Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל הרפורמציה בעולם הנוצרי לא היתה תוצאה של התגמשות של הכנסיה הקתולית, אלא פילוג ממש של הפרוטסטנטים (״המוחים״) מהקתולים. אתה באמת רואה את זה קורה בעולם המוסלמי? ואם כן, איך/למה? (אני לא מתריס אלא שואל ברצינות.)

אני לא מתכוון לרפורמציה במובן הפורמלי של ההסטוריה הנוצרית. אני מתכוון לנורמליזציה של הדת שמאפשרת לה לעלות בקיה אחד עם אורח החיים ה(פוסט)מודרני. קצת כמו האמונה היהודית.

לא מעט מן המוסלמים ״ברחוב״ הם כאלה. אפילו חברים בתנועות שאנו מחשיבים לקנאיות, כמו האחים המוסלמים, הם כאלו.

מעבר לכך, אני חושב שהאחיזה של הרעיון הפונדמנטליסטי (נוסח אלקאעדה) באסלאם היא פחות אינהרנטית ממה שנהוג לחשוב. זה רעיון מודרני. הוא לא באמת היה קיים בתקופת הנביא (צ) והראשידון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

מינויים פוליטיים. טוב, לא טוב ?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4891462,00.html

לדעתי זה אחד ממקורות השחיתות והבינוניות שאוחזת במשרדי הממשלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אתה מגחיך בכך שאתה מצמצם.

לא מדובר בקנגורו לבדו, אלא על כלל חיות הכיס באוסטרליה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עזוב, זה אפילו לא הקטע הבאמת טוב פה. תושבי עמונה עשו פה יופי של POC לסטארטאפ החדש "פינוי-פיצוי". בנה קראוונים מג'ויפים איפה שאסור, דאג שבג"צ יפסוק נגדך, קבל בתים חדשים על חשבון המדינה באזור סמוך פלוס מיליון שקל. פתאום מתחשק לי גם להקים התנחלות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

למה לך להקים להרחיק עד לשם כדי להקים התנחלות?

אתה יכול גם לנסוע דרומה כשעה מתל אביב, למצוא שטח פנוי בנגב, להקים עליו בית של 3 קומות (או אפילו כמה בתים, אחד לכל אחת מנשותיך), ואז לטעון לבעלות על האדמה שעליה בנית את הבית. כאות מחאה, אתה גם יכול לוותר על תשלומי ארנונה, חשמל, מים וכדומה.

בנוסף, אם יהיה לך מזל, אתה גם יכול להתפרנס קצת מהצד מהברחות סמים/אמל"ח, או לחלטר בהברחות טלפונים לאסירים בטחוניים.

עושה לך חשק?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

זה עצוב עד כדי פתטי שההגנה על מפעל הגזל של האחים היהודים מתבססת על טעונים כמו "אבל הבדואים יותר גרועים". יופי, גם דעאש יותר גרועים. מאידך, ההגנה על המתרחש בישראל באופן כללי מתבססת כבר שנים על הטעון "אבל בסוריה יותר גרוע".

אני האמת לא מאוד עוקב אחרי המתרחש אצל הבדואים. תוכל בבקשה לספר לי: בפעם האחרונה כשפינו בדואים משטח שתפסו לא עפי חוק - האם כל אחד מהם קיבל מיליוני שקלים כפיצוי? האם פעילות הממשלה התרכזה כמעט ורק סביב זה במשך חודש תמים? נתניהו פרסם סטטוסים על ההערצה שלו למפעל ההתיישבות הבדואי? הועברו תקציבים לחטיבת ההתיישבות של השבטים הבדואים בנגב?

אפשר להמשיך, התשובות ברורות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

:)

הקרדיט מגיע לנפתלי בנט, שבחר לקרוא לכולנו "אחים" לפני הבחירות האחרונות, ובלוגרים סמולניים שונים, ששמו לב לזה וקראו ככה למפלגה שלו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההשוואות האלה לא נכונות. בעמונה הממשלה תמכה בפיתוח המקום, אנשים באו לגור שם מתוך ידיעה שזה ישוב מתפתח.

זה ממש לא "בואו נקים קראוון מסריח על דעת עצמנו באיזה חור והמדינה תפנה אותו ותקנה לנו דירות במליוני שקלים". גם אם לא מסכימים עם הצד השני, לנסות להגחיך אותו זה לא תורם לאיכות הדיון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת היא שאתה צודק.

אני גם לא חושב שאנשים באו להתיישב של מתוך חשיבה כלכלית על פיצויים וכיוצא בזה. יש אנשים שבאמת מאמינים ביישוב ארץ ישראל כערך.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
ההשוואות האלה לא נכונות. בעמונה הממשלה תמכה בפיתוח המקום, אנשים באו לגור שם מתוך ידיעה שזה ישוב מתפתח.

זה ממש לא "בואו נקים קראוון מסריח על דעת עצמנו באיזה חור והמדינה תפנה אותו ותקנה לנו דירות במליוני שקלים". גם אם לא מסכימים עם הצד השני, לנסות להגחיך אותו זה לא תורם לאיכות הדיון.

זה הרבה, הרבה יותר גרוע. זה "בואו נשכנע את הממשלה שקראוון מסריח בחור תחת הוא ערך, ובוא ניצור מצג שווא כאילו יש לו תרומה לבטחון המדינה". את הנזק שהאנשים האלו גורמים למדינה מזה כמה עשורים אי אפשר לכמת, וכמה מיליונים שהם יקבלו, כדי ללכת לחפש את עצמם בגבעה אחרת, זה peanuts בהשוואה לכל השאר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מי אלה "האנשים האלה", התושבים שגרו שם או המדינה שהתייחסה למקום הזה כאל ישוב והשקיעה בו כסף לפיתוח?

יש אנשים שרוצים לגור בחורים כאלה בגלל איזשהי אידיאולוגיה. מבחינתי, כל עוד הם לא עוברים על החוק, שיחיו איך שהם רוצים. המדינה לא יכולה ליישב אנשים במקומות כאלה ואחרי זה להחליט שלא מתאים לה ולהעיף אותם בלי שום פיצוי.

אי אפשר להשוות את זה לסתם בניה לא חוקית שהורסים ללא פיצוי ובטח שאי אפשר להאשים את התושבים.

במה תאשים אותם? בזה שהם רוצים לפתח מקומות לא מיושבים?

האשמה היא על שלטון שמאפשר דברים כאלה ועל הדרך דופק את מי שהצביע לו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...