואין באמת ברירה אלא לחכות(?) עד שיהיה פרטנר רציני בצד השני. מנגד, לא כל כך הגיוני להיאחז ולתפוס גבעות חדשות בכל מיני חורי תחת.

לא הגיוני לתפוס גבעות כי לא הגיוני שציבור שולי ייקבע מדיניות. אבל זה מה שקורה.

כשאתה כותב ״פרטנר רציני״ אתה מתכוון למישהו בצד השני שייקבל, במינימום, מדינה פלסטינית ללא שליטה בגבולות, עם חימוש קל בלבד, שוויתרה על זכות השיבה.
אני חושב שבאותה מידה אני יכול לחכות שיהיו לי צאצאים שייבחרו בדראפט.

לא יודע אם יש לי דוגמא. אבל למה אתה מניח שהפתרון שאני מציע הוא הסכם שלום במובן הסטנדרטי? הסדר קבע/ביניים מבחינתי יכול להיות גם שת"פ בין כמה מדינות שכנות בשילוב הפלסטינים או תוכנית האמירויות וכו'. 

אני חושב שבמבחן התוצאה אף מדינה ערבית לא רוצה לקחת על עצמה את הצרעת שקוראים לה ׳פלסטינים׳.

לבנון זה סיפור אחר, ולקח לחבוב בערך 17 שנה לחזור לעשות רעש וצילצולים.

ולקח לנו הרבה תקריות עד שנכנסנו ברבאק, וגם מלחמת לבנון השנייה נחשבה בזמנו כישלון, למרות שבפרספקטיבה ארוכת טווח יותר היא הביאה הרתעה. כאמור, זה קרה אחרי התקפה משמעותית, ולא ראשונה. 

מה עושים עם פעיליות יותר מוגבלות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא אוהבים את השימוש פה במילה "אפרטהיד". הנה, אתמול שר האוצר היקר שלנו עצר העברה של תקציבים להשכלה גבוה לערבי ישראל ולרשויות המקומיות שלהם. הטענה זה ש"יש צרכים דחופים יותר". אזכיר שלפני כמה ימים התפרסם שהממשלה מעבירה כמה מאות מיליונים לחרדים, תוך קיצוץ ממקומות אחרים. נזכיר שגרנדמייזר ביקש בעבר להפריד יהודיות וערביות במחלקות יולדות בבתי חולים, וגם להוציא את המפלגות הערביות בישראל מחוץ לחוק.

אני מניח שרובינו חושבים על הפרדה בתחבורה ציבורית ופארקים או משהו, כשאנחנו חושבים על אפרטהיד. משהו מאוד קיצוני וגזעני כזה. מעבר לזה שחלק מזה כבר קורה בשטחים, פחות או יותר, הכיוון שמתווה גרנדמייזר ושאר פסאודו ליברלים משיחיים הוא אפרטהיד פוליטי פשוט, שמחלק את תושבי א"י לא' וב', לפי אתניות ודת, באופן גלוי לחלוטין. וכמובן שהסמוטריצ'ים והרוטמנים ימשיכו לשקר שהם בעד "חירויות פרט" לכולם, בזמן שהם דואגים להסללה של הערבים להיות בשלני חומוס או שיפוצניקים.

• אהבתי 5
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 דקות, יבגניפ כתב:

הכיוון שמתווה גרנדמייזר ושאר פסאודו ליברלים משיחיים הוא אפרטהיד פוליטי פשוט, שמחלק את תושבי א"י לא' וב', לפי אתניות ודת, באופן גלוי לחלוטין.

לדעתי הכיוון הוא נאמנות למדינה. אתניות ודת זה לא מספיק, כי יש גם סמולנים.

שוב, לדעתי כל השינוי בסדרי השלטון נועד לאפשר סיפוח חופשי של השטחים, או חלקם, ומתן מעמד אזרחים סוג ב׳ לפלסטינים באיזורים המסופחים.

אין לי שום הוכחות או מובאות לתיאוריה הזו, סתם התרשמות.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 22 דקות, falou כתב:

לא הגיוני לתפוס גבעות כי לא הגיוני שציבור שולי ייקבע מדיניות. אבל זה מה שקורה.

תקלה, אבל השיח סביב הסיפוח ה"זוחל" (שלא התחיל עם הממשלה הנוכחית) והשלכותיו כמעט ולא קיים, בטח לא במיינסטרים.

