Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 שעות, sperial כתב:

בקצב שלנו הידיעה הראשית ירדה תוךצשעה למקום השישי.

הזוי שככה זה מתנהל. כלומר, אני לא מתיימר להבין ברפואה, ולא יודע אם אדם יכול להגיע למיון בגלל התייבשות ואז לגלות שיש לו בעיות לב כלשהן. אבל העדר השקיפות פה מדהים. בטח אם גם מצפרים לכל הדיווחים את הסרטון המפגר שלו. אשכרה אין לנו מושג ממה הוא סובל. וזה אולי גם לא כזה מפתיע שבמחנה בו יורדים על כל מעידה של ביידן, מנסים לייצר לביבי תדמית של ילד בריא בן 20, שעוד רגע חוזר לסיירת מטכל או משהו.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם
לפני 11 שעות, sperial כתב:

אגב הסיפור המוזר ביותר הוא למה כשביבי לא מרגיש טוב בקיסריה סוחבים אותו עד תה"ש, ולא מקפיצים אותו 10 דקות להלל יפה, ואז מתקדמים.

אני מניח שזה נובע ממספר שיקולים:

1. יש פרוטוקולים של אבטחה, ניידות וכו'. זה נשמע כמו כסת"ח אבל זה באמת פרוטוקולים לאינספור תרחישים שמתאמנים עליהם באופן קבוע וכוללים את היכולות לאבטח את רה"מ במהלך שהותו ולדאוג לבטיחותו. זה גם מוביל אותי לנקודה השנייה. 

2. אלא אם מדובר במקרה חירום מיידי, ההעדפה הברורה ניתנת למרכז שלישוני, מוביל/מתקדם, גם מהסיבות של הפרוטוקולים וגם מהסיבות הרפואיות (זמינות מכשור, יכולות טכנולוגיות במידת הצורך, וכל שאר היתרונות של מרכז שלישוני). 

לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

הזוי שככה זה מתנהל. כלומר, אני לא מתיימר להבין ברפואה, ולא יודע אם אדם יכול להגיע למיון בגלל התייבשות ואז לגלות שיש לו בעיות לב כלשהן. אבל העדר השקיפות פה מדהים. בטח אם גם מצפרים לכל הדיווחים את הסרטון המפגר שלו. אשכרה אין לנו מושג ממה הוא סובל. וזה אולי גם לא כזה מפתיע שבמחנה בו יורדים על כל מעידה של ביידן, מנסים לייצר לביבי תדמית של ילד בריא בן 20, שעוד רגע חוזר לסיירת מטכל או משהו.

בגדול הרופאים מחוייבים לסודיות רפואית. היה פעם נושא לדיון האם אנשים בתפקידי מפתח זכאים לזכות לפרטיות על מצב רפואי. אני לא מדבר על שקיפות מול מעסיק, אלא ממש כך העם. אם אתה רה"מ האם זה אומר שאתה לא זכאי לפרטיוץ בנוגע למצב רפואי? אולי רק ליו"ר הכנסת? או שעל כל העם לדעת כי הוא מצביע? 

זו שאלה. 

בכל אחד מהמקרים מי שיחשוף את המידע לא יהיה הרופא. 

אבל כן, מצחיק מאוד שהוא הגיע עם "מכת חום" ואופס נפל אל תוך חדר הצנתורים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שאלה מטומטמת - מה הקואליציה רוצה לחוקק כדי שיהיה צריך לשנות את כל החוקי יסוד האלה?

כלומר, אם זאת היתה חברה מסחרית, מה המטרה של כל שינוי חוק כזה?

משום מה (חחח) חוץ מלמלמל מנטרות על משילות, לא שומעים דוגמאות רלוונטיות.

מישהו יכול לעזור עם זה - כי בינתיים היחידים שמביאים דוגמאות זה הצד המתנגד.

