Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני בבית, לא קשור למזג אויר - שפעת מיום שבת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני המשוגע היחידי שנסע לעבודה היום? ועוד באופנוע? כ$# אומו המדינה הזאת!

אני לא באופנוע, אבל כמעט התרסקתי היום בכביש החוף אחרי שמים משלולית כיסו את כל האוטו וכמעט נכנסתי במישהו כי לא ראיתי כלום (ככה כמה פעמים).

וזה עוד כלום, לפני שנתיים באוטו הקודם (קסנטיה) נכנסתי בשלולית במהירות ונפתחה כרית אוויר.

היה טעות לצאת מהבית היום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

המרחק מהבית לעבודה הוא כ- 300 מטר, התלבטתי אם להניע את הרכב ובסוף החלטתי ללכת קצת בגשם. כמובן שאין לי מטריה כבר קרוב ל- 15 שנים, הגעתי רטוב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

גם בי נכנסה כמעט היום מישהי שהחליטה לעבור נתיב ללא איתות. מילא לא לאותת כשהראות טובה, אבל לא לאותת ביום כזה זה כבר פשע.

פורסם

יצאתי ב 6:15 מירושלים לכיוון הרצליה. (סתם ככה לא הייתי עושה את זה לעצמי, אך העדתי במשפט של חבר בבית משפט לתביעות קטנות).

הגעתי לשם ב7:45. (איך שירדתי מכביש 6 לכביש 5 הודיעו בגלגל"צ על הבלאגן באיילון דרום.)

יצאתי מהרצליה בסביבות 9 וקצת והגעתי לירושלים ב10:30.

בסה"כ לא היה נורא כמו שדמיינתי.

אבל מה שכן, הדרך הייתה מאוד קשה. בעיקר בהלוך!

עד איזור בן שמן עוד היה חשוך.

גשם מטורף בלי שדה ראיה.

שלוליות מאוד עמוקות.

ולמרות כל זה, עדיין ראיתי נהגים שמחזיקים את הנייד ביד, נצמדים ולא שומרים מרחק ועוד כל מיני תופעות.

פשוט לא מבין איך אנשים מרשים לעצמם. :shock:

עזבו אתכם, כל עוד יש לכם האופציה, תשארו בבית!

נראה לי שמחר או מחרתיים זה בדיוק מה שאעשה בתקווה שירד שלג!! :lol:

יום חמים ונעים לכולם!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני הייתי על סף השארות בבית, כל התנועה שנותבה החוצה מאיילון הגיעה אליי הביתה פחות או יותר:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני המשוגע היחידי שנסע לעבודה היום? ועוד באופנוע? כ$# אומו המדינה הזאת!

אנחנו מפונקים ברמות.

הילדים של לקוח שלי בהולנד נוסעים יום יום לבית הספר 12 ק"מ לכל כיוון באופניים מגיל 8 ואצלם החורף קצת יותר קר וגשום (והם לא היחידים. בבית הספר שלהם יש חניון אופניים ענק ומלא עד אפס מקום).

אישית אני בעבודה כרגיל ואפילו הספקתי להיות בחולון ולחזור.

עריכה: דרור, בכיפור אתה מביא יופי של תמונות של האיילון. מה עם תמונות של ההצפות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכל על הז** שלי, אני מחזיק בבריינסוויי, נראה לי שהיום צריך למכור.

אבל לילד נמאס לשבת בבית כבר שבוע, מטפס על קירות (ועלי על הדרך).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

"חרפתי נפשי" ונסעתי מהרצליה לרמה"ש , למשרד.

לקח לי 35 דקות. (ביום רגיל לוקח כ-8, בשעות הבוקר העמוסות).

הגעתי, וביטלתי את כל הפגישות מחוץ למשרד להיום.

כפי שנאמר- "רוצה הרב? יבוא אליו!".:lol:

נקווה שלקראת אחה"צ ירגע קצת.

בכ"ז- היום יום הקניות השבועי שלי (סופר-גשם או לא-הילדים בכ"ז צריכים אוכל :))

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

דווקא היום התעוררתי מאוחר, ב9:20 עולה על רכבת מחוף כרמל לתא (כהרגלי ב6 השנים האחרונות)

היא אפילו הקדימה והגיע 2 דקות לפני הזמן המיועד לרציף, מגיעים לתחנת נתניה ב9:55 ואז הרכבת עוצרת (זו רכבת ישירה שלא אמורה לעצור בתחנות).

אחרי 15-10 דקות הכרוז/פקח מודיע כי יש בעיות, ואחרי עוד כמה דקות הוא שיחרר את כל הרכבת לרציף עם המלצה חמה לחזור עם הרכבת הבאה צפונה, כי למרכז בשעות הקרובות אף אחד לא יגיע ברכבות.

יום עבודה הלך, גם הבוסית לא הצליחה להגיע מרמת השרון לת"א, כעת ננסה לראות אם נקבל החזר על היום הזה.

אם היתי מתעורר שעה קודם, יכול להיות שהיתי נתקע בת"א ולא מצליח לחזור צפונה בכלל.

סוף סוף יש זמן לסידורי אמצע שבוע :-D

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

קמתי ב7, השתעשעתי לראות שאיילון דרום חסום, את הדרך שלי מהרצליה לרחובות הבנתי שיקח לי לפחות שעתיים לעשות, אימייל קצר ליידע, דוחף קפסולה של נספרסו ומחליק לכפכפים.. מתיישב ליד הלפטופ ודואג לבטל את כל הפגישות, סוף סוף הגעתי למשרד :lol:

פורסם

לא מבין על מה כל המהומה,

נסעתי לעבודה עם האופנוע.

חלפ"ס + ערדליים + לא להכנס במהירות לשלוליות והסערה לא קיימת מבחינתי.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...