Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, tzahico כתב:

בוא - העיירה הצמודה אלינו היא אחת הגדולות והבעייתיות ביותר בניו-ג'רזי מבחינת עוני, סמים ופשיעה.  למרות זו - אני וכל השכנים שלי גרים בבתי קרקע עם דלתות שניתן לפרוץ בבעיטה של ילד בן 12.  אז בוא נחשוב שניה - מדוע אין לנו צורך בפלדלת וסורגים כמו כל בית בישראל?  סיעתא דשמיא?  השגחה כללית \ פרטית?  או העובדה שפושעים מבינים שכל פריצה לבית תמים עלולה... "להשתבש"?

אולי כי יש משטרה מתפקדת?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, tzahico כתב:

מדוע אין לנו צורך בפלדלת וסורגים כמו כל בית בישראל? 

למה ללכת רחוק עד ישראל ולא עשרים קילומטר לעיירה הסמוכה? או לסיאטל, שבה בשבוע שעבר אישה הרה נורתה למוות במכונית שלה באמצע העיר בלי שום סיבה? "מוזר" שחוקי הנשק המתירנים של וושינגטון לא הרתיעו את התוקף שניגש אליה באמצע הצומת, ירה לה בראש מטווח אפס וברח. 

אם היה קשר הפוך בין פשעים אלימים לאחזקת נשק ארה"ב הייתה כנראה המדינה הבטוחה בעולם. במקום זה היא המדינה היחידה בעולם שמתרחשים בה מקרי ירי המוני בבתי ספר על בסיס קבוע. 

ג"נ גר בישראל בקומת קרקע בלי פלדלת ובלי סורגים ולא מחזיק נשק למרות שעומד בתבחינים. 

• אהבתי 1
פורסם

וכמה אמריקאים ירו בבן משפחה שחזר מאוחר, או סתם מישהו שדפק להם בדלת, כי חשבו שמדובר בפורץ?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

וכמה אמריקאים ירו בבן משפחה שחזר מאוחר

גם אצלנו יש מגזר שיורה בבנות שלו אם הן חוזרות מאוחר.

פורסם

הוא לא ברח, גירשו אותו.

גם להם יש גבול כמה נחות אבולוציונית אתה יכול להיות.

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, Potato כתב:

כי כאלה שמצביעים למרצ או לעבודה גם חיים בנתק מוחלט ואני לא זוכר שקראת להם להתפטר.

בטח תגיד שזה לא רלוונטי כי הם לא בממשלה(היו הקודמת).

לקרוא לפטר את כל מי שלא חושב כמוך,זה קצת דיקטטורה,לא?

https://he.wikipedia.org/wiki/Whataboutism

תפקידו ליישם את מה שהוא הבטיח בבחירות.

תסתכל מה הוא הבטיח בבחירות ובמצע המפלגה.

אם המעשים מתכתבים עם מה שהוא הבטיח, השר עושה את עבודתו מצויין.

הסתכלתי, הוא נכשל בכל פרמטר.

אני לא חושב שהוא חייב להתפטר,  אבל חלק מההתנהלות שלו יכולה להשתפר.

התבלבת, אתה שאלת אותי מדוע אני חושב שהוא חייב להתפטר ולא להפך.

לא ברור לי מדוע אתה ממשיך לצטט אותי ולהגיב להודעות שלי אם אתה לא טורח לקרוא שום דבר ממה שאני כותב וכמעט כל התגובות שלך כלפי זה  ווטאבאוטיזם.

לפני 12 שעות, David32 כתב:

זאת דעה רווחת. לא יחודי לאדון בןגביר

זאת בעיה אחרת.

עריכה אחרונה על ידי arturkopit
פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם (נערך)
לפני שעה, arturkopit כתב:

התבלבת, אתה שאלת אותי מדוע אני חושב שהוא חייב להתפטר ולא להפך.

רשמת מדוע הוא חייב להתפטר, אמרת שהוא נכשל בכל פרמטר שבדקת.

הבחירה שלו היא של הציבור שלו,האם יש סקר שתומך בזה שרואים בו כישלון?

לפני שעה, arturkopit כתב:

לא ברור לי מדוע אתה ממשיך לצטט אותי ולהגיב להודעות שלי אם אתה לא טורח לקרוא שום דבר ממה שאני כותב וכמעט כל התגובות שלך כלפי זה  ווטאבאוטיזם

אני טורח, אתה מאוד משעשע אותי.

יש לך שנאה עיוורת וזהו,אתה בטוח שאתה צודק בלי טיפת נסיון להפנות ביקורת כלפי עצמך.

לא הצבעתי לו, אני לא חושב שהוא מתפקד טוב אבל הדרך לשפוט אותו זה לא אם אני חושב שהוא טוב או רע אלא בצורה יותר כללית.

אם הייתי מסתכל מהזווית שלי את כל מצביעי מרץ והעבודה צריך לשלוח לאיזה מחנה הסברה על למה הם מטומטמים.

