Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@yd b-4 כי בחורי הישיבה אוהבים להצביע לכל מיני מפלגות קיצוניות - סמוץ', בן גביר ודומיהם, אבל משאירים לאחרים את לאכול את הדייסה שאלה יוצרים. שמי שמצביע למפלגות האלה יהיה מוכן גם לשאת בתוצאות ולעמוד בקו האש.

חוץ מזה, אם הם יתגייסו יהיה יותר כוח אדם לבחור מתוכו את המתאימים ביותר לכל תפקיד. למרות שכנראה שטייס לא יהיה בין תפםקידים אלה, בגלל סיבות רפואיות*.

חוץ מזה, אם בחורי הישיבה ילמדו לימודי ליבה ויתגייסו לצבא מצבם ישתנה, כי הדרך שלהם להשתלב בחבר ובכלכלה תפתח. אבל המנהיגים שלכם פוחדים מזה, כי מי שמשכיל ורואה עולם עלול לצאת מחוג השליטה שלהם.

*ביטלתי את הקישור כי הוא מיועד לקבוצה מסויימת ולא פתוח לקהל. בקצרה - אצל החרדים שיעור קוצר הראיה הוא 80%, בהשוואה ל-30% באוכלוסיה הכללית. מחקר שפורסם לאחרונה מעלה סברה כי הדבר קשור לנוהג של החרדים לקרוא ממרחק קצר במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 דקות, yd b-4 כתב:

יש הבדל בין מדינה שיש לה מה להפסיד מארגון טרור.

נניח ואני וכל בחורי הישיבות כרגע מתגייסים משלימים פערים ומאיישים עמדות בכל זרועות צה"ל. נמשיך ונפנטז שזה לא במקום אלא בנוסף לכוחות המשרתים כיום. 

ימות המשיח אחדות מושלמת.

איך זה פותר ירי של רקטות? 

איך זה פותר מחיות אדם לרצוח מטווח אפס נערות?

גם בלעדיי לצה"ל יש כח מספיק בשביל תגובה יותר נחרצת מהפצצת דיונות.

אבל יש צרור סיבות למה לא משתמשים בו בעצימות גבוהה.

עוד מאה אלף חיילים לא ישנו את הסיבות האלו.

כשתצאו מהבועה שאתם חיים בה ותבינו שהחיים הם קצת יותר מלחיות על חשבון אחרים תבינו שמה שאתם בוחרים רק גורם ליותר רע בשביל שלכם יהיה יותר טוב.

כלומר, על חשבון הבטחון, הכלכלה והאחדות בחרתם מנהיג כושל ולחיץ שאתם יודעים שיתן לכם הכל על חשבון שאר האזרחים, על חשבון הבטחון ועל חשבון הכלכלה. אילו הייתם משתתפים בנטל הייתם מבינים שאתם אלה שמדרדרים את המדינה לתהום.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

@yd b-4 כי בחורי הישיבה אוהבים להצביע לכל מיני מפלגות קיצוניות - סמוץ', בן גביר ודומיהם, אבל משאירים לאחרים את לאכול את הדייסה שאלה יוצרים. שמי שמצביע למפלגות האלה יהיה מוכן גם לשאת בתוצאות ולעמוד בקו האש.

זה לא נכון עובדתית. בחורי ישיבה חרדים מצביעים או לש"ס או ליהדות התורה. 

שתיהין לא ששות אלי קרב ובכלל משתדלות לא להתערב מדאי במדיניות הביטחון.

לפני 11 דקות, sperial כתב:

ביטלתי את הקישור כי הוא מיועד לקבוצה מסויימת ולא פתוח לקהל. בקצרה - אצל החרדים שיעור קוצר הראיה הוא 80%, בהשוואה ל-30% באוכלוסיה הכללית. מחקר שפורסם לאחרונה מעלה סברה כי הדבר קשור לנוהג של החרדים לקרוא ממרחק קצר במיוחד.

תמיד זה סיקרן אותי אם יש הבדל.

על מה מבוסס המחקר לא חרדים קוראים אחרת? קוראים פחות? 

לפני 11 דקות, asix כתב:

כשתצאו מהבועה שאתם חיים בה ותבינו שהחיים הם קצת יותר מלחיות על חשבון אחרים תבינו שמה שאתם בוחרים רק גורם ליותר רע בשביל שלכם יהיה יותר טוב.

כלומר, על חשבון הבטחון, הכלכלה והאחדות בחרתם מנהיג כושל ולחיץ שאתם יודעים שיתן לכם הכל על חשבון שאר האזרחים, על חשבון הבטחון ועל חשבון הכלכלה. אילו הייתם משתתפים בנטל הייתם מבינים שאתם אלה שמדרדרים את המדינה לתהום.

