Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אפשר? בוודאי אם אתה ביבי, שפותחים לו את כל הדלתות, וכנראה גם את כל הוורידים. 

הגיוני? לא יודע מה היתה התמונה ומה היו השיקולים. אתה יודע, סבירות.

ודרך אגב, ה-OBD הזה הוא מכשיר קטנטן, והליך ההשתלה שלו פשוט מאוד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מה שבעיקר מרתק זה לראות איך ביבי ישקר גם כשמדובר בזוטות, גם כשאין אף סיבה הגיונית לשקר.

תחשבו עד כמה המחיר לשקר הוא אפסי אם אפילו עבור שטות כזו מוציאים הודעת כזב לעיתונות. 

ניכר כי נכון להיום לאמת יש אפס משמעות ומשקל עפ״י דוקטרינת ביבי ואני לא מאמין שאנשים מפנימים עד כמה זה נוראי והרסני בחברה מתוקנת. 

• אהבתי 5

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בדיקטטורות צריך להראות שהכל מושלם בממלכה ואם יש משהו חריג ישר קופץ איזה ספור מוזר שאמור להקטין את האירוע.

ביבי מתחיל לתרגל דיקטטורה על מלא מלא.

• אהבתי 2
פורסם

אגב הסיפור המוזר ביותר הוא למה כשביבי לא מרגיש טוב בקיסריה סוחבים אותו עד תה"ש, ולא מקפיצים אותו 10 דקות להלל יפה, ואז מתקדמים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 9 דקות, sperial כתב:

אגב הסיפור המוזר ביותר הוא למה כשביבי לא מרגיש טוב בקיסריה סוחבים אותו עד תה"ש, ולא מקפיצים אותו 10 דקות להלל יפה, ואז מתקדמים.

אכן. עלה גם בשיחות שלי. הסיבה היחידה שעולה: שרה הטילה וטו. הילל יפה לא מספיק טוב עבור הזוג המלכותי.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אתה יודע, עילת הסבירות.

תיקנתי לך..

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

פעמיים בחיים שלי הגעתי להלל יפה. אז נעזוב אירוע לפני כ-35 שנה, אבל לפני כ-7 שנים הבן הצעיר שלי הגיע לשם עם רגל שבורה (תאונה בצבא). המבנה היה זוועתי, אבל ההתייחסות טובה, אישית וכנראה גם רפואית. בסופו של דבר מה שעושה מחלקה טובה הוא, קודם כל, הצוות.

ואגב, בינתיים פרסמו ב-N12 שנתניהו סובל מהתעלפויות. מסיר במשהו את מסך העשן.

@DareDevil לא תיקנת. זו הקמצנות ֶשלי.😃

• מצחיק 1

פורסם
לפני 8 דקות, sperial כתב:

המבנה היה זוועתי

אולי אם אדון או גברת ביבי היו מבקרים ואשכרה חושבים על טובת העם והאנשים, אולי היו מתקנים את זה.

• מעניין 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, sperial כתב:

בשביל אשכנזים סמולנים פריבלגים לבנים הלל יפה זה לא מספיק.

זה מקום בשביל הנתינים לא בשביל המלך.

לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

ואם אתה רוצה - אז כן, הוא רק חבר מפלגה, לא חבר כנסת ולא נבחר ציבור, והוא רק קילל (אומנם קללות נוראיות, אבל קללות), לא אנס, לא תקף פיזית ולא גנב. 

אני רק שאלה לוודא משהו, לקרוא למתנחלים מתחנבל  זה הרבה הרבה הרבה יותר נוראי מלהגיד "אני גאה ששרפו 6 מיליון יהודים"?

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם (נערך)

יש כאן שתיים או שלוש בעיות:

1. חלק גדול מהבינוי נעשה בזכות תרומות - ואלה זורמות בעיקר למרכזים הגדולים. מי יתרום ל״רבקה זיו״ או למיון ק״ש? תורמים לתה״ש והדסה, במקרה הטוב לרמב״ם.

