Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורום FUEL SLUT ישראל, למה ירד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי היה אחד הפורומים היותר מכובדים ואייכותיים שהוקמו בארץ (אגב ,קיים גם בעוד ארצות בעולם)ותרם לי באופן אישי מיידע רב על רכביי שרירים אמריקאים, בעקבות התמכרותי בעבר לפורום הזה ולחברים שם רכשתי את הקמארו שלי שמלווה אותי עד היום ומרגשת אותי כל יום מחדש, הצטערתי מאוד כשגיליתי ביום בהיר אחד שהפורום המכובד הזה ירד/נפל ונאלצתי לשתף ולקבל מידע על רכבי בפורום אחר.אז מה היתה הסיבה לכך למעשה והאם יש מצב לקאמבק בעתיד?

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזוב אותך סתם חבורה של ערסים חולגייינים חורכי צמיגים

בושה וחרפה לאספני המכוניות באשר הם

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי, לגבי החריכת צמיגים,זה אחד הדברים היותר כייפיים ומלאיי אדרנלין שאני באופן אישי מאוד מתגעגע אליו.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
עזוב אותך סתם חבורה של ערסים חולגייינים חורכי צמיגים

בושה וחרפה לאספני המכוניות באשר הם

+ 1

+ מכוניות של ירקנים.

+ :lol:

פורסם

גם לי הפורום הזה חסר מאוד, בתקופה שהיו לי בעיות בונדורה הם היו העזרה ראשונה שלי.

למרות שהיום כבר אין ונדורה ואין לי שום רכב שקרוב להיות אמריקאי ,אשמח להגיע לאחד המפגשים שלכם להכיר את הפנים שעזרו לי שאשר הזדקקתי לעזרה בטיפול והכרת המנוע.

שוב תודה לכל מי שעזר מועדון FS לשעבר...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

Fuel Slut קיים עד היום. חבריו - שרובם ככולם היו (והינם) מבחירי הפייטנים והסופרים בישראל - נפגשים בכל יום שלישי באוניברסיטת תל-אביב באולם ע"ש המשורר י.ב. זזירא-גרינשטיין. אאל"ט, בפגישה הבאה יתקיים דיון על משנתו של ויקטור אדלברוק ("דיזת התאוצה - להיכן?").

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...