חוץ מלהטיח "הכל בגגלכם" שזה נחמד ותו לא.

לא הסברת איך עוד מאה אלף חיילים חרדים היו פותרים את הבעיה הבטחונית.

לא "שיוויון בנטל" אלא את הברוך הבטחוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא עוד מאה אלף חיילים חרדים, זה עוד מאה אלף אזרחים שעובדים ומשלמים מיסים כדי לקחת חלק בעלויות של הביטחון.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

@yd b-4לגבי הסעיף השני - חרדים קוראים אחרת. יותר קרובים לדף\מסך בהשוואה לאוכלוסיות אחרות. 

יש כנראה גם מרכיב נוסף - פחות חשיפה לשמש (ולמרחבים).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 18 דקות, yd b-4 כתב:

כשתשתתפו בשיוויון בנטל אתם תראו דברים שלא רואים מהבועה שאתם חיים בה ותרצו לשנות את הלך הרוח בכך שתדאגו לבחור אנשים שידאגו לכם בטחונית, כלכלית ומדינית. וכשתבחרו כאלה ( כי כמו שאמרתי- מהבועה שלכם לא רואים את זה) העם יהיה יותר מאוחד ולאוייבנו יהיה יותר קשה מולנו. בינתיים אתם רק גורמים לחלק גדול מהעם רק לשנוא אתכם יותר ( ומהתגובות שלך במהלך הפוסט אתה רק מצדיק זאת).

עכשיו לעובדות -1) לקח יותר זמן לכנס קבינט בטחוני מלסיים את ה"סבב" הזה. נשאלת השאלה - האם התקפלנו שוב או שהמכה הייתה כל כך חזקה שישר חמאס וחיזבאללה הרימו דגל לבן ? שם את כל הז'יטונים על האופציה הראשונה אחרי שאנו מכירים את ביבי 15 שנה.

2) שנה וחצי של ממשלת "שמאל" ו "אחים מוסלמים" נתנה יותר שקט ובטחון לאזרחים ממשלת ימין עלאק מלא מלא.

עכשיו אתה יכול לחזור לבועה שלך ולהתפלל ששוב השמאלנים יגנו עליך וידאגו ל 700 מיליון שקל מענקים לחג רק לערים מסויימות שהלץ דרעי ( כן זה שאתה דואג להצביע לו) דאג להם כאשר שאר אזרחי ישראל נלחמים ביוקר המחיה ואפילו את הנקודות זכות להורים לילדים הליצן סמוטריץ לא דאג להחזיר.

• אהבתי 3
פורסם
לפני 46 דקות, yd b-4 כתב:

מספרים זה גם חשוב. עוד מאגר של אנשים שפוטנציאלית יכולים לשרת בקבע, אולי בעלי נתונים גבוהים מספיק כדי להיות טייסים טובים או כל דבר אחר.

אבל מספר החיילים זה לא העניין העקרוני כאן. אם הייתם תורמים לכלכלת ישראל - רמת החיים והבטחון של כולנו היו עולים, כי למדינה היה יותר כסף. וגם לי, בתור מי שמעביר לך 2500 שח בחודש עפי בנק ישראל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

אבל כל השנים האלו חפרו לנו שהתפילות יצילו את ישראל.

אז בעצם שיקרנו לנו?תפילות זה סתם שקר אשר לא מועיל בכלום?

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

הבדל בראיה- אומרים שכששותים הרבה סוכר זה פוגע גם בראיה... 

אם היה לנו יותר אנשים בכוחות ביטחון השמיכה היתה יותר רחבה לטפל גם בהתפרעויות אלימות כמו שהיו בשומר חומות כשהקפיצו כוחות לירושלים ובעכו שרפו בניינים ולא היה מי שיעזור, אתמול נראו הניצנים שלהן , זה צורך דחוף שלא טופל בגלל האילוצים הברורים.

לטעמי האישי הפחד החרדי הגדול ביותר של ההנהגה זה שאם וכאשר הציבור שלהם יחשף לחיי המדינה הכללית שבחוץ הם רחמנא ליצלן יראו שאנחנו מאוד דומים אחרי כל המחסומים וחיים בצורה לא פחות צודקת ונכונה (לא סתם בכל משפחה כמעט יש מי שיצא לעולם).

