Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כיף לשמוע שהרכב נמצא, ובמיוחד כיף לשמוע שהוא נמצא בעזרת חברי הפורום!

שאפו לכולם!

מנהלים: נראה לי שכדאי לערוך את הכותרת / נושא ולהוסיף שהרכב נמצא.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אני חב תודה ענקית לשני חברי פורום, אלעד שיצא בבוקר ואיכשהו הגיע לרכב שבאמת חניתי בסמטה של סמטה של סמטה ככה בכשרון רב. לא נראה לי שהייתי מוצא אותו לבדי גם ביום.

ולRK שדאג, הסיע, נשאר איתי בזמן שתיקנתי וגם ליווה בדרך הביתה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
לצערי זו לא בדיחה. היה לי יום ארוך מאוד היום בתל-אביב. לקראת הערב חניתי את המכונית באיזור שבין אבן-גבירול לדיזנגוף. אני יודע שזה נשמע הזוי, וזה באמת הזוי, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא את הרכב כשחזרתי לאיזור - כבר ירדה החשיכה, ושכחתי את שם הרחוב שבו חניתי.

הגיע הזמן למצוא סוחר סמים שגר באזור שלא ניתן להסתבך בו.

:roll:

פורסם

הרכב חנה ברחוב זעיר שנמצא במרחק אוירי 300 מ' מערבית למגדל המאה.

אין ספק, הבוקר נפלה בחלקי הזכות לעזור לחבר טוב במצוקה וכבונוס גם הרווחתי סיפור טוב לספר לנכדים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

GOLF - אין סוחרי סמים באזור ההוא. אני אישית מאשים את כוסית הסמוגון (מונשיין) שפותח השרשור קיבל ממני יום לפני :wink:

הרחוב הזה הוא כנראה הרחוב הכי סמוי שניתן למצוא במקום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עשיתם אותי סקרן, מה שם הרחוב המדובר?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

גם לי קרה עם חברים בקיץ.. החנינו את הרכב באיזור שינקין וידענו ששינקין נמצא בכיוון מסוים אז פשוט הלכנו לכיוון הזה ברגל איזה 20 דקות. חצינו רחובות, טעינו קצת בכיוון, נעזרנו באנשים ובסוף הגענו לשינקין. הכל היה טוב ויפה עד שרצינו לחזור לאוטו :lol:

למזלינו לבסוף זה הסתכם רק בשעה של תיסכול וכאבי רגליים. :-)

המסכנה מהשירשור הזה היא: אם אתם לא מתמצאים בתל אביב והינכם מתכוונים להחנות את הרכב ולהתרחק ממנו - רישמו את הכתובת שבה השארתם אותו על דף או בסלולר, ותחסכו לעצמכם כאב ראש. :wink:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

מעניין, אף אחד לא הדגיש את העובדה שבעל הרכב האבוד מצא חניה בת"א!

כל הכבוד למסייעים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

טוב נו, אלפיסטים רגילים להסיע אחד את השני לרכב וממנו (ולמוסך וגו').

8)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...