Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאני זוכר זה שהרכב חונה ברחוב חד-סיטרי, בכחול-לבן, לכיוון הנסיעה. הבתים ברחוב רובם ככולם בני לא יותר מ-3 קומות (ישנים יחסית). זה לא בדרך ראשית, כלומר אפשר לשלול את רחובות יהושע בן-נון ושלמה המלך, גם לא סוקולוב.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

אוקיי. ועוד משהו: האם אתה זוכר לאיזה כיוון פנה הרכב? צפון, דרום וכו'. זה יעזור לסנן שלושת-בי מהרחובות.

בשעה שחנית ויצאת ממנו, היכן היתה השמש ביחס אליך?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה שאני זוכר זה שהרכב חונה ברחוב חד-סיטרי, בכחול-לבן, לכיוון הנסיעה. הבתים ברחוב רובם ככולם בני לא יותר מ-3 קומות (ישנים יחסית). זה לא בדרך ראשית, כלומר אפשר לשלול את רחובות יהושע בן-נון ושלמה המלך, גם לא סוקולוב.

האם אתה זוכר מהו הרחוב הראשי, הכי קרוב למקום חנייתך ?

עריכה - תוכל לתחם גם ממערב ? (הירקון ? בן-יהודה ? דיזנגוף ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי זה היה בין אבן גבירול לדיזנגוף. מה יותר קרוב לא זוכר. מה שכן בטוח לא יותר מערבה מבן יהודה.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

צר לי לקרוא על המקרה. גם לי הייתה אלפא 164 בדיוק כזאת (אפילו הצבע רק אחרי מתיחת פנים), מאוד אהבתי אותה.

מקווה מאוד שתמצא את הרכב שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני אצא לסיבוב אופניים בצהריים ואנסה לחפש לך , אבל יהיה קשה .... אתה לא ממש מצליח לצמצם את שטח החיפוש

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

חנה בצד ימין של הכביש

פורסם

אם כבר כמה חברי פורום התנדבו לעשות כמה סיבובי חיפוש תרשמו את שמות הרחובות בהם ביקרתם כך שלא יצא שמחפשים באותו הרחוב פעמיים או יותר סתם וכך גם לאט לאט יצטמצם שטח החיפוש.

כל הכבוד על הרצון לעזור, אחד הדברים שאני אוהב בפורום הזה.

פורסם

בתור עיבד איתוראן, לא עובר יום בלי שיחת טלפון "האוטו שלי נגנב!!!"

אני שואל את הבן אדם איפה הוא החנה ואז אני את הרכב באותו מקום שהוא אמר לי.

קיצר זה קורה לכולם :) תברר אולי זה נגרר לדולפינריום או תחנת גרירות אחרת.

פורסם

רבותיי! חדל חיפושים!

בזכות פעולה זריזה של חבר פורום הרכב נמצא!!! אני אעדכן אתם בהמשך בפרטים

• תוכן חדש...