Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

+1 לנילקין. גם זולים יחסית וגם באיכות גבוהה, וזה אחרי שהיה לי נסיון עם Spigen SGP, שאמנם עדיין מנצחים מבחינת איכות, אך המחיר לא מצדיק את ההפרש לדעתי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בניגוד למכשיר השני, לאסוס לא היו בעיות עומס על האחסון. הוא פשט מקרטע והפקטורי ריסט לא מסייע בדבר.

ניתוח שטח האחסון מראה שיש לי מקום פנוי בשפע אז זו כנראה לא הסיבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הבנתי, ובדקת איזה יישומים ושירותים רצים ברקע?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבסיסיים ביותר, אחרי הפקטורי ריסט. גם אחרי שאני הורג את כל הטאסקים, ומחכה קצת כדי שהאפליקציה תיטען, עדיין יש תקיעות ואיטיות (כרום, דולפין וכן הלאה).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אוח ה-9 הזה נראה טעים.

טגרה K1, מסך 2500*1600, גודל מעולה. נחכה לראות מה המחיר.

הנקסוס 6 נראה פשוט מגוחך לצערי... הלכו צעד אחד רחוק מדי עם הגודל (אחרי שכבר הלכו כמה צעדים רחוק מדי עם הגודל בשנים האחרונות).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
הבסיסיים ביותר, אחרי הפקטורי ריסט. גם אחרי שאני הורג את כל הטאסקים, ומחכה קצת כדי שהאפליקציה תיטען, עדיין יש תקיעות ואיטיות (כרום, דולפין וכן הלאה).

יש לך אפשרות לנסות Wipe Data?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש מכשירים שבהם ממסך ה-Recovery אפשר לבצע Wipe Data בלי רוט ושות'

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שאלה למבינים.

אחותי התחדשה בגלקסי S5.

הבעיה במעבר מעולם האייפון - היא שהאנדוריאד מרגישה פרוצה לחלוטין.

כלומר כל אפליקציה יכולה לבקשר הרשאות לכל מה שהיא תרצה ואין דרך לחסום אם זה ( חוץ מלאשר ).

מצאתי כמה אפליקציות ב APPSTORE שאמורות לכבות הרשאות של אפליקציות, אבל אף אחת מהן לא עובדת על המכשיר.

מה כן אפשר לעשות?

אציין כי ב G3 שלי האפליקציה PREMISSION MANEGER עובדת מעולה, בסמסונג היא פשוט לא נפתחת וכל השאר שניסיתי לא עובדות.

• תוכן חדש...