Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברשותי גלקסי 4 מיני עם גרסת אנדרואיד מקורית בעברית. יצאה לאחרונה גירסת קיטקט רשמית אבל ברוסיה.

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=32686

אם אצרוב את הגרסה הזאת דרך odin האם יהיו תפריטים בעברית?

מה לגבי ישור לימין?

איך מסדרים זאת והאם זה יהיה כמו גירסה בעברית מקורית?

העברית עצמה בתפריטים פחות חשובה לי אבל ישור לימין חשוב.

צריבות של כל מיני גרסאות פרוצות ומיוחד פחות רלבנטי, מעדיף מקורי.

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בחייאת קספר, אתה מתעלל בעיניים שלי :)

לאישתי יש כזה (דואל סים). זה הפורום של S4 מיני ב-XDA

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini

לגבי העברית, לא יודע להגיד לך, אצל אישתי הוא ברוסית בכלל ועדיין לא עדכנתי לה היות והדעות חלוקות לגבי העידכון.

שרשור ספציפי לגבי העידכון בלינק הבא:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2653078

Veni Vidi Vici

פורסם

אז אחרי שנפטרתי מהרום של החברה הסגולה עם הכוכב,עברתי לרום אחר והמכשיר נתקע מפעם לפעם.

מחפש רום כמה שיותר "נקי" בלי כל הזבל של החברות,עדיפות לרום מבוסס זה של סמסונג.

תודה לכם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אתה יכול לשים רום נקי של סמסונג אירופה בלי ה BLOAT של חברת הסלולר

במקומך הייתי מוותר בכלל על ה TW ושם CM

פורסם

היי התחדשתי בLG G2 אחרי שהנקסוס 4 שלי היום פגש את הכביש והתפרק קליל (יש לציין שבמשך שנה וחצי ספג מכות שפירקו מלא מכשירים אחרים)

בכל מקרה אני ב 012 ואין לי אינטרנט רק WIFI לא מצליח להגדיר עם המדריך הזה

http://blog.012.net/2012/06/apn-012mobile/

יש למישהו איך לעזור?

פורסם

שלום,

לפני זמן מה התקנתי את הרום הנחמד הזה. הכל היה טוב ויפה עד שהוא נתקע מפעם לפעם,וכשהוא נתקע זה רק לבצע ריסטארט עם לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. היום כנראה שנמאס לרום לעבוד,והטלפון מושבת כרגע. מחפש משהו אחר,יציב ולשימוש אינטנסיבי של היום יום.

אתה יכול לשים רום נקי של סמסונג אירופה בלי ה BLOAT של חברת הסלולר

במקומך הייתי מוותר בכלל על ה TW ושם CM

תסביר את עצמך בבקשה, ואיפה ניתן להשיג אותו.

רב תודות.

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
שלום,

לפני זמן מה התקנתי את הרום הנחמד הזה. הכל היה טוב ויפה עד שהוא נתקע מפעם לפעם,וכשהוא נתקע זה רק לבצע ריסטארט עם לחיצה ארוכה על כפתור ההפעלה. היום כנראה שנמאס לרום לעבוד,והטלפון מושבת כרגע. מחפש משהו אחר,יציב ולשימוש אינטנסיבי של היום יום.

תסביר את עצמך בבקשה, ואיפה ניתן להשיג אותו.

רב תודות.

רום נקי (נקי יחסית בלי התוכנות של סלקום אבל עדיין מלא בזבל של סמסנוג) של סמסונג אתה יכול להוריד ישירות מ sammobile לאחר רישום קצר (אתה מפליש ישירות דרך odin ולא דרך custom recovery)

את ה CM תוכל להוריד ישירות מ http://www.cyanogenmod.org/

ולהפליש דרך ריקוברי של teamwin או clockwork מה שנוח לך, בדיוק שלשום יצא snapshot של CM11 - עם KK4.4.4

תוודא שאתה מוריד למכשיר המתאים, לי היה את ה 9505 מאנגליה

אני חושב שבארץ נמכרה גרסא שונה

פורסם (נערך)

לפני מס' חודשים התחדשתי בNOTE 3 , ואני מרוצה מאוד, אין מה להשוות עם האייפון 4 שהיה גרוע ונופל מהNOTE בכל דרך אפשרית שאני גיליתי.

