Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, MostlyWicked כתב:

לדעתי האופוזיציה תגבה את ביבי במצב של מלחמה אם מדובר על תגובה לטילים מלבנון.

האופוזיציה היא חלק מהתמונה.

האמריקאים יעשו Mind our own business שזו בעצם הדוקטרינה שהם תמיד העדיפו, עד 1914-1918.

והציבור אם ייצא ואם יתגייס, יעשה זאת רק בתנאים, כי הרי ברור לרובנו שנתניהו וההפקרות שלו הביאו לכך שבכלל תקפו מלכתחילה.

לפני 15 דקות, David32 כתב:

אתה באמת מאמין שהאנשים האלה לא ילכו להלחם? 

איזה באסה שאי אפשר לסמוך על אנרכיסטים וטרוריסטים שיעשו כמו שהשלטון מבקש, נכון?

או שלא ילכו או שכן ילכו, אבל אז במידה והחקיקה תתחדש הוא יאבד את השלטון כנראה בדרכים אלימות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לא הבנתי למה גנץ צריך למסור הצהרה ביטחונית? 

גם מצחיק לראות איך מנסים להפיל את זה על החמאס ושצבא לבנון ״מצא״ עוד משגרים והוא בדיוק מפרק אותם…

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, MostlyWicked כתב:

נכון מאוד. והמבצעים הצבאיים הם למה הוא גדול רק שבעתיים ולא פי-70.

חוץ מזה, לבנון זו זירה בקנה מידה אחר לחלוטין מעזה, ובכללי כל המערכה הזאת זה חלק ממשחק שחמט שלנו מול איראן. חוסר תגובה מצב ישראל ממש לא יעצור את שאיפות איראן להגמוניה איזורית (שלבנון זה חלק קטן מהמשוואה שמובילה להגשמתה). אם אתה לא בקיא בתמונת המאקרו הגיאופוליטית עדיף שלא תגיב.

ברור. כי המציאות מראה שאתה מחובר למה שקורה במציאות במאקרו, במיקרו ובתמונה הגיאופוליטית.

פורסם
לפני 26 דקות, bobi כתב:

ברור. כי המציאות מראה שאתה מחובר למה שקורה במציאות במאקרו, במיקרו ובתמונה הגיאופוליטית.

במסגרת המצב הנוכחי.. איך אתה מציע למנהיגים ממשלה והצבא, להגיב על הירי על ישראל?

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לפני שעה, bobi כתב:

פספסת את הפריצה המתוקשרת של המשטרה לאל אקצא?

אתה מדבר על החבובים שהתבצרו במסגד, הסליקו זיקוקים ובגדול התפרעו במקום קדוש? 

הווקף אמור להיות אחראי על הר הבית, אבל כל פעם המשטרה נדרשת לעניין. דומה לעוד סוגיות לימבו שיש בישראל.

לפני כשעה, yb כתב:

קודם כל, לא הגיב בעוצמה לטפטופים בעוטף בניגוד למדיניות הממשלה הקודמת.

אוקיי. אבל איך זה קשור לירי מלבנון?

אני פחות "קונה" את התירוץ של "זה החמאס". בסוף לבנון, למרות שהיא מדינה די מתפרקת, היא סוג של ריבונית.

לפני כשעה, yb כתב:

יצר חולשה ישראלית ממבט חיצוני כשלא עצר בזמן מוקדם קרע פנימי עמוק ,  יוצר התרחקות מטופשת מארהב עם נשיא פרו ישראל ומשותפתינו האזוריים וכך מחליש אותנו עוד יותר למול המהלכים הגדולים שקורים לנו מעל הראש ומקטין את הטווח עשיה וההשפעה שלנו .

איך זה מחמם את הזירה הפלסטינית?

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

מה הייתם עושים בחיים בלי ביבי ויאיר?

לא יודע אם הידיעה הזו נכונה.

אני מניח (ומקווה) שלא.

אבל עצם זה שיש מספיק אנשים שחושבים שזה אפשרי, מראה לאיזה מצב עגום הגענו, מבחינת ההשפעה של הבן על חיינו.

