Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, Giant_TA כתב:

נראה לאן נקום בבוקר, כרגע מרגיש שממשלת הימין על מלא תרביץ בדיונות של עזה ובפרדסים של לבנון כתגובה מחזירה הרתעה שחבלז… 

הפיגוע אמיתי כאן זה ה*יון מוח והספינים שהולכים להיות כאן על ״אחים אנחנו״ ושכרגע זה לא הזמן להתעסק בפוליטיקה פנימית, כי דיקטטורה זה פחות מעניין כשיש לנו מצב ביטחוני רגיש.

אני גם אוהב את המדיניות של חברי הכנסת במדינה(מילים של לפיד) ״שאנחנו נגיב בזמן והמקום הנכון״ זה ממש מבית היוצר של איראן, ככה הם כול הזמן אומרים. 

איזו לגיטימציה יש לך לשתוק עכשיו ולהגיב מאוחר יותר, מה אנחנו ערבים…

אני חושב שבגלל שביבי הזמין דיון עם בן גביר וסמוטריץ ושות' בקבינט אחרי הרבה זמן שלא כונס בשביל לצמצם אותו םמההחלטות, אז זה כנראה לא בשביל התגובה הפרווה הידועה,  אבל בוא נראה מה יהיה מחר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אז פותחים את הבוקר עם כותרת ״חיל האוויר תקף הלילה מטרות של חמאס בדרום לבנון״ 

וואלה התגובה הזו יותר חלבית ממה שחשבתי, אני כבר לא מדבר על זה שהממשלה חוששת מאימות מול חזבאללה ופתאום אנחנו עדים לכותרות כאלה.

מסתמן שמעכשיו אפשר גם להצדיק ירי בצפון(פעם ב… כמובן), כי המציאו שם עמדות חמאס…

אין ספק שהם עמלו בישיבת הקבינט איזה פליק פלאקים הם עושים כדי לצאת מזה.

פורסם
לפני 15 שעות, oryo כתב:

נתקלתי בזה הרגע 

https://www.facebook.com/reel/914333633125477?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz

שמחה רוטמן ב2021 מסביר למה לסיים דיון מסובך ע"י 61 אצבעות בלבד זו לא שיטה הגיונית כי אין איזון מספיק למערכת. 

You cant make this shit up 

רוטמן: "מה שאתה בעצם מציע (עכשיו אני מפחד מזה הרבה יותר): השגתי עכשיו רוב של 61, אני עכשיו אקבע כללים שיסיימו את המריבה איך שאני רוצה! זה לא משטר חוקתי, זו לא הפרדת רשויות, זה לא משטר חוקתי זה לא כלום. זה לנצל רוב פוליטי רגעי לטובת הכרעה בסכסוך שמטבעו תמיד צריך להמשך. הסכסוך בין הרשויות תמיד צריך להמשך."

זה פשוט מדהים. מדהים. יש כל כך הרבה עדויות לזה שהם מלישס ולא באמת מחוקקים מה שהם מאמינים שצריך להיות

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 שעות, yb כתב:

אני חושב שבגלל שביבי הזמין דיון עם בן גביר וסמוטריץ ושות' בקבינט אחרי הרבה זמן שלא כונס בשביל לצמצם אותו םמההחלטות, אז זה כנראה לא בשביל התגובה הפרווה הידועה,  אבל בוא נראה מה יהיה מחר.

הקבינט הנוכחי חסר תועלת ונתניהו יודע את זה, אבל פורמלית הוא חייב לכנס אותו כדי להסמיך פורום מצומצם יותר לניהול האירוע. 

לפני כשעה, Giant_TA כתב:

מסתמן שמעכשיו אפשר גם להצדיק ירי בצפון(פעם ב… כמובן), כי המציאו שם עמדות חמאס…

שים לב לאבסורד שנוצר - חיזבאללה מאפשר לחמאס לירות על ישראל מלבנון ומאפשר לישראל להגיב נגד חמאס בלבנון, אבל הוא עצמו יוצא נקי. 

זה חד משמעית נובע משחיקה בהרתעה הישראלית מול חיזבאללה. יש לזה רק פתרון אחד לצערי. 

פורסם

מאז אתמול כל הביביסטים מפמפמים שההרתעה הישראלית נשחקה מול חיזבאללה בגלל הסכם הגז.

לא פחות ממדהים בעיניי שהם כבר הצליחו לשכוח שבמשך איזה עשר שנים לפני ביבי האהוב שלהם היה ראש ממשלת ישראל. והם לא טורחים לרגע אפילו לשאול מה תרומתו למציאות בה ישראל לא רוצה ואולי גם לא יכולה להתעסק עם חיזבאללה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ישיבת קבינט -

ביבי: מי מסכים לירות על דיונות חול? 

כל היס-מנים שהוא מינה סביבו: בעד.

ביבי: מי מסכים למוטט את שלטון החמאס אחת ולתמיד?

כל היס-מנים: נגד.

הקבינט לעיתונות - התגובה לא צפויה להוביל למלחמה.

ימין חזק על מלא מלא. 

• מצחיק 3
פורסם

אני רואה את הצילומים של ״הסבב״ שנגמר ותוהה האם תגובה כזו עלובה עדיפה מפשוט לא לעשות כלום…

קשה לי להגיד שאני בעד מלחמה כי יש לזה מחיר, אבל ביזיון כזה 🙃

• אהבתי 1
פורסם

הסבב הסתיים. איזה קבינט חזק יש לנו. מהרגע שהקבינט התחיל לדון בסבב הלחימה ועד סיומו עברו 12 שעות שבו הכרענו את חמאס, חיזבאללה ואירן.

