Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למה אפשר לצפות מאדם משיחי, שורף כפרים, הזוי שמאמין שהשם ינווט את הכלכלה ושבקושי יודע לחבר שתים מילים באנגלית ולהגות אותן נכון? 
חבל על הזמן של הצופים ושל הערוץ. לפח הזבל של ההסטוריה כמו שאר חובשי הכיפה מיהודה שמעטרים את הממשלה הזו. מיץ שלך זבל.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 25 דקות, farkash7 כתב:

למה אפשר לצפות מאדם משיחי, שורף כפרים, הזוי שמאמין שהשם ינווט את הכלכלה ושבקושי יודע לחבר שתים מילים באנגלית ולהגות אותן נכון? 
חבל על הזמן של הצופים ושל הערוץ. לפח הזבל של ההסטוריה כמו שאר חובשי הכיפה מיהודה שמעטרים את הממשלה הזו. מיץ שלך זבל.

אתה וסמוטריץ הם שני הצדדים של אותו המטבע , קיצונים ושונאים את מי שלא חושב בדיוק כמותם.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 13 דקות, CX25GTI כתב:

אתה וסמוטריץ הם שני הצדדים של אותו המטבע , קיצונים ושונאים את מי שלא חושב בדיוק כמותם.

כדי לא לאהוב את סמוט' לא צריך להיות קיצוני.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
בתאריך 18.6.2023 בשעה 06:36, SlowRide כתב:

מה הקשר בין מה שאתה כותב למה שאני כתבתי?

יש מספיק אנשים שמצביעים לליכוד, ולפי כללי המשחק הנוכחיים זה מספיק בשביל שביבי יהיה ראש ממשלה. הכללים האלה לא מייצגים את רצון הציבור? אמת. רק שבהצלחה לשנות אותם...

זה לא יפה לכתוב שטויות ולהגיד שמישהו אחר כתב אותן.

למען ההבהרה, לא אמרתי, ואני לא חושב שאתה אמרת את זה בדיון כאן, ואם זה כך הובן, אני מתנצל.
אבל זה טיעון נפוץ מאד אצל תומכי רפורמה, ולכן חשבתי שראוי להדגיש שבספירה אבסולוטית של קולות, לא היה רוב לקואליציית המפלגות שמנסות להעביר את ההפיכה/רפורמה. זו עובדה.
אין חולק על כך ש-64 המנדטים הם תוצאה של כללי המשחק הנוכחים. זה עניין אחר, ולא סותר את מה שאמרתי.

כן חשוב לציין שכ-20 מחברי הכנסת שנבחרו לא היו אמורים להיות מועמדים לפי חוק יסוד הכנסת, שאוסר מועמדים שעסקו בהסתה לגזענות (כל רשימת הציונות הדתית וחלק מש״ס), בסיוע לאירגון טרור (בן-גביר) או הורשעו בעבירה שיש עימה קלון (דרעי, כיון שהשופט באופן מפורש (אם כי סלחני מדי, בהתחשב שזו היתה עבירה שלישית באותו תחום) ויתר על קלון רק כי דרעי הצהיר שלא יחזור לחיים הציבוריים). ועדת הבחירות המרכזית לא מילאה את החוק.)

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

חבורה של ליצנים חסרי תועלת.

מילא לו היו רק חסרי תועלת. אבל הנזק שהם כבר גרמו בינתיים, לכלכלה בלבד, ייקח לפחות 20 שנה לתקן ואולי יותר.

בתור מי שעבד בקרן הון סיכון ועם משקיעי הייטק רבים, אני יודע איך הם חושבים. יש להם תמיד הרבה אופציות איפה להשקיע.
גם אם הממשלה תיפול מחר, באמצעי פלא תאומץ חוקה כתובה אמיתית, ותהיינה בחירות חדשות עם שלטון נורמלי תוך חצי שנה, למשקיעים תמיד יעבור בראש:
״זה קרה פעם אחת, ותוך חודשים ספורים. למה להסתכן שזה יקרה שנית?״

זה בדיוק כמו בקניית רכב משומש מדגם נפוץ. אם מוצאים אחד שעבר תאונה עם ירידת ערך משמעותית (פגיעת שילדה), נכון, ייתכן שזה תוקן כמו שצריך והמחיר היותר זול לגמרי שווה את זה. אבל רוב הקונים הפוטנציאלים לא ירצו להשקיע את הזמן והמאמץ בבדיקת עומק של התיקון, ופשוט יעברו לרכב הבא ב-יד2.

