Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו כולם גם אנוכי ניזון משמעות וממידע שקראתי באתרי האינטרנט השונים הטוענים שחיל האוויר הישראלי תקף מספר פעמים בשטחה של סוריה.

השאלה למה הצבא הסורי לא מגיב לתקיפות האלה אלא רק מאיימים ?

האם הם זוממים משהו ?

איזה כייף לי :)

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הוא מקבל פקודות מאסד, לא מדבוטאולו.

וכמובן - יש לו מספיק עבודה גם בלי להתעסק עם ישראל - וישראל אינה מסכנת את המשטר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התקיפות שנעשו הן תקיפות נקודתיות על אתרים ומטרות שהוגדרו עןד קודם ככאלה שיותקפו.

מסר על כך שישראל לא תשלים עם העברת נשק לחיזבללה נימסר לאסד, הוא בחר להתעלם מתוך תיקווה שיצליח לחמוק מתחת למסך הרדאר.

תביא בחשבון שגם על תקיפת הכור ב- 2007 הוא לא הגיב, כך שלא כ"כ ברור לי למה עכשיו אתה מתפלא על כך, כשהדבר האחרון שאסד צריך חזית הוא נוספת.

פורסם

למיטב הבנתי, המצב ב-07' היה מעט שונה. למרות שהצבא לא היה עסוק באותה עת במלחמת אזרחים, אסד נמנע משימוש בו מכיון שהמתקן שהופצץ היה כור גרעיני שסוריה מעולם לא הודתה בקיומו.

אסד פשוט נתפס עם המכנסיים למטה: אם היה בוחר להגיב, הוא היה מפנה את תשומת לבו של כל העולם לדבר הזה שנמצא אצלו בחצר האחורית ושהוא לא רוצה שמישהו ידע על קיומו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוא יגיב בזמן ובמקום שיתאים לו...

בדיוק כמו ישראל לאחר הטילים מעיראק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תחושתי היא שאסד קיווה שתקיפה ישראלית תביא לאיזה איחוד שורות בין המורדים לצבא כנגד האויב הציוני, כי אחרת לא ברור לי למה הוא ניסה להזיז מאגרי טילים לחיזבאללה על אף שהוזהר שהדבר יביא לתקיפה ישראלית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פשוט, כי הוא לא רוצה לפתוח חזית נוספת, הוא בקושי מצליח להתמודד עם אזרחי המדינה שלו, הוא ממש לא צריך על הראש גם מלחמה מול ישראל כי ברור לו שישראל תגיב בעצמה.

פורסם

גם לדעתי - יש לממשל הסורי צרות אחרות, יותר גדולות (קיומיות) חוץ מלהתעסק עם ישראל.

הם מוכנים כרגע כמו שזה נראה, למחול על כבודם ולסיים קודם כל עם המורדים (לא בטוח שהמורדים לא יסיימו איתם) ואח"כ אם יהיה להם בכלל כח - להתעסק איתנו.

סוריה של היום, חלשה (ומפולגת) מלעמוד מול ישראל.

alfa 156 2.5.

פורסם

אסד כבר כמעט שנתיים מתקשה מאוד בלחימה נגד המורדים שבאמצעים דלים יחסית והמון נחישות מצליחים להסב לו המון אבידות ופגיעות קשות בצבאו.

הוא מבין שהפעם לא רק שעדיף לו לא להגיב יתרה מכך, הוא מאוד נזהר אפילו מהאיומים בסגנון ״נגיב בזמן שאנחנו נקבע״.

לפי הפרסומים הזרים המטוסים חדרו לסוריה מכיוון החרמון ואז בטיסה לדמשק כשהם פחות או יותר חולפים גם מעל לארמונו, יש לכך משמעות פסיכולוגית מאוד קשה עבור הסורים, כבר המון שנים שהם טוענים שיש להם מערכות הגנה אוירית מתקדמות ביותר (שזה נכון) אבל במקביל- ישראל ״מדמימה״ להם את המערכות פעם אחר פעם ובגדול עושה ככל העולה ברוחה בשטח סוריה.

אסד לא טיפש, הוא יודע שהוא לא באותה ליגה ופתיחת חזית עם ישראל תביא לביצוע המהפכה שאותה הוא כל כך מנסה למנוע.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזו סיבה בעולם יש לו לתקוף את ישראל?!

