Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאללה סיפורי מור"ק!

אנחנו מפונקים ברמות.

אני היחיד שאוהב לנהוג במזג אוויר הזה?

אנחנו באמת מפונקים, ומה שאנחנו חווים בימים האחרונים (מבחינת הגשם והאווירה הכללית, לאו דווקא ההצפות) נחשב לחורף טיפוסי בבנלוקס למשל, או במקומות נוספים באירופה. הם רגילים לחיות ככה בלי לראות שמש במשך שבועות וזה לא בהכרח משפיע על מצב הרוח שלהם או משנה את תוכניותיהם. גם הנהיגה שלהם לוקחת בחשבון את השינוי בעונות השנה, ובהינתן הכלים הנכונים (צמיגי חורף וחימום מושבים), הם יודעים להסתדר מצויין גם תחת גשם שוטף.

ספציפית - לפני כשנתיים וקצת, במזג אוויר דומה, הייתי צריך להגיע מנמה"ת של מינכן לתערוכה בנירנברג ולשם כך קיבלתי את מה שילדי הפורום קוראים "אדומה גודשת", קרי פורד פוקוס טורבו-דיזל סטיישן :lol:. זו לא הייתה הפעם הראשונה שלי על האוטובאנים ובביקורים קודמים מזג האוויר היה נעים בהרבה, אבל דווקא באותה נסיעה מצב התנועה והכבישים אפשר לי לקבוע את שיא המהירות האישי שעומד בעינו עד היום - 210 קמ"ש על השעון או 182 על ה-GPS. זה היה בגשם שוטף אך עם ראות מצויינת, ואלמלא נגמרו לפוקוס בשלב מסויים כל הסוסים, אין לי ספק שלצמיגי החורף הטריים הייתה רזרבת אחיזה של עוד כמה עשרות קמ"ש. החלק הכיפי באמת אבל היה בימים הבאים, כאשר הייתי עובר מדי בוקר מרחק של 50 ק"מ ב-20 דקות, גם כן בגשם ותנאים דומים למה שקורה לאחרונה בארץ. זה אפשר לי להתאחסן בגסטהאוס קטן בכפר נידח מחוץ לעיר הגדולה ולהנות מנסיעת עבודה שהרגישה יותר כמו חופשה מרגיעה.

alr%20%282%29.JPG

alr.JPG

נהיינו פורום של זקנות מבשלות!!!

תכל'ס. כשראיתי בבוקר איך היום הזה מתפתח והבנתי שאין טעם לצאת מהבית, הכנתי כמות מסחרית של כנפיים בגריל, מה שנקרא soul food, וביליתי את רוב היום בחיסולן הממוקד. פשוט תענוג.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Derish - היה לי ניסיון דומה באותו איזור - נסיעה מבאזל למינכן ולמחרת ממינכן (למעלה מ-500 ק"מ) לשדה התעופה שלה (כ-50 ק"מ) בתנאים כפי שאתה מתאר, אם כי בקיץ. לא היה כל קושי. כמובן שעם 5008 עמוס במשפחה שלמה לא עברתי את ה-130 קמ"ש.

הנסיעות שלי לעכו ולקריות בתחילת השבוע היו בלי שום בעיות, לכל היותר כמה שלוליות קטנות. כביש 22 נראה בדיוק כמו אוטובאהן - יבש לגמרי גם בגשם שוטף. הבעיה היחידה היו רוחות צד שחייבו הורדת מהירות בקטעים מסויימים, אבל בכך אין להאשים את המהנדסים.

