Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביעות?

מתי איימתי בדיבה או השתקתי מישהו על חוסר הסכמה?

מתי תמכתי במישהו שעשה את זה?

מאכזב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

אם הייתי דמות ידועה בתפקיד ציבורי (ואני לא) והיו מעלילים עלי ועל משפחתי עלילות בלי שום בדל של ראיה, היו מציירים אותי כמי ששולח את ילדיו (נו.. אין לי) למסעות גבייה ברחבי העולם ומשם לכספת הסודית בפנמה, גם אני בהחלט הייתי שוקל זאת.

בדיוק למקרים כאלה קיימת הענישה בנושא.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Aprilia Shiver 750

פורסם
צביעות?

מתי איימתי בדיבה או השתקתי מישהו על חוסר הסכמה?

מתי תמכתי במישהו שעשה את זה?

מאכזב.

צביעות לא מצידך, אלא מצידו של עיתון הארץ שכתב בצורה מגמתית כאילו מדובר בילד תמים ששיתף פוסט. אגב, גם בטוקבקים של בכתבה מעירים להם שמה שכתבו פשוט אינו נכון עובדתית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
צביעות במיטבה:

1. אפילו פה בפורום חוטפים אזהרות על ימין ועל שמאל על פרסום של מידע לא מבוסס. אם המידע נכון, יתכבד אותו אזרח ויספק הוכחות. אם לא, לזה בדיוק קוראים הוצאת דיבה.

2. לא "שיתף פוסט", כתב פוסט חדש שבסיומו לינק לאתר אינטרנט חיצוני לפייסבוק.

3. "אזרח פרטי" - כלומר צריך לרחם עליו כי הוא לא קונצרן?

אם הייתי דמות ידועה בתפקיד ציבורי (ואני לא) והיו מעלילים עלי ועל משפחתי עלילות בלי שום בדל של ראיה, היו מציירים אותי כמי ששולח את ילדיו (נו.. אין לי) למסעות גבייה ברחבי העולם ומשם לכספת הסודית בפנמה, גם אני בהחלט הייתי שוקל זאת.

בדיוק למקרים כאלה קיימת הענישה בנושא.

נפלתם על השכל. זה פאקינג ראש הממשלה. אחוזים נרחבים מהעם לא אוהבים אותו. רבים מהם כותבים עליו דברים רעים ברשתות החברתיות. מה, הוא יתבע את כולם? אולי ישלח אליהם את השבכ באישון לילה? זה נשמע למישהו הגיוני?

צביעות לא מצידך, אלא מצידו של עיתון הארץ שכתב בצורה מגמתית כאילו מדובר בילד תמים ששיתף פוסט. אגב, גם בטוקבקים של בכתבה מעירים להם שמה שכתבו פשוט אינו נכון עובדתית.

אה, אם בטוקבקים אמרו אז זה בטוח נכון. ניצחת בויכוח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תראה.. נכון שזה ראש ממשלה ומן הסתם אתה מצפה שיתעסק בדברים "קצת" יותר משמעותיים. אני אגב מניח שהוא אפילו לא מכיר את העניין, ואלה החברה בלשכה שמפיגים את השעמום בכתיבת מכתבי איום לכל עבר.

ובכל זאת, זה זה בדיוק הוצאת דיבה. סיפורים מצוצים מהאצבע על משפחת מאפיה, כספים מלוכלכים וכספות סודיות. טוב שלא קרא לו uncle junior.

Aprilia Shiver 750

פורסם

אתה באמת חושב שהעורך דין שלו החליט לאיים בתביעה על דעת עצמו? אם אני ראש הממשלה, הייתי מעיף את העו"ד שלי לכל הרוחות על דבר כזה.

אין לי כמעט ספק שביבי ידע מזה. זה בדיוק חלק מהשיטה שלו בשנים האחרונות. כל ההסחות האלה מהדברים שהוא עושה לנו מתחת לאף. "השמאל אשם", "התקשורת אשמה", "הציבור אשם" - כולם לא בסדר. רק להסית ולפלג.

