Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 23 דקות, Pika007 כתב:

קצת מצחיק אותי לראות איך התקרית הזו התפוצצה בזמן שמדובר במאורע רגיל לחלוטין-

אם מישהו רוצה לראות מה השגרה של הדברים האלו, אתם מוזמנים ללכת להפגנה (כלשהי. באמת. לא משנה איזה.) של "השמאל" בירושלים.

גם סמויים בתוך הקהל וגם שוטרים במדים, פשוט שוברים למפגינים את הצורה. אני לא יודע אם מחוז ירושלים מקבל הוראות מיוחדות או משהו, אבל האלימות שהמשטרה מפעילה שם די הזויה.

מפגינים נלקחים למעצר עם גפיים/אצבעות/אף שבור דרך קבע.

אין לי בעיה שבפיזור קבוצה מפעילים כוח ושאם מתפרעים ומתנגדים מפעילים יותר כוח. פשוט כאן זה לא המקרה.

שים לב, שניים הולכים לכיוון הנכון רק בקצב איטי לדעת הפרשים שדכמעט דורסים אותם עם הסוסים, חוסמים אותם עם הסוס השני ואז הוא מצליף בה ושולח אותה לדרכה. אם היתה נעצרת/מעוכבת/נחקרת יכולנו להגיד שאולי היה חשד כלשהו אבל כשמצליפים ומשחררים ההצלפה בבירור מיותרת.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, falou כתב:

אבי, איפה הדוגמא למדינה שבה השופטים לא מעורבים בבחירת שופטים. אני כבר  ימים מחכה במתח.

אמרת ניו זילנד, וזה לא נכון.

גרמניה?

בהנחה ומתייחסים לבית המשפט החוקתי או לערכאות הגבוהות יותר.

פורסם
לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

סתם ככה?

הם פשוט עומדים על המדרכה עם דגל ישראל וקופצים עליהם סמויים ומתחילים לשבור להם ידיים, ואין עשרות סרטונים של המקרים הללו למרות מאות (או אפילו רבבות) המפגינים מסביב?

כמעט, כן. מוצאים עילה מפגרת למה צריך "לפנות אותך מהמקום" ומפה והלאה הכל הופך למאוד אלים מאוד מהר.

המשטרה החליטה שהגיעה הזמן לפזר את ההפגנה? סמויים מבפנים, אלימות.

מחפשים מישהו ספציפי? חושדים בך? אלימות.

אמרת לשוטר מילה שלא נשמעת לו במקום? אתה חוטף אלה עוד לפני שהספקת לנשום.

ההפגנה מתפזרת ובאת לשוטר לא טוב בעין? מכות.

יש אינספור סרטונים, תמונות ומה שלא תרצה. למרות שבהמון מקרים, לוקחים למפגין המצלם את הפלאפון בצורה לא חוקית ואו שמוחקים משם את התוכן, או שמטיחים אותו ברצפה, או שפשוט לא מחזירים אותו.

https://www.makorrishon.co.il/news/465203/

אנשים בורחים, לא רק לא מתעמתים- בורחים! אף אחד לא תוקף שום שוטר ואפילו לא מתגרה בו, אם יש סיבה בעולם למה צריך לדפוק אלות לכל מי שנקרה בדרך שלהם, אשמח לשמוע אותה.

פורסם

והיום, בפינת ׳האפס התורן שמלכלך על בנק ישראל ועושה נזק כלכלי לכולנו׳: 

השר עמיחי שיקלי בקלמן-ליברמן: ״התחזיות של נגיד בנק ישראל הן פוליטיות'' לא כלכליות. הוא משרת את האליטות ולא את אזרחי ישראל. בראיון שלו לCNN הוא חיבל בכלכלת ישראל״.

יש כאן אליטיסט שבנק ישראל משרת אותו? אני צריך עזרה בריבית למשכנתא. יש למישהו את המספר? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא סתם עושה קוף אחרי בן אדם לחבר שלו קרעי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, MZN כתב:

והיום, בפינת ׳האפס התורן שמלכלך על בנק ישראל ועושה נזק כלכלי לכולנו׳: 

השר עמיחי שיקלי בקלמן-ליברמן: ״התחזיות של נגיד בנק ישראל הן פוליטיות'' לא כלכליות. הוא משרת את האליטות ולא את אזרחי ישראל. בראיון שלו לCNN הוא חיבל בכלכלת ישראל״.

יש כאן אליטיסט שבנק ישראל משרת אותו? אני צריך עזרה בריבית למשכנתא. יש למישהו את המספר? 

הוא שכח מי מנה את הנגיד.

בהמשך לסיפורי סוסים:

הפרש שהכה את המפגינה בתל אביב: "זו לא הייתה המטרה שלי, אני מבקש את סליחתה"

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

הוא סתם עושה קוף אחרי בן אדם לחבר שלו קרעי.

קוף אחרי קוף*

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

גרמניה?

בהנחה ומתייחסים לבית המשפט החוקתי או לערכאות הגבוהות יותר.

גרמניה.

קודם כל, המינוי הראשוני הוא על תנאי בערכאה נמוכה ורק לכמה שנים ורק לאחר מכן ניתן להגיש מועמדות לבית משפט גבוה יותר

דבר שני, יש חוקה שמבטיחה זכויות אזרח ובית המשפט פוסק לגבי פעילות הרשות המבצעת לאור החוקה.

לבסוף צריך רב של שני שלישים בבית הנבחרים הרלוונטי (מדובר בפדרציה ויש חלוקה בין בתי הנבחרים מבחינת המינוי, לא ניכנס לזה...) כדי למנות, בהצבעה חשאית.

לא בדיוק מה שמציעים אצלנו...

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

עזוב. 

זה לבלבל אותם עם עובדות. 

הם כל כך רגילים שמעוותים להם עובדות מול הפנים ומקבלים את זה כאמת ששום דבר לא יעזור. לא יעזור כמה סימוכין תביא. 

זה בסוף שקר של השמאל.

בדיוק כמו הסרטון האחרון של גיוס המונים בימין. מה הבעיה לשקר ?

עריכה אחרונה על ידי ArikM

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 5 שעות, Pika007 כתב:

קצת מצחיק אותי לראות איך התקרית הזו התפוצצה בזמן שמדובר במאורע רגיל לחלוטין-

אם מישהו רוצה לראות מה השגרה של הדברים האלו, אתם מוזמנים ללכת להפגנה (כלשהי. באמת. לא משנה איזה.) של "השמאל" בירושלים.

גם סמויים בתוך הקהל וגם שוטרים במדים, פשוט שוברים למפגינים את הצורה. אני לא יודע אם מחוז ירושלים מקבל הוראות מיוחדות או משהו, אבל האלימות שהמשטרה מפעילה שם די הזויה.

מפגינים נלקחים למעצר עם גפיים/אצבעות/אף שבור דרך קבע.

אני חושב שהשוטרים והכוחות הפועלים בירושלים מפעילים יותר כוח,השטח פה אחר מהמרכז.

זה בסך הכל הגיוני.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001443234#utm_source=Apps&utm_medium=SharedTo

image.thumb.png.0d8d0b8e8028db24bb52e2429280bd9e.png

האם יש קטגורייה בספר שיאי גינס על כמה מהר ממשלה ניבחרת "מצליחה" לדרדר מדינה מתקדמת לאחור? 🤪

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...