היהודים הכנענים המקוריים בעת העתיקה בוודאי לא חיו את המנהגים האירופאים הגלותיים שהם מתעקשים לשמר ללא קשר להיכן שהם חיים (גפילטע פיש? ביגוד שלא קשור לאקלים...)  וכל מיני איסורים והגבלות שמבטאים לכאורה רוחניות... ושלא לדבר על גזענות מובנית ומכוערת(מדבר בהכללה כמובן).

דווקא ההחמרות וההקצנה בעיני זה סימן לחולשה ולא לחוזקה, אהבתי ברב עובדיה יוסף את המתינות שדווקא נובעת מסוג של עוצמה אמיתית .

עריכה אחרונה על ידי yb
  • אהבתי 2

פורסם

לאחר 15 שנות נתניהו מתחיל להרגיש לי שזה שוב תרגיל של נתניהו.

https://www.ynet.co.il/news/article/b100uwuazh#autoplay

נראה לי שנתניהו מנסה להראות שכל הדיבורים על סרבנות במילואים זה חרטא ולא תהיה סרבנות ושהאקדח הזה ללא כדורים.

או ש......הוא בוחן את הרמטכ"ל ושאר האלופים האם הם באמת נלחמים ב"סרבנים".

שוב הוא מהמר בביטחון של האזרחים במקום לעשות את מה שהוא היה צריך לעשות אתמול ב 14:30.

פורסם

ביבי הזה פשוט אפס.

באופן אישי לא חושב שהתיקים שלו מצדיקים ישיבה בכלא, אבל בא לי שייכנס ל10 שנים רק על הלוזריות שלו ועל מה שהוא עושה למדינה הזאת.

• מצחיק 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

באופן אישי לא חושב שהתיקים שלו מצדיקים ישיבה בכלא

זה יחליט בית המשפט אם לא יפרקו אותו עד אז.
באופן אישי אני חושב שראש ממשלה שיושב עם מו"ל של העיתון הכי גדול בארץ ודן איתו באותה עסקה זה שוחד לכל דבר.
כנ"ל לקיחת מתנות מבעלי הון וזה לא משנה אם זה שמפניות או כסף לייצוג משפטי, בסוף חובות צריך לשלם והוא ישלם אותם על חשבוננו...

מי ישמע גם שמדובר באיזה מסכן מ"ישראל השניה". מדובר בבנאדם שיש לו כמה בתים שכל אחד מהם שווה מיליונים+עוד כמה עשרות מיליונים בחשבון הבנק.
אני לא יודע מה הוא יותר, מושחת או מגעיל ברמה של בחילה.
העיקר הוא מבקש "תרומות" מאנשים מסכנים בפריפריה, וכשהם מתלוניים הוא צורח עליהם שהם משעממים אותו.
איש דוחה, וזה העונש של מי שמצביע לו, שהוא מחרבן עליהם.

אה כן אני מסכים איתך שהוא אפס מאופס מה חדש?
הוא גם בחיים לא היה יוצא למהלך או לתגובה קשה. הבנאדם לא מסוגל להחליט על כלום ושום דבר. איבד את זה מזמן מזמן והאוייבים מבינים את זה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

בן גביר מוציא עוד הודעה מביכה מלשכתו. 

בעצם מאשים את הממשלה הקודמת.

אמלק: לא מתכוון לפרוש או להפיל את הממשלה. עושה הרבה יותר מהממשלה הקודמת:

*השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר בחשבון הפייסבוק:*

מועדים לשמחה,

אני אחרי שתי יממות של הערכות מצב וישיבות ביטחוניות כמעט מסביב לשעון. אין כמעט דקה פנויה, אך בכל זאת אני חייב למצוא כמה דקות, לכתוב לכם - הציבור שבחר בנו ומצפה מאיתנו, בצדק, לממש את המדיניות שלנו.

עמדותיי לא השתנו. תפיסתי הנחושה היא שהרתעה לא משיגים באמצעות הכלה. הטרור לא מכיר במושג "איפוק זה כח". והדרך שלנו ליצור משוואה בלתי כדאית לאויבנו, היא רק באמצעות פעולה לא מידתית על כל פגיעה בנו. זו גם הדרך שחלקים גדולים בציבור בחר בה ומצפה מהממשלה לנהוג בה.

