Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מדובר בנבואה. החקיקה המתנהלת תהפוך את ישראל לדיקטטורה לפי הגדרה. כמובן שאתה יכול לקרוא לה "דמוקרטיה לא ליברלית", אבל, אתה יודע, גם קים ג'ונג און עומד בראש "רפובליקה דמוקרטית עממית". 

ומשטר כזה יבריח מכאן כספים ואנשים, ההרס הכלכלי מובטח. ובלי כסף אין חינוך, אין בריאות, אין ביטחון. ישראל תהפוך מהר מאוד  למדינה מפגרת. את הרמז הראשון כבר קיבלנו מ-OECD.

דרץ אגב, נבואות הזעם לגבי בן גביר מתגשמות - הברדק במדינה חוגג.

ואחרון חביב, לפיד "חסר הכישורים" דווקא ניהל את המדינה היטב. הסוד: בנה לעצמו כוורת של מביני עניין, לא של מלחכי פינכה שכל עניינם הוא ג'ובים וחלוקת שלל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 9
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

הפוך, אני הייטקיס ימני בעל חשיבה עצמית שמדבר איתך בגלל שאני לא חושב שאתה ערס פאשיסט שמקריא מדף מסרים ועושה צ'רי פיקינג.

אם הייתי חושב ככה לא הייתי מגיב לך בכלל כי זה היה סתם ביזבוז של זמן.

זה הסיבה למה למשל אני לא מגיב לשום כתבה ב Ynet או ברוטר, חוץ מבוטים (משני הצדדים) שמדקלמים אג'נדות כתובות מראש אין שם כלום.

טסלה 3 2022

פורסם

אתה לא ימני, אתה חושב שאתה ימני כי ביבי אמר לך שאתה ימני.

ביבי חושב שהוא הבעלים של הימין, הוא שקרן בן שקרן (כמו שסמוטריץ' אומר)

ביבי הוא לא ימין ולא מרכז ולא שמאל, ביבי הוא ביבי.

אני שלא כמוך, לא נופל לשקרים הללו, אני והרבה אחרים הם הימין האמיתי, אותו ימין שבא גם להפגין עם שאר חברינו הלוחמים.

שיפסיקו עם השקרים שלהם, הליכוד כבר מזמן לא ימין אמיתי, הם חבורה של עסקנים חלשים שמפציצים דיונות חול בעזה בזמן שיורים עלינו - כבר עשור.

• אהבתי 4
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

אני לא כתבתי בשום מקום שהיא תתקן את הדמוקרטיה.

מה שכן כתבתי זה שלדעתי כל נבואות הזעם לא יתגשמו, שישראל לא תהפוך לדיקטטורה או שהמצב המוצע יהיה פחות טוב ממה שיש כרגע.

בדיוק כמו נבואות הזעם כשבן גביר נבחר לשר הבטחון הלאומי, או כשיאיר לפיד, נטול הכישורים, נבחר לראש הממשלה.

האם זה אומר שאני חושב שהם הכי מתאימים לתפקיד?   ממש לא.

אתם אגב, לא ממש שונים מהביביסט הממוצע. אין אצלכם באמצע. 

או שאתה הייטקיסט, טייס במילואים, בעל חשיבה עצמאית ומתעמק בפרטים, או שאתה ערס פאשיסט, שמקריא מדף מסרים ועושה צ'רי פיקינג.

סתם שאלה - אתה טוען שה"רפורמה" לא תהפוך את ישראל לדיקטטורה. זורם איתך. מחר הממשלה ( וזה לא משנה איזו ממשלה עכשיו) מחליטה לחוקק חוק שהוא לא חוקי ( ובאותו מקרה הוא נגד האידאולוגיה שלך). יש פסקת התגברות ב 61. מי מגן עליך? מחר הממשלה מחליטה שמפלגה x איננה מורשית להתמודד בכנסת ( במקרה זאת המפלגה עם האידאולוגיה שלך) כי היא עלולה לחזק את הצד השני של המפה הפוליטית. מי מגן עליך? אתה מבין שאתה תלוי בחסדיהם של הממשלה ( ואני לא מדבר על ימין ושמאל) בשלטון באותו הרגע כי בית המשפט לא רלוונטי? 