אבל זה העניין. האדם בעל התפקיד הציבורי הכי גבוה במדינה מתעסק באיומי תביעה של איזה טאמבל עם כמה מאות לייקים בפייסבוק. לאן הגענו? ואם התחלנו מזה, לאן הולך חופש הביטוי? אה, נזכרתי, אם אומרים מוות לערבים או מוות לשמאלנים זה בסדר. אבל אם אומרים שראש הממשלה מושחת זה אוי אוי אוי. יש לך מושג כמה אנשים טוענים ברשתות החברתיות שראש הממשלה וחצי מהממשלה מושחתים? הוא הולך לתבוע את כולנו?

ואגב, דווקא בגלל שהסיפור הזה הזוי לגמרי צריך להתעלם ממנו כמו סיפור השוליים חסר המשמעות שהוא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה באמת חושב שהעורך דין שלו החליט לאיים בתביעה על דעת עצמו? אם אני ראש הממשלה, הייתי מעיף את העו"ד שלי לכל הרוחות על דבר כזה.

אין לי כמעט ספק שביבי ידע מזה. זה בדיוק חלק מהשיטה שלו בשנים האחרונות. כל ההסחות האלה מהדברים שהוא עושה לנו מתחת לאף. "השמאל אשם", "התקשורת אשמה", "הציבור אשם" - כולם לא בסדר. רק להסית ולפלג.

לפלג, להסית, ספינים של ביבי.. איך כל זה מתחבר לאיום בתביעה שנשלח בדואר בצורה אישית לחלוטין, ופורסם ע"י הצד השני?

זה לא שביבי העלה פוסט בפייסבוק בסגנון "היי זאת שלי, היום הגשתי תביעה לx על x - נראה להם מה זה וננצח!"

אבל זה העניין. האדם בעל התפקיד הציבורי הכי גבוה במדינה מתעסק באיומי תביעה של איזה טאמבל עם כמה מאות לייקים בפייסבוק. לאן הגענו? ואם התחלנו מזה, לאן הולך חופש הביטוי?

חופש הביטוי? עם חופש הביטוי הוא יכול לבקר את ראש הממשלה, לא להמציא עליו ובטח שעל משפחתו עלילות שלא מגובות בשיט.

אם אני אקפוץ לאסטוניה ואתלה בכל השכונה שלך מודעות שרוני הוא פדופיל שברח מישראל - זה לא חופש הביטוי. זה הוצאת דיבה.

אה, נזכרתי, אם אומרים מוות לערבים או מוות לשמאלנים זה בסדר. אבל אם אומרים שראש הממשלה מושחת זה אוי אוי אוי. יש לך מושג כמה אנשים טוענים ברשתות החברתיות שראש הממשלה וחצי מהממשלה מושחתים? הוא הולך לתבוע את כולנו?

אמרתי שזה בסדר? ובכל מקרה, מה הקשר בין זה להוצאת דיבה? יותר כמו הסתה.

ואגב, דווקא בגלל שהסיפור הזה הזוי לגמרי צריך להתעלם ממנו כמו סיפור השוליים חסר המשמעות שהוא.

מסכים איתך לגמרי. אבל לא אני המו"ל שפירסם כתבה בנושא.

לילה טוב

Aprilia Shiver 750

פורסם

נשמע מגוחך לחלוטין לעמוד מעל המרפסת ולעודד ולשלהב אנשים שמניפים תמונות רבין בבגדי SS, שלטי רבין בוגד, ארון קבורה של רבין ואחכ לתבוע מישהוא שכתב עליך משהוא "מעליב" בפייסוש.

