Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

זה כל כך פשוט שאני לא מבין איך אתם לא קולטים את זה.

אין מספיק מקום בעולם כבר עכשיו בתפקידים בכירים ומשפיעים. אז צריך לשמור על הקליקה הנכונה. כמו שלשכת עו"ד מחמירה כל הזמן את המבחנים בכדי שלא יתווספו עוד עורכי דין. 

ככה אנחנו הגברים אמורים לשמור את ההובלה בחברה לעצמנו. את המקומות הנוחים באוטובוס לעצמנו ולא לירות בנגמ"ש הגברי.

וחוץ מזה מי ישטוף כלים? 

נכתב בהומור תוך צפיה בשורת שפחות שכנראה התחילו לעבוד בנתיבי ישראל. כל הכבוד שדאגו להם ללבוש בולט. זה מסוכן 

בלי, במיוחד  שהעובדות עומדות באמצע הכביש.

יום טוב ונעים חברים

ברוך השם שלא עשה ממני חרדי.

הכל בצחוק כמובן, רוח טוב.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 14 דקות, oryo כתב:

ובהקשר הזה חשוב לזכור כי למרות שניתן להתחתן לא-ברבנות (״רק״ דורש ממך לטוס למדינה אחרת), גירושים ניתן לבצע אך ורק ברבנות.

אפשרות נוספת, עקומה במיוחד אני מודה, היא לחתום על חוזים כגון חיים משותפים/הסכמי זוגיות וכו' שמחייבים (למשל פיצוי 5 ספרות כל חודש לצד השני) את מי מהצדדים לתת גט ו/או להקטין למינימום האפשרי את מעורבות הרבנות ולבקש לדון בבית משפט לענייני משפחה. אבל זה רק אם ממש חייבים להירשם בתור נשואים בישראל. אחרת, אפשר להישאר (בנתיים, לפחות) ידועים בציבור.

אבל מי יודע, בקצב הזה אולי החוזים האלו לא יהיו שווים יותר מידי, יוכיחו שאפשר לחלק ב-0 ושיש פתרון "פשוט" למשפט פרמה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

חוזה כפוף לחוק, עד כמה שאני כלא משפטן יודע.

אז זה לא פתרון, בטח לא כשזה משהו שבחורה צעירה צריכה לחשוב עליו וגם להיות בעלת מספיק כח כדי לדרוש אותו.

ככה נראים לא מעט גירושים בישראל:

IMG_7716.jpeg

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 9 דקות, פינדר כתב:

חוזה כפוף לחוק, עד כמה שאני כלא משפטן יודע.

אז זה לא פתרון, בטח לא כשזה משהו שבחורה צעירה צריכה לחשוב עליו וגם להיות בעלת מספיק כח כדי לדרוש אותו.

IMG_7716.jpeg

להכריח לכתוב מכתב תודה... מאיפה זה מוכר לי...

...שיעול ~קצב~ שיעול

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כל הכבוד לך על שאתה שומר על חוש הומור, בשעה קשה זו, בזמן שנציגיך בכנסת מחריבים לנו את החיים.

הנציגים שלו מחריבים לו את החיים, הנציגים שלי מוכרים את ביטחון ישראל והנצעגים של חלק אחר פה רוצה להכניס לאולימפיאדה ענף חדש של ציד ערבים בשטח בנוי.

כם כרע נמשיך לצחוק ואין בזה שום פסול. אנחנו נתווכח, אנחנו נריב, אנחנו נכופף אחד לשני את הידיים אבל בסוף נמשיך לחיות יחד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

בדיוק מעבירים עכשיו חוק שמרחיב את סמכויות בית הדין הרבני לדון בסוגיית המזונות, מה שיקשה עוד יותר על אישה שרוצה להיפרד מבן זוגה.

אישה שמתחתנת בישראל לוקחת הימור אדיר. אם יום אחד תרצה להיפרד, היא תלויה לגמרי ברצונו של הבעל לתת לה גט כשעל הנושא מופקדים דיינים, שכולם גברים חרדים.

נחשפתי לאחרונה לסיפורים מסמרי שיער מבתי הדין האלו. אבל אני בטוח שאותן נשים תתנחמנה בעובדה שידידנו פה שומר על ההומור שלו.

מי יתן והצעד העקום הזה יבריח את נשות ישראל מהרבנות בלי להסתכל אחורה, ויזנקו הנישואין האזרחיים במתכונת "חיים משותפים" או כל מתווה אחר עד לנקודה שהמדינה לא תוכל להתעלם מזה.