אינני יכול כמובן לדבר על מה שנעשה בחדרים הפנימיים של הקבינט וההתייעצויות הביטחוניות, שנעשות בכובד ראש ובאחריות גדולה בהובלת ראש הממשלה אותו אני מעריך, אבל אין ספק - לצערי, אני לא קובע לבד את המדיניות הביטחונית של ממשלת ישראל. אין גם ספק שיש לי השפעה מסוימת – לעיתים יותר, לעיתים פחות מדי, ובהחלט לא מספקת, וברור שאני מוצא את עצמי פעמים רבות מתוסכל מהחלטות מסוימות. שוקל באלף שיקולים אם נכון לפרוש מהממשלה ואמנם לא לפרק אותה אלא לתמוך מבחוץ.

להפיל את הממשלה זו לא אופציה. עם כל חסרונותיה, היא טובה ואחראית פי אלף מהממשלה הקודמת. בכל פרמטר.

השאלה אם הישארותי בממשלה תורמת ואפקטיבית ואני עונה על כך בחיוב.

לפעמים הזיכרון הקצר שלנו משכיח מאיתנו מה עשתה הממשלה הקודמת במענה לפיגועים. שר הביטחון לשעבר גנץ, שבמשמרת שלו הטרור זינק במאות אחוזים לרמה שלא הייתה שנים רבות, הגיב לטרור באירוח הטרוריסט אבו מאזן בביתו, בחלוקת חצי מיליארד לרשות הפלסטינית – שמחלקת מלגות למשפחות מחבלים, ובהסרת מחסומי ביטחון חיוניים ביו"ש. זו ממשלה שמנסור עבאס אחז בגרונה וניווט את מדיניותה.

ההסכם עם לבנון, שנעשה במחטף ובאופן בלתי דמוקרטי, תוך הבטחה הזויה שזה "ירחיק את האפשרות לעימות עם חיזבאללה", הוא דוגמה נוספת לנזקים האדירים שהממשלה הקודמת חוללה. עוד יקח לנו זמן רב לתקן את המציאות הביטחונית הקשה שהם הורישו לנו.

גם כשהם לא ליד ההגה, הם ממשיכים להזיק. המסרים שהם שקדו להעביר לעולם כולו, בעידוד הסרבנות, בפגיעה בכלכלה, במסרים שצה"ל מתפרק, שהכלכלה הישראלית במשבר, שהחברה הישראלית מפוררת, ושקיומה של מדינת ישראל מוטל בספק, הם ללא ספק עידוד לאויבנו לפתוח בעימות צבאי. חסרי האחריות המופקרים הללו, הם האחרונים שיכולים להטיף לנו מוסר.

אז מה אנחנו כן עושים בממשלה? התשובה: הרבה מאוד. עם כל הביקורת, עדיין עשינו המון בשלושת החודשים האחרונים. הבאנו תקציב של 9 מיליארד שקלים למשרד לביטחון לאומי והגופים שלו, והעברנו החלטת ממשלה להקים משמר לאומי. יצאנו למבצע משילות ואכיפת חוק במזרח ירושלים, והרסנו שם עשרות בתים בלתי חוקיים. העברנו בכנסת את חוק הנשק שיאפשר לנו להילחם בפשיעה במגזר הערבי, התחלנו את הפסקת החגיגות של המחבלים בכלא בסגירת המאפיות והפסקת המקלחות הבלתי נגמרות, העברנו בקריאה טרומית את חוק עונש מוות למחבלים, ואישרנו את חוק שלילת אזרחות וגירוש מחבלים. עשינו רפורמה מקיפה באגף כלי יריה ושחררנו פקק של 12,000 נשקים לאזרחים. העברנו את חוק הפרוטקשן בקריאה טרומית, ביטלנו את חוק ההתנתקות בצפון השומרון, והכשרנו תשעה ישובים.

ברור שהיינו רוצים הרבה יותר,ברור שאני רוצה תגובה חד משמעית לטרור לרקטות ולהסתה ואני מבטיח להמשיך להילחם בכל כוחי על הדרך שלנו – שלכם ושלי. הגעתי לפוליטיקה בשביל לשנות את המציאות שלנו. זה לא יקרה ביום אחד, זה גם לא יקרה בקלות, בטח לא מול מערכות עם תפיסה ארוכת שנים שדוגלת בקניית שקט זמני, ומערכות שלמות שצריך לשנות את התפיסה שלהם. אבל אני כאן, מבטיח להילחם בכל כוחי כדי לשנות את הדרך הזו. הבטחנו ימין על מלא, ואני נאבק, כדי שזה יקרה.

2018 Mazda 3 2.0 Hatchback Premium.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

המטומטם הזה חושב שהמצביעים שלו ישבו לקרוא את כל החירטוט הזה?

• מצחיק 5

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תשמע, לא לומדים את כל התורה ב-3 חודשים, אפילו ממורה מצטיין.

• תוכן חדש...