אם אני אותו בן אדם, זה היה קו ההגנה שלי מהתביעה המגוחכת שלו והיתי מעלה בבית משפט סרטון אחרי סרטון מהכיכר ומתבל בעוד כמה סירטונים סטייל "הם שכחו מה זה להיות יהודים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אבל זה העניין. האדם בעל התפקיד הציבורי הכי גבוה במדינה מתעסק באיומי תביעה של איזה טאמבל עם כמה מאות לייקים בפייסבוק. לאן הגענו? ואם התחלנו מזה, לאן הולך חופש הביטוי? אה, נזכרתי, אם אומרים מוות לערבים או מוות לשמאלנים זה בסדר. אבל אם אומרים שראש הממשלה מושחת זה אוי אוי אוי. יש לך מושג כמה אנשים טוענים ברשתות החברתיות שראש הממשלה וחצי מהממשלה מושחתים? הוא הולך לתבוע את כולנו?

חופש הביטוי לא נותן את החופש להפיץ עלילות שקריות (לכאורה) בפייסבוק על כך שראש הממשלה ומשפחתו עוסקים בבלדרות והלבנת כספים בחו"ל, והגיע הזמן שאנשים יחשבו פעמיים לפני שהם מעלים דברים שבמציאות לא היה להם, כנראה, אומץ להגיד.

אגב, אין לי ספק שנתניהו ידע, ואם אני במקומו, אז אין ספק שהייתי פועל בצורה דומה. זה שהוא ראש ממשלה לא אומר שהוא צריך להבליג על חרא כזה (ולא, הוא לא הולך לתבוע, אני מניח שזה נעשה למען "יראו ויראו").

אגב 2, מסתבר שהסיפור ה"הזוי" הזה נשמע הגיוני לחלוטין ללא מעטי רפי שכל, שהגיבו/שיתפו את הפוסט של המובטל המסכן והמקסים (שזה מוזר, כי חשבתי שאנשים שטופי מוח וחסרי יכולת ביקורת בסיסית שייכים רק למחנה הימין).

נשמע מגוחך לחלוטין לעמוד מעל המרפסת ולעודד ולשלהב אנשים שמניפים תמונות רבין בבגדי SS, שלטי רבין בוגד, ארון קבורה של רבין ואחכ לתבוע מישהוא שכתב עליך משהוא "מעליב" בפייסוש.

אם אני אותו בן אדם, זה היה קו ההגנה שלי מהתביעה המגוחכת שלו והיתי מעלה בבית משפט סרטון אחרי סרטון מהכיכר ומתבל בעוד כמה סירטונים סטייל "הם שכחו מה זה להיות יהודים.

מזל שבית המשפט לא עובד לפי טיעוני גן ילדים - "הוא הרס לי את מגדל החול אז אני אחרבן לו על ארוחת הצהריים..."

הרי על אותו משקל אני יכול לקום עכשיו וללכת להעלות באש כמה כפרים של בני דודינו, ואז לטעון שזה מגוחך לחלוטין שהם מתלוננים אחרי שהם העלו באש חצי מדינה בימים האחרונים, לכאורה כמובן (שזה טיעון עם בסיס ראייתי דומה לסיפור על ביבי והמרפסת, ואולי אפילו בסיס קצת יותר רחב).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

דוגמא פשוט לא נכונה.

מדובר באותו בן אדם בשני המקרים (ולא כפר שאתה מעניש על פנטזיות לא מוכחות ומנותקות מהמציאות) ואם אלה הערכים שהוא מנחיל, אין לו מה להלין שאותם ערכים מופנים אליו.

למה לעיתים במשפטי אונס מעלים את העבר והמתירנות המינית של נאנסת?

כי אם את "שרמוטה", אל תתלונני שנאנסת (לא שאני מסכים עם זה, אבל זה מקובל בבית המשפט ויש לזה בהחלט משקל משפטי).

בקשר להערה הקשקושית שלך על "העלו באש חצי מדינה", לא רק שאין בדל הוכחה, לא רק שבניגוד לחכים טיפשים שהם בעצמם מציתי שריפות מקצועיים, הגורמים המקצועיים בכיבוי האש כלל לא מדברים על הצתות, אבל מעבר לזה, מעניין ש:

1. "ההצתות" כל שנה הן בדיוק באותו חודש. זה קשור אולי לל"ג בעומר הפלסטיני? חגיגות אבו כוכבה?