רק נזקים זה יכול להסב לו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש פה עוד עניין:

אם באמת הותקפו סוללות טילי נ"מ מתקדמים (אפילו לא צריך להגיד "לפי פרסומים זרים", הסורים מספיק טיפשים להפליל את עצמם),

אז הסורים בעצם הסתבכו עם שני גורמים:

1. האו"ם - כי הנשק הזה היה צריך לעבור לחיזבאללה (זה כן לפי פרסומים זרים, כי הסרטון לא מוכיח שזה היה אמור להגיע לידי חיזבאללה), ואם כך - זוהי הפרה מאוד בוטה של החלטות של מועצת הביטחון של האו"ם.

2. רוסיה - הרוסים לא רוצים להיות מובכים בפומבי שנשק מתקדם שלהם "זולג" לארגוני טרור, ואם יש אמת בדבר הכוונה הסורית אז הרוסים יכולים לשבש מאוד את התמיכה שלהם בצבא הסורי, ובזמן הזה אסד מבין שזו גזירת גורל.

אז מה הקשר לתגובה הסורית? תגובה סורית בעצם "תאשר" שהיעדים שנתקפו היו חשובים ואסטרטגיים ולא תמימים.

כנראה שלישראל יש עוד הרבה קלפים לחשוף ולהביך את המשטר הסורי, והוא מבין שנתפס עם המכנסיים למטה.

לכן הוא בוחר שלא להגיב ולשחק אותה כאילו זה יעד שולי ולא משמעותי.

אני דווקא חושב שנראה תגובה איראנית/חיזבאללה חשאית או גלויה אם היא הביכה את ישראל בלי פגיעות בנפש.

זה יהיה מסר לישראל שיש בעצם חזית אחת: איראן-סוריה-חיזבאללה ופגיעה באחת משולה לפגיעה בכולן (מסר שהאיראנים מאוד רוצים להעביר כדי להרתיע את ישראל מלתקוף אותם).

הימור שלי - נראה פיגוע בחו"ל או "הפתעה" של חיזבאללה (עוד שיגור של מזל"ט כמו שנסראללה הבטיח?).

ואם כבר הימורים - אני לא חושב שזאת הפעם האחרונה שיתפצצו דברים או אנשים באיזור בזמן הקרוב..

פורסם
הוא יגיב בזמן ובמקום שיתאים לו...

בדיוק כמו ישראל לאחר הטילים מעיראק.

עזבו את כל חירטוטי הפרשנויות בגרוש.

התשובה הנכונה רשומה בציטוט.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אסד כבר כמעט שנתיים מתקשה מאוד בלחימה נגד המורדים שבאמצעים דלים יחסית והמון נחישות מצליחים להסב לו המון אבידות ופגיעות קשות בצבאו.

לא דלים כלל וכלל. אל תדאג, הם מקבלים נשק בדרכים לא דרכים מגורמים כאלה ואחרים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני לא דואג למורדים, כמובן שהם מקבלים אמצעים כאלה ואחרים, ועדיין, הם דלים באמצעים ביחס לצבא מצוייד.

היום יש להם יותר אמצעים כי הם הגיעו להישגים והצליחו להשתלט על בסיסים וכו׳, אבל בוא נודה באמת:

זה לא שהם נלחמים מול צבא מאוד טכנולוגי\בעל מיומנויות גבוהות\בעל מוטיבציה גבוהה במיוחד.

הם נלחמים בהרבה מצבים בסוג של לוחמת גרילה ומכאן כוחם- הם נותנים מכה ומורידים את הראש, זה עובד להם לא רע.

תקביל לכך את אירגון חיזבאללה בלחימה שלו מול ישראל, בלוחמת גרילה קשה מאוד להכניע אותם כי הם נטמעים באוכלוסיה אזרחית ולא עובדים לפי ״כללים״ של צבא מסודר ואמנות בינלאומיות.

תכפיף את חיזבאללה לאותן אמנות בינלאומיות ותן להם להלחם כמו צבא סדיר והם יושמדו תוך 4 דקות...

לכן אני אומר, למורדים יש אמצעים ונשקים שקיבלו בדרכים כאלה ואחרות אבל בוא לא נצא מפרופורציות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...