היום לצערי עשיתי עדכון קושחה ,קיבלתי הודעה לטלפון שיש עדכון זמין, בכל פעם שקיבלתי הודעה על עדכונים פשוט התעלמתי, "עובד טוב אין סיבה לגעת" זה המוטו שלי אחרי הסיוט שהיה לי עם התוכנות של האייפון :evil::evil:

אחרי העדכון הכל עובד בסדר (ממה שראיתי ) , מלבד העניין המציק שאני לא יכול להעתיק שירים בדרך הרגילה והטובה,

כלומר אם אני פותח את המכשיר דרך המחשב, ונכנס לתיקיה של המוזיקה וגורר שיר משולחן העבודה אז הוא מתחיל להעתיק ופשוט נתקע על 2 קוביות ירוקות ולא ממשיך להעתיק, אבל הסימן של הדפים שעוברים כן ממשיך (למי שמבין את כוונתי),

כשאני פותח את מנהל ההתקנים אין שום סימן חריג ליד ההתקנים של הסמסונג.

אני עובד עם ווינדוס XP SP3 (ולא מעוניין להשתדרג)

בווינדוס 7 בנייד זה עובד בלי בעיה,

נ.ב

כשאני מנסה להעתיק שיר מהתיקיה של המוזיקה במכשיר לשולחן עבודה, אני מקבל שגיאה:

"המזהה היחודי HANDLE אינו חוקי"

גרסא נוכחית של האנדרואיד 4.4.2

עריכה אחרונה על ידי ESTK

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שאלה לגבי נקסוס הרבה

המסך נשבר אין טאץ הטלפון פועל חוץ מזה.

כשאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלפון פותח את התיקיה שלו אך התיקיה ריקה ולא מוצג בה הנתונים

מישהו יודע מה לעשות ?

פורסם

אחרי כמה ניסיונות החלפת רום עם חבר מבין בתחום,הרומים לא עובדים ונתקעים. מצב שאני יכול להתקין את הרום,אבל כאשר אני רוצה לעלות אותו הוא מבצע בוט ונתקע שם. אז הלכתי לחברה עם הלוגו כוכב,ושמתי את המכשיר בתיקון,העלות עד 280 ש"ח. מקווה שיצליחו לסדר את זה ושיתקינו את הרום הארור שלהם,ונסבול עוד קצת. המחשבות על רכישת אייפון הופכים להיות משהו ריאלי.

פורסם

היי חברים

ניסיתי להחליף רום על המכשיר שלי, Galaxy s2 plus שנקנה בארץ.

כרגע הוא עם 4.1.2 כפי שנקנה.

הבעיה היא שבכל רום שמצאתי כתוב כי לצורך התקנה דרוש בוטלואודר של 4.2.2 ומעלה.

איך אני מעדכן אותו? או לחילופין, איך מתקין מערכת מקורית ונותן לו להתעדכן לבד לגרסא רשמית שיצאה אך לא הגיעה אלי?

בנוסף, את הבעיה גיליתי אחרי שפתחתי לו הרשאות רוט, וכרגע המכשיר פחות יציב, ונכבה הרבה. יש דרך לפתור את זה? נעילת רוט? איך זה עובד?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
אחרי כמה ניסיונות החלפת רום עם חבר מבין בתחום,הרומים לא עובדים ונתקעים. מצב שאני יכול להתקין את הרום,אבל כאשר אני רוצה לעלות אותו הוא מבצע בוט ונתקע שם. אז הלכתי לחברה עם הלוגו כוכב,ושמתי את המכשיר בתיקון,העלות עד 280 ש"ח. מקווה שיצליחו לסדר את זה ושיתקינו את הרום הארור שלהם,ונסבול עוד קצת. המחשבות על רכישת אייפון הופכים להיות משהו ריאלי.

נשמע הזוי, זה נשמע כמו dirty flash שלא בוצע אחריו wipe cache/dalvik, הייתכן?

Iandroid פורום מת

You are my only hope!

קודם כל אם יש לך רוט ואתה חושב שזאת הבעיה, אתה יכול לבצע full unroot בעזרת supersu

דבר שני, עכשיו אתה על 4.1.2 רום מקורי? אם כן מופיע לך איזשהו עדכון OTA זמין?

• תוכן חדש...