Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי פעם בנסיעה עבודה בציריך ויתרתי על רכב (החניה עולה הרבה יותר מחופשי יומי והרבה יותר קל להתנייד שם עם הטראם למי שלא מכיר)

בוקר אחד הצטרף חבר ששכר רכב והציע לי טרמפ - והוא לא מצא את האוטו מסתבר שהוא חנה ברחוב בעל שם ארוך שנגמר בשטראסה (שזה כל הרחובות בציריך בערך). אחרי כמה שעות והרבה כיתותי רגליים הוא מצא אותו

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שקרה זה ככה שחזרתי מענייני עבודה והסתובבתי למצוא חניה באיזור בזל. אני חיפאי אבל העניין הוא שאני באמת מכיר את תל-אביב טוב מכיוון שגם גרתי באיזור שנתיים במצטבר. בכל אופן בעוד אני מסתובב מצאתי חניה מעולה באיזור של גורדון, אבל לצערי בדיוק עברה שם קבוצה גדולה של הולכי רגל ואחריה משאית ופשוט לא יכולתי לחנות. המשכתי להסתובב עוד 5 דקות ומצאתי את החניה. (חנתה שם אח"כ אלפא אחרת חחח).

הקטע הוא שמרוב סיבובים הראש כבר עשה קישורים לדברים אחרים, שיצאתי מהרכב התבוננתי על הבניינים כדי לצלם בראש אבל מסתבר שזכרתי משהו אחר.

חניתי באחד הרחובות הקטנים שמתחברים ליהושע בן-נון, ולפי חוקי מרפי דווקא לרחוב זה לא נכנסתי בחיפושים. בגלל שתל-אביב רובה חד-סיטרית זה גם רחוב שצריך ממש להתכוון כדי להכנס אליו יש רק דרך אחת להכנס אליו.

ללא עזרת החברים כאן הייתי נאלץ לחכות להיום או מחר, לקבל דוח חניה או להיגרר ואז להתקשר לעיריית ת"א כדי לקחת את האוטו ולשלם קנס. הפעם זה עלה לי ב250 ש"ח ספיישל לחיפה שלקחתי עם עוד מישהו...

בכ"א אני מברך שיש אנשים כאלה טובים בפורום הזה!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

באותו אזור בדיוק , קרה לאבא שלי.

גם כן נכנס לאיזה רחוב צדדי קטן. חנה והלך לעיסוקיו.

אחרי זה כשחזר עשה במקום סיבובים במשך כמה שעות עד שהתייאש.

באנו לאסוף אותו עם רכב ושיחזרנו את הנסיעה שלו למקום.. ומצאנו את הרכב תוך 5 דקות.

בנסיעה הוא יכל לשחזר בדיוק איך הוא נסע.

אולי אם היית לוקח מונית ומשחזר את הנסיעה שלך היית מוצא את האלפא שלך עוד באותו יום.

איתוראן מצידם לא נתנו שום דבר. אין לנו כבר מנוי שלהם אבל יש איתוראן ברכב.

המצחיקים האלה דרשו שנשלם את כל הסכום רטרואקטיבית מאז שהפסקנו לשלם להם.

החוצפנים רצו כמה אלפי שקלים רטרו בשביל להגיד לנו איפה הרכב.

פורסם

למה חוצפנים? אני חושב שהדרישה הזאת מאוד הגיונית.

זה כמו שתסע בלי ביטוח, ואז חו"ח יקרה לך משהו ותבקש מחברת הביטוח לכסות את הנזק. איתוראן מתקינים בדיוק בשביל מקרים מהסוג הזה, אם החברה היתה מחדשת את המינוי ללא עלות רק כשלקוח שלה היה מאבד את מכוניתו היא כבר היתה פושטת רגל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, כל הסכום רטרו זו דרישה מוגזמת וגם מטומטמת כי היא מרתיחה, זה נסיון עושק כדי לנצל את מצוקת הצד השני.

אפשר לדרוש דמי טיפול של עד 200 ש"ח שמשולמים באשראי וזו יופי של הכנסה בעבורם מבלי להתאמץ בכלל.

• תוכן חדש...