Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי זו לא בדיחה. היה לי יום ארוך מאוד היום בתל-אביב. לקראת הערב חניתי את המכונית באיזור שבין אבן-גבירול לדיזנגוף. אני יודע שזה נשמע הזוי, וזה באמת הזוי, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא את הרכב כשחזרתי לאיזור - כבר ירדה החשיכה, ושכחתי את שם הרחוב שבו חניתי.

טיילתי כ3 שעות ברגל ופשוט לא מצאתי את האוטו. בין בזל לפרישמן שזה האיזור בכללי, יש הרבה רחובות קטנים. פשוט לא מצאתי אותו!!! יכול להיות שהוא נגנב, אבל זה סיכוי לא סביר בגלל שא. מדובר ברכב ישן ונדיר בנוף, אין הרבה מה לעשות איתו. ב. שחניתי אותו הייתה בו תקלה שלא מאפשרת לנסוע.

מדובר באלפא רומאו 164, צבע לבן. חצי תחתון של הרכב אפור.

מספר הרכב: 37-200-05

בסוף נואשתי ולקחתי מונית חזרה לעיר מגוריי (חיפה).

אני יודע שיש כאן הרבה חברה מת"א - אז אנא, אם במהלך השבת מישהו נתקל ברכב, בבקשה להתקשר אליי

052-6502424 (מתי שתגמרו להרגע מלצחוק עליי, וזה בסדר... מגיע לי).

תמונה מצורפת

הרכב חונה בכחול לבן ברחוב חד-סיטרי

בינתיים במוקד עיריית ת"א אין רכב שכזה שנגרר, והודעתי גם למשטרה

המוצא הישר יבוא על שכרו

Photo0320.jpg

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שרק עכשיו אני רואה את ההודעה הייתי באזור יכולתי לבדוק

בכל אופן אני מקווה בשבילך שתמצא /מישהו יעזור.

אם אצליח אעזור לך

בהצלחה!

פורסם

אם החנית עם פנגו הוא אמור להראות לך איפה הפעלת את החניה, מקווה שעזרתי.

ואם לא, תנסה להיזכר אילו רכבים או חפצים ראית בזמן שהחנית את הרכב.

Polo 2012

פורסם

למה בושה? זה יכול לקרות לכולנו. :wink:

אני לא רוצה להיות פסימסטי, אבל מתישהו אתה תתחיל לקבל דו"חות חניה. (עם שם הרחוב וכולי)

בענייני אובדן רכוש של אזרח הם בקושי זזים, אבל כשמדובר בעבירות תנועה אפשר לסמוך עליהם. :lol:

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

תצלצל ל 106 כמו שכתבו לך.

אני כשאני חונה בחניון גדול או במקום לא מוכר מצלם עם הטלפון נקודת זיהוי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה אומר שלקראת הערב החנית את הרכב . כמה זמן הלכת ברגל מרגע שהחנית ועד שהגעת לנקודה שהיית צריך והיכן היא נמצאת ?

נסה לשחזר וכך תוכל להתמקד על אזור מסוים בגבולות שציינת.

http://maps.google.com/?hl=iw&ie=UTF8&ll=32.226743,34.747009&spn=2.183969,2.69989&z=9

כנס למפה ,ורשום את כל שמות הרחובות בין אבן גבירול לדיזינגוף (אני משער שיש כ-50) ,אם יש לך חבר עם רכב / אופנוע + gps

עבור וסמן כל רחוב שבו עברת (על דף).

בברכה

מוטי

פורסם

קח מפה, סמן נ"צ שבטוח היית בהן, סמן ריבוע חיפוש ותתחיל לעבור שתי וערב.

וברכותי, זה שרשור להיכל התהילה של הפורום...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה קרה לי גם מספר פעמים,אבל תמיד מצאתי את הרכב אחרי רבע שעה 20 דקות,אכן למי שלא מתל אביב הרחובות הללו דומים מאוד וקל להתבלבל.

אולי בערב אצא לסיבוב בשכונה,ואמצא לך את הרכב.

Porsche 944 turbo

פורסם

אם זה מעודד אותך אז זה קרה לי פעם בחניון לא מוכר של איזה קניון.

הסתובבתי עד שכבר הייתי מתוסכל לגמרי ואז איכשהו נתקלתי בו.

פורסם

קודם כל תודה לכולכם!

דבר שני אני מעלה מפה של התחום הכללי איפה שחניתי. אני ידוע בוודאות שלא חניתי צפונה מאוסישקין, וכנראה שלא דרומה מפרישמן. הנה עוד תמונה של הפרצוף של האוטו. קשה לפספס.

נכון לשעה זו, לפי עיריית ת"א לא נגרר רכב כזה...

mapa.jpg

car1.jpg

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אתה צריך לתת איזשהו סימן או פרט שאתה זוכר, מהאיזור בו חנית. האיזור הזה גדול למדיי (האם - היו עצים "מלכלכים", תחנת אוטובוס/מוניות, כל פרט כזה...)

משהו שייתן נקודת התחלה למחפשים.

(תגיע לאיזור באור יום. בטוח שתזכר במשהו).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...