הצד התומך אומר שלא נןתנים לו למשול, אבל לא אומר למה צריך לשנות, מה מטרת העל, מה היעדים וכו. כמובן מתעלם מהעובדה שרוב שופטי בית המשפט העליון מונו עי ממשלות ימין (רובם) , מרכז או עם נציגות לימין.

פורסם

כתבתי כבר, לדעתי כל המהלך בכללתו נועד לאפשר סיפוח של השטחים והגדרת אזרחות לפי קריטריון של נאמנות למדינה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שלמה 'גימטריה' קרעי, הולך היום להציג את הרפורמה שלו לשוק התקשורת.

הולך להיות מעניין, מקווה שיהיה יותר פלורליזם בתקשורת אבל לצערי זה בספק גדול מאוד.

מקווה שזה כולל הורדת ערוץ הTest בעידן פלוס

רק בשביל לסבר את האוזן, החבילה הפלסטינית המקבילה לעידן פלוס, כוללת יותר ערוצים והם באיכות HD. וכמובן בלי ערוץ test

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 53 דקות, falou כתב:

כתבתי כבר, לדעתי כל המהלך בכללתו נועד לאפשר סיפוח של השטחים והגדרת אזרחות לפי קריטריון של נאמנות למדינה.

חבל על הזמן, אין רוב לזה בקואליציה.

נראה לך שרה׳לה תסכים להיות מוחרמת בארה״ב?  בלי שופינג בהרודס? יש כמה משיחים מטורללים שיזרמו על זה, ומבחינתם להיות מוקצים בעולם זה איתה אות של כבוד, אבל אין להם רוב (בינתיים?).

פורסם

אחת השאלות שאני מאוד אוהב לשאול כמהנדס ובכלל זה 7 פעמים "למה".

שיטה מטומטמת לחלוטין ויעילה להפליא שמובילה לגרעין הבעיה בהרבה מאוד מקרים.

מעניין אם היינו שמים את רוטמן על פוליגרף ושואלים אותו מה היו התשובות לבסוף

פורסם
לפני שעתיים, KipodYam כתב:

שאלה מטומטמת - מה הקואליציה רוצה לחוקק כדי שיהיה צריך לשנות את כל החוקי יסוד האלה?

למה ללכת רחוק? חוק דרעי, שחרור חרדים משירות בצה"ל. לא סתם הם התעקשו להכניס פסקת ההתגברות בהסכם קואליציוני.

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

נועד לאפשר סיפוח של השטחים

נראה שזה הכיוון: https://www.calcalist.co.il/real-estate/article/hkti8dgq2, הצעת חוק המאפשרת חלוקת הכנסות ארנונה משטחי תעסוקה בתחומי הקו הירוק גם ליישובים באיו"ש, כותרת הצעת החוק: "צדק חלוקתי בכל הרשויות המתוקצבות במדינת ישראל"

רק לי זה עושה אסוציאציות ל:

Ложь о равенстве в СССР: 5 категорий людей, которых притесняли при Советах  | Ностальгия по СССР и 90-м | Дзен

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

סליחה זה לא קומוניזם, בקומוניזם כולם עובדים כדי לאסוף משאבים ואז המשאבים מחולקים שווה בין כולם, במדינה המתגבשת שלנו ה10% שלא אוספים משאבים יקבלו 90% מהמשאבים.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

רק לי זה עושה אסוציאציות ל:

כן, זה לא סוציאליזם, אלא חברה פרימיטיבית.

כתבתי את זה כבר פה כמה פעמים:

היתה תיזה אנתרופולוגית בעבר, שאני לא יודע אם היא נכונה, שחברות פרימיטיביות שבטיות נוטות להיות מחולקות למעמדות של פועלים, כהני דת ולוחמים.

גם אם זה לא נכון כטענה כללית, זה די עבד ככה בימי הביניים. היו תיזות פוליטיות שלמות שהסבירו למה זה הגיוני שכמרים לא עושים כלום ויש זכויות שונות לאיכרים ואצילים ואיך זה בדיוק הסדר שצריך בעולם, כי אלוהים רוצה.