במקרה הנוכחי - אנשי מרכז-שמאל חילוניים תלויים בחסדיהם של ממשלה דתית כדי להמשך לנהל את אורח החיים שלהם. אז בית משפט נוטרל. אחרי זה הנגיד ינוטרל ( כבר שומעים את הקולות מהימין) והשלב הבא מערכת הבחירות תהיה פוליטית ( גם על זה כבר דובר שזה לא יהיה שופט בדימוס). כל התהליכים הנ"ל מובילים לרשות אחת שכוללת - מבצעת, מחוקקת, שופטת ( וזה לא אני אמרתי זה לוין אמר) ומכאן הדרך קצרה מאוד לדיקטטורה.

פורסם
לפני 42 דקות, mikyl כתב:

ימין זאת השקפת עולם חברתית/כלכלית, לא בהכרח משיחיסטית ולזיין את הערבים.

בישראל ימין זאת השקפת עולם לפיה ביבי צודק. ימין זה לוותר על לימודי ליבה ולהגדיל קצבאות לאברכים ולהכיל ירי מעזה בליל הסדר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

או שאתה הייטקיסט, טייס במילואים, בעל חשיבה עצמאית, או שאתה ערס פאשיסט, שמקריא מדף מסרים ועושה צ'רי פיקינג.

עדיף להיות  "ערס פאשיסט" .

קצת דובדבנים ביביסטיים.     טליה איינהורן  מהוגי הדעות של הימין, נבחרה ע"י מלאך החבלה ליצג את הממשלה ב"הידברות".

בלי מילים.

talia-einhorn125.jpg

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 17 דקות, MiniMiz3r כתב:

בישראל ימין זאת השקפת עולם לפיה ביבי צודק. ימין זה לוותר על לימודי ליבה ולהגדיל קצבאות לאברכים ולהכיל ירי מעזה בליל הסדר.

לא נכון, זה השקפת עולם של ביבי. אני ימני בדעות ולדעתי הליכוד הוא בכלל לא ימני.

לא בדעות הכלכליות ולא בדעות הביטחוניות ולא בשום דבר.

זה שהם סימנו את עצמם כימנים ואת כל השאר כשמאלנים לא הופך את זה לנכון.

• אהבתי 4

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 5 דקות, motizkn כתב:

לא נכון, זה השקפת עולם של ביבי. אני ימני בדעות ולדעתי הליכוד הוא בכלל לא ימני.

לא בדעות הכלכליות ולא בדעות הביטחוניות ולא בשום דבר.

זה שהם סימנו את עצמם כימנים ואת כל השאר כשמאלנים לא הופך את זה לנכון.

יש 30 מנדטים שטוענים שאתה טועה. 30 מנדטים שטוענים שביבי זה הימין. שהוא אף פעם לא טועה. 30 מנדטים שמאשימים כל אחד בתאונה בדרך חוץ מהנהג עצמו.( אפילו שאת רוב הדרך הוא עשה כנהג). אותו נהג רוצה להחליף את התמרורים בדרך כדי שאם תהיה תאונה בדרך לא יוכלו להאשים אותו בתאונה.

וזה בדיוק החלק העצוב - שאנשים רואים שהוא גורם נזק, מבינים שיהיה גרוע ועדיין הולכים אחריו. הרס עצמי רק בשביל שלמלך יהיה טוב.

פורסם

רק להזכירך שיש גם 12 מנדטים למחנה הממלכתי, 6 מנדטים לליברמן ועוד הרבה קולות ימנים שהלכו ללפיד.

וזה אחרי כל הבלאגן שממשלת מרכז שמאל שהייתה פה לפני עשתה ודחפתה מלא ימנים לליכוד ולבן גביר.

למה כל הקולות הללו לא בחרו "בימין של ביבי", זה שיש כאלו שהולכים עיוורים אחרי העדר לא אומר שכל הימנים הולכים ככה.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, motizkn כתב:

הפוך, אני הייטקיס ימני בעל חשיבה עצמית שמדבר איתך בגלל שאני לא חושב שאתה ערס פאשיסט שמקריא מדף מסרים ועושה צ'רי פיקינג.

אם הייתי חושב ככה לא הייתי מגיב לך בכלל כי זה היה סתם ביזבוז של זמן.

זה הסיבה למה למשל אני לא מגיב לשום כתבה ב Ynet או ברוטר, חוץ מבוטים (משני הצדדים) שמדקלמים אג'נדות כתובות מראש אין שם כלום.

התגובה שלי לא כוונה אליך, אלא אל שאר המגיבים כאן שנראה כאילו עצמם מגיבים מאותו דף מסרים, ומבחינתם הכל סובב סביב ביבי.

אם אתה ימני אז אתה בהכרח ביביסט, וזה שלא הצבעת לליכוד בכלל לא משנה מבחינתם.

