Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר של JBL 1004

הזמנתי קומפוננט של רוקפורד : 6.5" דגם T1652-S

וסאב גם של רוקפורד : 12" דגם P3D412 500 RMS

עכשיו הבנאדם שאני מזמין ממנו אומר שהסאב לא מתאים למגבר ..

האם זה נכון ? או שאני יכול להזמין ואני יהנה מהם , כמובן בניצול טוב של הקומפוננט ושל הסאב ?

הוא רוצה שאני יקח דגם פחות לסאב P2 , ואני מפחד שזה לא יהיה מספיק כי זה לג'יפ. והמחיר לא משמעותי בין 2 הסאבים. אז מה אתם אומרים ?

פורסם

הוא צודק ה-P3 הנ"ל הוא סאב מאוד לא נציל 85DB ומגיע עם שני סלילים של 4 אום ואינו מתאים להגברה

ע"י ה-JBL הנ"ל אלא ע"י מונובלוק ,ואגב P2 זה סאב לא רע וגם חזק אתה צריך את הדגם P2D2-12

הקומפוננט הנ"ל חזק אך לא איכותי לטעמי ,אם אתה יכול להחליף לאחד טוב יותר מומלץ מאוד ,המגבר בסדר גמור.

פורסם

מניסיון עם מגבר הזה, הוא הגביר לי יפה מאוד סט של מורל דוטק, וסאב של אינפיניטי ref1250 300RMS שאני ממש אוהב את הדיוק והכוח שלו ביחס למחיר

את הסט של רוקפורד אני לא מכיר אבל את הסאב P2 התקנתי והוא נשמע טוב ודי חזק ככה שאני לא חושב שתהיה לך בעיה.

פורסם

אני מפחיד שהוא יהיה חלש מדי ביחד לגודל, זה גם הולך לשבת בג'יפ יחסית גדול.

בגלל זה אני עדיין במחשבות אם כדי לי את הקיקר או את הרוקפורד, אני הבנתי שלרוקפורד יש הרבה יותר דיוק ונשמע יותר טוב ..

פורסם

קודם כל העובדה שיש לך גיפ היא יתרון ולא חיסרון, מכיוון שאין הפרדה בין תא הנוסעים לבגאז׳ וכך בעצם הסאב יורגש יותר בתוך הרכב.

דבר שני, הסיבה שהמליצו לך על סאבים אחים היא שהסאב שהזמנת מתחבר למגבר בהתנגדות סופית של 2 אוהם, התנגדות שהמגבר שלך לא יכול לעמוד בה בגישור.

לכן תצטרך סאב בהתנגדות סופית של 4 אוהם.

אגב, שמעתי בג׳יפ בעבר c12 של קיקר בעל 150rmz בלבד והוא עבד לא רע.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

• תוכן חדש...