זה בדיוק מה שקורה בישראל. 

החברה החרדית מקבילה פחות או יותר למעמד הכמורה של הכנסיה הקתולית בימי הביניים.

יוקרתו של מעמד הלוחמים (צהל) צנחה טיפה, אבל אפשר לטעון, וזה לא יהיה קיצוני מדי, שמתנחלים מתנהלים כאילו הם ממלאים את התפקיד הזה.

מתחת לכל זה, יש אותנו. אנחנו עובדים ומשלמים מיסים. וחלקנו גם משמשים כבשר תותחים, אבל בלי לעשות מזה קריירה.

כמובן, זה לא חלוקה מדויקת ל-3 מעמדות. גם בימי הביניים המקוריים זה היה קצת יותר מורכב מזה. אבל הכיוון די שם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

סליחה זה לא קומוניזם, בקומוניזם 

לפני 22 דקות, יבגניפ כתב:

כן, זה לא סוציאליזם

אני מן הסתם דיברתי על הקומוניזם במימוש שהיה בבריה"מ (גם שם היתה שכבה מושחתת שעבדו בשבילה), ובפרט על הביטוי "צדק חלוקתי" שזה מכבסת מילים ל"שוויון" ובמקרה הזה מדובר על שוויון בתוצאה.

מצד שני, אני יכול לראות איך התיזה שמחלקת ל-3 מעמדות רלוונטית גם לימינו, אם כי החרדים גדולים וגדלים מהר מידי כדי לא לשאת בנטל (בלי להדרדר עוד יותר במדדים מערביים). מצד שני, אולי באותה נקודה קריטית, יהיו מספיק אנשים שיעדיפו לוותר על הקרבה למערב. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

"בתוכניותיו של קרעי יש בשורה לחובבי הספורט; בתוכנית צוין כי תחול חובת הפצה שידורי ספורט לסלולר, בניגוד למצב הקיים כיום. בנוסף, ייאסר שידור בלעדיות בספורט, ואירועים בעלי חשיבות לאומית יחויבו לשידור בערוץ פתוח (בדומה למצב הנוכחי)."

Rome is the mob

ridley scott gladiator GIF
  • מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

צילום: דוברות משרד התקשורת

1. מסכים לגבי סגירת הרשות השניה והמועצה לכבלים ולווין - פחות מסכים שזו תהיה ועדה עם מינויים פוליטיים. 

2. הסרת חסמי כניסה לשוק התקשורת - זה יותר מדי כללי בשביל להגיב על כזה דבר.

3. ביטול הצורך ברישיונות שידור - אני לא חושב שכל אחד שרוצה לשדר יכול אבל בהחלט מעניינת הגישה הזו. מקווה שהיא תצליח.

4. הפסקת התערבות בתוכן - בהחלט גישה מעניינת ומקווה שהיא תצליח. למרות שself censoring זה לא ממש כיף כשאין חוקים ): 

1. תחנות רדיו מסחריות + ערוצי טלוויזיה חדשים - יורידו את מחירי הפרסומות לזנות של ממש. מקווה שהוא יצליח אחרת יהיו הרבה עסקים שיכשלו.

2. קרן לעידוד תחרות ומגוון באקטואליה - מימון ערוצים לתומכי ממשל(?)

3. תוכניות העשרה לצעירים בפריפריה - מימון אברכים בכולל/ישיבות שילמדו על גימטריה בתקשורת(?) 

4. הגנה על החופש הביטוי - לפחות משהו הגיוני ונדרש במציאות האינטרנטית, הרבה מדינות בעולם די מגבילות את השימוש וחוסמות הרבה יותר מאשר ישראל די שמרנית. ככה שלפחות זה טוב..

5. מודל עסקי חופשי הממאפשר פרסומות ודמי מנוי - נחמד מקווה שזה לא יהיה בכמויות חסרות פרופורציות של פרסומות. 