ובכל זאת - 250 מ"מ גשם בתוך מספר שעות היא כמות מכובדת גם בקנה מידה אירופי או אמריקא ואנחנו לא היחידים י. ממליץ לכם לחפש מה קרה לרשת הרכבות בארה,ב (נדמה לי בקונטיקאט, אבל אולי באחת המדינות השכנות) בעקבות "סנדי": השבתה של עשרות אחוזים מהקטרים ומהקרונות בעקבות הצפת חנויוני הרכבת שבהם אוחסן ההציוד עד יעבור זעם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אנחנו באמת מפונקים, ומה שאנחנו חווים בימים האחרונים (מבחינת הגשם והאווירה הכללית, לאו דווקא ההצפות) נחשב לחורף טיפוסי בבנלוקס למשל, או במקומות נוספים באירופה. הם רגילים לחיות ככה בלי לראות שמש במשך שבועות וזה לא בהכרח משפיע על מצב הרוח שלהם או משנה את תוכניותיהם. גם הנהיגה שלהם לוקחת בחשבון את השינוי בעונות השנה, ובהינתן הכלים הנכונים (צמיגי חורף וחימום מושבים), הם יודעים להסתדר מצויין גם תחת גשם שוטף.

בגדול כן, אנשים פה מפונקים אבל אל תטעה, התשתית בחו"ל מסתדרת בקלות עם כמויות של גשמים ובד"כ אין הצפות כמו שיש בארץ.

המדינה\עיריות וכו' לא משקיעים יותר מדי בביוב כי גם ככה יש לנו מספר מועט של ימים גשומים.

לא יודע אם זו מחשבה נכונה ... מספיק שיש יום כמו היום שחצי מדינה מושבתת\לא מגיעה לעבודה\מגיעה לעבודה באיחור - ממש מדינת עולם שלישי, בנוסף רכוש של אנשים נהרס וצריך לשלם פיצויים, אנשים נתקעים וצריך לבצע פינויים - כל הדברים האלו עולים כסף ...

• אחראי פורום
פורסם

לנו אין פקקים אבל יש את זה:

האייקון של פתית השלג ציפצף לי possible ice one the road. אח"כ ירד גם לך-2 מעלות.

בררררררר.

cold1.jpg

cold2.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אקסודוס, קרעת אותי!

אגב,לפני כחצי שעה ברמת החייל, קור כלבים בחוץ, רוח פרצים, פתאום התחיל מבול מטורף.

אני ושני חברים לעבודה מוכנים להשבע שראינו כמה פתיתי שלג בודדים מרחפים להם למטה, אחרי כמה שניות החל לרדת ברד.

כשאני חושב על זה, אני הולך לבדוק מה שלום הפח של הסובארית:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
הכל על הז** שלי, אני מחזיק בבריינסוויי, נראה לי שהיום צריך למכור.

אבל לילד נמאס לשבת בבית כבר שבוע, מטפס על קירות (ועלי על הדרך).

בהמשך לשיחתנו.

עדיין בבית עדיין עם בריינסוויי, יש אישור FDA!

מצידי שירד גשם עוד שבוע. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ל9epe8e5a.jpgצערי לא נשארתי היום בבית.

אתמול הייתי נבון, היום אכזבתי את עצמי.

לא רק שיצאתי, החלטתי לטפל בלקוחות שלי בצפון. לא סתם בצפון, עליתי עד ראש פינה.

יש הרבה תמונות של שלג.

השאלה היא איך אני מעביר את הזמן בינתיים?

יומני היקר,

זו השעה השניה שלי בתחנת אוטובוס הזאת.

כשהמצב נהיה קשה הוחלט על חדילה כללית. היחידים שממשיכים בנסיעה הם ג'יפים ומכוניות שעוד לא גילו שאין קמצוץ בלימה.

יש מיכל מלא, אז החימום עובד, אבל האוכל אזל ואין פה אף אחת שתחמם אותי.

הזמן לא זז.

הנוף לבן ומונוטוני.

עכשיו ברד החליף את סופת השלגים של מקודם.

עכשיו גם ג'יפים מתחילים לעצור לידי.

This is the end.

Tal.

סוף שידור.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

דווקא היה בחור נחמד טל. חבל.

למה דווקא כשאני יוצא מהאוטו או חוזר אליו יש מבול, זה מה שמעניין אותי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...