2. תרבות של תחזוקה. אנחנו מדברים כאן הרבה על רכב - תחזוקה מונעת ותחזוקת שבר. אז זה קיים גם בתחום הבינוי והציוד הרפואי. וכמובן צורך בחסכון כי התקציב מקשה על תחזוקה טובה ועל חידוש מתקנים. אז יש מוסדות עם תרבות של תחזוקה מונעת, ויש כאלה שאין. מכיר מבנים בני 30 שנראים כמו חדשים וכאלה שנראים כמו חורבות, בגלל התחזוקה.

3. באותה כתבה של N12 הוזכר הפינוי של אריק שרון להדסה למרות שהיה קרוב לסורוקה. אז לי זכור עוד מקרה - ראש הממשלה שמעון פרס שחלה כאשר היה בצפון. פונה ל״העמק״, טופל שם היטב, לאחר שהתאושש עבר לטיפול בקרבת ביתו.

פורסם
לפני 58 דקות, sperial כתב:

ואגב, בינתיים פרסמו ב-N12 שנתניהו סובל מהתעלפויות. מסיר במשהו את מסך העשן.

לא רואה את זה בשום מקום. מעניין

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

https://www.mako.co.il/news-lifestyle/2023_q3/Article-3f55f3ecf0f5981026.htm?utm_source=AndroidNews12&utm_medium=Share

כתוב בסוף הפסקה השניה.

Just now, sperial כתב:

בקצב שלנו הידיעה הראשית ירדה תוךצשעה למקום השישי.

פורסם (נערך)

זה מחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/politics/state-policy/y0l7b-903619920/?pid=62&cid=902992383

התייבשות או צנתור: מדוע רה"מ הסתיר את מצבו הרפואי?

ראש הממשלה אושפז במחלקה הקרדיולוגית בבית החולים שיבא ועבר השתלת מכשיר לניטור קצב הלב בו, אך רופאיו ולשכתו אמרו לתקשורת שהוא סובל מהתייבשות. ההבדלים מעלים שאלות לגבי המידע שנחשף לציבור בנוגע למצבו הרפואי והאם ניתן לסמוך עליו.

וגם זה.

https://13tv.co.il/item/news/politics/security/v05km-903619790/?pid=62&cid=902992383

הפסקת ההתנדבות: גלנט ערך הערכת מצב עם צמרת צה"ל לגבי המחאה.

בעקבות ההערכות במשרד הביטחון כי טייסים ואנשי צוות אוויר רבים עומדים להודיע על הפסקת ההתנדבות למילואים בעקבות החקיקה המשפטית, קיים שר הביטחון הערכת מצב מיוחדת יחד עם בכירי צה"ל שעדכנו כי בשעה זו אין פגיעה בכשירות הצבא, אך מודאגים מלכידות השורות במערכת.

וגם זה.

https://13tv.co.il/item/news/politics/state-policy/netanyahu-903619856/?pid=62&cid=902992371

רה"מ לשגריר בארה"ב: היית צריך לעשות יותר כדי שאגיע לבית הלבן.

לקראת הביקור המדיני של הנשיא בוושינגטון, המתח בסביבת ראש הממשלה עולה. נתניהו שוחח עם השגריר בוושינגטון, מייק הרצוג, והטיח בו האשמות על מצב היחסים בין המדינות ובעיקר התמקד באי-הזמנתו של נתניהו לבית הלבן.

וגם זה.

https://13tv.co.il/item/news/domestic/education-society/afwtk-903619804/?pid=62&cid=902992383

בתי הספר הנוצריים רוצים תקציבים ומאשימים: "איך נלמד על שוויון"?

משרד החינוך מחלק את עוגת התקציב בצורה מאוד מסוימת: הרשתות החרדיות מקבלות יותר תקציבים ולשאר נשאר הרבה פחות. כעת, בתי הספר הנוצריים בישראל מאשימים את משרד החינוך באפליה, ומתכוונים לצאת למאבק לאחר דבריו של השר חיים ביטון מש"ס: "זו אפליה לטובה בתקציבים, הייעוץ המשפטי אישר אותה".

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעתיים, arturkopit כתב:

מתנחלים מתחנבל  זה הרבה הרבה הרבה יותר נוראי מלהגיד "אני גאה ששרפו 6 מיליון יהודים"?

ברור שמתנחבלים יותר גרוע מה יש לך, כולה קילל כמה אשכנזים מה אתה מתרגש..

#לאבאמת

• תוכן חדש...