Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא ההוא מאמריקן פאי שם סוגר ברגים?

אני מקווה מאד שלא.

ניגנתי את הוידאו פעמיים, פעם אחת בשביל הוידאו ופעם אחת בשביל המוזיקה. השיר עצמו טוב, אבל הביצוע כאן פשוט חזק.

פורסם

סרטון מאוד מרשים,

70% נצילות נשמע כמו בול***, תחנות כוח עם מחליפי חום ומחזור משולב לא מגיעות לערכים האלו.

ואם אכן הם בדרך פלא עלו מ 30% נצילות ל 70% נצילות אפשר להגיד לרכבים החשמליים וההיברידיים יפה שלום וכדאי להגיד לבנקאי שלהם שיכין הרבה מקום בעו"ש, כי הם הולכים לטבוע בכסף.

חיפוש קצר הוביל אותי לפורום שכבר עסק מעט בנושא

http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5891635-State-of-the-Art-2.5-TFSI-engine-build.-(814-hp)&p=79828833#post79828833

ממליץ לקרוא לפני שרצים להשיקע את כל הכסף במניות של החברה האלו.

פורסם

בולשיט ,מי שלמד תרמודינמיקה יודע שתהליך אוטו לא מגיע ל 50% יעילות ,כלומר 50% מתבזבז על חום וחיכוך . מהסרטון הם לא טיפלו לא בחום ולא בחיכוך . הגדילו קצת את הפורטים טשטשו את התמונה כי זה "סודי ביותר" ,עשו לוח מתכת במחרטה ,הריצו איזה בדיקה על שסתומים ,ועשו סרטון יפה :) כדי לקדם מכירות .

כמובן הגדילו את הטורבו שזה בדיוק מה שהביא להם את תוספת ההספק .

הם באמת מאמינים שהמנוע שלהם כזה סופר מוצלח ??

פורסם
באמת מדהים !

היו שם מספר חלקים שצונזרו , מעניין למה ....

כדי שאי אפשר להבין אם זה בלוף.:lol: אם יש להם פטנטים, ממה יש להם לחשוש להראות את הכל. מתיאור באתר אני לא מבין איך מנוע הזה יהיה חסכוני יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כדי שאי אפשר להבין אם זה בלוף.:lol: אם יש להם פטנטים, ממה יש להם לחשוש להראות את הכל. מתיאור באתר אני לא מבין איך מנוע הזה יהיה חסכוני יותר.

אפרופו פטנטים. ברגע שהם רושמים על זה פטנט אז הם חייבים לחשוף את כל הפרטים עד הקטנים ביותר. ככה בין הייתר לאף אחד אין זכות לייצר בדיוק כמותם כי הם תמיד יוכלו לטעון שהעתיקו מהם. לעומת זאת, ברגע שאתה חושף את כל הפרטים, למתחרים שלך יש אפשרות לשפר את עצמם עד כדי כך שהם ישפרו את הפטנט שלך ויגרפו רווחים עצומים. פטנט מקנה לך בעלות רק ל 20 שנים. אחרי זה, כל אחד יכול להשתמש בידע בעבור עצמו.

נשמע לך לא הגיוני? ממש ממש לא. קח לדוגמה את התרסיס המוכר WD-40. הממציא שלו כבר נפטר אבל עד היום אין פטנט על התרסיס ולכן אף אחד מהמתחרים לא יודע את הפורומלה המקורית והמצליחה שלו. כנ"ל לגבי קוקה קולה. כל אחד יכול לטעון שיש לו העתק של המוצר המקורי אבל בפועל זה לא תמיד ככה. רעיון לא רע בכלל, אילו הנוסחא של ה WD-40 הייתה נחשפת אז זה היה מקנה לבעלים עושר ל 20 שנים. מיכוון שזה לא נחשף אז עד ליום מותו המתחרים לא ידעו איך לייצר מוצר כמו שלו או אפילו יותר טוב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא בטוח שפטנט בתחום הזה יכול להחזיק מים.

הרי אם המידע נחפש גם אם יהיה מוגן בפטנט אזי תוך דקה תקום חברת

RTU CHINA EXPERTS

ותייצר אותו הדבר

פורסם

Cerebral Cortex, במבנה מנוע שלו אני לא רואה איך הוא מתמודד עם הקטנת חיכוך שהיא הכרחית להעלאת נצילות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקטע עם הצנזורה של הטשטוש, אשכרה פורנו למכונאים! הייתי רוצה לעבוד שם.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...