מכמה אלפים בשנה המדינה יכולה להתעלם. מכמה עשרות אלפים או ממצב ששליש מהציבור יברח מהרבנות- כבר לא ממש.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

אפשר לדבר גם על הצד השני, המון המון גברים שהאישה עושה מהם קצוץ. ממררת להם את החיים, עושקת אותם כלכלית בהליך משפטי סופר ארוך שהיא לא יכולה להפסיד ממנו ומבקשת תשלומי מזונות שעוריתיים.
כל המערכת עובדת לטובתה, מאגף הרווחה דרך עורכי הדין "של הילד" ועד השופטים.
לא מעט גברים מתאבדים בגלל זה, לא מדברים על זה אבל זה קורה ולא מעט.
נגיד את זה ככה, אם יש לך תלוש נאה כנראה שמי ש"יהנה" מהליך הגירושין זו האשה. אם יש לך תלוש נאה כנראה שלא כדאי לך לתגרש, תתחזק מאהבת מהצד, עדיף.
מי שהתחתנה עם בטלן זה כבר סיפור אחר.

למטבע יש שני צדדים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אלה שני צדדים של אותו מטבע לדעתי. זה נראה כאילו מישהו שם למעלה לא רוצה שיותר מדי אנשים משכילים ואמידים יתחתנו. כגבר ככל שאתה יותר מצליח יש לך יותר סיבות למה לא להתחתן ולהקים משפחה מאשר למה כן. גם אלה שכן מצאו את האחת ולא חושבים על גירושין מסתפקים במשפחות קטנות כי לחיות על חשבון אחרים זה לא מקובל. אבל לבטלנים שמאמינים שמגיע להם כסף מהמדינה כי הם בנים של מלך, את אלה מעודדים להתחתן ולעשות ילדים כמה שאפשר. ילדים שיצביעו למי שמקדם את הגישה הזאת. למה להם להתגרש? מי ישטוף ככה כלים?

כאילו מרגיש שהמטרה הסופית זה שיהיו פה כמה שיותר בטלנים ומסכנים שמסתמכים על עזרה מהמדינה כדי להתקיים וקומץ של פראיירים שעובדים מספיק קשה כדי לסבסד את זה. הכל בשביל להישאר בשליטה.

זה קצת קונספירטיבי, אני יודע...

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, Pika007 כתב:

מכמה אלפים בשנה המדינה יכולה להתעלם. מכמה עשרות אלפים או ממצב ששליש מהציבור יברח מהרבנות- כבר לא ממש.

מה אכפת למדינה אם אתה מתחתן או לא?

זה לא שיש מס נשואים.

לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

כגבר ככל שאתה יותר מצליח יש לך יותר סיבות למה לא להתחתן ולהקים משפחה מאשר למה כן.

לא יודע, לא חושב ככה.

זה רצון די בסיסי...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לרבנים זה חשוב. הם רוצים לשלוט בחיי המין שלך.

ודרך אגב, יש לזה משמעויות כספיות. למשל, אשה לא נשואה יכולה לקבל זכויות של אם חד הורית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להתחתן במובן החוזי וההלכתי זה לא רצון בסיסי, להקים משפחה כן.

לפני 11 דקות, David32 כתב:

לא יודע, לא חושב ככה.

זה רצון די בסיסי...

פורסם

אני מחכה לפאלו שיכנס לדיון הזה.

במובן של הנייר עצמו אתה צודק.

בהתחייבות עצמה - לדעתי אתה טועה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התחייבות בטח שיש, השאלה על מה אתה מתחייב ואת האינטרסים של מי זה משרת. את התא המשפחתי או את המדינה/ מוסד הרבנות/ וואטאבר.

פורסם

שודר היום בחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/politics/security/pilot-903623811/?pid=62&cid=902992383

המחאה מתגברת: כ-100 טייסים הודיעו שלא יתייצבו למילואים.

פרסום ראשון: לאחר חששות רבים בצה"ל בימים האחרונים והתגברות המחאה לצד קידום החקיקה, במהדורה המרכזית פורסם כי כמאה אנשי צוות אוויר במילואים הודיעו על הפסקת התנדבותם לשירות. ההודעה מהווה מכה קשה לצה"ל - ועלולה להביא לפגיעה בכשירותו.

וזה אהוד ברק.

https://13tv.co.il/item/news/politics/politics/barak-903624571/?pid=62&cid=902992383

ברק: "נתניהו גרם לנזק אדיר ליחסים עם ארה"ב, לביטחון ולכלכלה".

ראש הממשלה לשעבר התראיין במהדורה המרכזית והתייחס למחאה נגד המהפכה המשפטית. ברק אמר כי החוק לביטול עילת הסבירות הוא "כלי לנתניהו כדי לפטר את היועמ"שית בשביל המשפט שלו". על מחאת הטייסים: "אני תומך בלי סייג באנשים האמיצים האלה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מי ישטוף ככה כלים?

איזה שטיפת כלים, יש חד פעמי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...