פורסם
לפני 27 דקות, רוןS כתב:

כדי לא לאהוב את סמוט' לא צריך להיות קיצוני.

צודק , פשוט יותר לשנוא את מי שלא חושב בדיוק כמוך.

תודה על התיקון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

או ש, הפתעה שלא חשבת על זה, נוטים לא לאהוב את מי שדרך הפעולה שלו מזיקה, דרך ההתבטאות שלו בוטה, ומה שהוא משדר החוצה אלו לא דברים חיוביים.

תקופה ארוכה שאני לא אוהב את סמוטריץ', הוא בוטה, גזען, משיחיסט שלא יודע מה ריבוי דעות, ועוד ועוד ועוד.

זה לא מנע ממני לכתוב ממש על דפי פורום זה שהתקופה שלו במשרד התחבורה דווקא ממש הפתיעה לטובה. אפשר לעשות הפרדה בין תחושה אישית להערכה מקצועית.

אבל במקומו הנוכחי, במשרד האוצר, הוא גורם נזק כביר וגורם לו במהירות של התפשטות אש בשדה קוצים.

כל גורמי המקצוע בתוך המשרד ומחוץ לו מסכימים על כך, והשוק מגיב בהתאם.

אתה מצפה שנתחיל לחבב את הבחור בגלל זה? זה ישמע לך דרמטי, אבל הוא וחבריו הם איום על דרך (ורמת) החיים של כולנו כאן.

• אהבתי 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 58 דקות, CX25GTI כתב:

אני לא סובל את סמוטריץ לא בגלת שהוא לא כמוני אלא בגלל שהוא סמוטריץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

או ש, הפתעה שלא חשבת על זה, נוטים לא לאהוב את מי שדרך הפעולה שלו מזיקה, דרך ההתבטאות שלו בוטה, ומה שהוא משדר החוצה אלו לא דברים חיוביים.

תקופה ארוכה שאני לא אוהב את סמוטריץ', הוא בוטה, גזען, משיחיסט שלא יודע מה ריבוי דעות, ועוד ועוד ועוד.

זה לא מנע ממני לכתוב ממש על דפי פורום זה שהתקופה שלו במשרד התחבורה דווקא ממש הפתיעה לטובה. אפשר לעשות הפרדה בין תחושה אישית להערכה מקצועית.

אבל במקומו הנוכחי, במשרד האוצר, הוא גורם נזק כביר וגורם לו במהירות של התפשטות אש בשדה קוצים.

כל גורמי המקצוע בתוך המשרד ומחוץ לו מסכימים על כך, והשוק מגיב בהתאם.

אתה מצפה שנתחיל לחבב את הבחור בגלל זה? זה ישמע לך דרמטי, אבל הוא וחבריו הם איום על דרך (ורמת) החיים של כולנו כאן.

אני גם לא התפעלתי מחלק מההחלטות שלו בענייני תחבורה. הוא רצה להחליט מהר ולמנוע סחבות, נכון.
אבל לקיחת כל השול של כביש 2 מנתניה לת״א לטובת נר״ת  "+2״  (*) גרמה למצב מאד מסוכן שבו בכאחד הכבישים הראשיים והכי סואנים בארץ אין לרכב שנתקע מסיבה מכנית או רפואית, או רכב שהיה מעורב בתנועה, איפה לעמוד בלי לסכן את עצמו והתנועה.
אני די בטוח שיש הרוגים בגלל זה.
ועוד יותר גרוע -- זה לא 24/7, אלא רק בשעות מסויימות. גם כשלא היה גודש, לא היה שול.
וללא כל הצדקה, זה היה נר״ת  "+2״ גם בסופ״ש, שאז אין הצדקה, ובזמני עומס בסופ״ש שיש הרבה תנועה מהמרכז אל/מ-הצפון, הנתיב כל הזמן ריק גם כשהתנועה עומדת ליד.
ביררתי אז את הנושא: סמוטריץ׳ לא התייעץ עם אף מהנדס בנת״א (מע״ץ לשעבר) לפני שקיבל את ההחלטה.