הכל בזכות התלמידי ישיבות שלא הפסיקו להתפלל 12 שעות רצוף עד שחמאס וחיזבאללה נופפו בדגל לבן.

צדק קרעי. מי צריך את הטייסים והלוחמים.

לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

אני רואה את הצילומים של ״הסבב״ שנגמר ותוהה האם תגובה כזו עלובה עדיפה מפשוט לא לעשות כלום…

קשה לי להגיד שאני בעד מלחמה כי יש לזה מחיר, אבל ביזיון כזה 🙃

מה אתה רוצה? מה מלחמה עכשיו. להפריע להפיכה המשטרית? בגלל כמה טילים ? 

• אהבתי 1
פורסם

כשהמציאות מכה על הפרצוף חזק. 

טייסים ובחורי ישיבות, חרדים וחילונים תומכי/נגד מהפכה. כולם תפנימו טוב טוב. יש מצבים שאין להם פתרון.

יש 2 אופציות

תפציץ חזק בכל הכח סטיק ימין מלא מלא תכסח ותתחיל מלחמה. 

או תמציא דיונות של חמאס בלבנון  בכדי להפציץ אותן (העקרבוטים אגב יורתעו).

במבחן התוצאה שתי האופציות יעילות באותה המידה.

כשהם רוצים הם ישגרו טילים כמה ואיך שבא להם. 

תמיד אפשר בסוף לשחרר את ההצהרה הנדושה

"שתי הצדדים העבירו מסרים שהם אינם מעוניינים בהסלמה כוללת"

פורסם
לפני 19 דקות, yd b-4 כתב:

ישנו הבדל ענק בין 2 אופציות. אחרי 67 ב-73 ירדן לא הצטרפה למלחמה. אחרי 73 מצרים חתמה על הסכם שלום. אחרי מלחמת לבנון השנייה היו 17  שנים של שקט, וגם הרבה שנים של שקט אחרי צוק איתן.  השאלה היא אם אנחנו מוכנים לשלם את המחיר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 דקות, yd b-4 כתב:

כשהמציאות מכה על הפרצוף חזק. 

טייסים ובחורי ישיבות, חרדים וחילונים תומכי/נגד מהפכה. כולם תפנימו טוב טוב. יש מצבים שאין להם פתרון.

יש 2 אופציות

תפציץ חזק בכל הכח סטיק ימין מלא מלא תכסח ותתחיל מלחמה. 

או תמציא דיונות של חמאס בלבנון  בכדי להפציץ אותן (העקרבוטים אגב יורתעו).

כשהם רוצים הם ישגרו טילים כמה ואיך שבא להם. 

תמיד אפשר בסוף לשחרר את ההצהרה הנדושה

"שתי הצדדים העבירו מסרים שהם אינם מעוניינים בהסלמה כוללת"

המציאות מכה על הפרצוף שלך אולי. הכל היה צפוי מראש מאז שהממשלה שאתה מהלל קמה. אתה מבזבז את חול המועד. יש לך כל כך הרבה דברים להספיק לעשות עד אחרי החגים שהחקיקה תחזור: לעשות טירונות, ללמוד להטיס מטוס, ללמוד אנגלית ( בשביל המטוס). קרעי אמר שלא צריך את הסרבנים אבל הוא מתכוון לסרבנים שמשרתים כרגע ולא לסרבנים האמיתיים. עכשיו הגיעו התור של הסרבנים האמיתיים ( החרדים) לקחת את המושכות ולהגן על המדינה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, mikyl כתב:

ישנו הבדל ענק בין 2 אופציות. אחרי 67 ב-73 ירדן לא הצטרפה למלחמה. אחרי 73 מצרים חתמה על הסכם שלום. אחרי מלחמת לבנון השנייה היו 17  שנים של שקט, וגם הרבה שנים של שקט אחרי צוק איתן.  השאלה היא אם אנחנו מוכנים לשלם את המחיר.

יש הבדל בין מדינה שיש לה מה להפסיד מארגון טרור.

לפני 8 דקות, asix כתב:

המציאות מכה על הפרצוף שלך אולי. הכל היה צפוי מראש מאז שהממשלה שאתה מהלל קמה. אתה מבזבז את חול המועד. יש לך כל כך הרבה דברים להספיק לעשות עד אחרי החגים שהחקיקה תחזור: לעשות טירונות, ללמוד להטיס מטוס, ללמוד אנגלית ( בשביל המטוס). קרעי אמר שלא צריך את הסרבנים אבל הוא מתכוון לסרבנים שמשרתים כרגע ולא לסרבנים האמיתיים. עכשיו הגיעו התור של הסרבנים האמיתיים ( החרדים) לקחת את המושכות ולהגן על המדינה.

נניח ואני וכל בחורי הישיבות כרגע מתגייסים משלימים פערים ומאיישים עמדות בכל זרועות צה"ל. נמשיך ונפנטז שזה לא במקום אלא בנוסף לכוחות המשרתים כיום. 

ימות המשיח אחדות מושלמת.

איך זה פותר ירי של רקטות? 

איך זה פותר מחיות אדם לרצוח מטווח אפס נערות?

גם בלעדיי לצה"ל יש כח מספיק בשביל תגובה יותר נחרצת מהפצצת דיונות.

אבל יש צרור סיבות למה לא משתמשים בו בעצימות גבוהה.

עוד מאה אלף חיילים לא ישנו את הסיבות האלו.

• מעניין 1
פורסם
Just now, yd b-4 כתב:

יש הבדל בין מדינה שיש לה מה להפסיד מארגון טרור.

חיזבאללה וחמס זה מדינה או ארגון טרור? 

• תוכן חדש...