אבל אם אני מסתכל על מצביע עבודה ומה הובטח לו ומה הוא קיבל הראיה אחרת.

פוליטיקאי הוא טוב ביחס לקהל שלו ולא באופן אבסולוטי.

עריכה אחרונה על ידי Potato
  • אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 7 שעות, tzahico כתב:

לפרוץ בבעיטה של ילד בן 12.  אז בוא נחשוב שניה - מדוע אין לנו צורך בפלדלת וסורגים כמו כל בית בישראל?  סיעתא דשמיא?  השגחה כללית \ פרטית?  או העובדה שפושעים מבינים שכל פריצה לבית תמים עלולה... "להשתבש"?

בישראל זה סטנדרט כי זה סטנדרט, לא כי צריך.

עד שהתקנתי לעצמי איזה שטיק שיזכיר לי, אני לא רוצה ממש להודות כמה פעמים שכחתי את המפתח של הדלת בתוך חור המנעול- מבחוץ. (כולל היעדרות של יומיים פעם אחת)

ואת הרכב פתוח עם המפתח בפנים. (החיסרון של מערכות שננעלות מרגע שרחוקים במידה מסוימת מהרכב, אם המפתח החליק לך מהכיס- לא ינעל)

יש יוצאי דופן ויש מקומות מועדים במיוחד לפורענות, אבל בגדול- ישראל בטוחה יותר מארה"ב בכל הנוגע למרחב הציבורי. אפילו עם כל הנשק ה "מרתיע" בארה"ב.

ואת זה כותב כרגע אדם שחלק מהתחביב שלו זה להלקות את ישראל על המערכות הציבוריות המעאפנות שלנו והתשתיות המזעזעות שלנו בחלק מהדברים.

פורסם

הופה: https://www.ynet.co.il/news/article/bjtefm3wn

גם אני דואג לנגב את הרצפה עם הנגיד, ואז להיזכר שלא שתיתי את הקפה של הבוקר.

איך החבוב הזה חבר כנסת, איך הוא שר?!

Confession Bear | Know Your Meme

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • לא הבנתי... 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 35 דקות, Potato כתב:

אני טורח, אתה מאוד משעשע אותי.

יש לך שנאה עיוורת וזהו,אתה בטוח שאתה צודק בלי טיפת נסיון להפנות ביקורת כלפי עצמך.

טורח לצאת ליצן כל פעם ולקבוע בשביל אחרים מה הם חושבים?

אם כן, אתה מצליח בזה מעולה.

תעשה לשנינו טובה, אל תגיב/תצטט אותי יותר. כל תגובה שלך היא התמסכנות, וואטאבאוטיזם או רגשי נחיתות.

אני מצטער, זה פאתטי בעייני ואיני מעוניין להמשיך לדון איתך עוד.

בהצלחה בהמשך חייך, מקווה שיום אחד יבוא ותפסיק להתמסכן ולבכות כל היום.

לפני 8 דקות, Gosser1860 כתב:

איך החבוב הזה חבר כנסת, איך הוא שר?!

זה היופי במערכת הדמוקרטית שממשלת הפשיזם מעוניינת להרוס. כל קול שווה בקלפי לא משנה כמה אתה אנטישמי, מפגר, מסית, תומך טרור, גזען ושונא אנשים.

פורסם
לפני 52 דקות, Potato כתב:

רשמת מדוע הוא חייב להתפטר, אמרת שהוא נכשל בכל פרמטר שבדקת.

הבחירה שלו היא של הציבור שלו,האם יש סקר שתומך בזה שרואים בו כישלון?

אין לי מושג מה היה מצע הבחירות שלו ומה בדיוק הבטיח אבל לא צריך סקר כדי לבחון הצלחה. זה מאד אובייקטיבי. 

האם מה שהבטיח היה מכוון רק לאוכלוסיה ספציפית? כי הוא שר של כל מדינת ישראל ולא של הציבור שלו.

למשל אם הבטיח להביא בטחון / משילות אז ... אין כאן הצלחה, רק כשלון מהדהד.

או אם הבטיח שלילת אזרחות, שוב, אובייקיטיבית, או שיש או שאין. כל השאר רק תירוצים.

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

במקרה של בנגביר, הוא עבר את אחוז החסימה כי הבטיח דברים שהוא כרגע לא נראה שמסוגל לקיים, אפילו חלקית. דברים שחשובים גם לאנשים שלא מאמינים בעליונות יהודית ובשריפת כפרים.

הבייס הקיצוני שלו לבד לא מסוגל להכניס אותו לכנסת. לא מאמין שיהיה לו צ'אנס נוסף.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בכל פעם כשאתם מתעצבנים מרמת הדיונים באוף טופיק ובשרשור הזה במיוחד, תמיד תזכרו שבליכוד זה יותר גרוע:

• מצחיק 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...