לפני 22 דקות, falou כתב:

כשאתה כותב ״פרטנר רציני״ אתה מתכוון למישהו בצד השני שייקבל, במינימום, מדינה פלסטינית ללא שליטה בגבולות, עם חימוש קל בלבד, שוויתרה על זכות השיבה.
אני חושב שבאותה מידה אני יכול לחכות שיהיו לי צאצאים שייבחרו בדראפט.

השאלה היא מה המקסימום? מה המקסימום שישראל מוכנה לתת ומה המינימום של הפלסטינים. אני מסכים שכנראה יש תהום בין העמדות. אבל בשביל זה צריך לנהל משא ומתן עם מישהו רציני, כלומר כזה שיבצע את הצד שלו בעסקה.

כמו שבמגזר החרדי אפשר למצוא תת-זרם שכן מעוניין בליב"ה ושילוב, אולי יש מקום לבצע הסכם עם תת-זרם עם הפלסטינים (קרי חמולה)?

לפני 22 דקות, falou כתב:

אני חושב שבמבחן התוצאה אף מדינה ערבית לא רוצה לקחת על עצמה את הצרעת שקוראים לה ׳פלסטינים׳.

אולי אפשר להתחלק בצרעת? כלומר במקום לקחת 100% אחריות, משתתפים בנטל. אני זוכר שלפיד הציע משהו בסגנון לפני כמה שנים, אולי מיחזר הצעה של מישהו אחר. לא זוכר את הפרטים.

לפני 22 דקות, falou כתב:

ולקח לנו הרבה תקריות עד שנכנסנו ברבאק, וגם מלחמת לבנון השנייה נחשבה בזמנו כישלון, למרות שבפרספקטיבה ארוכת טווח יותר היא הביאה הרתעה. כאמור, זה קרה אחרי התקפה משמעותית, ולא ראשונה. 

מה עושים עם פעיליות יותר מוגבלות?

אין לי תשובה טובה. כל עוד הם יצליחו להוציא פעולות מחתרתיות מהסוג הנוכחי יהיה קשה מאוד למנוע את זה. 

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

חומוס

יופי, ועכשיו בא לי אבו-אדהם לצהריים :)

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 47 דקות, יבגניפ כתב:

לא אוהבים את השימוש פה במילה "אפרטהיד". הנה, אתמול שר האוצר היקר שלנו עצר העברה של תקציבים להשכלה גבוה לערבי ישראל ולרשויות המקומיות שלהם. הטענה זה ש"יש צרכים דחופים יותר". אזכיר שלפני כמה ימים התפרסם שהממשלה מעבירה כמה מאות מיליונים לחרדים, תוך קיצוץ ממקומות אחרים. נזכיר שגרנדמייזר ביקש בעבר להפריד יהודיות וערביות במחלקות יולדות בבתי חולים, וגם להוציא את המפלגות הערביות בישראל מחוץ לחוק.

אני מניח שרובינו חושבים על הפרדה בתחבורה ציבורית ופארקים או משהו, כשאנחנו חושבים על אפרטהיד. משהו מאוד קיצוני וגזעני כזה. מעבר לזה שחלק מזה כבר קורה בשטחים, פחות או יותר, הכיוון שמתווה גרנדמייזר ושאר פסאודו ליברלים משיחיים הוא אפרטהיד פוליטי פשוט, שמחלק את תושבי א"י לא' וב', לפי אתניות ודת, באופן גלוי לחלוטין. וכמובן שהסמוטריצ'ים והרוטמנים ימשיכו לשקר שהם בעד "חירויות פרט" לכולם, בזמן שהם דואגים להסללה של הערבים להיות בשלני חומוס או שיפוצניקים.

גם ההרחבה של חוק ועדות הקבלה, היא לא אפרטהייד. היא רק נועדה לאפשר ישובי מגורים ליהודים בלבד. אבל לא אפרטהייד.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

סמוטריץ גם לא מעביר לרשויות הערביות כסף. ואומר שראש הממשלה ידע מזה.

סמוטריץ': רה"מ תומך באי העברת כספים להשכלה במזרח י-ם, גם כספים ליישובים לא יעברו (ynet.co.il)

סמוטריץ': רה"מ תומך באי העברת כספים להשכלה במזרח י-ם, גם כספים ליישובים לא יעברו

שר האוצר אמר כי הוא מתואם עם רה"מ לגבי הקפאת התקציבים להשכלה הגבוהה לערביי מזרח ירושלים: "לא רוצים שיילכו לביר זית, אבל במקום נקבל ביר זית באוניברסיטה העברית". על החלטתו להימנע מהעברת כ-300 מיליון שקל לרשויות הערביות: "אם נמצא דרכים להעביר כספים באמת לאזרחים, נסייע".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...