Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבית. יש גבול לכושר העמידה שלי בפקקים.

מה שכן, אתמול בערך ב 10 בלילה אני יוצא מאיזור נשר לירושלים - כביש 6 ריק ל-ג-מ-ר-י עד איזור ראש העין.

בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה.

דורקי, אתה חושב מה שאני חושב? :wink:

ביצעתי.

אתמול בכביש 6 8)

אני חושב שכמה אנשים חירבנו במכנסיים במרכז הבקרה שם.

(בכל זאת, SMAX בדריפטים בגשם...)

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תטפחו תקוות,גם אם יירד שלג מחר\מחרתיים מסופקני שיתפוס חזק כי הכל רטוב :(

מצד שני אם אסתכל בחלון ואראה שהכל לבן - סמס זריז וחזרה לישון :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני היום קמתי כרגיל (בחוסר ברירה וחוסר רצון :roll: ) ונסעתי ללימודים, חוץ מ"כמעט תאונה" שהיתה עלולה לקרות לי כשרכב שעקף אותי הרים עלי צונאמי שכיסה לי את כל האוטו וניטרל לי את כל שדה הראייה.

שלג מחר בירושלים? אהלן וסהלן. התגעגענו.

V5

פורסם

ברגע האחרון ביצעתי אחורה-פנה. בכל מקרה תכננתי לעבוד מחר מהבית.

נו טוב, אז גם היום. לא קל להתרכז.

לא אכפת לי לצאת בקור, בגשם ובשלג, זה המערכות מסביב שמשתגעות.

סתם פקקים שצצים להם משום מקום בלי שום סיבה מלבד מדינה היסטרית.

(אין הצפות בירושלים, להזכירכם).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ההמכונת CNC בלימודים פנויה, אז חשבתי לנסוע לסדנה בלימודים בחולון. קמתי באיזור תשע, ראיתי מה הולך בחוץ וחזרתי למיטה עד לפני 20 דקות. אחרי שאתמול נסעתי 1:40 מתל מונד לחולון, וויתרתי על התענוג. מזל.

הרגע סיימתי לאכול ארוחת בוקר של 2 ביצי עין, בייקון וקצת לחם. בכל מקרה, אני עובד מהבית היום...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מת על הימים האלה.

הילד כבר יומיים מנוזל + כאבי ראש לפעמים, ולאחר שתחקרתי אותו מה הוא לומד היום (4 שעות ללא תוכן מסויים...) הוא נשאר בהוראתי בבית, ואני לקחתי את האלפא - ולעבודה !

alfa 156 2.5.

פורסם

הרגע סיימתי לאכול ארוחת בוקר של 2 ביצי עין, בייקון וקצת לחם. בכל מקרה, אני עובד מהבית היום...

בייקון ? רחמנא ליצלן.

חשבתי שכולם כאן יהודים כשרים ותמימים...

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
בייקון

זה מבשר של בקר נמוך, עם אף בצורה כזאת?

895874.jpeg

???

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דורקי, אתה חושב מה שאני חושב? :wink:

לידיעתכם, כל השרשור הזה הוא מלכודת אחת גדולה!

נהג חדש ה- S%$&@ ( :-P ) גילה שאני בבית, אסף אותי והראה לי מה האלפא שלו יודעת לעשות בכבישים הנכונים, שבזכות הגשם גם היו ריקים למדי...

מה אגיד לכם - נסענו לנס הרים, צור הדסה, לטרון :beerchug: - חברה טובה ורכב טוב, מזג אוויר אירופאי - היה נפלא, מי צריך יותר מזה? :-D

פורסם

ברור שזו היתה מלכודת...

היה מדהים, ממש אירופה הקלאסית, הנהיגה היתה כיפית, מזג האוויר משובח, קפה טוב וחברה טובה.

נסיים בציטוט מפי דורקי:

גז! גז! גז! גז! גז! גז!גז! גז! גז!גז! גז! גז!גז! גז! גז!גז! גז! גז!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נסיים בציטוט מפי דורקי:

גז! גז! גז! גז! גז! גז!גז! גז! גז!גז! גז! גז!גז! גז! גז!גז! גז! גז!

עדיף על הציטוט הבא של אדון [פנדוב , אותו מיקום בתקופת הקיץ האחרונה עם המיטו:

איפה הידית אחיזה?! למה אין פה ידית אחיזה?! הלו!! הלו!!! אין לי איפה לתפוס, בעדינות!

מה שגרר את התגובה הבאה ממני:

סוגר מרובע פנדוב, אתה הוכחה ניצחת לסיבה מדוע קוראים לידית הזאת ה Ohhhhh SHIT! Handle

וכן, כשפונים לפנדוב במציאות מאחר ואין "[" יש להוסיף "מר סוגר מרובע פנדוב". בדומה לשמות תואר אחרים כגון "המפקד".

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אפרופו בייקון: זה מה שאני הכנתי

1-פתיתים עם בצל

2-חזה עוף עם פלפלים בצל שום וג'נג'יר, ברוטב דבש חרדל וסויה.

יצא טעים מאוד

(נהיינו פורום של זקנות מבשלות !!!)

IMG00204-20130108-1249.jpg

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...