Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד בריטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בשבוע האחרון החלטתי למכור את הרכב שלי ולקנות משהו טיפה יותר אמין (כרגע עם פיאט).

מצאתי הונדה אקורד בריטית ES שנת 2002 שבגדול נראת טוב (עדיין לא נלקחה לבדיקה)... אכן הרצתי חיפוש בפורום וקראתי כל פוסט אפשרי על הרכב אך השאלה שלי היא האם קשה להחזיק אותה? זאת אומרת חוץ ממחירי הדלק... האם האגרה על רכב זה עדיין גבוה? הטיפול השותף וכו...? בכל זאת סטודנט....

התקציב שלי נכון לרגע זה הוא עד 20K, חיפשתי גם לא מעט סקודות מדגם פאביה אך בשבוע האחרון לא ראיתי משהו חוץ מאחת עם יד 4 וק"מ מחשיד.

אשמח לקבל הצעות ותגובות.... תודה מראש!

פורסם

יקירי!

אם אתה סטודנט עם הכנסות של סטודנט ותקציב רזה - אל תנסה לקפוץ ישר למנכלות.

עדיף שתקנה לך איזה פיאט פונטו צנועה ותן לרכב המנהלים לחכות כמה שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יקירי!

אם אתה סטודנט עם הכנסות של סטודנט ותקציב רזה - אל תנסה לקפוץ ישר למנכלות.

עדיף שתקנה לך איזה פיאט פונטו צנועה ותן לרכב המנהלים לחכות כמה שנים.

יש לי פיאט פונטו צנועה (:

אני ישמח למכור אותה ולא לחזור לפיאט בעתיד...

העניין הוא שאני לא רוצה למכור פיאט ולהביא משהו דומה שבגדול אולי החלקים שלה זולים, אבל הכמות בעיות/מחלות שיש לה גורמת לך להוציא הרבה הרבה יותר....

פורסם

מבין לליבך...

בתור אחד שהיה לו פונטו בתור רכב ראשון, ולאחר מכן עבר לסובארו אין מה להשוות

בפעם הראשונה שחיפשתי רכב בדקתי הונדה סיויק בריטית, לאחר בירורים זה פשוט להכניס ראש בריא למיטה חולה...

חפש לך אימפרזה 01-02 בתקציב הזה תוכל למצוא אפילו מנוע 2.0

אם תחליט להשאר עם 1.6 תוכל למצוא אפילו 03-04

ואל תתרגש מק"מ גבוהים, ותזכור עדיף שייצא כסף טיפה יותר על דלק (סובארו), מאשר יותר מידי כסף במוסך (פיאט)

פורסם
מבין לליבך...

בפעם הראשונה שחיפשתי רכב בדקתי הונדה סיויק בריטית, לאחר בירורים זה פשוט להכניס ראש בריא למיטה חולה...

ואל תתרגש מק"מ גבוהים, ותזכור עדיף שייצא כסף טיפה יותר על דלק (סובארו), מאשר יותר מידי כסף במוסך (פיאט)

היי, תודה רבה על התגובה (:

אשמח לשמוע למה ההונדה היא מיטה חולה...

פורסם

אז אני יגיד לך מה שאמרו לי מכונאים-

הונדה טובה זה הונדה יפנית, ולא הדגם הבריטי, שכמוהו יש מעטים בודדים...

לא כל מכונאי יידע להתעסק עם הרכב הזה, וזמינות חלקים לא תהיה לך, אז ככה שאל תתפתה מהמחיר הזול יחסית...

יהיה לך מאוד קשה להתפטר ממנה.

זה כמו להשוות שברולט אמריקאי לשברולט הקוריאני.

בתור אחד שנסע על הונדות בחייו ועל הסיויקים למיניהם, שנסעתי על הסיויק הדגם הבריטי הרגשתי כאילו אני נוסע על פח זבל ולא על הונדה.

פורסם

אפשר בבקשה קישור למפרט טכני של הונדה בריטית בהשוואה להונדה יפנית?

או שפשוט לפרט מה ההבדלים? (ולא, הרגשתי שאני נוסע על פח זבל לא נחשב לפירוט)

ממה שאני יודע, החלקים זהים, המנוע זהה, הכל זהה. הרכבים נבנים (בין אם ביפן או באנגליה) לפי מפרט מדוייק של היצרן.

להורים שלי יש ניסאן אלמרה שהורכבה בפינקגילטון אנגליה, אמינה כמו אבן. שום בעיות

*אל תיכנס עכשיו לטויוטות (או פיג'יום) שמורכבות בתורכיה, או פולקסוואגן מדרום אמריקה. אני מדבר על אנגליה, מדינה מפותחת שגם מהווה פלח שוק מאוד חזק עבור היצרנים המדוברים, אני בספק שהם היו מעגלים פינות ומסכנים את השוק האנגלי ע"י הרכבה נחותה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
מבין לליבך...

זה מה שאני עשיתי אחרי הפונטו שהייתה לי, קניתי לאנטיס וברוך השם יש ראש שקט, כמו שרשמת - מעדיף לשלם קצת יותר על דלק ולא לשלם את זה במוסך, ולבלות ימים שלמים ללא הרכב כשהוא בתיקונים

פורסם
הונדה אקורד בריטית לא מומלצת, וגם הגיר הטיפטרוניק שלה לא אמין.

