Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פקטורי ריסט לא עושה ווייפ דאטה? המכשיר צולע גם מיד אחרי הפקטורי ריסט.

לא בהכרח, זה תלוי בחלוקה למחיצות של המכשיר (יש כאלה שבהם יש מחיצות נפרדות ל-UserData ול-AppData וכו') ובמימוש של הריקברי לפעולת Factory Reset (האם למחוק או לא למחוק את המחיצות שמצוינות למעלה, אולי למחוק רק AppData ואת ה-UserData לא).

שאלה למבינים.

אחותי התחדשה בגלקסי S5.

הבעיה במעבר מעולם האייפון - היא שהאנדוריאד מרגישה פרוצה לחלוטין.

כלומר כל אפליקציה יכולה לבקשר הרשאות לכל מה שהיא תרצה ואין דרך לחסום אם זה ( חוץ מלאשר ).

מצאתי כמה אפליקציות ב APPSTORE שאמורות לכבות הרשאות של אפליקציות, אבל אף אחת מהן לא עובדת על המכשיר.

מה כן אפשר לעשות?

אציין כי ב G3 שלי האפליקציה PREMISSION MANEGER עובדת מעולה, בסמסונג היא פשוט לא נפתחת וכל השאר שניסיתי לא עובדות.

רק Rooting.

או האופציה הקלה יותר - לפני שמתקינים אפליקציה לבדוק איזה הרשאות היא מבקשת.

יש לציין גם שעם רוט וביטול הרשאות ספציפיות לאפליקציה מסוימת ההתנהגות שלה תלויה במי שפיתח אותה ויכול להיות שהאפליקציה פשוט תקרוס.

לא יותר פשוט לא להתקין אפליקציות שדורשות הרשאות יותר ממה שהן צריכות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה דגם של Asus זה בדיוק?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טרנספורמר המקורי TF101.

בינתיים החלפתי לאונצ'ר לנובה והביצועים השתפרו במקצת, כך שאולי אם אעבור ללאונצ'ר רזה ויעיל הבעיה תפתר?

כמו"כ המקלדת הוירטואלית איטית מאד, יש מומלצת לעברית ולאנגלית?

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני משתמש במקלדת של גוגל שהומלצה במקום אחר בשרשור הזה נדמה לי.

לגבי המכשיר אחפש איך נכנסים לריקברי אם יש לי מידע בנושא.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

שאלה לכל מהנדסי הכימיה שנמצאים כאן, אם בכלל - הנקסוס 5 שלי התחרפן מהלילה ונראה שנכנס למצב של פריקת סוללה אינטנסיבית, גם כשכבוי לחלוטין (כע, מסתבר שזה אפשרי).

נוסף לכך הבלוטות' וה WiFi נראה ששבקו חיים. איפוס מוחלט לא הועיל. המכשיר (שוב, גם כשכבוי) מגיע למצב שלא ניתן להדליק אותו כלל, הלד התראות מהבהב באדום עד שמחובר מחדש למטען למשך מס' דקות והטעינה מתחילה וחוזר חלילה. המכשיר מתחמם מאוד ומתחיל להתקרר רק כשמגיע למצב בו לא ניתן להדליקו כלל (אותו לד אדום מהבהב).

עד יום ראשון אין עם מי לדבר (עדיין באחריות), ומאחר ובקרבי הדרעק הזה פועמת סוללת ליתיום פולימר, אני רוצה להאמין שהפריקה שלה הסתיימה במצב בו הלד האדום מהבהב. החשש שלי הוא שהפריקה עדיין מתרחשת, ואם היא תמשיך אל כיוון ה 3 וולט ותרד משם, דברים מאוד רעים עלולים לקרות (מי יודע, אולי אככב קצת ביוטיוב).

למי אני יכול לפנות בכדי להשיג שקית/קופסא אטומה ייעודית בה אוכל לאחסן אותו במידה והוא מחליט לעלות בלהבות או לפלוט עשן רעיל עד שאפנה לממש עליו אחריות?

אני שואל בשיא הרצינות.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

נהג מתחיל עדיין לא הצלחתי למצוא משהו, היום אקח מכשיר זהה לשלך ואעשה ניסויים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איפה נמצא ה-GPS בתפריט ההגדרות ? אנדרואיד 4.4.2

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני רק שאלה

מישהו יכול להמליץ על אפליקציה שתייצר פרופיל ו-ווידג'ט עם toggle?

לדוגמא פרופיל car mode - להדליק GPS+BT+DATA ולשים ווידג'ט על הדסקטופ להפעלה וכיבוי

האם רק בעזרת TASKER?

• תוכן חדש...