2. "הם" שורפים גם את עצמם, כרגע משתוללת שריפה גדולה בצמוד לאום אל פחם.

3. למה רק הצתות, בטוח גם הרוח המזרחית שמלבה את האש זה מעשה ידיהם, אני מהמר על זה שאבו מאזן חילק למאות אלפי ילדי בית הספר נפנפים של מנגל וציווה לנפנף 24/7 ללא הפסק.

אמרו בצדק אחרי אוסלו "למה נתתם להם נפנפים?!"

פורסם

אני מבין שהיצמדות לעובדות זה לא חלק מהדיון הזה?

ראשית, למיטב ידיעתי לא הוכח שביבי ידע או ראה שהניפו ארון/תמונה של רבין במדי SS, ובטח שלא "שלהב" את ההמונים באותה עצרת או עשה את זה בעצמו (אגב, רק לי זכור שלבסוף הוכח שסוכן שב"כ הוא שיצר את הפרובוקציה והניף את התמונה?).

שנית, אולי עוד אין בדל של הוכחה (טוב, קצת קשה לחקור כשחצי מדינה עולה באש), אבל בהחלט יש חשד שבחלק מהמקרים מדובר בהצתות (מוזמן להיכנס לוואינט ולקרוא). יותר מזה, "ניסיון" העבר מלמד כי בני דודינו בהחלט אימצו לעצמם תחביב חדש של הצתות מכוונות.

ושלישית, השריפות ממש לא מתרחשות כל שנה באותו החודש, יש שריפות גם בקיץ וגם בחורף, אבל זה שיש תקופות שהן יותר מועדות לפורענות מבחינת מזג האוויר (כן, רוח מזרחית זה לא משהו נדיר כל כך בחורף), עדיין לא אומר שכל השריפות הן תוצרת אמא טבע.

אגב, "הם" גם מפוצצים את עצמם בטעות כשהם מכינים מטעני חבלה, אז מה בדיוק הנקודה? תאונות עבודה קורות לעתים.

פורסם

אין לי מה להתחיל אפילו לענות, אתה עיוור לעובדות שניזון מידיעות מרוטר!

תתעורר קצת עם חדשות אמיתיות ולא חדשות רוטר:

ראש השב"כ מעיד שהלך לביבי ואמר לו "עם ההתנהגות שלך בכיכר ציון עוד ירצחו את רבין"!!!

פורסם

אוווופס, התחילו לשרוף את עצמם?

אה, זה בטח "סיכסוך חמולות"...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4658467,00.html

שריפה גדולה משתוללת בדרום ואדי ערה, מטוסי כיבוי פועלים במקום

פורסם

צ'מע, דובר רשות הכיבוי אמר לפני כמה דקות בקולו שהם סבורים שחלק גדול מהשרפות של הימים האחרונים מקורן בהצתות.

כרגע בחדשות 2 ו10 דיברו על כך שמספר שריפות שכבר נחקרו זוהו בוודאות כהצתות.

מהמשטרה נמסר לפני מספר שעות שהשריפות באזור חיפה "מסתמנות כבעלות רקע לאומני".

Aprilia Shiver 750

פורסם

צריך להבין את הטרמינולוגיה, יש שריפה ספונטנית ויש הצתות שהמונח הזה כולל הצתה זדונית וכמו כן את כל סוגי הבערות האש המכוונות (גזם, זבל, מנגל, נרגילה) שבגלל רשלנות או חוסר יכולת להשתלת על האש שהדלקת הפכו לשריפות.

עניינית, אני לא נגד הקונספט שמדובר בסוג חדש של אינטיפאדה אבל במידה וכן, אני אומר את זה לאחר פרסום דו"ח החקירה של כיבוי אש ול בגלל אג'נדה ימניות-קיצוניות-שונאות ערבים.

עד שיפורסם הדו"ח, אין שום הבדל בין "הערבים שורפים לנו את המדינה" ובין "היהודים עושים מצות מדם של ילדים נוצרים שהם חוטפים ורוצחים".

• תוכן חדש...