אם אתה סטודנט חפש לך סיוויק 1.6 יפנית, ואתה תיהיה מרוצה.

היי, תוכל לפרט קצת יותר?

כי לפי כל הפוסטים שקראתי הרכב כן מומלץ על ידי החברים, אך אומרים ששמעו על בעיות עם הגיר.

איזה בעיות אם אפשר לשאול?

פורסם
אפשר בבקשה קישור למפרט טכני של הונדה בריטית בהשוואה להונדה יפנית?

או שפשוט לפרט מה ההבדלים? (ולא, הרגשתי שאני נוסע על פח זבל לא נחשב לפירוט)

ממה שאני יודע, החלקים זהים, המנוע זהה, הכל זהה. הרכבים נבנים (בין אם ביפן או באנגליה) לפי מפרט מדוייק של היצרן.

להורים שלי יש ניסאן אלמרה שהורכבה בפינקגילטון אנגליה, אמינה כמו אבן. שום בעיות

*אל תיכנס עכשיו לטויוטות (או פיג'יום) שמורכבות בתורכיה, או פולקסוואגן מדרום אמריקה. אני מדבר על אנגליה, מדינה מפותחת שגם מהווה פלח שוק מאוד חזק עבור היצרנים המדוברים, אני בספק שהם היו מעגלים פינות ומסכנים את השוק האנגלי ע"י הרכבה נחותה.

היית קונה BMW שמיוצרת בבלגיה? לא...

אותו דבר בהונדה, הונדה זה הBMW של היפניות, והונדה טובה זה הונדה יפנית חד וחלק!

אז בוא נשאל שאלה כזאת- אם הרכב הזה היה כל כך מוצלח, למה הדגם היפני המקביל נמכר הרבה יותר ממנו?

למה לקנות רכב שבקושי יש כמוהו על הכביש?, זמינות חלקים שלו תהיה בעייתית, במיוחד בשנתון שלו...

ואם מכונאים אומרים לא להתקרב, אז חוות דעת יותר טובה מזו?

ושלא תבין לא נכון, הונדה זה אחת היצרניות האהובות עליי.

פורסם
היית קונה BMW שמיוצרת בבלגיה? לא...

אותו דבר בהונדה, הונדה זה הBMW של היפניות, והונדה טובה זה הונדה יפנית חד וחלק!

אז בוא נשאל שאלה כזאת- אם הרכב הזה היה כל כך מוצלח, למה הדגם היפני המקביל נמכר הרבה יותר ממנו?

למה לקנות רכב שבקושי יש כמוהו על הכביש?, זמינות חלקים שלו תהיה בעייתית, במיוחד בשנתון שלו...

ואם מכונאים אומרים לא להתקרב, אז חוות דעת יותר טובה מזו?

ושלא תבין לא נכון, הונדה זה אחת היצרניות האהובות עליי.

היי, מה דעתך על הצ'בק 99 במידה ולא קרוע ושמורה? הרכב אמין?

פורסם
אני מדבר על אנגליה, מדינה מפותחת שגם מהווה פלח שוק מאוד חזק עבור היצרנים המדוברים, אני בספק שהם היו מעגלים פינות ומסכנים את השוק האנגלי ע"י הרכבה נחותה.

לאנגליה יש הסטוריה מפוארת עם רובר/אוסטין/מוריס/טריומף עם תכנון גרוע ואיכות הרכבה זוועתית, לא סתם הם פשטו רגל. יצא לי מספיק לראות רובר 214 של חבר, שיותר זמן הייתה על ליפט מאשר נסעה.

אולי זה לא המצב עם ניסן או הונדה, אבל לא צריך להגיד שהאנגלים לא אוהבים לעגל פינות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זה מה שאני עשיתי אחרי הפונטו שהייתה לי, קניתי לאנטיס וברוך השם יש ראש שקט, כמו שרשמת - מעדיף לשלם קצת יותר על דלק ולא לשלם את זה במוסך, ולבלות ימים שלמים ללא הרכב כשהוא בתיקונים

מצרף לקודמיי, חפש לך איזו לאנטיס ועוד יישאר לך עודף לישור קו.

בהצלחה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

B-FAST אתה מאמין לשטויות שאתה כותב? בתור בעלים של אחת כזו אני יכול להגיד לך שזה הרכב הכי אמין שהיה לי,הרכב אצלי משנת 2005 !! וחוץ מטיפול שנתי אף פעם לא היתה ולא תקלה אחת ! הרכב מאוד מאובזר נוח מאוד ויחסית לאקורד היפניות היא זולה לאחזקה (רכשתי ב-2002 פזו 307 חדשה והחלפתי אותה ב-2005 באקורד) והאחזקה בפזו היתה הרבה יותר גובה! החיסרון היחסי שיש ברכב הוא שהרכב כבד ולמי שזה חשוב אז ההאצה יחסית איטית.

ועוד משהו ,קולה מיוצרת גם בארץ אז הקולה הישראלית פחות טובה מהקולה אצל הדוד סם? כמה שטויות אפשר לכתוב.

:fadein:
  • תוכן חדש...