Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החיים של כולכם דבש, אני נמצא במילואים באימון בבאפ לכיש לתעסוקה בגוש עציון. וממש ממש קר באוהל ובבוץ.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבעיה שמחר צפוי לרדת שלג בירושלים

בעיה? ממש לא בעיה ... מגרש גדול ריק ויאללה בלאגן :twisted: (לאט ובזהירות בבקשה... זה עלול להיות ממש- ממש חלק!!!)

רק חבל שההנעה נמצאת בגלגלים הלא נכונים :wink:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

ס!@#מממו.

ראשון לבורסה לקח לי שעתיים שמתוכם 40 דקות רק סיבובים למצוא מאיפה אני נכנס לחניון של העבודה החדשה אחרי שהמשטרה סגרה את כל הכבישים מסביב.

ועכשיו לא יודע עוד איך אני אחזור...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ואללה עכשיו חזרתי מסיבוב ירושלים - בית שמש - ירושלים.

הפעלתי את ה WAZE - לא הייתי שניה אחת בפקקים.

תענוג.

מעכשיו אני מפעיל את הWAZE גם בדרך לעבודה..

פורסם

אני היחיד שאוהב לנהוג במזג אוויר הזה?

האוטו כבר עשה לי פעמיים 180 מעלות בתוך כיכר והחברים היו משותקים, רק אני נהנתי מזה? :twisted:

(כמובן שעדיין בשליטה מלאה, אבל כיף לחוש "הנעה אחורית" לרגע.)

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני עם 39.7 חום,כאבי רגליים,מזיע כמו חזיר

ושיעול שאני מת ממנו, כל שיעול עם כאבי תופת.

אני בבית בסיקים עם יום שישי ועם קוקטייל של כדורים- 4אקמול יום ביום,אחד אקמול לילה,ו4 כדורי רפאפן ביום

וישן הרבה,משהו כמו 18 שעות

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אני שמח שיש מזג אוויר כזה, כי אז אני לא מצטער על זה שאני כל יום תקוע מול המחברת לומד לפסיכומטרי.

IF I NO HAVE FUN, NOBODY HAVE FUN :twisted:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נסעתי לבסיס, הפסקנו לעבוד אחריי הצהריים בגלל הרוחות העזות והגשם, אז יצאתי מוקדם הביתה. :-D

(ואז מתקשרים אליי להודיע לי שאני צריך לעשות שבת למרות שאני לא יכול :shock: והודעתי מראש)

אז לא נשארתי, אבל חזרתי מוקדם, ויצאתי עוד בשיא הסערה לרכוש אוכל.

בהלוך הכביש היה סבבה, בחזור היו רוחות בחצי מהדרך ונאלצתי לנהוג די לאט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
וכן, כשפונים לפנדוב במציאות מאחר ואין "[" יש להוסיף "מר סוגר מרובע פנדוב". בדומה לשמות תואר אחרים כגון "המפקד".

זה כמו בובספוג מכנס מרובע :)

אני היחיד שאוהב לנהוג במזג אוויר הזה?

:wave:

באורח סמלי למדי, דווקא היום אלבר החליטו שהגיעה העת להתקין לי בבראבו זוג צמיגים אחוריים תוצרת יצרן העילית Ever Green :mm_mad:

טוב, לפחות עכשיו יהיה קצת היגוי יתר משעשע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...