Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי נוט 2

gt11
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה חברים.

מה שנשאר זה לרדת לאילת לסופש עם עוד 2765 שח ולהכנס לKSP.

מה יש בינואר?

השמועות אומרות S4 בינואר .

אני בשישי יורד לאילת ובגלל זה אני לא יודע מה לקנות שם.

יש מישהו באיזור ראשון או פארק אזורים בפ"ת שיוכל לתת לי סיבוב על המכשיר ?8)

תודה !

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

שמועות מדברות על יוני-יולי 2015, מכשירים מסיבי פחמן מבוססי מעבד I7 ומסך OLED או 4K תלת מימד, בעלי יכולות סאונד של קולנוע ביתי, נשלטים בגודלם באמצעות מחוות מחשבה בלבד ומשולבים עם מכונת קפה וכורסת עיסוי.

כל חודשיים יש מכשיר חדש, מטורף יותר מהכי-מתקדם-וחדשני-שקנית-חודשיים-קודם-לכן.

המכשיר היומיומי שלי הוא אייפון 4 ולא חסר לי בו כלום. סתם בא לי לגוון עם מכשיר אנדרואידי מתקדם ועדכני וברור לי שזמן קצר אח"כ ייצא משהו טוב יותר. אי אפשר לנצח את המירוץ הזה :lol:

פורסם

פרוקסימה, דרור, אתם מפספסים משהו. זה לא שהורידו את הרזולוציה, ומכך נפגעת איכות המסך. הורידו רק את מספר השורות, כדי להביא ליחס של 16:9.

כלומר, אם היו שמים פה מסך של 1280x800, לא הייתה מתקבלת תמונה איכותית יותר. מה שכן, היה מתקבל שטח עבודה *גדול* יותר - רחב יותר יותר.

הפגיעה שיש היא מפני שמדובר ברזולוציה זהה על מסך גדול יותר, כלומר ppi מעט נמוך יותר. מצד שני, עכשיו מדובר במסך נורמאלי עם סידור משולש (RGB) לכל פיקסל, כך שהתמונה שמתקבלת נראית, משמעותית, יותר טוב.

Aprilia Shiver 750

פורסם

כן ולא - תלוי מה השימושים שלך. לדעתי לא, כי עדיין לא פתרו את כל הסיפור עם screen latency.

בכ"א, החודש תתקיים תערוכת CES וסמסונג תכריז (כנראה) על גלקסי 4, אז כדאי לחכות קצת להורדת המחירים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי נוט 2, מוכן להחלפה בגלקסי S3 בתוספת תשלום מצידכם.

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

• תוכן חדש...