(*) נתיב רכב רב-תפוסה -- טכנית, זה לא נחשב נת״צ.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

זה מגיע ממך? הhater הרישמי של השרשור והפורום?
אנחנו שני צדדים של אותו מטבע. צד אחד תומך בדמוקרטיה. צד שני רוצה למחוק אותה ואז לעשות פה ממלכת יהודה המשיחית.
אין לי שום עניין ורצון לדו שיח עם סמוטריץ' ודומיו. אם הייתי יכול לעשות פוף ולהעלים אותם מכאן הייתי עושה את זה כבר מזמן. הוא יגיד לך "אחים אנחנו" אבל יעשה את אותו הדבר אם היה יכול, פוף כדי להעלים אותי ואת דומיי יחד עם הלהטב"ים וכל מי שלא מוצץ לאלוהים ולארץ ישראל השלמה. באותו הפוף גם ישרוף את כל הערבים אם זה תלוי בו.

מקווה שהטייסים ישבתו עוד השבוע. כבר התחלת לחפש טייסים מוכשרים שהופלו לרעה על רקע עדתי בפריפרייה? צריך לתקוף תכף באיראן.

פורסם
לפני כשעה, CX25GTI כתב:

אתה נכלל בדיוק תחת אותה הגדרה, רק בצורה יותר קיצונית שתואמת לסמוטריץ'.

פורסם
לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

ראיון מעלף, אמנם עוד לא הספקתי לראות את הכל, אבל מסקנה זמנית יש: אני מאוד מאמין לסמוטריץ' ומכאן שאני מאוד מפחד ממנו.

יצא לי לראות רק את החלקים בפייסבוק/טוויטר. 

תשמע, לפחות הוא מדבר סבבה. התוכן, זה כבר משהו אחר. אבל הוא גם משכנע ולא נשמע בור מהשניה הראשונה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, flytomars כתב:

לדעתי אמסטרדמסקי היה יחסית עדין איתו: אוקיי, אז סמוטריץ' באמת מאמין שהוא מחזק את הדמוקרטיה ואת מוסדות המדינה עם הרפורמה- דה פאקטו הבורסה מגיבה לזה רע מאוד, מה זה משנה מה הוא חושב אם בפועל יש ירידות ועליה ביוקר המחיה?

לקראת הסוף רואים שקצת יצא לו הסמוטריץ', עם כל השטויות של סוכני הכאוס והשמאלנים שבגללם הדולר מתחזק, אמסטרדמסקי היה צריך לבטל אותו ישר ולהסביר שכוחות השוק יותר חזקים מימין ושמאל, ואם מישהו מאמין שהשקעה מסויימת תביא לו יותר כסף- אז הוא ישקיע את הכסף הזה ולא יעשה דווקא רק כדי להזיק למדינת ישראל.

לא ראיתי את הפרק הזה עדיין, אבל מהפרקים הקודמים כבר קיבלתי את הרושם שאמסטרדמסקי לא ממש מאתגר את האורחים שלו. היה אפשר לעשות מכמה מהם אחלה קציצות לשבת, אבל הוא פשוט זרם עם השטויות שיצאו להם מהפה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, daniel.asu כתב:

לא ראיתי את הפרק הזה עדיין, אבל מהפרקים הקודמים כבר קיבלתי את הרושם שאמסטרדמסקי לא ממש מאתגר את האורחים שלו. היה אפשר לעשות מכמה מהם אחלה קציצות לשבת, אבל הוא פשוט זרם עם השטויות שיצאו להם מהפה.

כנראה הוא יודע שאם הוא יאתגר אותם הם פשוט לא יבואו- במצב הנוכחי אפילו שבתוכניות שלו הוא לא חוסך שבטו מהם, יכולים עדיין להתראיין אצלו אנשים כמו רוטמן לוין וסמוטריץ'

פורסם (נערך)
לפני 29 דקות, David32 כתב:

לפחות הוא מדבר סבבה

בעברית או באנגלית?
גם ילדה בת 3 מדברת סבבה, אפילו סבבה +++++ תאמין לי. בכוונה כתבתי ילדה ולא ילד, בנים הם עדיין לא אפויים בגיל הזה קצת כמו חלק מהנבחרים שלנו.
מאחורי הדיבור "סבבה" מסתתר איש מסוכן שמצטרף לעוד אנשים מסוכנים אחרים שחלקם מדברים ממש סבבה וחלקם כמו בבונים מצויים מהגן חיות ברמת גן בתקופת ייחום.
ההבדל? אין הבדל, להפך אלה שמדברים סבבה אפילו מסוכנים יותר.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...