60D0C90F-ACDB-46C9-81FF-89910F001956.jpeg

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, Gosser1860 כתב:

כשאנחנו נתפסים כחלשים ובלי גיבוי מהשטן הגדול זאת הזדמנות בשבילם. לא ממש צריך לחמם אותם.

• רעיון טוב! 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

לא יודע אם הידיעה הזו נכונה.

אני מניח (ומקווה) שלא.

אבל עצם זה שיש מספיק אנשים שחושבים שזה אפשרי, מראה לאיזה מצב עגום הגענו, מבחינת ההשפעה של הבן על חיינו.

60D0C90F-ACDB-46C9-81FF-89910F001956.jpeg

כמובן שאי אפשר לדעת מה האמת, ואני מקווה שהשמועה חסרת בסיס. אבל זוכרים את הסיפור של המועמד להיות המזכיר הצבאי של ראש הממשלה, שהושאר ל"ראיון" עם שרה נתניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 52 דקות, Gosser1860 כתב:

הווקף אמור להיות אחראי על הר הבית, אבל כל פעם המשטרה נדרשת לעניין. דומה לעוד סוגיות לימבו שיש בישראל.

למה אבל?

שיתפרעו לבריאות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 52 דקות, Gosser1860 כתב:

אוקיי. אבל איך זה קשור לירי מלבנון?

אני פחות "קונה" את התירוץ של "זה החמאס". בסוף לבנון, למרות שהיא מדינה די מתפרקת, היא סוג של ריבונית.

כשאתה נתפס כחלש כל האויבים מרימים ראש פשוט מאוד, 

ההפך מ"קיר הברזל", או מ"משולש הברזל" שביבי נהג לקרוא לו (שבנוי גם על הפרדת שלוש הרשויות כדי שיהיו משולש ברזל , גם זה לדבריו דרך אגב , בסוף הכל קשור בהכל ),  

פעם ראשונה שהחמאס העיזו לעשות תקיפה כזאת ביום חגנו בחג פסח, זה יכול להחשב כעליית מדרגה והירי שיצא מהצפון ממדינת לבנון מראה על המשך הניסיון לקשירה כוללת בין הזירות והארועים של אויבנו כנגד מדינתנו

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

אתה באמת מאמין שהאנשים האלה לא ילכו להלחם? 

אני באמת מאמין שאנחנו נראה כאלה שבורחים מהמדינה ולא רוצים לחזור עד שיירגע פה..

לגבי הטייסים, כן. יהיו כאלה שפשוט יסרבו פקודה וייזרקו אותם מהשירות

הימין הביביסטי התרגל לכך שהוא יכול פשוט להשתמט וגם לסרב פקודה, אם לא בא לו.

אז שעכשיו יתרגלו שהם צריכים להרים את האחריות שהפילו על השמאל וילכו להילחם.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

נראה לאן נקום בבוקר, כרגע מרגיש שממשלת הימין על מלא תרביץ בדיונות של עזה ובפרדסים של לבנון כתגובה מחזירה הרתעה שחבלז… 

הפיגוע אמיתי כאן זה ה*יון מוח והספינים שהולכים להיות כאן על ״אחים אנחנו״ ושכרגע זה לא הזמן להתעסק בפוליטיקה פנימית, כי דיקטטורה זה פחות מעניין כשיש לנו מצב ביטחוני רגיש.

אני גם אוהב את המדיניות של חברי הכנסת במדינה(מילים של לפיד) ״שאנחנו נגיב בזמן והמקום הנכון״ זה ממש מבית היוצר של איראן, ככה הם כול הזמן אומרים. 

איזו לגיטימציה יש לך לשתוק עכשיו ולהגיב מאוחר יותר, מה אנחנו ערבים…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אהבתי את ״הילדים שלי בשדרות״, כנראה אני צריך לספר לבן שלי את הסוד הקשה - אבא שלך בן גביר. או שאולי ברמת גן אין לו ילדים, כי זה אנרכיסטים…

• תוכן חדש...