הממשלה הזאת נכשלה מבחינתם עוד לפני שהיא תפסה את המשוכות.

למשל בן גביר - כשהוא לא קיבל את התקציב למשמר הלאומי שהוא הבטיח אז הוא אפס או לוזר, אבל כשהוא כן קיבל אז הוא גוזל משאר המשרדים, רוצה להקים פה שטאזי ומבעיר את השטח (כאילו שבתקופת לפיד לא היה שמח כאן עם הערבים ורצועת עזה).

בפועל, בן גביר פשוט למד שלהיות השר לבטחון לאומי זה קצת יותר מאתגר מאשר להיות פרובוקטור ללא שום אחריות, בדיוק כמו ליברמן "נותן להנייה 48 שעות" לפני שנכנס לתפקיד שר הבטחון.

או התקרבות איראן וסעודיה למשל - אשכרה יש אנשים, אולי אפילו פה, שכתבו שזה כשלון של ביבי וממשלתו, כאילו שמישהו בסעודיה או באיראן משתין בכלל לכיוון ישראל בנושא, ולמרות שמדובר במשהו שהתרחש בהשגחת או בהובלת סין ורוסיה, וניצל את הוואקום שהשאיר הממשל האמריקאי.

אם כבר זה אשמה של מישהו אז של ממשל ביידן.

לפני שעה, asix כתב:

סתם שאלה - אתה טוען שה"רפורמה" לא תהפוך את ישראל לדיקטטורה. זורם איתך. מחר הממשלה ( וזה לא משנה איזו ממשלה עכשיו) מחליטה לחוקק חוק שהוא לא חוקי ( ובאותו מקרה הוא נגד האידאולוגיה שלך). יש פסקת התגברות ב 61. מי מגן עליך? מחר הממשלה מחליטה שמפלגה x איננה מורשית להתמודד בכנסת ( במקרה זאת המפלגה עם האידאולוגיה שלך) כי היא עלולה לחזק את הצד השני של המפה הפוליטית. מי מגן עליך? אתה מבין שאתה תלוי בחסדיהם של הממשלה ( ואני לא מדבר על ימין ושמאל) בשלטון באותו הרגע כי בית המשפט לא רלוונטי? 

בגלל זה אמרתי שאני מעדיף רוב של 80 חכים, אבל זאת שאלה מעט דמיונית.

מי מגן עליך מבית המשפט העליון, שיכול להחליט שמפלגה כלשהי ומשנתה יכולים להתמודד לכנסת, מכיוון שלפי ראות עיניהם, המעשים או האמירות של המפלגה לא נופלים תחת העילות המצוינות בחוק היסוד המתאים?

להזכיר לך את מקרה עזמי בשארה, שפסילתו בוטלה על ידי בית המשפט העליון, למרות התמיכה שלו, לכאורה, במאבק מזויין במדינת ישראל, פגישה עם אנשי חיזבאללה ועוד?

להזכיר לך איך המקרה שלו נגמר?

אגב, כדי לקבל מעט פרופורציות - איילת שקד, נפתלי בנט, יעקב נאמן, דניאל פרידמן, כולם תמכו בפסקת ההתגברות בצורה כזאת או אחרת.

אפילו מנדלבליט בזמנו הביע איזושהי תמיכה בנושא.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

הממשלה הזו נכשלה מבחנתי כי הדבר הראשון שהם עשו זה לעשות בליץ לכל החוקים ששומרים על איזון בין הרשויות ובמקום לאזן אותם הם ניסו לבטל אותם.

וכל זה בזמן שהם מעבירים חוקים פרסונלים (חוק המתנות, חוק דרעי2 ועוד..) עושקים את קופת המדינה ומזניחים את על הבעיות הבוערות שיש במדינה.

ושוב אני לא שמאלן אנרכיסט וממש לא חושב שמערכת בתי המשפט בארץ צודקת או מאוזנת, אבל מה שהלך פה בשולשה החודשים האחרונים לא קשור בשום צורה לתיקון עיוותים בבתי המשפט, למזרחים ואשכנזים, אזרחים סוג א,ב,ג... וכל החרא שהם מציפים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 4

טסלה 3 2022

פורסם

עכשיו אני קורא על רקטות על הגליל המערבי. 

איך אמרו, במזרח התיכון מריחים חולשה. 

ימין מלא מלא מלא. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)

הכל ביגלל היועצת המישפטית והבג"צ השמאלנים!- רפורמה עכשיו!

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

ביבי - חזק בביטחון. 

@DareDevil נראה שהערכה שלך צודקת..

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...