6. ריבוי שחקנים בטלוויזיה הרב ערוצית - לא אומר כלום ושום דבר.

7. חבילת ערוצים מותאמת אישית ללקוח לפי בחירתו החופשית - נחמד ונראה לאן זה ילך במצב הנוכחי.

8. שימוש חופשי בעלות תפעולית בחומרי ארכיון של התאגיד - הנה המחירון האחרון  ואני מאמין שיותר מדובר בענייני חברות בתאגידי תקשורת של מדינות אחרות מאשר מחירים שהם קובעים. אחרי חפירה רצינית מצאתי את המחירון של הBBC או יותר נכון לקטנוניים שבפורום - ארגון הסרטים הבריטי. למי שעצלן - המחירים די זהים - ככה שלא מובנת הבעיה פה.

9. איסור על פרסומות בשידורי רדיו - בהחלט מהלך "ימיני" של מר. גימטריה

10. המועצה בתאגיד השידור מאוד משקפת את מגוון הדעות בארץ - צריך רק לראות את התכנים שהם מוציאים.

11. פינוי תדרים+ביטול מגבלות אזוריות - יכול להיות מעניין אבל זה עדיין די הורג את השוק.

12. ריבוי דעות בפרישה ארצית - לא אומר הרבה לצערי.

13. הוזלת אגרות הכניסה - התחילו אאל"ט עם 4 מיליון ממש בהתחלה אחרי זה ירדו ל2 מיליון ולאחר מכן ל1 מיליון, לא יודע עד כמה אפשר להוריד את הסכום הזה מבלי שכל המדינה תשלם להם בשביל שיכנסו. ת'כלס לא מובן המהלך. 

14. השקת יישומון חינמי למכשירים חכמים ללא הגבלת ערוצי טלויזיה - לא מובן הקטע אבל יכול להיות שבטעות מדובר על פתיחת אתר ייעודים עם כל הערוצים באופן חינמי? למה צריך אפליקציה ייעודית. די עקום לצערי.

15. הפקות מקור - די מטומטם כי אני יודע שזה הולך להיות פה לפי דעה פוליטית ולא לפי רוויחיות צפויה בחוץ. אתם יכולים לבדוק את החוק - חלק ממימון הפקות מקור על ידי הקרן לסרטים וכו' - אפשר לקבל תמלוגים וכו'.. היתה תקופת זהב אבל עכשיו זה לפי מה שהועדה חושבת.

16. לא כל כך מכיר את הנישה הזו של הספורט אבל די בטוח שמשחקים לאומיים כן משודרים באופן פתוח.

17. מדרוג - יכול להיות שאני לא מכיר מספיק את וועדת המדרוג או את התככים שקורים שמה אבל לא חושב שיש שמה משהו לשנות.

עדיין לא הורידו את ערוץ הTest  מעידן פלוס ):, לצערי הכל תלוי בשוק אבל אם לרסק את השוק המקומי עם כמויות של פרסומות ומבחר דליל של ערוצים אחרי שקרסו אחד אחרי השני, אז ככה הייתי עושה.

נראה מה יהיה. תמיד יהיה אפשר להאשים את השמאל.

בגימטריה - ביבי חף מפשע.

עניין הערוצים הייעודים די מתסכל במקום חשיבה מחודשת על המצב הנוכחי ולשנות אשכרה את התחום הולכים על משהו שניסו כבר יותר מ30 שנה לעשות ולא הצליחו ואם הצליחו בהצלחה די סבירה מינוס.

ציטוט

ערוץ חדשות, ערוץ בערבית, ערוץ ברוסית, ערוץ מוזיקה ישראלית וערוץ מורשת ישראל.

בהתחשב שערוץ 14, במקור יכל היה להיות ערוץ חדשות ולא מורשת ישראל, נו טוב.

הפחד שזה יהיה כשלון קולוסאלי כמו ערוץ 14 והדרך שהגיע לאן שהגיע..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...