Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח, האם למישהו יש מושג אם קיים ROOT + רום איכותי שעדיף על הסטוק בגלקסי 5?

סלחו לי על הצרפתית אבל אחריות KNOX וכל שאר הבולשיט מעניינים לי את הביצים לכן אין בי פחד :)

• תגובות 1.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הסיבה שמתוך 16 גיגה, הנוט 2 שלי מראה שרק 5 תפוסים אבל רק חצי גיגה פנוי (ולכן מתלונן שחסר לו זכרון)?

גם אם לוקחים בחשבון את החלק של מערכת ההפעלה עדיין יש לי 4-5 גיגה שלא ברור מה תופס אותם.

הושיעו נא, תודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

נסה את זה:

כוכבית סולמית 9990 ועוד פעם סולמית בסוף

#9900#*.

בתפריט שנפחת בחר:

delete dumpstate/logcat

אצלי זו האופציה השנייה מלמעלה.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אהלן חברים, קניתי לאחרונה מוטורולה מוטו G והתחילה לי היום בעיה עם המיקרופון. שאני מדבר שומעים אותי ממש חלש ומקוטע אבל עם רמקול אין את הבעיה הזאת. להבנתי זאת בעיית תוכנה ולא במיקרופון עצמו. מישהו נתקל בתופעה והצליח לתקן?

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
נסה את זה:

#9900#*.

בתפריט שנפחת בחר:

delete dumpstate/logcat

תודה רבה, זה החזיר את ה-5 גיגה הנעדרים!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
שלום לכולם וחג שמח, האם למישהו יש מושג אם קיים ROOT + רום איכותי שעדיף על הסטוק בגלקסי 5?

סלחו לי על הצרפתית אבל אחריות KNOX וכל שאר הבולשיט מעניינים לי את הביצים לכן אין בי פחד :)

אותה שאלה, רק לגבי נוט 2. לא משנה מה אני מנסה, בגלל בעיות כאלה ואחרות אני תמיד חוזר לסטוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אהלן חברים, קניתי לאחרונה מוטורולה מוטו G והתחילה לי היום בעיה עם המיקרופון. שאני מדבר שומעים אותי ממש חלש ומקוטע אבל עם רמקול אין את הבעיה הזאת. להבנתי זאת בעיית תוכנה ולא במיקרופון עצמו. מישהו נתקל בתופעה והצליח לתקן?

זה קורה גם כשהטלפון ב-Safe Mode?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

איך אני שם Safe Mode? נתתי לחבר שטיפה מבין בפלאפונים, הוא ניסה לעשות Recovery והבעיה נשארה

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
נסה את זה:

#9900#*.

בתפריט שנפחת בחר:

delete dumpstate/logcat

איך אני עושה את זה לטאבלט אנדרואיד ללא סלולרי וללא חייגן?

Winston S. Churchill -

פורסם

אני חושב שעם תוכנה כמו ES File Explorer אתה יכול לגשת לתיקייה data/log/ שם מאוחסנים בד"כ כל הלוגים ולמחוק ידנית (או לעשות סימון הכל ומחיקה).

בנוסף תמיד אפשר דרך ADB ו-USB Debugging

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קיבלתי לHTC M8 החדש שלי את המגן זכוכית שהזמנתי מאיביי (בריטניה). על הפנים, מודבק רק על המסך ולא מגן על כל המכשיר, בנוסף באיכות חרא.

הזמנתי את זה זמנית עד שיהיה זמין בחזרה בExtreme Guard. אתמול קיבלתי ואתמול גם אקסטרים גרד החזירו את המלאי, בכל מקרה עכשיו אני דיי מאוכזב מהמגן זכוכית ומתלבט האם להזמין את המגן זכוכית או את המדבקה שלהם (על האייפונים שלי היו רק מדבקות של אקסטרים גארד, כל כמה חודשים הייתי מחליף ולא היו פגיעות באיכות התמונה של המכשיר\מגע במסך\טביעות אצבעות.

מה אתם ממליצים? מגן זכוכית או מדבקה (שניהם של אקסטרים גארד)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
אני חושב שעם תוכנה כמו ES File Explorer אתה יכול לגשת לתיקייה data/log/ שם מאוחסנים בד"כ כל הלוגים ולמחוק ידנית (או לעשות סימון הכל ומחיקה).

בנוסף תמיד אפשר דרך ADB ו-USB Debugging

תודה מקס, עשיתי פקטורי ריסט ויש לי 10 גיגה פנויים. המכשיר (אסוס טרנספורמר עם ICS) עדיין מקרטע.

Winston S. Churchill -

פורסם
קיבלתי לHTC M8 החדש שלי את המגן זכוכית שהזמנתי מאיביי (בריטניה). על הפנים, מודבק רק על המסך ולא מגן על כל המכשיר, בנוסף באיכות חרא.

הזמנתי את זה זמנית עד שיהיה זמין בחזרה בExtreme Guard. אתמול קיבלתי ואתמול גם אקסטרים גרד החזירו את המלאי, בכל מקרה עכשיו אני דיי מאוכזב מהמגן זכוכית ומתלבט האם להזמין את המגן זכוכית או את המדבקה שלהם (על האייפונים שלי היו רק מדבקות של אקסטרים גארד, כל כמה חודשים הייתי מחליף ולא היו פגיעות באיכות התמונה של המכשיר\מגע במסך\טביעות אצבעות.

מה אתם ממליצים? מגן זכוכית או מדבקה (שניהם של אקסטרים גארד)

בM8 טיפה בעייתי לעשות מגן זכוכית על כל החלק הקידמי בגלל הרמקולים,לכן אני לא חושב שקיים משהו כזה.

אני הזמנתי מגן מסך של NILLKIN וממש מבסוט ממנו.

פורסם
תודה מקס, עשיתי פקטורי ריסט ויש לי 10 גיגה פנויים. המכשיר (אסוס טרנספורמר עם ICS) עדיין מקרטע.

וניסית למחוק בעזרת התוכנה או דרך ה-ADB?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...