Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום תוכנה בלי לעשות רוטינג?

התוכנה משנה את קובץ ה HOST במכשיר. הקובץ נמצא בתוך SYSTEM ואם אין לך הרשאות רוט (מנהל) אז אין לך גישה לקבצי מערכת.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח לקבל מספר המלצות (Moto G גרסת גוגל PLAY):

- איזו אפליקציה הכי מומלצת עבור דוא"ל (Exchange)? האפליקציה הרגילה מוסיפה בסוף כל דואר שנשלח הודעת טקסט מעצבנת (Powered by bla bla bla + קישור לדיווח על ספאם).

- איך ניתן להקליט שיחות? ניסיתי עם מספר אפליקציות, ותמיד שומעים רק את הצד של המכשיר, לא את הצד השני.

תודה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש אפליקציה שיכולה לשלוט בטעינה?

אני רוצה לחבר את הטלפון למטען אבל שהאפליקציה לא תאפשר לו להטען. המטרה היא שהאפליקציה תחשב כמה זמן דרוש כדי להגיע ל-100 אחוז, ואני אכוון למתי אני רוצה שהטלפון יגיע ל-100 והאפליקציה תתזמן את הטעינה. למה זה טוב? לשמור על אורך חיי הסוללה אצל רוב האנשים שמחברים את הטלפון לטעינה כל הלילה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פשוט מחפשים קרנל שמאפשר טעינה עד 97 אחוז או 95.

ככה הסוללה לא מגיעה למחזורי מקסימום והסוללה נשמרת ליותר זמן.

מה אתה מסבך את החיים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

- איזו אפליקציה הכי מומלצת עבור דוא"ל (Exchange)? האפליקציה הרגילה מוסיפה בסוף כל דואר שנשלח הודעת טקסט מעצבנת (Powered by bla bla bla + קישור לדיווח על ספאם).

- איך ניתן להקליט שיחות? ניסיתי עם מספר אפליקציות, ותמיד שומעים רק את הצד של המכשיר, לא את הצד השני.

תודה.

מישהו?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
פשוט מחפשים קרנל שמאפשר טעינה עד 97 אחוז או 95.

ככה הסוללה לא מגיעה למחזורי מקסימום והסוללה נשמרת ליותר זמן.

מה אתה מסבך את החיים

לך תמצא קרנל כזה לטרנטה שלי

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הפכתי להיות מרגל או מחפש אפליקציה לאנדרואיד שבעצם תאמר את המיקום הנוכחי של המכשיר למכשיר אחר ואם אפשר גם למחשב, אבל חובה שהיא תתן את המיקום למכשיר אנדרואיד אחר.

תודה

Miata ND2

פורסם

^^ הדברים האלה לא עובדים ממש כשאתה נמצא בחדר סגור

או לחלופין אם מישהו גונב את הפלאפון, מספיק שינטרל את קישוריות הרשת והלך הפלאפון.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא מחפש ספציפית לגניבת טלפון

ולמה לא עובד, האפשרות איתור המובנית של האנדרואיד וגם כשהיה לי באפל איתרה בלי בעיה את המכשיר שלי בביתי (מטר לפה או מטר לשם זה לא כזה חשוב)

Miata ND2

פורסם

תודה.

לגבי הדואר, פשוט תשנה את החתימה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול יצא עדכון לאפליקצית המצלמה המובנת של אנדרואיד (קיט קט 4.4).

שימו לב ! העדכון משנה לחלוטיין את המראה והשימוש באפליקציה.

האם מנסיונכם חל שיפור באיכות הצילום ?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.GoogleCamera

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, אתה בטוח שזאת האפליקציה המקורית של קיט קט? הורדתי אותה עכשיו והיא לא החליפה את האפליקציה המקורית, סתם התיישבה ליידה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...